Bad day

Ett inlägg som endast är till för att klaga.
- Jag är så hungrig att jag håller på att avlida men Sofie har matte innan lunch så idag blir det lunch vid 12.40. Häärligt.........
- Jag har en tova i håret som inte är att leka med!
- Jag har råkat rivit upp ett sår brevid nagelbandet som gör fruktansvärt ont.
- Jag har ont i nacken, dock är det betydligt mycket bättre efter att ha sovit med varm vetekudde och ätit ipren.
Sen tog det slut för stunden. Ska försöka roa mig lite vid datorn nu men det är inget hopp direkt. Dock kom hela muppiga ligan in och böärjade gorma om hur dålig robins färg var.. Fattar ingenting men högt låter det. SUCK!

 
Seeya nu checkar jag ut!

Sick and tired

Jaha då var man sjukelisjuksjuk då med 40 graders feber... Känner mig lagom pigg. Dock mår jag mycket bättre nu när jag ätit ipren! Ska snart bege mig ner till stallet igen och jobba lite grann.

Sen idag är det sandras stora dag, första dagen på jobbet på donken :D Hoppas det går bra för henne. Jag håller tummarna stenhårt!

If we meet again

Efter mycket om och men har jag nu lagt upp den ;)



Teenage Dirtbag

Det är nu lördag kväll om en timme ska man ställa om klockan och det är nu alltså tid för att "ställa fram utemöblerna" Med andra ord sova en timme mindre! Hittills har helgen varit full utav olika spännande aktiviteter. Bland annat inleddes den med kryssning vilken var mycket rolig och lyckad. När jag kom hem igår var jag ganska så trött. Gjorde raka motsatsen till Sandra,http://sandria.blogg.se/2010/march/keep-on-walking.html, jag gick och la mig och klockan 06.00 ringde klockan och det var jobb på schemat. Dock var det så jäkla skönt efter att ha suttit still i på tok för många timmar och då syftar jag på den oändliga hemresan.
Efter jobbet var jag på bio med min älskade bror och Zozzo. Vi såg Draktränaren och jag är förälskad! Den är så jävla extremt jätte bra!!! Måste se den igen, och det SNART.

Morgondagen ser för tillfället lugn och fin ut, lite små ärenden mest. Men mycket kan hända hihi. Nu tror jag allt att sängen lockar lite väl mycket för att jag ska skit i den!



See ya!

bad day

Ja dålig uppdatering men vad har jag att säga förutom att jag är så nöjd med söndagens tävling! Niclas var sååå duktig! Jag med hahaha! Lite iaf :D

Annars så har dagen bestått utav inga lektioner så det blev lite shopping med älskade Sandra, provade en klänning som var svart och tyckte jag såg smal ut i den, gick sen över för att se hur den satt på S och jag kände mig genast inte alls så smal längre... Får ta och skaffa smäll feta kompisar för mitt eget bästa tror jag minsann.

Nu står det iaf dusch och sen sängen på schemat!

dead and gone

Taggelitaggtaggad det är jag det haha. Det ska bli så jäkla kul att tävla imorgon. Det var ett tag sedan sist kan man lugnt säga. Annars har jag inte så mycket att tillägga förutom att Niklas lever, trodde ett tag att han dött faktiskt. Men han levde och det känns skönt. Var ett tag sedan jag hörde något från den gulliga lilla människan. Trodde helt enkelt att han var död och borta.

Är dessutom trött på alla som förstör mitt schema. Jag har ganska mycket som jag måste göra och det verkar inte alla förstå i min närmaste omgivning. Det verkligen STÖR mig. Men vad ska jag göra åt saken?
Min älskade bror kommer hit och besöker oss i en vecka, det ska bli kulkul. Han bor så långt bort numera.


Jag vill ha sommar och vara BRUN!

Fergalicious

Hästar på schemat är det bästa som finns. Imorgon blir det stallet igen och det känns toppen :D


Annars är det Vampire Diaries som väntar och jag läääängtar, det är 4 timmar kvar! omg kom igen tiden gå fortare hihi. Ska försöka få en dejt till det också, vågar inte glo själv haha. Jag är en mupp men sån är jag inte mycket att göra åt.
Närmast på schemat är dusch och det ska bli mysmys ;)
seeya

over the rainbow

Even if you are doing it very well can i do it even better with broken heels ;)

Det är onsdag och det betyder ingen mera skola för min del och det känns underbart. Ridningen är igång på allvar nu och på söndag är det tävling med Niclas den godingen. Fasiken vad kul det ska bli. Men vilket projekt det är för egentligen bara några minuters allvar. Helt otroligt, det är transport hit saker dit och utrustning som ska glänsa och hästen som ska knoppas och även den glänsa. Men det är allt det som gör det så mysigt och roligt. Hästar är underbara!

Det som gör mig så glad just nu är att de dagarna som är kvar på v.11 kommer det att bli heldagar i stallet och det är så underbart!

