okej

om 240 minuter är jag 18 år =) Häärligt och jag är rikligt nervös. Men efter en stunds funderande kom jag fram till att jag efter dessa 240 minuter kan gå och sjunga den här låten utan att det låter konstigt ;)



men nu är de dags för idol!

Över och ut!

Paparazzi

Idag är det två dagar kvar tills min 18-årsdag, jag lääängtar.
Men tänkte bara skriva att jag idag, måndag den 28 september, blir förföljd utav svarta kladdprickar överallt. Känns konstigt, vart jag mig än vänder är där en svart kladdprick!

underbar text må jag säga!

NOMY - HJÄLTAR, SAGAN OM HUR DE SKET SIG

Spindelmannen har ej många vänner kvar
han sydde sig en dräkt som satt perfekt
han svingar sig bland hus i ett hjälterus
skynda dig å skjut, där tog nätet slut

Han glömde fylla på
ohej vad det kan gå
Och nu är döden där o knackar på

Tarzan var från stan men blev ett djungelbarn
Å enda vännen det var en babian
En dag såg han Jane å jävlar vilken bom
för stackars Tarzan dog av könssjukdom

För vad hon inte sa
var att hon blev så glad
av å träffa nya karlar varje dag

Refr://Detta är en saga om din förebild
och hur det alltid slutar om man är för vild
kissa ej i motvind försök nu att förstå
för alla dina hjältar har dött ändå

Stålmannen han kom ej från våran planet
han käka kosttillskott å blev för fet
han flög omkring i trance som om han inte fanns
han var för mätt och mot huset blev en skvätt

Trodde han flög högt
men han flög lägre ner
stackars stålis finns nu inte mer

Lucky Luke var född i vilda västerns land
sköt ner skurkar med sin högra hand
Sköt snabbare än skuggan men skuggan den försvann
Å hoppsan där stod sheriffens fru Suzzane

Sheriffen låg på lur
shit vad han blev sur
Lucky Luke han sitter nu i bur

Refr://

Läderlappen kastar saker som han har
men ändå har han alltid något kvar
Vet du vad han kan? Han kan kasta bomerang!
så titta åt rätt håll å ha bra koll

Han kasta in den i en krog
Mc knuttar på han slog
stackars läderlappen fasiken han dog

pippi långstrump hon är tjej så¨hon får vara sist
oh jäklar nu blir gudrun schyman pist
sagan den är sann och jäklar vad hon kan
lyfta häst och alltid veta bäst

ut på sjön hon far
och hon rånar folk som har
så pippi hon får gärna stanna kvar

Häärligt, häärligt. Men Faaarligt faaarligt. Ganska vanligt

Ja då var det tisdag (vilket betyder att det är 8 dagar kvar tills jag fyller år). Har inte så mycket mer att skriva. Just nu sitter jag och glor på min fantastiskt fina bakgrundsbild som jag fick utav sandra.



Imorgon åker jag till Skåne =)=) Härligt att slippa allt i typ hela tre dagar. Skönt skönt

They don't really care about us!

HISTORIA ÄR NU SKAPAD!! DJUREN PÅ FACEBOOK KAN RÖRA SIG!
hahahaha

Jag har håltimme för övrigt och har inte mycket för mig. Har precis sett till så att mina djur på farmville får röra sig fritt. (Mycket skönt, slipper jag flytta runt dem hela tiden, nu löser de det själva.)

För tillfället är jag väldigt glad och lycklig. Allt flyter på precis så som jag vill att det ska göra, och den här fredagen har börjat riktigt bra. Slapp åka själv in till skolan eftersom BÄÄSTA också började samma tid som mig och därmed åkte samma tåg =). Häärligt. Sen nu så  har finaste Sofie varit så underbar och lånat ut en telefon till mig eftersom min igår la av helt och hållet. Nu kan jag både ringa och skicka mina älskade sms till alla. Dessutom kommer alla samtal och sms fram till mig också.

Ska avrunda det här lilla inlägget med en liten text som jag läste igår som jag bara avgudar!

"Medans du ser slutet tar jag mig en titt runt hörnet och ser början på något helt nytt, något fantastiskt som i dina ögon endast är sand som sakta rinner ner i glaset medans i mina förvandlas till det dyraste guld."

Över och ut!


next year I will give it to somone speciel

Det här kommer hända i mitt liv den senaste tiden framöver:
Skåne
Bli 18 ;)
Middag men bäääästa
Tävling
Semester med bääääästa
+ en jävla massa jobb HELA tiden

Dessutom ska jag hinna med mitt jäkla körkorts helvete där emellan.

Royal Pains <3


OMG hur bra får man vara?


Älska mer!

