pretty face

Usch kommer inte kunna sova :( Imorgon händer det läääääskiga saker förstår ni. Usch jag vill inte :'(

I want your ugly

Hemkörd efter en underbar kväll med Vero i detta fantastisa väder !! Jay levererade sönder, var dock tvungen att åka hem med tåren i ögat eftersom de glömde spela universums bästa låt !!!

Bjuder på den i två former tänkte jag först på youtube och sen här under spotify
Jay Smith – Bad Romance
Sen måste jag bara säga SERIÖST VILKET ÖGONGODIS !! Så jävla underbar människa, skulle inte tacka nej till honom hihi :) Hans röst är att dö för. Japp jag har hittat mannen i mitt liv, han är nog den jag skulle kunna åtminstone tänka tanken på att ha ett förhållande med :D

Puss och godnatt, släpp inte ut era kossor i vinter för jag vill inte ha mjölkslush i mitt mjökpaket!

bom bom

Jag är nyduschad och måste sätta fart, hann hem en sväng innan jag snart ska fara in mot stan igen. Undrar bara vad faan man ska ha på sig. Det är juh underbart varmt ute nu, frågan är mest hur det kommer vara sen när solen går ner....

Men funderar nog på shorts iaf för jag har snygga ben då hihi :D
Fast jag vet inte vart shortsen som jag vill ha är så det lär bli något annat :( Ja jag måste sätta fart. Den som lever får se vad dte blir föär något. Kännerjag för det kanske jag berättar det senare hihi

pussssss

Nitti leaks

Seriöst vad jag är dåååålig, jag har tre uppgifter som ska in. Alla tre är klara och de har varit de ett bra tag. Varför har jag inte skickat in dem?? Dumt egentligen, måste göra det imorgon. Annars är det fyy på mig !!!!

Nu tänker jag sova för jag har varit på g att däcka minst 3 gånger idag och jag driver inte. 100% seriös. 

Godnatt!!

Something to talk about

Jag älskar att det är såå underbart jävla äckelvarmt på vår balkong !! Underbart skönt att sitta där och steka i solen. Var dock tvungen att gå in för en paus och svalka mig något hihi. 
Idag har jag dessutom varit så sofisikerad att jag har tvättat alla ridgrunkor så nu är allt rent vilket känns bra ! Nu är det nästa som står på schemat ridning, ska plocka upp Alex vid sex så tills dess tänkte jag vila lite för tröttheten slog till som bara blixtarna runt Hogwarts gör :)

Annars imorgon är det Jay Smith som står på schemat ska bli skoj det, läängtar hoppas på samma toppen väder som det är nu, solen får man aldrig för mycket av.
Vero som också ska med imorgon berättade en ganska rolig historia igår från en fest i helgen. Det var Måns Möller och Dolf Lundgren som skulle bada jacuzzi bara det att de var så jävla självgoda att hon höll på att spy. Liksom hej här är jag, jag är dö snygg attityden. Måns Möller utseende är inget att skryta emd dirr !! Jag garvade ihjäl mig när hon pratade om det där igår. ASGARV NU MED !!!!
Hejdå, nu orkar jag inte mer just nu :D

Pretty fly

Just nu är jag såå jävla sugen på BJ!! På Nordic water peace rättare sagt, lätt den godaste. Fick inspirationen till suget när det var en bild på startsidan till bloggen hihi ;p

Idag har det varit tävlingsdags och jag tycker jag fick dålig poäng i båda klasserna faktiskt. Men det är bara att gilla läget och inse att det är så det ligger till. Bara att träna på helt enkelt. Nu är nästa som står på schemat hoppning på Österhaninge någonting, kommer bli mycket spännande !! Sen därefter är det terminens troligen sista tävling som är på Enskede. 

Det här inlägget börjadejag skriva på vid fyra tiden ungefär sen blev det bara en massa saker emellan så fårlov att avsluta det nu när jag precis är hemkommen från myys hos Vero med henne och S. 

