vid middagsbordet

vid middagsbordet idag så satt min kära familj och diskuterade vilken nalle puh karaktär som alla var. Patrick, min kära bror, var på grund utav sitt trötta morgonhumör Ior, Zozzo var Tiger eftersom hon hela tidne är så överaktiv och mama var lilla Nasse. När de var klara frågade jag, men vilken får jag vara då? Då svarar alla i kör KANIN!! Varför då? undrade jag såklart och fick svaret, därför att du är precis likadan. Ska man ta det positivt eller negativt?

Trääningsvärk i rumpan är inget jag rekomenderar.

Över och ut!

döden dööö

Har nu haft håltimme sedan ett antal timmar tillbaka. Jag v'äntar inte på vilken lektion som helst utan det är MENTORSTIDEN. Jag fick absolut inte missa den. De skulle gå igenom otroligt viktiga saker just den här mentorstiden. SUCK!! STÖN!!
Men jag förväntar mig inget annat heller eftersom allt gått åt helvete just denna måndag. Det började med att min kära bror och hans tjej satt och skrek i köket, vilket väckte mig. Sen var jag egentligen en kvart sen. Dock träffade jag Sandra på bussen efter att jag först dissat henne ;) Såg henne nämligen inte när jag gick på bussen. Sen var det krångel med tågen. Det är nog det värsta som finna. Såååå irriterande. Men kom till skolan och hade två lektioner och nu har jag håltimme tills att MENTORSTIDEN börjar! Häääääärligt

Över och ut


Clumsy

Ojojoj vilken söndag. Mamma ringde och väckte mig vid elva. Sen satt jag i bilen vid halv tolv på väg mot skogen. Så grymt jäkla snabb. Men i alla fall så lyckades jag köra prick fritt hela vägen till fors golfbana. Otroligt. När jag lyckats parkera bilen väl inne i skogen så gick jag och Ozzi på promenad medans mamma plockade blåbär. Det började välldigt bra för oss att gå längs en lite grusväg. Dock tog vägen slut så geni som jag är kom jag på att vi går rakt upp i skogen. Där gick vi omkring. Vi hittade en lite damm och faan vad jobbigt det var. Vi klättrade upp och ner på berg efter berg. Sen sa det vips och vi mötte mamma. Snacka om att jag är grym på att gå i skogen. Dock kommer jag nog ha träningsvärk efter allt klättrande. Det var ganska påfrestande för mina stackars ben.

I fredags var jag med BÄSTASTE Sandra och herre min skapare vad hon snackade. Men det var riktigt mys i alla fall och jag slapp sova ensam eftersom jag var kattvakt i det gigantiskt läskiga huset.
 Ridningen är även igång på riktigt nu vilket är skojigt värre. Det bäästa utav allt är att jag och Sandra numer rider i samma hoppgrupp. Hääärligt. Nu är det dags för mig att gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon

Över och ut!

If U seek Amy

Vet inte riktigt vart jag ska börja i mitt problem för tillfället. Jo jag vet. JAG BEHÖVER ALLVARLIG HJLP. SNÄLLA HJÄLP MIG!!!! hahahaha Sandra varför är du inte här när jag behöver dig.

Men imorgon är det fredagsmys och en hel helg framför sig. Vet dock inte vad jag ska sysselsätta mig med den här helgen. Det är iaf hoppträning på lördag och det ska bli skoj. Sen kommer juh faktist Sandra hem och vi har en hel del att ta itu med.
Ja det är väll det jag hade att medela för den här gången.

Över och ut!

human nature

Nu har jag hållit emot länge nog det funkar inte längre. Det bara kommer, vet inte vad jag ska ta mig till. Det känns inte rätt!

Ett inlägg till minne av en fantastisk varelse: Favoritica

Jag hoppas med hela mitt hjärta att allt är bra med dig och alla andra!



Att det absolut otänkbara inträffar gör en svårt chockad. Jag har fortfarande inte fattat vad som hänt. Imorgon när jag kommer till stallet ska allting liksom vara tillbaka i sin vanliga ordning och det här var en fruktansvärd mardröm.
Varför händer ens något sånt här? Och varför just oss?

Nu säger jag hejdå, du får nu sträcka ut dina ben på ängarna som aldrig tar slut. Det som hänt är ofattbart men tyvär finns det inget att göra åt det. Ha det så bra nu Favis!


