Over and out

Denna helg har varit på tok för mys måste jag säga er! I fredags var jag med Bästa Alex och vi kollade på The gardiuan eller hur fasiken det stavas. På lördag morogn var det hoppgrupp och det gick riktigt bra. Lite småsaker som stör mig dock. Men madicken gjorde galoppombyten =)=) HELA galoppombyten dessutom hahaha. PÅ kvällen åkte jag och TPisch till rudan och myste i solen sen åkte vi till Vero.
Idag var det mysfukost med familjen och sen USmöte vilket flöt på mycket bra. Dock åter ett bra mansfall. Sen åkte jag ch TPisch till rudan och solade. myyyyys.

hahah nu har jag rabblat färdigt för idag ! ha det

låång deppig dag

Mår inget vidare idag vilket är jobbigt måste jag säga. Men idag har jag mest degat. Tittade på nya Fast and furious filmen och det gav mig lite insperation senare på dagen när jag övningskörde. Jag kör numera som Brian dock behös det lite finisch på bilen. Den drar sig till diken och stockar och sånt. Dessutom ska den hela tiden stanna utan anledning. Men ja lite finisch som jag nämde tidigare. Sen är det kört  MR PAUL WALKER!!


här är en bidl då när jag kör förbi föreningssparkassan i Farsta, De har glömt tagit ner julbelysningen som ni säkert ser. Malin tyckte jag överdrev lite men har man talang så har man =)=)

hahahaha kom på en sak

Igår när jag och alex väntade på tunnelbanan så kom jag med mina ideer om vad hon skulle göra om olika saker inträffade. en utav sakerna var vad hon skulle göra om hennes näsa ramlade av. Hon garvade och sa att micheal jacksons näsa ramlad av. Jag garvade och sa nej det har den juh inte, då kom den klockrena kommentaren: JO, JAG SÅG DET I EMINEMS MUSIK VIDEO!!  hahaha snacka om att jag skrattade hahahhahaha

den stackare.....

..... som överlever utan glass är faan i mig tragisk. Jag förstår inte hur man klarar sig utan glass det är så sjukt gott hahaha.

BTW var jag hos naprapaten eller hur det nu stavas idag och nu är jag trött i ryggen. det var väll inte världens roligaste man fick reda på hahah men jag vöerlever och det är skönt. fruktar för nästa gång som är tisdag nästa vecka. Nu är även planerna för midsommar klara. Jag och LAex kör på Gålö som förra året.  Skoj poj det ska bli =)=)

vilket rörigt inlägg det blev men jaja nu ska jag njuta utav min hääärliga glass

juste kom på att igår red jag den här lilla filuren och vi är bäst hahahha xD

traaaaaaafik

jag har trafik och underhåller mig med den underbara utsikten som finns i klassrummet =)=)

Are you ok?!

Jag är såå uttråkad och stressad för stunden. Jag har två lektioner i veckan och ändå går det åt helvete för mig. Hur lyckas man? Men det har varit en mycket trevlig helg måste jag säga. majoriteten av tiden tillbringades med Sandra och vi titade på film.
Vi började med Torkel i knipa, sen blev det waterboy (som sandra inte verkade så intresserad av.) sen var det pannkaks ätning. Sen var det Postal som jag starkt rekomenderar ALLA att se. lite småtips ur filmen:
En dvärg blir våldtagen utav 200 apor,
Goerge W Busch och Usama Bin Ladin är kära,
en störd sekt som man inte fattar vad den går ut på.
Ja och en massa massa mer =)

Nu är mitt rum såå fint. Totalt super rent. Det kan inte vara renare. Så nööjd. Nu ska jag göra något annat hejdå

Löördah

Eftersom jag och Sandra är lämnade åt ödet då våra familjer överghett oss har vi tyrt oss till varandra. Vi har precis glott färdigt på Torkel i knipa. Dock somnade jag typ på bussresan tror jag det var.


hahahah jag är snart dödens eftersom sandra är i duschen och jag la upp denna bild xD

Rapport mitt i veckan

Efter en låång helg i stallet och även måndagen så är jag fortfarande helt slut i kroppen och orkar inte göra ett skit. Men har fått bilderna fårn Sandra så det gjorde mig lite piggare.