Hahaha har precis tittat på IDOL och fyfaaan vad jag garvade åt killen som sprang in i dörren hahahaha. Men nu är det i alla fall Fråga Olle Dokumentären som gäller.

Idag har det inte hänt så mycket, har hunnit rida Birk innan jag åkte och hade dressyrträning. Sen kom jag hem och åt keso och banan till middag. Mums! Ja sen var det inte så mycket mer att rapportera.

Imorgon ska jag jobba och klockan 10 är det körlektion. Har prov i Hästkunskap och sen ska jag åka hem till Malin och ääääääta tååååååårta =)

Över och ut!

Beutiful liar.

Ojojoj vilken dag det varit.
- 8.30 SKOLA: första lektionen var typ inställd så då var håltimmen förlängd med en timme.
- 10.15 Befann jag mig på cybergymnasiet södra för att möta upp Alex. Vi gick drottninggatan ner och åt lunch och shoppde lite fin fina saker. Jag köpte ett par svarta jeansleggings, en lila skiiit fin t-shirt och en JÄTTE JÄTTE JÄTTE röd kavaj haha.
- 13.20 tillbaka i skolan för att ha sista lektionen och då skulle vi se en film om hästmannen. En orginalare Linköpingstrakten som är lite speciell.
- 15.30 var jag på trafik skolan och tränade lite. Det gick bra fick hela 64/70 HÄÄÄRLIGT.
- 16.30 var det gymmet, gick väll inge vidare. Eller jo de gjorde det faktist. Jag förvånade mig själv på löpbandet måste jag säga. Lite kondis hade man allt.
-18.00 var jag hemma och åt maaat hahaha. Nu ligger jag i sängen och är heeelt slut. Glömde visst bort att lviet fortsatte imorgon också ;)

Imorgon ska jag rida med Cia, längtar redan. Sen på kvällen är det dressyr träning. Kanske hinner förbi gymmet om jag har tur. Skulle behöva det.  Men jaja nu ska jag ägna min tid åt viktigare saker som min farm till exempel.
See ya!

22/30 DAGAR=)

då var det dags igen

Idag är det exakt 23 dagar kvar och sen fyller jag 18 år!! Dagarna går inte direkt fort för tillfället.
Men jag är i alla fall frisk nu och det är skönt, tröttnade ganska fort på att ligga hemma och rutna alldeles ensam. Trodde aldrig dagarna skulle ta slut. Men nu är jqag frisk och är i skolan igen. Självklart har jag häärliga håltimmar även denna vecka. Idag var det mellan 10.40-14.10. Hääärligt. Men tog en sväng förbi apoteket och köpte lite krämer och fix till ansiktet och även munskölj. Beroende utav det just nu!

Den här veckan ska de vara hårdträning på gymmet också. Måste ta igen de jag missade förra veckan när jag låg hemma och var sjuk, har för mig afrodansen har börjat igen, helen snackade om det i alla fall. Ska ta och kolla det för den får man juh bara inte missa.

Nu har jag tyvär inget mer att berätta så ciao!

lets do it, lets do it, lets do it

Jaa då var det dags med fredagsmys och det är juh verkligen jätte trevligt när man är sjuk. Kämpar med att bli frisk så jag kan få åka till tärningen imorgon. Dessutom ska jag jobba i helgen och då kan jag inte vara sjuk. Men min röst är iaf bättre. Men nog pratat om det.
Just nu är jag så himla glad, riktigt varför vet jag inte. Dock rejält uttråkad men glad och lycklig. Det var länge sen jag mådde så här bra.

Idag har jag sysselsatt mig med att lyssna på BEPs nya låt eller ny och ny kanske den inte är men för mig är den ny =) gillar den, man blir liksom riktigt dans sugen. Men eftersom jag är sjuk så kommer jag vara tvungen att ligga hemma och rutna hela helgen. Tror faktist jag ska ta och glo på män som hatar kvinnor. Har velat se den jätte länge så då kan man ta chansen nu när jag är sjuk och ligger hela dagarna. Har faktist sett Harry Potter och hemligheternas kammare (dock inte slutet, klarar inte av orm helvetet) och Djungelboken

Nej nu ska jag krya på mig med mitt hemma gjorde te med honung och citron i och lyssna på min nya bli frisk låt haha!



Över och ut!

nöff nöff

Ja då har man lyckats blivit sjuk också. Jag kan knappt prata och har feber fram och tillbaka hela tiden. Jätte jobbigt. Det gör jääätte ont när jag ska andas dessutom. Hur ska jag ta mig igenom det här?
Första dagen har jag sysselsatt mig med att spela zoo tacoon. Har byggt det grymmaste zoot ever. Men nu måste jag sova en stund igen. Krya på er där ute!

över och ut!

RSS 2.0