My dream is to fly

Äntligen är man hemma. Jag är stel och har träningsvärk i allt för många kroppsdelar. Men nu är det lördag, och inte vilken lördag som helst utan det är Alex 18årsdag!! Så om någon timme ska jag till henne och fira lite grann. Sen ska vi brudar fara till bästa Niklas. Har lite ångest över vad jag ska ha på mig. Det ska tydligen bli dåligt väder så.

Just nu är jag besviken på så många och så mycket att jag inte mår så bra. De människor jag en gång gillat och trivts med har förvandlats till personer som jag skäms över för hur de beter sig. Saker man lagt ner energi på och engagerat sig i är inte längre roligt utan bara jobbigt. Gnisstan är helt enkelt nästan borta.

Men slut på deppandet, nu ska det fixas och trixas och sen är det utgång!

Över och ut!

I'm a beliver

Oj idag har det hänt mucket roligt. Dagen började med jobb, hästarna skulle skos idag. Sen var det ett lugnt litet jogging pass med Birk. Efter en lunch på slottet åkte jag och Cia till kungenskurva där jag var tvungen att köpa lite saker så jag kan fixa Alex 18årspresent. Den är såå bra. Vi var även förbi Hööks där jag inhandlade lite små saker som jag behövde.
 Vid fyra var vi tillbaka i stallet och fixade Pepe, sen hem äta och ut och övningsköra. + ta in Birk och Sprinta, och nu ligger jag äntligen här.  Mycket skönt.

Ska snart lägga mig för natten eftersom det är tävlingsdags imorgon. Cia skulle plocka upp mig halvsex och sen skulle vi lasta vid halvsju. Vad ger man sig in på egentligen?



Vad fasiken ska man hitta på i helgen nu då när Sandra är borta?

Över och ut!

Left outside alone


Gammal bild nya minnen. Idag var det hoppträning och det gick så förbaskat bra. Är jätte nöjd. Visst blev han ganska het och galen men sprången var som att flyga. Dessutom börjar han komma mer under sig och röra sig riktigt trevligt nu. Många spänningar har börjat släppa och det är jätte roligt. Dessutom är den nya sadeln as skön!

Var och riskerade livet efter stallet med Sandra och Vero. För när vi skulle torka blev vi attackerade utav en vild och galen orm som liksom försökte DÖDA oss. Jag skämtar inte. Den har mordblicken framme och allt. Usch får rysningar vid bara tanken så det lämnar vi nu.

Över och ut

funderingar

Imorogn är det återigen hoppträning =)=) Birk har nu en ny sadel som jag inte trivs så bra i men den ska i alla fall ligga bra och det är viktigast. Men hoppas på allt som gr att hoppas att jag slipper ramla av imorgon. Skulle vara kul om man fick sitta kvar någon gång åtminstone.

Sen har jag funderingar på om alex gått i graven eller vad som har hänt. Hon hör liksom bara inte av sig. Allt bra konstig den där människan ibland. Men ja utan henne skulle jag vara en vän fattigare och det vill jag absolut inte. Nej det skulle inte funka.

En annan fundering som slagit mig är om Sandra var seriös med att hon skulle komma eller inte xD Det blir väldigt lätt missförstånd oss emellan och det är lite jobbigt ibland. Men ja jag får vänta och se om hon dyker upp eller ej. Skulle vara trev... precis innan jag han skriva klart fick jag besked om att skitungen var påväg. Notera att hon inte kommer hit för att umgås utan för att få titta på min ursnygga TV! hahaha


lite gottgöring påväg, =) Puuuuuuusss på dig!

ojoj vad tiden går för fort

Ja jag har inte skrivit på ett tag, men vafaan vad ska jag skriva. Men nu har jag i alla fall tänkt skriva ett litet inlägg för att fördriva tiden lite.
En sak som jag måste säga är att den här veckan har jag hunnit träffa sandra välldigt mycket. Vilket inte är dåligt utan snarare mycket roligt =)
hahaha snadra döda mig inte xD

Mitt blåmärke som jag fick när jag ramlade av Birk håller äntligen på att försvinna! Ja äntligen! Min förkylning spom jag haft hela långa veckan typ håller också på att försvinna tror jag. Eller så kan det vara för att jag slänger i mig alvedon och nässpray som jag känner mig bättre. Men nu hinner jag inte skriva så mycket mer för solen väntar juh faktist på mig där ute!Vi har inte träffats på ett tag nu.

Över och ut!

RSS 2.0