ett kort meddelande

Min kropp är död. Den gör inget som jag vill längre. Allt började igår, jag ska berätta fårn början.
Dagen började med en springrunda i 30 minuter, sen åkte jag och jobbade 8-16, slet som en tok gjorde jag i värmen. Sen åkte jag till gymmet och tränade och tränade. Dagen avslutade med ett litet bad i ådran sen var mina ben slut. Dessutom började alex typ snacka med värsta freaket på ådran vilket skrämde mig otroligt mycket måste jag säga.

Nej nu är det upp till stallet och hölasning som gäller.

See ya!

dimma,dimma och åter dimma

Uscg vilken hemsk dimma det är ute nu. Jag blir faktist lite rädd på riktigt. Men drar man ner rullgardingerna och stänger dörren så ser man inget. Dock blir det välldigt varmt i mitt ru,m då.

Annars har det inte hänt mycket idag inte. Var i stallet vid 12 och jobbade lite. Sen var det kvällskurs på Benny och han hade rosa schabrak och lindor, han var skita fin. Nu är det mys framför tvn där det är Beck. Sista pusen nu, och den tog slut nu så måste kila

see ya!

trött

Ja nu är midsommar helgen slut och jag hade super roligt på midsommar trots att det regna. Det förstörde ganska mycket men alla roliga människor gjorde det till en lyckad kväll ändå.
Jag har även lyckats få mitt täcke att lukta gott igen. Så det är mycket bra.

Idag var jag ute på årsta och hoppade på Birk igen. Han är så himla mysig att rida och dessutom så fruktansvärt söt. Men i alla fall så gick det bra. Vissa språng vart lite fel och så men på framridningen var det min lilla dressyrprins som var framme. Han rörde sig som aldrig förr, blev väldigt förvånad om jag ska vara ärlig. Men sånt är aldrig fel.

Nej nu ska jag nog lägga mig och sova i min ny bäddade säng. myyyyys

23394 steg idag

Nu är jag trött ska jag säga er. Jag har en jävlans träningsvärk i rumpan vilket är outhärdlig. Jag antar att den kommer från dagens barbacka dressyrprogram på Östen. Trots stor brist på energi är jag änd ganska nöjd. Dock gick framridningen såååå mycket bättre. Han var mycket fin då. Men jag det är inte hans fel att jag stelnar till innen på banan.

Men nu väntar en vecka i stallet och sen är det midsommar =) ska bli skoj det.
Nu är det dags för en utav mina favorit filmer MEANGIRLS!


See ya!

Söndags mys

Visst det är äckligt väder ute men jag klagar inte. för jag har en anlednign att få ligga i sängen och inte göra ett skit vilket är mycket skönt.
Igår var det myskväll med tjejerna och det var riktigt mys. Åt taccos och snackade en massa skit. Precis så som det ska vara. Gjorde även lite planer inför midsommar =P

Har hunnit kollat på två filmer till nu Lejonkungen och Hortron. Jag är numer ett stort fan utav filmen Horton. Den är sjukt rolig.Får se om det blir Djungelboken efter middagen som jag inte alls är sugen på. Men mat måste man ha.

Imorgon är det dressyr program ridning =)=) BARBACKA  haha. Måste börja lära mig programmet.

See ya!

Jag gluttar på mig och madicken från KM just nu =) gör de du med ^^

Fredagsmys

Efter en låång dag i stallet med pissigt väder och träningsvärk upp till öronen så är jag helt slut. Ska vara klattvakt i helgen så har laddat upp med en hög gamla Disney klassiker. Först ut blev det Skönheten och Odjuret. Älskar den filmen. Tror Lejonkungen blir nästa film, eller djungelboken. Har inte riktigt bestämt mig ännu.