Nu ska jag nog snart krypa ner och mysa till det riktigt ordentligt i sängen :D mysmys

:D

Det är onsdag idag, det innebär dressyrträning ikväll och jag LÄNGTAR!
Annars händer inte mycket, har bokat klipptid med Sandra på måndag klockan 10. Måste emd andra ord gå upp bajs tidigt. Men mitt hår är i behov av lite till fixning.

Är för tillfället placerad i skolans datasal och förösker roa mig lite. Dock har jag blivit omringad av ett gäng på fem som ska spela wow och jag sitter verkligen i mitten när de gormar och ropar till varandra hela tiden. Känns inget bra det här. Men jag tänker inte överge datorn till den stackarn som nu får sitta och titta på medans de andra spelar mohahahhahaha!!!

NU till lite vettigare saker som att planera lite inför söndagen :D


goodbye

Japp nu har jag bestämt mig! Dock är jag fortfarande i valet och kvalet men är 99,9% säker på att jag bestämt mig!
Inget mera du helt enkelt. GAAASCH, det här kommer att bli svårt men människan med de gyllene S-en har lovat att stötta mig :D:D Det kommer behövas hahaha!!
Morsning korsning!

slow down sister

Nu har planeringen inför söndagen börjat för fullt. Vill ha god tid på mig så att man slipper stressen som ändå bara förstör! Ska kolla igenom checklistan extra noga imorgon ;)

Förövrigt har jag precis kommit hem från min älskade underbara efter flera timmars mys i soffan! Mysmys på det! Nu väntar sängen och imorgon bitti är det naprapaten som gäller. Lääängtar!!

Nu är det vår!

Ja då var det måndag och jag är ganska stolt över mig själv, hunnit med en hel del idag och klockan är bara strax över ett. Började denna underbara dag med en tripp till stallet där man mockade lite skit :D En ganska skön start på dagen måste jag säga. Man piggnar till på ett häärligt sätt.
Sen var det bara att bege sig hem för att fixa lite och sen till skolan för att ha en lektion i växt och djurliv med våran inte alls så underbara vikarie....

Men nu har jag håltimme i en timme tills mentorstiden, har ingen lust alls att sitta här och glo men har tyvärr inget bättre att sysselsätta mig med. Annars är denna veckas schema väldigt skönt och inte alls med så mycket håltimmar som det kan vara. Fasar över nästa vecka!!!

Men nu ska jag försöka avsluta lite fint tänkte jag. Men vet inte riktigt hur för det är ganska underhållande att skriva här hahahha!

men nu överger jag detta !! Hejdå!

If it makes you happy

Söndagen har inletts med solsken och det gör mig så himla glad. Att dessutom ha ett litet gulligt sms från en gullig människa när jag vakna gjorde dagen bara bäst. Nu är det stallet på schemat och sen tvätta bilen för att sist men inte minst stallet igen med lite ridning på schemat :D

Nu försöker jag laga mina naglar som jag slår av hela jävla tiden höhö. Börjar bli lite utav en fantast på det här, det klagar jag inte på  faktist. Sen vill jag bara säga att efter gårdagens hopp-clinic är jag mer än hoppsugen. Skulle inte banga på en egen häst just nu, dock finns varken ekonomin eller tiden på min sida där. Men det skulle vara mysigt. 

En vecka kvar till tävling och jag är måttligt nervös. Okej jag ska vara helt ärlig. JAG ÄR SKIT NERVÖS!!
Nu dags att sätta fart i verkstan och få lite gjort!

crushcrushcrush

Idag har varit första dagen med ridning på schemat, och jag måste säga att det kändes riktigt bra att få åka med ridkläder till "skolan". Ser verkligen fram emot det här nu. Har även fått se alla stjärnor i min klass rida, blev inte förvånad/besviken över någon utan alla red typ som jag trott hela tiden. Jag är allt för bra på att lista ut folks talangen :D

Kvällen ser ut som så att det blir lite nattning utav hästar med min älskade Sandra och sen lite fredagsmys med henne också. Häärliga fredag är här! Dock gillar jag inte att hon kan se på mig vem jag messar med. Det är hennes sämsta sida. Inget privatliv som gift får man ha. Suck!!

För övrigt sitter jag och läser i Bla Bla sex "600 otroligt onödiga fakta om sex" Ser att det står på baksidan, tips för att slippa den pinsamma tystnaden, något att prata om när du inte har något att prata om. Känner att jag inte riktigt har de problemet. Men kanske ska använda denna bok ett tag nu och spara på mina egna samtalsämnen! Genialiskt av mig. 

Nu blir det till att fortsätta med läsningen ;)
Seeya

Are you a believer?

Okej nu är det dags igen att börja blogga från skolan... Jag har ännu en fantastisk håltimme på 3 timmar. Jag älskar det verkligen.... Eller inte!
Men idag är det väl inte så spännande saker att tjuvlyssna på i datorsalen förutom två idioter som sitter och snackar om hur cool en sekt är som de ska jobba om. Sekten har tre "huvudpelare"
* Våldsfrihet
* Rätten att dela på allt
* Hårdare straff + fängelser.

