Too lost in you

Tänkte bara säga att sandra kommer att hata mig för all framtid snart höhö!
Idag har jag i min depretion städat mitt rum och bäddat rent min underbara säng. Mycket häärligt. Läängtar efter att få krypa ner och sova ut. De knappa sex timmars sömn man fick inatt räckte inte långt. Inte nog med att Sandra tvingade mig äta glass klockan halv fem på morgonen, hade mycket hellre velat sova då. Men vad gör man inte för sin älskade.
Nu blir det dags för lite www.felsms.com
Nathalie har redan checkat ut!

Ironic

Dagen D då allt är:
Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs
Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs
Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs
Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs
Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs
Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs
Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs
Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs
Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs
Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs Bajs

sweet dreams

jag vill bara meddela att jag äntligen har fått gjort av lite utav mitt "shoppingberoendehet." Blev två par skor, en kavaj som jag kanske inte vill ha längre och lite kicksgrunkor. Jag och Sandra hittade iaf vårens hetaste partybraxer som var ja väldigt guldiga om man säger så.
Vi hann även med en hel del snack och jag hatar när vi diskuterar ett visst ämne att hon hela tiden säger att jag är gullig. Det är jag tamefaan inte, jag är helt jävla blåst! Ser du det Sandra B:L:Å:S:T, eller det ordet passar inte in. Men något i den stilen iaf.

På lördag är det utgång inplanerat iaf. Ska försöka hinna med lite solning innan dess. Sen ska jag väl snart få lite ångest över vad jag ska ha på mig eftersom alla mina kläder ser ut som om de kommer från UFF -lagret för tillfället. NICHT GUT!

Men nu ska jag försöka ta mig ner till ridhuset och skena runt lite. Nathalie checkar ut!

lucky

Trodde inte gårdagen skulle gå att toppa men det gick tamefaan utan några som helst problem!!
Denna dag har varit mer än lyckad. Jag är lycklig :D:D

Nu väntar sängen och jag läängtar efter lite sovande. Godnatt mitt kära folk!

Bakom mina skidglasögon....

Ja då har man tillbringat dagen i skidbacken och jag är ganska så trött i mina ben för tillfället. Nu gör jag tappra försök till åter hämtning så jag orkar med de två ridpassen som väntar ikväll. Men det ska nog gå bra.
Lär ha duktigt med träningsvärk imorgon bara......

Sen vette faan om jag har något mer intressant att berätta. Jag är för tillfället så upptagen med mitt full smockade schema där jag lyckas tränga in diverse seriösa möten att något intressant inte ens finns att tänka på. Det liksom bara rullar på med skola, jobb, ridning hela tiden med väldigt lite tid över att slösa på.
Nu skulle jag helst vilja trycka in lite tid till att få sova ett par minutas med det finns ingen tid över till det för jag måste klä på mig och bege mig till stallet i detta fantastiska väder =) ME LIKE!

Så nu är det dags för mig att avrunda för den här gången. See you sooon!

Blame it on the .......

FYYFAAAAAN VAD JAG BARA HATAR MIG SJÄLV TILL DÖDS IBLAND!!!!

Men jaja snart blir det att rasta av sig lite i stallet med alla goa och glada :D

All is white

Fyyfaan jag åker hellre pendeltåg! - HAHAHAHAHAHAHA

Snart ska jag och Alex försöka oss på lite bakande, men först är det lite gluttande på ponnyakuten ;)
Tyvärr blev det inget av min genialiska plan, men vi får se om det inträffar någon annan spännande dag :D
See ya!

Paper gangsta

Ja då var det lördag igen. Imorse var det jobb först på schemat sen var det hoppträning som inte gick något vidare tycker jag. Hade ingen känsla i kroppen. Det var ingen följsamhet och koncentrationen har varit bättre den med. Synd att det nu är 2 veckor kvar tills nästa träning..

Ikväll är det planer på lite melodifestivalmyys med Sandra <3

Imorgon är det jobb och sen på kvällen har jag nu fått en ny lysande idée som jag ska försöka genomföra höhö. Vi får se hur det slutar med det.

Nu ska jag försöka få lite gjort tjingeling

Btw så slutade min spotify att fungera nyss så det blev väldigt tyst.......

Are you gonna go my way?

