30 April

Efter en lång dag i stallet.... längre kom jag inte för Sandra kom haha, tänkte skriva att jag väntade på henne men jaja. Har i alla fall anmält mig till förklassen den 17 Maj. Då ska jag och Niclas rida LB:2 är det tänkt =) 

se you?

Äntligen

Varit utan min mobil idag och snacka om att det var jobbigt. Kändes som om jag glömt klä på mig. Nej usch det får aldrig hända igen, peppar peppar..

Sitter för tillfället och äter naturgodis osm jag fått utav min mamma. Bäst att käka upp sig ordentligt för imorgon åker hon till stugan så då blir det gröt och broccoli hela helgen. Inte lätt att klara sig själv inte. Men på torsdag ska jag vara med TP, feta skoj alltså. Får se vad vi hittar på då. Kanske ska försöka hålla oss vakna den här gången? eller vad säger du TPISCH hihi. Ditt nya smekis just s you know babe!

Nej nu ska jag återgå til mitt naturgodisätande

Ingen rubrik

Idag är det måndag som ni säkert redan har listat ut och den här dagen har väll inte varit någon toppen dag direkt. Vaknade imorse med träningsvärk upp till öronen vilket jag fått från gårdagens afrodans pass och boxningspass med Helen. Körde sten hårt hahaha. Men resultatet blev då som sagt träningsvärk. Värst är det när man ska sätta och ställa sig ned. Men som tur är så fick jag jobba på kontoret idag så jag slapp springa runt med mina ben.
Red även Niklas och det gick väll si sådär, vissa saker gick bättre och vissa sämre. Sen när jag kom hem upptäckte jag att jag glömt min mobil på bänken utanför stallet yippi och Alex hade inga nummer till någon så ja efetr mycket om och men fick jag tag på den, nästan. Den är gömd nu iaf ^^

Nu ska jag värma min vetekudde och lägga mig i sängen och muysa med den. Ha det bäst!

Torsdag

Sista dagen i skolan för den h'r veckan och det känns toppen. Jag och aAlex tog en sväng runt på drottninggatan och tittade efetr lite vårnyheter men jag hittade då inget som dög. Det sltade med en Frapino så jag lämnade inte stan tomhänt. Sen har aäven jag och bror min lagat mat idag och det blev mycket gott. Det var bönor och kornärtkocks hjärta med corn filéer till mig och kyckling till Patrick och mamma. Vilar nu upp mig för att om någon timme åka och träna ^^

Imorgon är det stallet som gäller. Tävling tävling. Ridlärarna ska på instruktörsmästerskapen så det blir tidigt imorgon. Hade tänkt cykla men det tänker jag glömma nu haha. Hade faktist glömt bort att det var tävling imorgon. Bra där utav mig.

Over and out som Sandra brukar säga ;)

Torsdag

Imorgon är det praktik hela långa dagen, sen ska jag nog träna lite grann.

Idag har jag varit på medaljcermoni och det var kallt. Men fick träffa bror min och det var skönt ska jag säga. Såg en hel del killar i uniform där så jag vann tävlingen idag ganska stort Alex =). Efter det åkte jag till stallet och red goaste Toppen. Vi mös och borstade i över en timme och sen skrittade vi med lite på Monkis grupp.

Nus ka jag gå och ta en varm dusch och sen sova tiktigt gott. hejdå

GRATTIS VERONICA

Ett litet inlägg till min lilla Vero som nu är hela 18 år!! är det inte otroligt?? Du har blivit så stor gumman. Så stolt över dig haha.


Lite smått och gott vad som hänt under dagen. Efter en lång natt med lite sömn ringde äntligen klockan kvart i sju. Cycklade till stallet och var där hela dagen lång. Han där med också rida tre gånger vilket man blir välldigt trött utav, även fast ena passet endast var en halvtimme och endast i skritt. Först red jag KB och ja det gick som det gick. Hon var lite klurig, men vissa saker fick jag till bättre än andra. Sen red jag Toppen och det var länge sedan. Så otroligt mysig häst finns nog inte. Saknar att rida honom. Sen sista passet var dressyrgruppen och då hade jag Nicke Pics och det var jobbigt. Nej men ja känns bättre nu än första gången jag red honom den här terminen men inte lika bra som förra veckan. Sen eeftr all ridning var det lite fix i stallet och sen cycklade jag och Alex hem tillsammans på svarta skepnaden och gula faran.

