Lost in you

I alla väder och vind är det detta som kallar kärlek!

Uppsats om en ko!

Ja då var det super extremt jobbiga gjort som jag mått så dåligt över ett bra tag. Med ett enda knapptryck liksom bara försvann allt och det var väldigt skönt måste jag säga!!

Annars har jag bara en sak att säga; Kon har sju sidor
- Den främre sidan
- Den bakre sidan
- Den övre sidan
- Den undresidan
- Den ena sidan
- Den andra sidan
- Och den inre sidan xD

keep on walking

och så var vi tillbaka till deppighet igen.... Men jaja det går väl över det med hoppas jag!

Katjing

NÄR JAG FÖDDES FICK JAG VÄLJA MELLAN ATT VARA KANONBRA
I SÄNGEN ELLER HA ETT OTROLIGT BRA MINNE.
MINNS BARA INTE VAD JAG VALDE ;)

Car wash

Ojojoj nu har jag inte skrivit något på riktigt länge, har faktist inte haft tid. Hela helgen plus några dagar där innan tillbringades i stallet och både lördag och söndag var det tävling. I lördags blev man nerputtad från prispallen utav sista ekipaget och söndagen gjorde jag om gjorde rätt och vann klassen! Det är helt enkelt så det ska vara!
Annars på schemat står det utgång på lördag med mysmiddag innan med Saaandra och bakis söndag efter :D Lite jobb och ridning ska in där emellan också.

Idag har jag varit så duktig att jag har fälgat om säsongsdäcken och satt på dem på bilen. Han även med en liten tvätt också. Riktigt seriöst där måste jag säga, pappa blev lite snopen över min fart när jag bytte däcken haha. Nu är jag riktigt trött och funderar på att krypa ner i sängen och glo på lite tv, imorgon ska jag infinna mig hos tandläkaren klockan 09.15 tvekar på att jag kommer överleva det!
Som Sandra brukar säga over and out!

Jag må hon leva ;D

Idag är ingen vanlig dag för det är Sandras födelsedag hurra hurra hurra!
Allt börjar fixa sig nu, Sandra har äntligen fått en fon så man kan kommunicera lite bättre igen. Jag känner mig allmänt bättre inte alls lika deppig längre. Visserligen är det väldigt mycket fokus nu när det är tävling på lördag :D skoj, skoj!
Måste även säga att Dating in the dark är absolut det mesta patetiska programmet hittills. Men ack så roligt det är. Riktigt underhållande måste jag säga. Dock förstår jag inte hur man kan gå med på att vara med i ett sånt program, det är ett mysterium för mig.

Nu kräver Desperate housewifes all uppmärksamhet så seeya!

En del av mitt hjärta

UTAN DIG FINNS ABSOLUT INGET MIG! DET KALLAS KÄRLEK :D


Rude boy

-Jag är kär i dig, och kan inte få dig ur mitt huvud. Tänker på dig för mycket utav varje dygn. När jag ser dig blir jag lycklig och alldeles varm och jag trivs i att vara i din närhet.
Ja om det bara var så lätt att säga det till dig.....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En del av mitt hjärta

Det är fredag och en massa saker har hänt, vissa mer roande än andra. Jag har lyckats bli sjuk med halsont och täppt i näsan plus feber över öronen, jag orkar verkligen inte med det just nu.
Annars har det varit hopptävling idag och ja det var väl inte min bästa ritt men man lär sig något nytt varje gång. Kul var det iaf med lite hoppning igen, bara tre veckor kvar tills nästa gång ;)

Annars har det varit kryssning med alla goa glada och ja mitt liv är ännu mer komplicerat nu än vad det var innan den här jävla kryssningen! Dock fick jag med mig en massa häärliga minnen med mig också.

Sen undrar jag vad faan man ska göra när en människa som behandlar en som skit är den människan som får en att bli glad och alldeles varm i kroppen bara av att tänka på den. Vad ska lilla patetiska jag göra med mig själv?
Nu ska jag återgå till snytandes och hostandet i hopp om att bli frisk så snart som möjligt.

Banana boat

Det äär onsdag morgon vilket betyder att ikväll är det dags för lite kryssning med Jennifer :D Sandra kommer visserligen också att vara på båten men det är skitsamma haha!
Gårdagens kväll tillbringades hos mig med att fixa lite naglar på mig och Sandra så nu är vi snyggelisnyggsnygga. Dock har vi båda problemet med qatt vi inte vet vad vi ska ha på oss. Får se vad jag stoppar ner sen när jag packar.

På schemat idag står det Naturhistoriska riks museét med Axel och Emil, vi ska se p´å cosmonovas film Dinosaurier.

Are you gonna go my way?

Nu är det vår på riktigt och jag njuter massvis av detta väder. Men har ändå lite att klaga på, eller jag klagar inte för jag storm trivs med det men ja jag har väldigt mycket för mig just nu. Har inte ens tid att sova. Men jaja massa tid i stallet blir det och det gillar jag!

Har dessutom en massa skojsiga saker att se fram emot nu. Först är det lite hopptävling på fredag
Den 17 april är det Ekeby och ett försök till att rida dressr ( om jag nu inte blir bortlottad...)
18 april är det dressyr hemma :D
2 maj är det andra omgången till allsvenskan på tyresö
Sen ska det in en hopptävling hemma någonstans men den vet jag inte när den är. Men jag läängtar. Var på tok för länge sedan jag hoppade över huvudtaget, och nästa gång blir det heller inget för då är det dressyr tävling. Men jag överlever. Blir det mer att längta efter bara ;P

Nu ska jag försöka ägna lite energi till mamsen som faktist fyller år idag.

Hard work

Långfredagen är här och just nu känns den oändlig! Jag är otroligt jätte trött efter en dag som bestått utav jobb. Lyckades trycka in lite påskpyssel där också. Jag och Sandra lyckades skapa en riktigt fin kyckling i en vagga eller liknande. Ser ut som ett proffs verk minst !
Har dessutom hunnit städa mitt rum som nu doftar underbart gott och sängen är bäddad och fin, dock är väl det ingen ovanligthet men jag älskar det.

Önskade jag hade något roligt att se fram till nu de närmaste dagarna så tiden gick lite fortare men det ser ack så mörkt ut. Dock är det kryssning på onsdags och det ska bli jätte kul tyckte jag från början men nu ser det något mörkare ut. Får se hur det blir i slutändan. Annars är det bara en massa jobb hela helgen och nästa vecka. Men jag älskar mitt jobb så jag klagar inte alls.

Nu överger jag er för intressantare saker!

again again

Igår kollade jag på Alvin and the chpimunks med mamsen och så vi skrattade. Det där tre små jordekorrarna är för bedårande, vem vill inte ha dem? Jag vill mer än gärna ha dem :D

Annars har min första dag på påsklovet tillbringats i stallet. Det var mys, tömkörde Klaring lite och jag tycker det är riktigt roligt. Dock lite svårt men ack så roligt hihi. Ska tillbaka sen och rida lite också är det planerat.
Har även hunnit med en liten shopping runda med mamsen. Fick lite smått och gott som ett par fodrade gummistövlar, det behövs i detta väder! Sen lyckades jag även få en ny snökula och ett lepsyl med god smak. Jummie!

Snart kommer Sandra och så jag längtar efter min underbara lilla kompis! Nu måste jag vila mig lite känner jag.

Nathalie checkar ut!

RSS 2.0