Lite ny info om mitt finger, såret skulle luftas lite och det han det i ungefär 5minuter innan, duktig som man är, jag lyckades slita upp det ännu mer. Smärtan där är nästintill obeskrivlig!
Men nu är det äntligen fredag! Jag har längtat som aldrig förr kan jag meddela. Livet är jobbigt just nu, som en enda stor dragkamp mellan skolan och det jag vill ägna mitt liv till.
Men helgen börjar bra med lite fredagsmyyys, sen imorgon är det jobb och hoppning inplanerat, sen får vi se vad som kvällen kommer att bjuda på. Något spännande hoppas jag på :D
Nathalie har checkat ut!

How could this man I thought I knew
Turn out to be unjust, so cruel?
Could only see the good in you
Pretended not to see the truth
You tried to hide your lies,
Disguise yourself
Through living in denial
But in the end you'll see
You won't stop me


memorise

Tycker den underbaraste lilla hästen ska bli bra snart.....

Hade hoppats på att du skulle vara bra tills på lördag men så är det inte.
Har kollat igenom alla filmer på datorn och snacka om att jag och Madick var i bra trim förra våren. Det ser riktigt proffsigt ut om man nu får vara sån hahaha. 
Ikväll är det inplanerat ett möte med den bästaste bästa Sandra jag vet =) ME LIKE!
Nu blir det lite annat så TJINGELING

handens 5 fingrar

Ja här har vi då människan med 9 fingrar, eller om det nu är 7 fingrar och 2 tummar. Har lite svårt med det där jag. 

Just nu ligger jag ner bäddad i sängen och äter glass, det är mycket gott. Ska snart gå upp och borsta tänderna och sen ska mamma fixa om mitt lilla finger som typ är svart numera.. Nej men det börjar se bättre ut tror jag iaf.
Nu är glassen slut så nu blir det snart sängelisängdags ;)

Tjingeling

heartless

Tänkte bara göra ett litet extra inlägg såhär på tisdags kvällen.

Kom och tänka på hur man kopplar ihop personer med låtar av någon konstig anledning. Har massvis av låtar som jag hör och sen påminner de mig om en specifik människa. De har liksom egentligen inget gemensamt men ändå hör de ihop på något vis.
Nu är det sängdags med en liten saga på det!

Tjingeling!

Money Honey

Ja då har man slösat 320 kronor för att få reda på att man ska på återbesök igen om några veckor. Det känns inge vidare.. Men jaja slapp åka in till skolan idag och det känns bra. Jag tycker verkligen inte om skolan. Men finns inte mycket att göra åt det.

Mitt finger mår bättre efter mammas lilla hemma operation igår ;) Ja sen har jag inte så mycket mer att rapportera. Kvällen kommer att tillbringas i stallet, hoppas lilla gulliga Sandra kommer tidigt så vi kan snacka massa viktig skit!
Nej nu ska jag fixa semlor till mig och mamsen, det är juh trots allt fettsitisdag 
Time to check out!


I tell you now that you aint gonna win this, 
I tell you now that I´m the one whos gonna see you burn

Love me

My friends say I'm a fool to think
that you're the one for me
I guess I'm just a sucker for love
'Cuz honestly the truth is that
you know I'm never leavin'
'Cuz you're my angel sent from above
Nu har jag skrivit klart min lilla uppsats och skickat in den precis en timme innan den skulle vara inne. Hääärligt, tror faktiskt det är första gången jag skickat in något i tid haha.
Kan också ta och meddela att mitt finger inte alls mår bra. Det gör extremt ont bara att titta på det. Och för alla er därute som stört er på mina fina shorts kan jag säga att jag nu fått ett par till xD hahaha
Nu blir det fix for school see ya! Tjingeling

Shit happens

En liten helgrapport såhär i slutet av söndagskvällen. 
- Fredagens tillbringades hela dagen i stallet 08-18, när jag kom hem var det lite fredagsmys med mamsen till strax efter åtta då  jag hämtade Alex på jobbet och sen gick jag rakt i säng vid halv nio tiden.

- Lördag var det jobb 07-15, var dock inte hemma förrens vi kvart i fyra på grund av olika incidenter som inte alls var roliga. Människor är bra konstiga och jobbiga. Alla skulle vara som mig skulle livet vara bra enkelt. Men men väl hemma var det in i duschen och sen lite fix och bege sig till kusin vitamin för lite rehabilitering.