Kan även meddela att välkomsten när man kom hem var en farandekatt som rev mig på handen och PRECISbredvid ögat.... Men jag älskar den där katten <3

Nu ska jag glo på Vampire Diaries hihi (a)

Rubrik utan tvekan

  • Rida - check
  • Bada hästen - check
  • Smörja utrustning - check
  • Plocka i ordning allt i stallet - check
  • Hämta släp -check
  • Plocka i ordning allt hemma - check
  • Ställa klockan på föööör tidigt - check
  • Göra sig klar för sängen - check
  • försöka sova - INTE CHECK!!
Hahaha jodå det kommer ksa krypa ner för lite sömn närsom ska bara avsluta det här inlägget. Imorgon är det tääävling tääävling :)



Turn my swag on

Hmm det är jobbit att behöva lära sig två dressyrprogram och inte blanda ihop dem. Jag ska tydligen tävla imorgon haha. Nej men jag är gaalet taggad faktiskt. Ska bli kul !!

Annars har det varit en spännande dag som hittills tillbringats med Porre och Ralfie, ganska underhållande roadtrip. Sköna grabbar det där som dock ringde och väckte mig för tidigt imorse..... Inte kul, INTE kul. 
Nu ligger jag bänkad i min säng och är sjukt trött. Ska ta en liten middagslur hade jag tänkt sen blir det till att skänkla lite på pållen och bada honom så han är ren och fin imorgon :) Jag har dock inte riktigt tålamodet för att bada. Resultatet blir inte riktigt alltid så bra som jag tänkt mig xD 

Peace out bro!

Not like everybody else

Äääääntligen fredag ! Dock hinner jag inte njuta av den lika mycket som jag drömt om hela dagen. Har nämligen fått strikta årder om att vara utanför Porres hus halvnio imorgon för en liten roadtrip över dagen.
Så kankse bäst att börja kila mot sängen så man får några timmars sömn i alla fall. 
Har hunnit myst lite i soffan med mami, så liite fredag har jag fått, nöjer mig med det :)

Godnatt för idag så hörs vi imorgon !!

sometimes

Seriöst vad har hänt med mig, vart tog träningen vägen? Skärpning såhär kan vi inte hadet !!!!

It is impossible to live without failing at something, unless you live so cautiously that you might as well not have lived at all – in which case, you fail by default.

Den här dagen började med en härlig morgonritt på Tino :) Red barbacka och det var precis lagom varmt ut, ÄLSKART! Sen var det jobb som stod på schemat. USch det blev en låång dag. Nu tänker jag faktiskt försöka sova för imorgon väntar en precis lika låång dag :( Det är allt lite synd om mig.
Godnatt!

Everything in every way

Kudden har en otrolig dragningskraft, jag försöker stå emot. Jag känner hur jag börjar glida på golvet. Jag kämpar, har grabbat tag i ena bordsbenet i skrivbordet. Finger för finger lossnar och snart kommer jag helt tappa greppet. Farväl minaläsare för idag jag kommer falla rakt ner i kuddens svalj och dö (läs somna).

Godnatt

Underbara varelser

Efter att ha betalat alla kommande tävlingar så kännerjag nu dirr att jag tänker byte sport. Typ kaninhoppning. Finns många födelar:
  • Inte lika stor skaderisk
  • Inte lika svåra att få åt det hållet man vill (bara lyfter liksom)
  • Inte lika dyrt
  • Tar ingen plats
  • Kostar mindre i drift
  • Jag behöver inte ha en megastor bil som drar megamycket bensin HEELA TIDEN !!
Ja nu slutar jag med hästar och byter till kaninhoppning. Nej nu ljuger jag, finns inget i världen som skulle få mig att sluta med hästarna. Det är mitt liv det, synd att det kostar så jävligt bara. Men jag har ett liv till skillnad mot sååå många andra nerdon i min omgivning hihi :)
Hästar is the shiiit



hurt

Guud vad jaghatar människor som vänder skaker så att de står där helt oskyldiga och det är man själv som är den stora orsaken till allt. Usch det ger mig rysningar! Äckliga människor ! Gå och dö era vider.
nej nu är det lunch som står på schemat och sen göra sig redo för lite jobb, måste nog byta linser idag också. Måste kolla upp det är inte helt säker nämligen hihi.

Hejdå swwet hearts

liten avrundning

Nu har jag bestämt mig för att det är skiiit varmt ute så jag har på mig shorts när jag och mamma nu ska bege oss ut och fixa lite!!
Nej nu väntar kaffet, se you all bitches !

liten avrundning

Nu har jag bestämt mig för att det är skiiit varmt ute så jag har på mig shorts när jag och mamma nu ska bege oss ut och fixa lite!!
Nej nu väntar kaffet, se you all bitches !

