Go hjo-bo

Nu har jag och Malibou Monster städat nere hos oss och bäddat rent så det ska bli mys ikväll när det blir dags för att krypa ner i sängen och sova :D. Jag har dock börjat tänka efter lite på det här som vissa kommenterar att jag och min katt är lika varandra = mycket energi och gillar uppmärksamhet mm. men ja det kanske inte är helt fel för vi verkar iaf ha samma känslor över att bädda rent i sängen. Malibou blir helt galen och hoppar omkring och tycker att det är hur kul som helst när man gör tappra försök till att rätta till lakanet (som jag för övrigt vill ha helt sträckt utan veck).  Han är dessutom bäst precis som jag hihi!

Nu är det dusch som står på schemat och sen blir det liten tur till Cia och snacka lite skit med henne! Ska bli super kul, var på tok för länge sedan sist :D

waiting for a star to fall

These thougths burn a hole in my heart
These thoughts will keep me feeling

Imorgon är det fredag och jag har hela två dagars ledig framför mig och det behövs! Är lite överarbetad
just nu känner jag! Men det är bara två veckor jobb kvar sen och som jag längtar tills det är slut!!
Efter jobb är det två veckor ledigt och då är det Ullared och Skara som står på schemat. För vi tungelstabor
är inte som alla andra ungdomar som planerar in suparresor mm. Dock har Sandra planerat in en sådan,
lite tråkigt för mig som blir utan henne en hel vecka :( Får försöka hitta en sysselsättning som jag lyckas underhålla
mig med medan hon är dead and gone!
Nu väntar en liten film och sen ska jag sova! Natti natti på er! Måste bara lägga till att jag verkligen väntar på att något spännande ska hända, mitt liv är på tok för enformigt nu! Klarar inte riktigt av det om jag ska vara helt ärlig!

Life is a highway

Tänkte göra en liten skaderapport för vecka 28:
- En bula i balhuvudet från ett försök att volta från bryggan
- Blåmärke på armen från att kravla sig upp på bryggan xD
- Blåmärke på båda axlar från Insane på grönan
- Blås på fingret, ingen aning om varför

Sen var det nog slut....

Save tonight

Om jag ändå visste vart jag skulle börja, nu händer det grejer ska ni se. Tisdags blev det lite missöden med försöket att åka weakboard. Fel människa på fel plats helt enkelt...
Igår var det jobb 8-16 och sen grönan med underbara människor och det var mysigt. Dock var Insane på tok för läskig. Skrek som aldrig förr. Sen kväll blev det och idag tidig morgon -.- Jag lyckas alltid med att få mina planerade sovmornar att bara försvinna ut i intet. Men sen for jag vidare till Vidja med Vero och vi låg och stekte ett bra tag för att sen bege oss ut med roddbåten. Jag var riktigt skillad denna gång måste jag säga. Dock två timmar senare var jag framme vid mitt mål på andra sidan Olongen, som för övrigt var extremt långt!, På hemvägen stoppade vi i motorn och muppade oss lite. 

Imorgon är det fredag och jag längtar till att få sova ut faktiskt. Dock inget planerat till 100, så vi får se vart vindarna leder mig :D

Nu ska jag försöka se vad jag kan göra utav denna kväll !

Too lost in you

Nu är allt såhär jävligt igen. Jag känner mig otroligt förvirrad och utsliten. Försökte nyligen dra slutsatser om olika saker här i världen men det blev bara en stor röra. Jag vet inte vad jag vill med något. Riktigt frustrerande måste jag medge. Det är lite jobbigt när typ hjärnan bestämt att man ska gilla någon som man innerst inne verkligen hatar. Det är lite utav besatthet! VAD FAAAN SKA JAG TA MIG TILL??

Nu tycker jag faktiskt det kan ta och hända något för allt är så trååkigt. Det händer inget. Samma jävla tråkiga rutiner varje dag och jag klarar inte sånt. Vill ha äventyr, så man känner att man lever livet. Värre blir det när man inte riktigt har något att se fram emot. För allt blev just idag bara jobbigt och frustrerande, eller kanske mer krävande. Vet inte vad för ord jag vill ha där. 

Nu ska jag underhålla mig med annat, innan jag avlider hihi! tjingeling

summer of (10) 69

Det är lördag och hela dagen har ägnats åt sol och bad med Alex och Patrick. Obeskrivligt skönt måste jag säga. Dock fick jag smaka på min egen medicin när jag puttade i Patrick kom Mr Random fram och slängde i mig.. Otroligt oväntat från min sida måste jag säga! Ganska konstigt att man kan bli så trött av att ligga på stranden en hel dag. Men nu är det bara att ladda om för ikväll är det dags för lite daiting med min älskade Sandra 8D.

Imorgon är det söndag och det har jag faktist inget emot. Blir lite jobb och sen något mer ska jag nog lyckas planera in. Hoppas jag i alla fall. Skulle vara lite tragiskt om jag inte gjorde något mer. Hoppas det blir bra väder. Cuz me like that!!

Nu ska jag ägna mig åt något annat spännande tjingeling!

irreplaceble

Det är tisdag kväll och två dagar utav 20 är avklarade. Nu lät det helt plötsligt inte så mycket när jag skrev så. Känns dock som en evighet och jag har ingen ork kvar. Men nu ska jag sluta klaga. Det är sommar och det låter som om det ska bli äckligt varmt i helgen och det gillar vi massor!!
Nu ska jag nog ta och engagera mig i något viktigt som typ försöka sova igen den sömn jag på något underligt sätt missat. Dock har jag dagens I-lands problem nr 1 att jag lyckats vända på dygnet så är inte alls trött som jag är på dagen.

Imorgon är det försök nummer 2 till att försöka få till en liten tatuering skulle vara lite skönt att få den avklarad. Den gör mig nervös! Men nu måste jag försöka överleva min katts försök att döda mig!! 

Seeya!

RSS 2.0