Idag var jag uppe redan kvart över sju även fast skolan inte började förrens elva. Varför gjorde jag nu så?? Jo därför att jag var upp och jobbade på Årsta innan skolan. Det var jobbigt. Sen efter skolan var det tillbaka dit som gällde. Imorgon blir det dock bara vid lunch som jag ska vara där. Men det blir lite extra pengar i kassan.

Imorgon är det dressyr igen =)=) yippi, och de nya hästarna kanske skulle komma. Det är allt lite pirrigt det. Ska även klippa mig imorgon. spännande spännande.

ojojoj

Idag har det hänt mycket. Dagen började med lite stalljobb. Började redan vid halvåtta. Det tog emot det. Vid halv elva kom Patrick och hämtade mig och vi åkte och fixade med mina stövlar. Det slutade med att vi lämnade in dem i Handen och att det snart kommer en artikel i Mitt i Haninge =)=)
Vi åkte vidare till Biltema där Patrick köpte lite tråkiga saker och därefter bar det av till dagen shöjdpunkt. LYCKÅS!
Köpte en ny hjälm tills på söndag =)=)
Vita handskar som passar perfekt och ett par mässingsporrar som jag längtat efter såå länge hahaha.

När vi kom hem var det bara att byta kläder och sen åkte vi ut på motorcyckeln =) Smkit läskigt men jätte roligt hahaa. Nej så läskigt var det inte förutom att jag höll på att volta av baklänges ibland. Dock blev det bättre destu mer vi körde.
Nu ska jag laga mat See ya!

Okej så här ligger det till

Jag har lite tråkigt så ägnade mig åt lite test på ansiktsboken och gjorde då ett litet test om jag är en bra flickvän och resultatet blev då följande       "Player      Du är snygg, charmig och har inga som helst problem med att få killar/tjejer. Ständigt på jakt efter en ny partner för kvällen. Du känner ingen ångest och gör i stort sett som du vill, skiter fullständigt i din flickväns/pojkväns känslor. Du är helt enkelt känslomässigt störd, egoistisk och kall. Inom psykologin skulle du uppfattas som en psykopat."

Stämde inte så bra tycker i alla fall jag..

Men över till lite annan skit då. Idag har jag varit i skolan och det gick väll helt okej. Tiden gick mycket fort. Efter det var det raka vägen till gymmet och köra lite på maskinerna idag. Det behövdes. Tänkte lyxa till det hela lite genom att lägga mig i massage sängen men den var upptagen så det blev solmaskinen istället och jag fick en ordentlig genomgång utav den och det var skoj det.
Nu har jag kommit hem och är super hungrig men ingen vill laga mat.. Kollektiv bestraffning i vårat hem för tillfället. Suck!
Måste tjata lite på min mamma!?!

=)=)

Är helt överlycklig just nu. Fick pris idag utav Lions Club för årets ungdomsledare på hela 3000,- =)=)
Sen red vi kadriljen och östen var super duktig miljontals gånger om. Så stolt över honom. Dessutom var han urgullig i sin pannknopp =)

gaaaasch

Jag är skit nervös och jag kommer dööö snart. Det känns inte bra den här gången. Har för stor präss over mig så det lär bli bajs alltihopa igen. Förstår inte varför jag ska vara så dum för. Usch hjag hatar mig själv allt för ofta!

Är i desperat behov utav hjälp för allt känns piss just nu.

hmm

Vad tror alla nu då? Vad fel allt kan bli ibland.

LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!

Niclas


Bild från MWD på bilddagboken.

Over and out

Kollade precis på bilder från tävlingen i söndags och ställde då frågan till mig själv, Hur faan ska jag våga rida på lokala? Det ser juh hemskt ut. Helt fruktansvärt ut. På en bild är jag typ 20 cm ovanför sadeln. Nej usch det känns verkligen inte bra det här. Andra halten i programet är cdock ganska fin om man bortser att jag sitetr i stolsits =P

Idag har jag varit och tränat och det var faktist enklare än vanligt när jag väl kom digång. Hade ingen motivation till en början. Sen när jag kom hem så bakade jag bullar. Får se om jag tar med några till stallet imorgon kanske =)

Ska börja göra mig klar för sängen så jag kan se desperar housewifes. Men fick precis reda på att det blev ändrade planer. suck. See ya!

RSS 2.0