Dagens låt


Mmmm ääälskar låten och filmen !! Måste se den ikväll nu hihi

speakless

Nuu faan är jag på g igen på riktigt ! Kvällen har bjudit på en liten fettbrännare med S i över en timme vilket var skönt. Man hinner prata så mycket, och skratta. Det pratades förra midsommaren, hjälptyglar, hästar över huvudtaget, mördarsex och allt och lite till. Dock blev det lite svettigt för oss eftersom vi hade en sån jävla fart. Sent  tryckte vi oss en melon när vi kom hem. Mums :)
Morgondagens frukost är förberedd, det blir en nyttig smootie. Nu faan satsar vi på beach 2011 folket hahaha xD
Dock är det som rör sig mest i huvudet på mig just nu att jag vill äta lunch på donken när jag jobbar på torsdag haha. 
Nu ska jag bänka mitt feta arsle framför tvn och glo sönder ! 
Morsning korsning i lingonskogen

speakless

Nuu faan är jag på g igen på riktigt ! Kvällen har bjudit på en liten fettbrännare med S i över en timme vilket var skönt. Man hinner prata så mycket, och skratta. Det pratades förra midsommaren, hjälptyglar, hästar över huvudtaget, mördarsex och allt och lite till. Dock blev det lite svettigt för oss eftersom vi hade en sån jävla fart. Sent  tryckte vi oss en melon när vi kom hem. Mums :)
Morgondagens frukost är förberedd, det blir en nyttig smootie. Nu faan satsar vi på beach 2011 folket hahaha xD
Dock är det som rör sig mest i huvudet på mig just nu att jag vill äta lunch på donken när jag jobbar på torsdag haha. 
Nu ska jag bänka mitt feta arsle framför tvn och glo sönder ! 
Morsning korsning i lingonskogen

HAHAHA

Dessa grabbar kommer förevigt vara mina stående favoriter ! Det här det är humor !!


Cold wind blows

I'm not looking back, and I will never go back !
Faan vad jag är grym på precis allt. Ni förstår nog inte hur jävla underbart det är att vara jag ibland :) Jag älskar mig själv och det är underbart haha. Sen är jag lite mer nöjd för att jag faktiskt fått ca 2000,- mer i lön än vadjag räknat med. Kanske ska ta och köpa de där stövlarna jag drömt om ;D Nej blir att spara för till sommaren vill jag ha mängder av pengar. Så det är prio ett, dock kommer skatten tillbaka snart och då har jag massa pengar hihi.
Dock lite sorgligt, sa upp mig fårn  jobb ute i Årsta, har jobbat där i nästan 4 år tror jag. Kommer sakna det lite. Orkar inte med bara. Har rätt mycket skola plus mina två andra jobb. Man är väll lite eftertraktad hihi. Nej men jag har sånt gaaalet flyt när det gäller jobb. Min charm är oövervinnerlig. Nej men den fronten är jag tyvärr lite bortskämd skulle jag tro. Har aldrig behövt söka jobb, har alltid blivit tillfrågad om jag är intresserad, vilket jag absolut inte klagar över. Har till och med tackat nej till ett jobb på globens trafikskola, det ni suckers !

Hejdå time to fuck them all !

Love, love, love

Det är tisdag morgon och jag känner mig precis lagom utvilad, sen om jag ör det är en anna ska. Har inbillat mig den känsla i alla fall :)
Jag är snart redo för att börja bege mig mot skolan, ska försöka rota fram ett par strumpro. Lär bli två olika för av någon mystisk anledning försvinner den ena alltid... Ska även busa lite mer med rallykatten som är sisådär lagom sur nbu för att jag slutade och gick till datorn. Bäst jag skyndarmig innan han dräper mig.
Hejdå !

suck

Mitt hår är så gaalet mysigt just precis nu! Älskar det hihi måste dock klippas till lite. Idioten som gjorde de sist gjorde det inte bra ! Hatar dåliga frisörer and thats it !

Clouds above

Idag har jag hunnit med glassmyyys i solen med världens bästa ! Massa prat och skit hann vi med. Annars idag har det varit skola, fööör lång dag utan mat. Jaghatar potatisbullar, vilket var dagens maträtt. Så fick gå hungrig heela låååånga dagen. Inte kul, INTE KUL !
Även lite träning, min kropp sa ifrån dock, jag är seriöst öm i halva kroppen och lite till. Inte skönt, INTE SKÖNT !
Nej nu ska jag sluta göra sådär hihi. 
Nu bordejag egentligen skriva en uppsats i svenska B men jag gör något helt annat istället för jag orkar inte hämta lappen och boken. Mest lappen för den är uppe i hallen. Boken ser jag nästan ifrån sängen.
Nu är jag lite seg, dock överlycklig eftersom denna vecka är stöört sköön i skolan. Imorgon börjar jag halv tolv och onsdag, torsdag ledig :) Toppen !