Jag funderar lite på hur det ska gå ihop man man delar på allt kan alltså ingen sno något, och om man får använda våld fritt så kan juh ingen åka in i fängelset, varför ska de då vara stränagre? Det lär mer bli så att de som "sköter" sig komemr åka in i fängelset för att de brukat för lite våld eller något i den stilen. Jag fattar noll av det där i alla fall!

Nu ska jag återgå till min tjockis onsdag som inte alls är något vidare rolig. Allt blir bajs och jag saknar min SuperSötaSilver Sandra :'(

Nu checkar jag ut!

If it makes me happy

Projekt nagalar är nu igång. Började imorse och är väl faktist ganska nöjd med 5 av 6 och det känns bra. Dock måste jag försöka få klart alla fingrar snart höhö.

Annars har dagen bara varit far och fläng hela tiden, först mot djurgården för att se en 4D film på tekniska museet som var 30 minuter lång, sen till liljeholmen för att ha en lektion. Var hemma vid 4, bara att börja med maten ( som för övrigt smakade bajs) sen klockan 5 började jag jobba till klockan 9. Nu är jag trött och ska kolla på Cougar Town :D:D ME LIKE ME LIKE!!

Dagen har annars varit trevlig efter diverse incidenter. Mer än så tänker jag inte säga hahaha! Nu måste jag rusa till TVn!! morsning korsning alla bananer!

Dreams are coming true

Ja tanken slog mig precis att idag är sista dagen på lovet. Tyvärr börjar skolan imorgon igen. Jag vill verkligen inte det just nu. Jag vet visserligen inte vad jag vill göra överhuvudtaget men klaga på skolan känns bra.

Tänkte även ta och meddela att jag fortfarande är irriterad över att jag inte fick fortsätta drömma den gulliga lilla dröm som jag drömde innan jag vaknade till vid fem snåret i morse. Den var verkligen jätte gullig, varför måste man alltid vakna ur sådana drömmar? När man drömmer en äcklig jävla dröm då kan man minsann vakna upp ur den och sen somna om och fortsätta drömma den minsann. Om det är det sista som jag förstår mig på så är det drömmar!!

Nu uppladdning inför ponnyakuten!

Seeya

Wake up call

Klockan börjar närma sig halv elva. Jag är skit trött. Har precis vaknat igen efter ett litet telefon pling. Var uppe i morse vid sju tiden för att släppa ut pållarna. Nu ska jag försöka äta lite lunch för att sen åka till stallet och mocka och fixa. Sen är det möte, som jag skulle ha bakat till men det har jag inte hunnit så det blir köpt fika för min del höhö!

Jag gillar den här bilden väldigt mycket!

blah blah blah

Okej jag vill bara meddela omvärlden att min kropp inte mår bra för tillfället. Den är helt slutkörd efter först jobb, hoppträning, jobb igen och sen gympa pass på gymmet. Hade redan träningsvärk kvar från passet i torsdags. Men en heldag med min älskade Sandra klagar jag aldrig över =) Dock är jag så jävla trött att allt i min hjärna bara blir blaha blaha. Men ja en liten power nap löser nog det problemet hoppas jag ;P


Jag och Sandra har även hunnit med när hela Håga patrullen kom till uttryckning för att min lilla goa bil inte startade (den jäveln). Men håga patrullen  fixade och trixade och till slut brummade bilen så fin fint. Den är bra duktig (ibland) Dock måste jag klaga på min kära lilla patrull för den är inte alltid så jätte snäll mot mig. De jävlas bra mycket. Men jag är glad att de kommer när jag knäpper med fingrarna och kör på stenhård telepati ;)


Nu ska jag trycka i mig glass med mamsen, det ska bli jävulskt gott.

Seeya!

ooa hela natten

Efter en heldag i stallet är man äntligen hemma. Skönt, ligger nu bänkad framför tvn och glor på dating in the dark, sen är det lite duschdusch för att sen bänka sig framför tvn och se om cougar town är något att ägna sin energi åt höhö.
Imorgon är det ridning x2 på schemat, har värsta ridbehovet känner jag! Sen har jag planerat in en hel del träning nu de sista dagarna på lovet. Hårdträning: Jajamensan!!
Vill bara säga att Anderas och den bruden han dejtar är SKIT ÄCKLIGA! Jag mår illa som aldrig förr. Jusch!

Nu blir det full koncentration på tvn :D

stupid girl

Måste erkänna att det här med vinter OS inte riktigt är min grej. Igår envisades mamsen med att glo på skidorna i pausen på blåsningen. Men det närmade sig upploppet eller vad faan det nu heter en ramlar och det är en stackare som ramlar, då jag har sån fruktansvärd koll så frågar jag mamma om det var Anja som ramla. Blicken jag fick var obeskrivlig och hon sa även att min lärare hade nog rätt med att allt inte kom fram som det skulle mellan hjärnan och min mun eftersom det för det första var längdskidor och Anja åkte tydligen utför, sen var det även herrar...
Men jag kan väl inte ha koll på allt heller.

Nu ska jag sova lite till :D

RSS 2.0