Dead and gone

HAHAHA japp jag hatar vimmelbilder !


Om fyra timmar kommer jag att ha skämt ut mig totalt. Suck det här känns verkligen skit! Försöker trösta mig med lite glass, (läs depritionsäter) , det funkar inge vidare. Jaja vill bara ha det överstökat!

Seeya!

The one and only

Ibland blir jag bara såå stolt över mig själv, hittade nyligen alla gamla ps2 spel som legat och dammat och där hittade man SSX. Har längtat efter att spela det igen haha. Men nu har jag i alla fall lyckats koppla in ps2 till min tv. Häääärligt hääärligt.
Den här helgen kanske inte blir så dum ändå för imorgon kommer girlsen över och myser med mig.

En viktig sak i dagens läge är www.omsandria.blogg.se. Jag är deras STÖRSTA fan. Finns inget klockrenare, nej den bloggen gjorde min dag, trots att jag redan visste vad som stod eftersom sandra berättade allt imorse på tåget :) Men jag kan läsa det där huur måånga gånger som helst. Det är helt enkelt roande.
Kanske ska ta och lämna in lite material till bloggen, man har juh samlat på sig en hel del de senaste åren med denna underbara människa haha.

Nej nu ska jag gå och myysa med mamsen och titta på IDOL.

overload

Ja jag vet inte riktigt om jag vill att tiden ska gå ort eller långsamt just nu, och jag tycker den gör det i vågor. Några minuter går fort andra går långsamt. Kanske är så jag vill ha det just nu.

För tillfället är jag väldigt stressad, har för många projekt igång på samma gång. Känner att jag inte gör speciellt bra ifrån mig på nått utan allt blir medelmått och det är inte speciellt bra om jag ska vara helt ärlig. Det är rent utav en KATASTROF.

Men jaja imorgon blir det ett problem mindre, hoppas jag. Satsar på det i alla fall. Höhö

I helgen var det utgång med Sandra och Alex och det var trevlans. Kvällen började hemma hos mig med lite mys och fix och sen bar det av till chaplins bar, där blev det lite karaoke och lite dans. Kvällen avslutades på Huset med mycket dans och stoj.

Nej ska dyka ner i min älskade lilla traikbok en stund nu

See ya!

Forever young, you will be forever young

Usch vilken jobbig dag det har varit, begravningen tog på krafterna och det var riktigt jobbigt.
Finns inga ord som beskriver det jag känner just nu. Det är bara tom smärta.
Att sitta där med min familj och må bra, medans på raden bredvid saknades en.
Vad är det egentligen som avgör vad, eller vem som ska lämna oss.

Jag tänker inte säga farväl för vi kommer ändå att ses i slutet! Jag lever vidare med minnena utav dig nära till hands för att kunna komma ihåg vilken lättsam, positiv och underbar människa du är. Vila i frid nu!

Låtar som alltid kommer att påminna oss om dig efter denna dag:
Forever young - Alphaville
Tears in heaven - Eric Clapton

I'm a believer

usch nu sitter jag här och har världens tråkigaste helg framför mig, minst 20 timmar utav den kommer att tillbringas i en bil. Hääärligt!!
Lördag är det begravning och jag har faan ingen aning om vad jag ska ha på mig? Vad har man på sig när man går på begravning egentligen?
Men skoj ska det bli för chansen att å se snöö är väldigt stor :) And me like that!

Skrapatde för övrigt mina trisslotter som jag fick utav Sandras öräldrar ( vilket var jätte pinsamt ) haha
men jag vann inget, suck jag som verkligen vill till TV och skrapa men dit kommer bara pensionärer som ändå ska dö inom snar framtid. Suck!

Över och ut!

Gött mos

Har inte haft något bättre för mig denna håltimme än att slösa pengar på Niklas och glo på eniros flygfoton.
Här har vi Sandras lilla hus. Visst bor hon fint och ensamt, lååååååångt från resten utav all annan bebyggelse hahhahahahahahahahha! Helt enkelt mitt ute i skogen


Hon har ett sätt

Efter denna händelserika helg är jag helt slut. Vet inte vad jag ska börja att berätta, vad jag ska berätta å vad jag inte ska berätta. Därför blir det nog inte så mycket sagt om den helg som precis passerat.

Puss på Sandra, det behövs hahaha *blink**blink*

Ska sätta på min favoserie och glo lite i min nya säng som för övrigt är gigantisk =) häärligt häärligt
Över och ut!

What your waiting for?

Jag är tamefaan helt slut i min kropp efter dagens pass som idag gästades utav Helen vilket var mycket trevligt. Alltid roligare med lite sällskap.
Har även avbrutit mitt pluggande utav körkortsteori lite väl länge nu, Borde fortsätta men blev lite distraherad utav ett antal saker ett tag där, som Sandra är väl medveten om hahaha.

Nu är helgen fullbokad också, imorgon blir det Fredagsmyys med the family, Bror min och Zozzo skulle komma över och äta. Sen har jag tvingat mamma att köpa grönsaker å dip. MUMS! Sen ska jag även vara hundvakt åt en lite krabat.
Lördag är det jobb först och sen ska Sandra komma över och vi ska fixa oss lite tillsammans, skoj skoj, Sen blire dags för lite utgång. Häärligt. Taggad redan
Söndag har jag två alternativ, antingen blir det ikea med mamma och köpa min nya säng, eller så ska jag rida med Cia. Sen på kvällen är det pilates träning med Helen Häääääärligt!

Seeeya!

U can't touch this

Det är nu onsdag, och jag är riktigt rid sugen, känns konstigt att inte rida som vanligt. Alla andra rutiner blir jätte fel de med.
Men jaja, annars har det inte hänt mycket den här dagen. Åkte upp till stallet efter skolan och fixade lite. Fick damp på rakmaskinen, hoppas vi blir sams imorgon.

Imorgon hade jag tänkt åka och träna på morgonen men sen blev jag påmind av Helen att det är faktist afrodans imorgon kväll, så då tar jag bort träningen på morgonen eftersom jag fortfarande är lite krasslig. Har även körlektion imorgon mellan 10-13. Ska bli skoj, ska även hinna med en sväng till stallet imorgon med =)

Nu ska jag soooova, det behövs. Blivit lite ont om det på sista tiden tyvärr. Godnatt


It' all coming back to me now

Ja det är sista dagen på höstlovert, och tyvärr kan jag inte säga som Sandra att det är mitt sista. Men jaja. Men jag är i alla fall sjuk fortfarande och kommer att vara hemma imorgon med. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk just nu. Ibland är det ganska bra att ara sjuk, fick en pollypåse av pappa och en after 8 choklad utav mormor. Mums nu ska jag bli fet!

 Känns ändå som jag fick med det jag ville på mitt lov. Det blev en hel del tid uppe på bilskolan. Nu faan ska det till och bli ett körkort. Den tid som blev över gick åt till stallet och jobb så jag är nöjd =)

Nu måste jag tillbaka till sängen och värmen innan jag fryser ihjäl här nere i källaren.


RSS 2.0