Över och ut sniglar !

Sommaren i city

Ett litet tips såhär bara, se faan till att inte ramla av hästen för man blir så jävla öm i kroppen dagen efter. Seriöst min arm värker sönder och jag kan knappt röra den åt vissa håll. Smorde dock in den ordentligt med zon salva imorse så det känns betydligt bättre nu. Vill helst inte ha tillbaka smärtan när den släpper. Zon is the shit !

Annars ska jag egentligen skriva på en inlämningsuppgift nu men upptäckte att jag inte hade pappret om uppgiften så det blev lite knepigt att skriva på den. Istället hamnade jag här vilket är rätt ok det med :)
Känner för att dela med mig av en bild på något men vet inte riktigt vad jag vill ha för någon ... Hmm

Fick bli den här helt enkelt hahaha häärliga minnen med denna bild xD

Tmie out time

Ja det börjar komma fram ett blåmärke nu då för er som intresserar er utav att veta det. 
Nu blir det att glo på time out :)

all this time

Tumblr_llkjn5x8zp1qbpwzeo1_500_large

This beat is sick

Nu ska jag försöka slänga ihop ett litet inlägg här, dock är jag jätte trött och har en fruktansvärd huvudvärk som jag inte vet vart den kom ifrån om jag ska vara helt ärlig. Men den verkar vara här för att stanna efetrsom jag tryckt i mig ipren utan synligt resultat.
Vad har denna underbara söndag bjudit på då? Jo lite härligt bilkrångel, sen var dte pay n´ jump på ekeby och ja i första omgången så blev det så bra att jag ramlade av på 7e hindret av 9.... Typiskt! Sväng nummer två blev det stopp på samma hinder som jag åkte av men annars är jag jätte nöjd med båda klasserna! Trentino är en stjärna på allt :)

Nu ska fortsätta med det jag gör bäst, ligga i sängen och inte göra ett jävlaste skit !! 

PS. Ekebys sand på utebanan är mycket komfortabel att ramla av i hahaha !!

Todays shit


Här har vi helt enkelt dagens lilla låt som hängt i huvudet heeeela dagen :) Grym video dessutom hihi

Everything tonight

Just nu sitter jag och lyssnar på hur min älskade katt river vårat kök ovanör mig. Han är för rolig, man hör hit ner hur han slirar, mattorna som glider osv osv. Han har i alla fall talangen att kunna roa sig själv :)
Annars då? Jo jag lever fortfarande så det slipper jag behöva oroa mig över det ett tag framöver vilket är skönt. Tanken att behöva dö på jobbet var ja sisådär faktiskt! 
Eftermiddagen tillbringades ute i solen med mamsen och katten vilket var as skönt. Hann även med att baka (vad jag tror) min hittills godaste rabarberpaj/kaka. Alex kom farandes förbi och smakade och den blev helt klart godkänd ! 
Ja Josefin det finns en bit kvar, kom förbi imorgon så får du smaka :)

Har även hunnit med en super mysig kvällsrit på Tino, blev utan sadel idag och jag säger bara en sak: MER UTAV DET! Han var jätte fin, jag var jätte duktig och jag är helt enkelt mer än nöjd. Ska bli spännande att se hur det går imorgon då det är pay n´ jump på Ekeby med hesten.
Nu tänker jag sova för jag är trött som en tröttmössa !
Godnatt !

Deeet hääääär ääääääär.....

Jaa då var den här dagen som tillen början var en riktig helvetes dag men som slutade mys :)
Inledningsvis blev jag sen ur sängen vilket fuckade heeeela min morgon. Fick dock i mig mitt älskade kaffe :):)
Ridningen gick näst intill bajs, nej överdrivet men pållen var bra klurig och resultatet allt eftersom lektionen gick mot detpositiva hållet så ska inte klaga. Men dagen var jobbig för jag glömde min astma skit hemma.. MYCKET DÅLIGT AV MIG!
Efter skolan var det jobb och jaa no comments på det här. Men tiden gick relativt fort, dock lyckades jag tappa saltmokajängen på min fot vilket gjorde dööööödsont !!
Efter jobbet blev det knas för jag skulle möta upp Alle men min fon var dödså kunde inte ringa. Dock löste det sig hela och planen som varit filmmys med Alex och Niklas blev istället att hänga med de coola grääbzen i Länna och Alex då :)

Nu ligger jag i min säng och ska kolla på Björn Gustafsson !

