what da faack?

Jag har från ingenstans, eller jo jag vet vart det kommer ifrån, börjat med lite nya uttryck somjag använder mig flitigt av. Paus hör till det förflutna nu är det istället dessa somslinker ur käften på mig i passande situationer
-Jävla gnom
-Jävla babajev
-In the club jao
-Snuskig kärlek istället för ordet sex :)

Nej nu är det Vamps som står på schemat bye bye

Att förlåta är inte samma sak som att glömma!

Nu börjar även denna måndag lida mot sitt slut. Undrar egentligen vad jag gjort denna dag, den har bara rusat iväg. Nej men har hunnit med en hel del dejtande faktiskt, dessutom en livsfarlig resa med Kunal i min älskade bil. Det hade kunnat sluta precis hur som helst det där xD Men han körde fint sen ändå hahaha xD

Nu ska jag försöka kravla mig upp för trappen och göra mig klar för sängen. Ska upp tidigt imorgon och köra ut till Lidatorp så behöver all sömn jag kan få :)

Godnatt


Charmiga eller hur?? Jag är så fruktansvärt ridsugen och vill bara kunna göra av med all energi som jag samlat på mig dessa dagar. Det här är inte alls kul !!

Mitt i allt kryckeri !

Idag hände en spännande sak och det var att våran solstol gick sönder, visst att den har några år bakom sig men det var inte det jag ville komma till. Utan det tragiska med det hela var att jag Nathalie "Halta Agda" Brage självklart skulle sitta i stolen precis då det hände.... 
Inte nog med att jag måste stå ut med att vara halft handikappad jag måste dessutom råka ut för sån där skit också ..... -.-

Imorogn har jag och Alex storartade planer, det är pimp my crutch som står som första prio. Ni får se resultatet imorogn :)

Nu har jag dessutom insett att jag lyckats kravla mig ner för trappen utan att tagit smärtis.. Kommer bli en skön natt det här för jag orkar inte gå upp igen....



Sist men inte minst vill jag bara säga hur fucking awsome jag är på att köra bil. Jag lyckades köra från Länna hem till mig utan att använda bromsen en endaste gång !!! Den ni hihih

Sov gott folket

Some people live to learn

Okej natten var ingen drömnatt precis. Har lite svårt att vända mig osv. Glad över att jag ligger relativt stilla och sover !! Men det är jobbigt att inte få sova ordentligt utan vakna emellanåt för att man råkat sträcka till knähelvetet. 

Var förbi stallet igår och gosade med underbara underbaraste, fick hjälp utav vero också vilket var himla bra för jag är som sagt handikapad emellanåt :)
Nu är jag så fruktansvärt rastlös och det är inte alls roligt.. Helst av allt vill jag till stallet precis nu, men tänkte försöka tajma in det med Kristin senare idag. Så nördar mig framför datorn så länge. Satt ute en stund men eftersom jag inte kan ligga på mage och sola ryggen, så var jag tvungen att gå innan jag brände sönder hela bröstet.. Så nu ligger jag här :):)



När du sover vakar jag

Ja vad är en midsommar ute på Nåttarö egentligen? Måste säga att det blev ännu en lyckad midsommar där ute, trots omständigheterna. Typ som att jag idag hoppar runt på kryckor med ett knä stort som en fotboll xD Dock hjälper smärtstillande så det gör inte ont och det är jääätte skönt!!

Men här kommer lite bilder från gårdagen :)




Måndags Grand prix!


Fiiin fiiiina Moonlight !!

en truddelutt

Kan juh dock glädja folk lite med att på dagens hopptärning blev det en fin avsittnign frånmitthåll som resulterade i att Nathalie S Brage sitter med hela hindret i knäet. Hur det gick till, ja det vet jag inte! 
Nu ska jag sova, imorogn är det exemination heeela lååååånga dagen = apjobbigt!

download

Vissa saker önskar man verkligen att man slapp vara med om. Dock har jag nog aldrig någonsin varit så glad för mina tidigare erfarenheter och utbildning som jag har !! Så nu har jag egentligen bara en sak att dela med mig av, MER SÄKERHET I RIDSPORT ÄR ETT MÅSTE ANNARS ÄR DET LIVSFARLIGT!