Pratade även med bror min när jag kom hem. Han är juh tillbaka i Sverige nu och det är så kul. Dock inte hemma. De är i kungsängen och avslutar sin tjänst typ. Saknar honom jätte mycket. Egentligen skulle han ha kommit hem på fredag men efgetrsom han ska på en dum jävla kryssning som avslutning med sina kompisar så kommer han inte hem förrens på lördag... SUCK!

GRATTIS SANDRA !

Idag är Sandra 18. Själv har jag 171 dagar kvar..... Det känns ganska hemskt. Men jag ska iaf åka och hälsa på Sandra i eftermiddag =)=) Vero vet jag inte hur hon gör eftersom hon och alla andra muppar skulle rida. Ska ringa henne nu. Japp det ska jag göra.

GRATTIS SANDRA!!!!!!!


Påskdagen

Idag har det varit en rolig dag minsann. Hänt en hel del. Började dagen med att sola några timmar på förmiddagen. Sen började spännande saker hända, för när jag och Vero hade bestämt att vi skulle åka halv ett tåget till farsta. Väl vid tåget får jag ett samtal om att vero missat tåget. Så då struntade jag också i att ta tåget och började min resa till tungelsta istället. Men lat som jag är orkade jag inte ta den krokiga vägen dit utan tog fågelvägen som ligger ner på marken. Alltså totalt rakt fram. Det vart en riktigt genväg för det tog mig endast tio minunter att gå från lida till tungelsta =) Bra gjort utav mig.  Efter mycket om och men var vi sen i farsta och gluttade en hel del. Och jag måste säga att vero har köpt de snyhhaste skorna ever!
Själv hade jag inte så mycket pengar så det blev bara ett par byxor och ett par skor till lilla mig. Men jag får vara glad över det.

Jag kanske ska få se In Flames 25 April, hoppas hoppas!!! Då ska vi på med IFK Göteborg tröjorna som i vårt fall står för In Flames Klubben xD hahaha. IIIIIIhhh vad jag vill. JAG VILL!!

imorgon blir världens bästa Sandra 18 år!!! Det ni, och jag ska på kalas. Alla andra ska rida vad jag förstod det som. Men jag ska i alla fall på kalas haha.


okej

så jag kommer ihåg det tills det behövs. nästa leg som jag skriver under ska jag skriva 007 på!

Veckorapport

i måndags var jag i stan med sandra som jag skrivit tidigare. Sen var det hem och fira mamma som fyllde år. Mamma had egjort egen potatissallad och den var på tok för god.
Tisdag var jag ut till Årsta på morgonen och red Prillin litegrann och det gick väll ja helt ok, efter det var det påsklunchvilket smakade utsökt. Jag och mamma åkte sen till länna och handlade allt som vi behövde till onsdagens påskpyssel. Vid fyra tiden var jag sen på ridskolan. Fyllde alla 13 godisägg och red sen Niclas i Sandras grupp.
Onsdagen åkte jag ner till stallet klockan åtta och fixade sen red jag privatlektion på Niclas för Anna. Det gick bättre än i tisdags och jag har träningsvärk i korsryggen. Men är nöjd.
Efter det var det påskpyssel och äggjakt. Som vanligt var det även dressyrgrupp på kvällen och då red jag Lisa. Hon är svår tycker jag. Sen kommer vi till torsdagen. Försöker skriva allt kortfattat så det inte blir så jäkla mycket att läsa. Fast det kanske det är det som är meningen. Vad vet jag?? Men idag har det i alla fall varit hopptävling i stallet och jag hade underbaraste Madicken, men sen gick det inte så bra under själva banan. Visst inte katastrof men jag vill få det att se enkelt ut när jag rider och det är svårt. Sen blir jag så sjukt irriterad på mig själv när jag sjunker ner i sadeln framför hindrena...

Nej inget mer babbel nu. Hejdå.


Bara för att....

..... reta Sandra lite sådär lagom ;)



Jag har alltid sagt det, jag kommer alltid vara den smarte utav oss ^^ Vilket betyder att du är dummare  och jag dum =)=)

Härliga vår, säg att du stannar

Idag har vädret carit underbart. Man blir bara för glad utav det. Idag har jag varit in till stan med Sandra och det var jätt mysigt att vandra där i solen. Köpte paket till mamma som fyller år idag. Ganska nöjd med mina paket faktist.
Var även och övningskörde med Janne på förmiddagen och det gick väll helt okej. Dock fick jag kärringstop framför en skitsnygg kille hahahhaha xD

Imorgon är det ridning och det känns som en evighet sedan. Hemskt det är.


Våren är i luften, jag känner det.

RSS 2.0