So long fuckers ;D

Everything tonight


We aint working hard

Det är torsdag och jag har precis varit med om en nära döden upplevelse var av att min dumma skola håller på och bygger om utanför skolan och har lagt fina kanter som jag så vackert missade. Resultatet utav det blev att jag snubblar och håller på att ramla rakt in i glasporten in till skolan, tack och lov för mina fina reflexer som gjorde att jag tog emot mig med handen och därmed räddade det hela. Annars hade det varit pannan rakt in i dörren vilket känns som relativt smärtsamt!

Nu ska jag försöka vara lite seriös i skolan, vilket känns halv svårt för jag är trött och seg och helt ur fokus!

they say fire

Så nu tycker jag bara alla ska sluta snacka om jordens undergång för jag tycker inte att det är trevligt ! Samma sak med detta oväder som jag försöker överrösta med musik eftersom jag tycker att det är duktigt obehagligt.

Annars så har jag nu även städat mitt rum och bäddat rent. Mycket mys med det. Ska snart hoppa i säng och glo på en film tror jag :) vilken vet jag inte faktiskt. Är lite sugen på någon halvdrama tror jag, eller harry potter hihi det tröttnar man aldrig på.

Nej över och ut för idag töntat !

Data hackers här kommer jag !

För att jag är värsta data hackern haha.
Först fixade jag Emils PS3 konto som tydligen lagt av sådär lite halv fint och vägrade gå med på att logga in. Nu har jag dessutom lyckats firra hans steam som också krånglade en massa när han skulle installera ett spel. 
Jag är nöjd helt enkelt med denna dag ! =)

Till Sandra :)

Tumblr_llamid7we61qbegrso1_500_large

Högvreten 15 maj


Varje gång jag ser dig....

.... EXPLODERAR DET NÅGONTING INOM MIG !!

Jag älskar den här hästen så gaaalet mycket ! Vill ha henne för mig själv hihi :)
Hon är definitivt one of a kind, hihi :):)

en sån man vill ha !

Jaadet blev en ordentlig sovmorgon ! Den var dessutom väl behövd. Nu har jag dessutom duschat vilket var skönt, annars brukar inte jag gilla att duscha på morgonen men det funkade idag. Var så gaalet trött igår att jag helt enkelt inte orkade. Nu skajag slänga på mig lite sköna kläder och sen gå ut med mitt underbara lilla monster :) 
Ska bli spännande att se vad den här dagen kommer att bjuda på !

Över och ut

You & me is nothing more than me & you


Vi hör helt enkelt ihop :)


Annars en liten dagsrapport, först skolan och jaaa kan inte dirr påstå att jag och Sofie var på vårat skarpaste läge. Jag slängde in en tupplur på arbsäk och häken tillbringade jag med att spela millionaire city, SvB snackade jag bort rätt fort med en utomstående lärare som höll på med larmet. Att jag och Sofie snackade med skum röst halva lunchen gjorde inte saken bättre, men leva livet det ska man ! 
Nu tänkte jag krypa ner i min underbara säng och dejta kudden. Imorgon väntar en sovmorgon och massa plugg. Men jag ska försöka sova riktigt läääänge först.
natti natti på er!


Bitches they come and goes

Åååh herregud vilken flitig dag det varit, klockan ringde kvart i sex imorse (läs klockan jag döööör för att det är för tidigt för att ens tänka på att gå upp!) och då var det upp ur sängen som stod på schemat och sen jobb ! Jobbade fram till halv tio, sen hoppträning på Benjamin som gick PRIMO ! Är 100% nöjd med den.

Efter hoppträningen var det rally hem för att slänga i sig lite lunch och för att sen köra rally vidare och hämta släpet inför imorgon. När det var påkopplat var det rally igen ut till Dåntorp för lite träning med stjärnan :)
Det börjar kännas så gaalet bra nu, det är jätte kul. Nu hoppas vi på att skithögen vill sammarbeta imorgon också :) hihi 
Nu ligger jag bänkad i sängen vilket är sjukt skönt. Snart ska jag börja göra mig iordning för att sen röra mig in mot stan för lite avskedsmiddag för bror min, ska bli myyys myyys :) Kommer sakna honom massor !!