Rolling in the deep

Kommer att bli en spännande natt eftersom jag så duktigt lyckats fixa så att jag har bränt mig på magen, bröstet och ryggen. Dessutom har jag värmeblåsor på ena benet vilket är skiit snyggt när man tänkt ha shorts på sig imorgon !!
Men det har varit skön skönt att vara ledig idag. 
Började dagen med att sova ut ordentligt, sen myste jag, S och Malibou i solen med BJ = Smaskens :) Därav min heta bränna också!
Sen red jag ut på Tino med Kristin och Alicia och det var myspys. Perfekt väder och jag har mitt bext mision som är att ta mig ner till Öran och bada med hästen hihi.
Har även hunnit med lite träning på ridskolan dock gick det åt helvete men varje uppsittning har lärdom med sig sägs det iaf ! så lite klokare är jag antar jag.

Nu tänker jag försöka sova och hoppas på att brännan är borta imorgon. Annars väntar en skoldag från 8-16 halleluhja..... Dock även hoppträning och det ääääälskar vi :D

Hejsvejs på er reetards !


just one thing

Jag säger bara en sak, men något magiskt värktyg har du fäst dig i mitt hjärta för att stanna!
Underbara fantastiska häst!!


Some people have to learn

Summering utav dagen:
Den börjadejääätte bra!
Därefter blev den sämst, självmordstankarna kom fort som bara Malibou Monster kan springa!
Sen avslutades den perfekt!
Perfektheten slog ut det dålig så det blev enb jääätte bra dag! helt enkelt :)

Imorgon väntas jobb 10-16 och sen rida finaste hästen, funderar på lite barbacka igen hihi ;D

För övrigt måste jag skriva ett litet citat från en liten söt flicka från idag som äter sin McChicken JR
"Mamma, kycklingen är väll död?"
Sååjävla gulligt hihi 

Nej nu ska jag sysselsätta mig med Vampire och sen försöka sova imorgon blir en spännande dag!


hard work work

idag är det jobbjobb som står på schemat. Sen ska det grillas ikväll med massa mys :) Just nu älskar jag denna fredag hihi. Nej nu måste jag öka takten om jag ska hinna med mitt tåg !!

Can we work it out?

Morgonens hoppstart var inte alls rolig. Hästen kändes inte helt ok så efter andra hindret valde jag att utgå. Det var inte alls kul, kände mig dum att jag ens gick in på banan. Men ja ibland hoppas man för mycket helt enkelt. Måste träna lite merkännerjag också. Är lite rimrostig och det är definitivt inte bra.

Nu har jag dessutom varit så duktig att jag städat upp i min hästgarderob. Slänger upp en bild någon gång. Det är jäätte fint hihi ;D Väntar på bilderna från idga också. De vill ni juh se eller hur?

SÅ länge bjuder jag på den här

Skitsnack eller snackskit?

Om inte ridning är en sport vet jag faan inte vad som är sport. Efter dagens träning var jag så svettig att det faktiskt var pinsamt hahaha. Dock inte helt nöjd med träningen heller, med tanke på att det är tävling imorgon också så känns det ja sisådär. Men gör om gör rätt helt enkelt !
Nu ska jag ställa min klocka på 04.00 och sen försöka sova så snart som möjligt annars kommer jag vara död när klockan ringer. Godnatt !

true love

Hihi jag verkligen ääääälskar mitt monster !! har suttit ute i drygt en timme med honomoch tro inteatthan ligger precis vid tomtgränsen och när någon går lite förnära hoppar han ut ur busken och skrämmer dem något otroligt. Jag satt och försökte att inte dö utav skratt när folket hoppade till HAHAHAHAHAHAHA !!!


Sen lite tips att INTE göra!
Leka med katten utan skyddsutrustning !
Leka med monstret och efter det klippa klorna, resultatet blev en köttslamsa till arm på ägaren!
Blås inte på Malibou, jag ser numer ut som Scar i lejonkungen -.-

Nu ska jag klä på mig och åka och jobba lite. Ikväll blir det hoppträning och fix för imorgon är det hopptävling på Österhaninge :)

RSS 2.0