Left outside alone

Jag mår verkligen inte bra just nu. vet inte vad det är mår verkligen åt helvete. Är väl inte så sjuk för tilfället. Känner mig mest olycklig tragiskt nog. Helt plötligt från ingenstans kom det bara, vad är det för fel på mig?

Beautiful

Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot
Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå


tiktok

Hostan sitter i. Förjävligt alltså. Det driver mig på nerverna.
Imorgon är det jobb igen och sen är jag ledig tisdag och onsdag, sen jobb igen på nyår. Kvällstid blir det dock lite partaj med SuperSötaSockerSandra =)=) Har dock inte fattat vad som hända skall, något med Emma i alla fall.

Nu väntar jag på att Alex ska komma, så blir de lite mer snackis.

Har även hunnit förbi handen idag och gjort en snabbgluttis på rean. Men de fanns inte mycket där inte. Hittade en skjorta som är låång och gul ;) sen en bh och två par strumpbyxor. Får hoppas på att de finns mer i farsta, för jag vill shoppa sönder! hihi

Tjingeling på er alla!

bom bom pow

http://www.tv6.se/jackie
http://www.tv6.se/catja

Inget paradise på tv så då får man roa sig med bloggarna, höhö

min teleon är min nya kärlek =)=)=)=)

Hej mitt vinterland...

Nu är det allt bra fitn ute. Gillar snö det gör jag allt, och jag hoppas verkligen det ligger kvar till jul nu. Skulle vara såå härligt med snö på julafton. Har dessutom hittat min efetrtraktade låt Hall & Oates - Maneater. Den är så mysig.

Annars händer det inte mycket i mitt liv inte. Har ett prov imorgon som jag glömt bort, en redovisning på fredag som jag inte gjort ett skit på och sen en APU-rapport som skulle varit inne i fredags. Men den är inte klar ännu. Inte ens påbörjad. Men fick ställa in morgondagens höjdpunkt (stallet) för ajg vill faktist vraa ledig sen när det är jullov. Orkar inte sitta med en massa skolskit då. Så får kämpa på med det imorgon. Suck!

För tillället är jag så jävla sugen på en gammal hederlig hemma fest, det var så läänge sedan man var på det. Får ladda upp med några såna under lovet sen =)

Nu ska jag ladda inför paradise hotel som börjar om sju minutas. Me like, Me like!

See ya!

Ironic

Vill du gå till Konsum eller? höhö

Idag har det varit en väldigt ointressant dag för mig. Dö jobbigt i skolan var det i alla fall, hade noll koncentration, som vanligt med andra ord.
Hade i och för sig en väldigt spännande konversation med Tobbe (Sofies pojkvän). Dock varade den inte så länge. Så nu är jag uttråkad igen. Längtar väldigt mycket till söndag, ska bli kul med luciashowen faktist. Sen vill jag i och för sig inte att lördagen ska komma för den kommer vara grymt jobbig. Börjar klockan 5 på morgonen för att hinna ut till Årsta innan jag börjar på ridskolan. Jobbigt värre.

Nu börjar jag undra om Alex har avlidit för hon svarar inte på mitt sms. Som vanligt med andra ord.. SUCK!
Får väll fortsätta tillbringa framtiden ensam...

See ya!

3 things

härmar sandra med 3 saker om mig typ, eller vad man ska säga =)

- Jag har en extrem fobi för ödlor och ormar

- Jag
älskar SKUMTOMTAR!

- Jag
mår illa av gröna godisar

Die another day

okej idag har det varit en händelserik dag. Den började med skola, sen åkte jag och Sofie in till storstan och gluttade lite julklappat så nu är mamma klar. Nöjd med den faktist. Men det var mys i det härliga vädret som var idag. Shoppingturen avslutades med en glass som fick mig att bli så mätt att jag mådde illa.

Efter skolan bar det av till stallet för lite ridning och sen var jag och Alex ute på en liten turnée med pappas kära däck. Det var halt ute så jag kunde inte låta bli att sladda lite och Alex skrek till som aldrig förr. Sen kommer vi ner mot korsningen och jag förbereder en till sladd, då börjar Alex gorma och skrika, Nej Brage inte dödskorsningen, NEEEJ inte den faaarliga korsningen. Så jag sket i den.
Men när jag väl släppt av Alex hemma hos henne lyckas jag backa på henne xD

Klart den mest händelserika dagen på läänge xD

Inte nog med det så är det smurfhits som dunkas för fulla muggar i bilen xD

RSS 2.0