Nej nu tänkte jag ta en liten powernap. Natti natti !

fredag 13

Hur har min fredag sett ut nu då, den böjrade as tidigt vilket vi inte gillar alls !! Men skola var det och ja, kändes inte alls nödvändigt. Men jag var där och gjorde ingenting vettigt. Efter skolan hann jag med en liten powernap för att sen träna med Världens bästa Tino :) som sprang på riktigt fint, det gillar vi MASSOR !!
Just nu ligger jag bänkad i sängen med en godispåse och glor på tv. Brevid migligger Jennifer bänkad och vi ska snart sätta på en film, ska bara bestömma vilken. Det står emellan 
Shrek 4
På andra sidan häcken
Toy story 3 
hmm framtiden får avgöra detta känner jag ;D

Hejsvejs på er denna fredag :)

not unwritten

Efter den här dagen säger jag :
Tumblr_lkzwu8cyde1qffj5lo1_500_large

Everything new get's old

Okej jag har rätt många funderingar att dela med mig av, sen har jag även lite bilder som ska upp innan det gått för lång tid. Men att börja med:
När jag vandrade hem från bussen idag slog tanken mig att jag bor verkligen i ett riktigt jävla svenne område. Det är den klassiska familjen mamma, pappa och två barn. Det är villor med stora tomter, det står stora familje bilar parkerade utanför garaget. Väl fixade rabater och ja allt ska vara sådär perfelt liksom, så mitt i det bor jag och mamma hahaha. Men jag trivs bra här det gör jag :)


Ja lite av de kort som togs i fredags :)

in public

Tjooobräää folket hur står det till en söndag som denna egentligen? Jag kan meddela er att min röst sviker mig idag. Inte alls kul, låter typ som Alvin och gänget gör, om ni inte sett den filmen så syyynd för er !!
Planen för fortsättningen utav denna söndag är inte så planerad, jag ska hoppa med Tino idag i alla fall. Sen ska jag nog försöka sova rätt tidigt idag, känner att jag behöver det. Dock är jag ganska sugen på glass för tillfället, skulle inte sitta fel alls. Tvärtom det skulle sitta primo, och eftersom min röst är helt fucked up så skulle nog glass bara vara bra.

Nej nu slut på skitsnackandet bye bye

humor!!


Jag bjuder på den ! =)


man down

Hata är nog det starkaste ordet som finns, ändå räcker det inte till för att beskriva mina känslor against you. Hur säger man det på svenska nu då?!

Jaja över ich ut!

And after saturday come sunday

Okej jag just nu sitter jag i soffan och äter mackor som jag brett smöret på felsida på, dricker även nyponsoppa = mums !!
Borde egentligen sova men jag kan inte :( så ja jag halkade in här. 
Är nerbäddad i soffan och glor på AFV dressad i Niklas mjukbyxor, Mr Randoms tjocktröja och Porres vantar hihi, och programmet är riktigt underhållande. Dock hade jag verkligen behövt min sömn om man tänker på vilken låååång morgondag jag har som väntar.. Men kan man inte sova så kan man inte that's it liksom baah !!

Nej nu orkar jag inte skriva mer tjobräääää

fantastisk glans

Ja snart är det lördag hihi, just nu sotter jag och funderar över hur länge till min röst kommer vara med mig på min sida. Känner att det succesivt är på väg bort. Inte så kul.
Sen har det stått naprapat besök på schemat idag, dock lät det inte så lovande... Visst jag brukar gå dit med jämna mellanrum, ungefär 1 gång i månade. Dock rekomenderadfe hon att jag skulle tillbaka redan nästa vecka.... Iofs är min rygglite bråkig just nu, det är bara så fruktansvärt mycket pengar som man lägger ut på det. Är såå tacksam över att mamsen fortfarande betalar det !!

Nej nu ska jag göra något helt annat ! över och ut !

I'm rocking you all the time

Idag blir det att brumma till skolan i bil !! AAAAAS skönt! Har nämligen tid hos naprapaten 14.00 idag så har lite halv brottom efter skolan eftersom jag dessutom börjar jobba 16.00
Har ingen lust alls som vanligt, men när man väl är där är det rätt soft. Kvällen har planerats så att jag tryckt in en dejt med Alle. Liikie like it !
Har bara en lektion idag dessutom, den börjar halv tolv och så slutar jag halv ett. Mycket skönt !! 