- Söndag(= alla <3-dag) morgon börjar inge bra, två små skitar på morgonen som lever rövare får mitt redan dåliga morgon humör att bli ännu värre. Halv ett befann jag mig i stallet för att hjälpa Anna med Axels kalas. Det var riktigt roligt, barn verkar gilla mig av någon anledning. Jag är helt enkelt världens bästa lekledare! Efter kalaset var det årsmöte och planeringsmöte. Kom hem vid kvart över sex och då var det lite myr med mamsen igen.

Lite extra som jag hunnit med är till exempel att lyckas hugga mig i fingret så att till och med min mamma blev orolig över det. Det gör riktigt jävla ordentligt ont men mamma fixade till lite så nu har det iaf slutat blöda. Har även skrivit klart min uppsats som jag ska vara inne imorgon, STOLT! Dock är den inte alls så bra som jag skulle velat haft den. Men jaja, jag är helt enkelt ett proffs på barn och inte Växt & Djurliv. Man är inte bäst på allt!

Nu vill jag sooooooova!
See ya! Tjingeling

öga för öga

Torsdag den 11/2 2010 börjar lida mot sitt slut. Men först ska man få en lite visit från lilla goa Alex. mysmys, glo igenom bilderna från kryssningen igen HAHA! Annars har jag inte mycket att skriva i dagens inlägg. Tänkte göra en lite hissa och dissa lista.
HISSA
- Detta underbara väder, visst det är kallt men solen får en att må som aldrig förr. 

- Bilderna från kryssningen, helt klart en väldigt bra sysselsättning att glo på dem när man har tråkigt :D

- Ny bäddad säng, ja vad ska jag säga, JAG ÄLSKAR DET!

DISSA

- Min äckligt sega telefon, jag får P.A.N.I.K på den jäveln.
- Mjukisbyxor, vad är det för fel på folket idag? Mjukisbyxir har man på sig hemma inomhus.
- Paradise Hotel är slut, jaha vad ska man nu sysselsätta sig med måndag och tisdag kvällarna?
Boy meets girl
You were my dream, my world
But I was blind
You cheated on me from behind
So on my own
I feel so all alone
Though I know it's true
I'm still in love with you
Nu checkar Nathalie ut! Tjingeling

Rubrik saknas

Nu har Nathalie lyckats igen... Fick lapp om hemprov idag och ja den är redan borta. Hur sjutton lyckas man med det? Förstår inte hur man lyckas tappa bort varenda jävla lapp jävel som man får. Det känns verkligen inte bra.

Tänkte även passa på att klaga över den fruktansvärda huvudvärk som jag har lyckats få. Tror ärligt talat mitt huvud lossnar snart och börjar rulla mot världens ände eller något i den stilen. Ska nog ta Niklas förslag och försöka sova, men det är inte så skönt att sova med huvudvärk tycker jag. Känns så jobbigt när man vaknar.

Sen har jag även lyckats skrämma upp mig själv ännu mer när det gäller speglar, satt nämligen och tänkte om speglar idag på tåget hem och kom fram till att det faktiskt är spegelbilden som tittar på mig och inte jag på den. HJÄLP! säger jag bara.

Dags för Nathalie att checka ut!

one more time

Kolla vad sötsöt hästen är!!!
Han är så jäkla mysig att rida måste jag säga. Nu är det uppladdning inför lite jobb och sen ridning ikväll, lääängtar, längtar ännu mer till nästa hopplektion. Mitt hjärta brinner för hoppning haha.
JAG = MUPPMUPP




Killing me softly

trääääääningsväääääääärk!

and the drugs don't work.......

Jag är helt slut just nu, längtar efter en myskväll framför tvn. Dock är det på tok för många timmar kvar dit. Hoppas på att min ur gulliga lilla Sandra orkar/ hinner förbi mig ikväll. Det skulle vara så mysmys.
Nu är det snart lite stallet på schemat och sen är det jobb igen.

Veckan som kommer har jag 6,75 timmar att gå i skolan. Skööönt det ska bli. Sovmorgon plus att jag slutar tidigt. Det betyder att det blir mycket hästar på schemat :D ME LIKE, nej inte alls så ME LOOOVE ska de vara!

allready outchecked!

Mayhem

Okej jag tror det är första gången någonsin som jag bara vill att helgen ska vara över. Känner mig inte alls bekväm med att passa små skitarna ikväll. Det kommer garanterat att bli KAOS!