Imorgon är det i alla fall ladies night och vi ska ha skiit kul hahaha. Jag har lovat att fixa rabarberpaj. det ska bli skojpoj. har även terminens sista hoppträning imorgon vilket är tråkigt. Men den fortsätter juh igen efter sommaren.
Slut skrivet för idag. See ya!

Herre min skapare

Efter ett stenhårt pass på gymmet idag är nu min kropp totalt slutkörd. Trodde aldrig man kunde bli så trött haha. Men det var möjligt. Har även hunnit med att hjälpa Cia flytta ut Peppe till Årsta så nu är man sommarskötare också. Han är juh bara för tjusig.

Kollade precis på supersize vs superskinny och shit vad det är vidrigt. Kollade även på generation fett igår. är lite berende utav såna meningslösa program för tillfället. Men jag gillar verkligen inte tjocka människor. Det är äckligt tycker jag. Alltså ena människan hade en rumpa som vägde lika mycket som jag plus 27 kilo. Med andra ord 96kg. Sjukt alltså.

See ya!

Ärligt talat

Nu är jag sjukt irriterad efetrsom Zlatan är en stor jävla jubel idot. Hatar honom!! I matchen igår så krockade han och Kim källström och Zlatan säger att det är Källströms fel. Men ärligt talat. Jag är så förbannad på den skiten!



Zlatan påstår att det är Källströms fel att han inte kunde nicka in bollen i målet. Men jag måste säga att i mina ögon ser det mer ut som Zlatan som hoppar in i Källström!

Nej nu ska jag noh gå ner och äta frukost!

Leva livet nu ska jag leva livet

Terminens sista lektion i skolan avklarad och den var mycket roande. Vi hade Hjärt och lung räddning på trafiken och jag var väl ingen stjärna iaf. Bäst var nog Tom och sämst var Kalle haha. Hade jag bara fått dockan, som för övrigt påminde om en barbaradocka, att andas hade jag också varit bra. Men nu var jag inte det.

Efter skolan var det stallet och där fortsatte jag med datorjobb. Snart klar med grupperna. YES! Sen var det även sista dressyrgruppen för den här terminen och jag hade Wolga. Gick bättre än förra veckan, men hon är svår tycker jag.
Nu ska jag fortsätta glo på lyxfällan ;) See ya!

love is all around me

Igår var det skiva på Metro och ja det var trevligt. Dock var det universums sämsta musik. Men jag hade mycket trevligt med Sandra och Alex. Vi gjorde tappra försök till att dansa till musiken som faktist inte gick att dansa till.



Idag var dte trafik prov och jag blev inte godkänd den här gången heller. Är man sämst så är man. Efter skolan åkte jag till naprapaten och fixade med ryggen och det gör ont men ack vad skönt det är efter. Nu ska jag vila i 2-3 veckor och sen ska jag tillbaka.
Ha det gött världen!

Försök stå på egna ben förfaaaan

Igår var det nationaldagen och det firades med tårta och annat gott =)

Sen idag var det KM och det gick riktigt bra. är jätte nöjd med madicken dock inte lika näjd med mig själv. Dock har jag lyckats komma hem med en halft stukad tumme och så blåmärke på näsan efter att jag knockat mig själv med spöet ;)


Visst ser vi proffsiga ut =)=)

Ibland undrar jag hur patetisk en människa kan bli...

Right round

Idag har varit en väldigt aktiv dag för min del. Gick upp klockan åtta och gymmade innan skolan (Gjorde nytt personbästa i benpressen), i skolan hade jag endast tyska i en timme och sen fick vi sluta. Första stoppet var sergelbion där jag köpte ett biokort laddat med hela 200 kronor haha. Mötte även upp Sandra i handen så vi kunde fixa med bankkontot till US. Sen köpte jag en ny BH som går att ha under klänningen som jag ska ha på skivan nästa vecka.

Okej så mycket hade jag inte hunnti med ida haha. Men det kändes som om det var mer.
Ska ta och glutta på tv nu. Är skita trött.

RSS 2.0