Ghostbusters


Over my shoulder

Vad är det för grym värld vi lever i? Du var på tok för ung för att lämna oss. 20 år, vafaan det ska inte sluta såhär. Det är meningen att du ska ha en massa härliga år framför dig, med familj och vänner. Ditt liv hade knappt börjat innan det slutade.

Looking back over my shoulder
I can see that look in your eye
I never dreamed it could be over
I never wanted to say goodbye

Vila i frid nu Daniel Larsson.

dead and gone

Jag tror ärligt talat att jag håller på att somna snart. Sjukt trött. Längtar hem till sängen med en stooooor polly påse, det hade varit trevligt men så kommer det inte att bli. Seriösa Nathalie är nämligen i farten just nu så hon måste åka och träna på körkorts teorin. Suck att man alltid tar tag i allt försent. Tvekar dock på att jag kommer orka ta mig dit.

Annars så kan jag fortsätta min rapport från skolans datorsal där en jobbig liten flicka sitter och sjunger för fulla kaminen och det låter förjävligt. Men hon verkar tro att det låter skit bra, och tvekar på att hon vet att jag är här hahahahahaha.

Nu är det en timme kvar och sen får jag åka hem =) yay äntligen

Unstoppable

Ja då var det söndag och jag har hunnit med en massa saker. Dock sovit lite för lite tyvärr. Men ja jobbet gick som planerat, hämtat hem den underbara datorn som jag älskar <3 och sen red jag lilla Burken också. Ganska sliten just nu men jag är ganska härdig som tur är.
Ska försöka plugga lite till växt och djurliv provet som vi har imorgon. Men ja jag brukar juh aldrig plugga annars så varför skulle det hända denna gång egentligen?

Igår var det en mycket trevlig kväll med de bästa på huset, är nog riktigt nöjd med min sminkning, det blev på gränsen till lite för mycket men bara på gränsen haha, det svettades man ändå bort sen.

Nu ska jag fortsätta med det jag är bäst på, att göra ingenting när jag egentligen borde göra en massa saker !


All the single ladies, all the single ladies

faaaan vad det ska vara kallt överallt!! Jag klarar inte det här. Dessutom har jag allvarliga stav problem idag. jag orkar inte med min äckliga håltimmar längre. Finns inget att göra. Suck pust och stön. Nu måste jag dessutom sitta och lyssna på Kissies blogg fanclub igen. Jag kan dela med mig lite av vad som sägs genom en sammanfattning
  - Någon Lovisa/Louis i tvåan ska ha fest, det är någon etta med mellan blont hår i toffs som ska förstöra den med sina "coola" kompisar.
VARFÖR?
   - Lovisa/Louise är ful och jobbig och borde inte ha fest eftersom hon inte har några kompisar.

ÄRLIGT TALAT!!!!

men Kissies blogg fanclub ska dit och se till att det inte blir förstört för då är det juh synd om Lovisa/Louise.

Funderar på om det kanske skulle bli en bra bok om alla dessa stunder med Kissies blogg fanclub. Alltid dyker det upp något spännande att tjuvlyssna på.



Över till viktigare saker. Imorse på tåget satt jag och försökte läsa men det kom på en liten människa i Skogås som var 20e sekund skrek ut en osammanhängande mening. Eftersom jag tappat bort laddaren till ipoden var jag tvungen att lyssna på honom och kunde därmed inte läsa min bok!!

Över och ut!

what is love?

trååk, trååk, tråååk, tråååk. Det är de ordet som snurrar runt i mitt huvud när jag har två timmar kvar utav min håltimme. Men tänkte att jag kunde berätta om mina få så kallade fixidéer som jag har

* Jag äter inte gröna godisr
* Jag borstar tänderna min 5 min 3 gånger om dagen
* Jag bäddra rent i sängen minst 1 gång i veckan
* Jag måste alltid ha en vattenflaska med mig annars får jag huvudvärk
* Framtiden är redan bestämd så det spelar ingen roll vilken väg man väljer det leder ändå till samma ände.
 Ja sen tog det slut just nu. Kan säkert komma på fler någon gång då jag inte är så uttråkad och trött att jag inte orkar tänka. Nu ska jag återgå till att inte göra något alls. Bara glo på den lilla fula datorn.

Älskad och saknad

Usch vad hemskt det var imorse när jag vaknade och du inte var där. Jag öppnade ögonen och sökte igenom mörkret men du var verkligen borta.
Allt blev helt plötsligt jobbigt. Att man kan älska någon så. Nu lever vi vidare på minnen.


kom och ta mig långt här ifrån.

Varför funnkar inte världen som kag vill varendaste liten sekund och mm

...

Suck pust och stön vad allt verkligen kan vara tråkigt. Har verkligen ingenting för mig just nu. Vill bara sluta och åka hem och sova. Har haft en fruktansvärd huvudvärk sen igår och den vägrar släppa. Det jobbiga är att det är i ena ögongloben som det gör ont plus i resten av huvudet. Suck pust och stön igen.

Jaa inget mer att skriva just nu för jag är så grymt uttråkad. Är ganska precis två timmar kvar tills att jag börjar min lektion igen och har nu suttit här i två timmar. Tänk vad kul man skulle kunna haft dessa fyra timmar, istället sitter jag och slösar bort dem framför en dator i skolan. INTE BRA!!! Men jag har trots allt hunnit med lite vettiga saker också. Så lite duktig har jag varit.

Men ska fortsätta mitt tjuvlyssnande på alla kissies blogg fjortis faans som sitter här i datasalen och skriker hur fula de är. Jobbigt lliv de måste leva alltså. Att gå runt och tycka att man är sp ful att man inte vill existera. Stackars jävlar. Tur att man inte är som dem hahhahahaha Puss på er!

Goding dag

Har glott igenom min bilddagbok sen jag öppnade den. Hittade en hel del roliga bilder. Kanske inte så roliga men jag hade glömt bort dem snarare.

Underneath your clothes

Ja då var det dagen efter ens 18års dag, som vanligt känns det ingen skillnad. Nej det gör det juh inte. Konstigt det där alltså. Men nu är jag i alla fall efter mycket om och men 18. Ångesten över att bli gammal har redan börjat komma. Men tja vad ska man göra åt det?

Fick i alla fall riktigt fina presenter igår utav min lilla underbara familj.
Jag fick ett jätte fint halsband och spar pengar utav mamma
En dag med shopping, mat och bio utav bror min
Körkortet och en underbar bild på MIN hund =)
Presentkort med massage, städ och ögonbryns fix utav zozzo
Pengar utav farfar
Super fina kristall glas och bestick utav farmor
Pengar utav Maja
Imorgon blir det lite mer hihi eftersom resten utav släkten kommer då. Ska bli jätte mys med alla som ska komma. Även mina bäääästa ska komma också. Sandra ska få se min lilla piercing som hon så längtat över. Hon är i stor chock att jag faktist gjort den. Hon är allt bra gullig den flickan haha.

Nej nu har jag inte tid längre, måste byta om och åka till den lilla mupphästen som jag gillar såååå mycket.

Puss och kram

RSS 2.0