Annars har fredagens slut och denna lördags morgon varit fantastiska, hoppkursen är jag riktigt nöjd med. Hade Benny och ja det kändes ganska bra ibland. Lite svårt med själva sprången. Visste inte riktigt själv hur jag ville ha det då heller. Men han var sötsöt. Jag älskar tamefan att hoppa haha. Ska bli kul att se bilderna som Sandra var så snäll och tog igår :D
Nu ska jag vila lite och sen försöka peppa mig själv att jag kan prata engelska!
Utcheckning pågår! See ya!

Red dress

Helgens outfits till hoppträningarna. Har dock inte riktigt bestämt mig för vilken
outfit det blir respektive dag ännu. Men den som lever får se.
Fredag lutar det till att bli denna outfit:
Röda Tattini senskydd fram och vanliga korta bak,
Sen ett blå/rött schabrak från mias.
Lördagens outfit blir:
Creme vit schabrak fårn lyckås
Brun huva från ? och sist men inte minst mina favoriter
Bruna senskydden
Självklart kommer jag matcha min klädsel till ;) höhö

Back to the 80´s

Nu har årets första semla åkt ner i magen, mums haha. Dock kom ångesten snabbare än blixten efter. Inte bra. Imorgon är det äntligen fredag, som jag har längtat. Jag slipper mina tidiga mornar med praktik. Dessutom är det hoppkurs imorgon =) Vi GILLART! Ska packa ihop lite fint idag hade jag tänkt.
Hoppas lilla Madicken är bra imorgon, annars är det inte värre än att jag får hoppa en annan liten mupp, vilket skulle vara otroligt roligt det med. Men Madicken är det allt något extra med ;)
Igår fick jag rida NICLAS!!!! Det var år och dagar sedan, har lääängtat så.
Nej nu ska jag återgå till att inte göra något, eller jo ska nog faktist städa mitt rum lite. Ser ut som helvet här nere. Så TJINGELING på er!

Pain

Min mamma har fått en hemsk ideé!!
Men annars är det 50 minutas kvar till Paradise finalen! Me like me like. Dock känns det lite trögt med att lyckas hålla sig vaken. Kan säga att jag misslyckades med det igår. Somnade sista kvarten hihi.
Annars har det inte hänt mycket idag. Lyckades klämma Sofies hand i pennvässaren, snacka om att jag garvade. Sen har det även varit en tripp till stallet, mys mys på det!
Imorgon är det stallet, naprapaten och stallet igen på schemat! Hääärligt. Dock har jag redan ångest över besöket till Ewa. Att det ska göra så jävla ont i just min rygg tycker jag är lite väl taskigt. Det är ungefär som att Kristoffer får alla dejt chanser i paradise, hur tror ni de andra känner sig? Jo så som jag känner mig nu med min rygg. Okej det där kanske var lite väl långsökt men ändå.
Nej nu checkar jag ut för dagen.! Tjingeling på er alla därute

...

Just nu sitter jag ny duschad och myser i på tok förstora kläder och väntar på att Paradise Hotel ska börja. Det är juh trots allt final veckan nu ;) SPÄNNANDE!
Annars vill jag bara att den här veckan ska ta slut. Orkar inte med mitt äckliga schema i skolan. Det är helt värdelöst. Blir bättre nästa vecka när jag slipper sitta i skolan i 4h och vänta på en lektion. Då blir det en sväng till stallet på fm istället hihi, hääärligt det är så jag vill att mitt liv ska vara. Såå längta till nästa vecka!
Nej nu är klockan tio så time for me to check out!

Did it again

Den här dagen känns inte riktigt nödvändig. Hade bara en lektion och den var inte ens en lektion. Men det var såå mysmys att träffa Sofie och Theräääse igen efter helgen. Hade även ett litet möte med Niks på tåget och såg då att hårfärgen numer var svart. Spännande. Fick även fler bilder från kryssningen, HAHA! Finns inga ord. Jag och Sandra är helt enkelt så extremt bäst!
And I can't do this by myself
All of these problems, they're all in your head
And I can't be somebody else
You took something perfect
And painted it "red"

Jag kan verkligen hata mig själv ibland. Om allt var lika lätt som på film. Ja de skulle vara tider det. Med lyckliga slut och allt är bara så bra. Fast inget är juh dåligt så jag ska inte klaga.
Nu ska jag ta vara på tiden på ett lite mer vettigt sätt, Tjingeling!

RSS 2.0