Nu till dagens I-landsproblem. Jag la aldrig fram kläder igår så nu är det lite knivigt här hemma. Jag kan nämligen inte bestämma mig när jag är trött som jag är nu. Då vill jag helst inte ha byxor alls på mig och en stor tröja. Inte riktigt min stil det heller, iaf inte utanför huset.

Nej över och ut nu !

Tävlingstermin

Ja de tävlingarna som är kvar nu då denna termin:
MAJ
15 - LB:2 Högvreten
29 - LC:2 & LB:2 Tyresö
JUNI
2 - 95cm Österhaninge
5 - (LB:2) LA:3 Enskede
11 - (LB:3)

Inom parantes är jag fortfarande reserv. Men det är lite inplanerat iaf höhöh

Love the smell of fight

Jag gillar att min lärare kallar mig charmig efter gårdagens efterbliven snack som vi hade. Jag har som tidigare nämt en del rester att göra, och ja jag gör dem faktiskt. Sakta och säkert betar jag av listan på saker som ska göras. Typ bara 7 uppgifter kvar nu. Skrev för bara sekunderna sedan klart en norsk skit. Stolt över min egen insats faktiskt. 
Mitt i allt pluggande ringe Niklas så jag fick avbryta och snacka lite skit. Han är söt och kommer hem imorgon vilket är fantastiskt ! Han ska dessutom vara hemma heeela veckan !! I LIIKIE LIIIKE IT ;D

Nej nu ska jag nog bita tag i nästa uppgift, den handlar om väderobservationer. Jag fattar inte ett skit om vad jag ska göra.... det är rätt jobbigt faktiskt. Glodde på pappret förrut i ett försök att komma igång.. Men nej de feta stort FAIL på det. Samtidigt tror jag inte att jag ska göra något mer nu för jag börjar bli seg i huvudet. Plugga är inte min grej. Jag går på lektioner när jag känner för det skriver VG på prov and thats it. Hur kom det sig att det blev såhär liksom?? 

Nej morsning korsning på er !

Helt plötsligt blev skolan sååå mycket roligare !!


Dina färger var blå

Imose var allt kaos ! Att ens tänka tanken på att stiga upp ur sängen var mil bort. Det var svinkallt i huset och jag vaknade inte av klockan. Men helt otroligt nog lyckades jag slänga i mig en macka och göra mig klar på 20 minuter för att sen springa till tåget.
Alltid lika häärlig start på morgonen !!

Nu står det projektarbete på schemat och vi sitter två muppar här taggade som aldrigföör (det är så det borde vara iaf men tyvärr inte. Jag bloggar och Sofie fejjar). Dessutom har vi lite fruktstund, eller det är också jag, Sofie kör stenhårt med sin klubba i käften hihihi.

But now of we go !

Jag är alfa hanen i sängen xD

Onsdag kväll och ja seriöst att sitta i Västerhaninge och vänbta på tåget i 30 minuter är inte najs.. Eller jo det var de visst för jag ringde upp Alle och snackade en massa skit hihi. Dock var inte telefonmästaren på vår sida så tror samtalet bröts typ 100 gånger eller någon liknande siffra. Men över till annat mer relevant, idag hade jag lunchdejt med S och det var myyys, tillsammans är vi oslagbara. Giddra med oss och du ligger 3m under jord hihi. Elelr vad säger du S?

Sofie och jag har även kommit på en brilliant ide som vi ska sätta i verk, en ledtråd är silvertejp och pizzabud. ÅÅÅH herregud vad det är kul. Kan tyvärr inte avslöja allt. Det får liksom inte komma ut, och i denna simpla värld vi lever i när personer som kallar sig högklassiga och vägrar släppa och gå vidare utan ska älta samma sak om och om. Verkar liksom inte fatta något.. Bara tragiskt seriöst... No word wimp!

Morgondagen väntar och jag ska upp dötidigt !! Så ska glo lite på film nu tänkte jag, sen försöka sova faktiskt =)
Imorgon ska jag skänkla runt på Tino, som jag längtar. 


Nu får jag dessutom riktig P.A.N.I.K på spotify. Seriöst vad är det här för skit....

Aja word up bitcheees!





Vill du ligga med mig då?

JAG ÄR I SKOLAN !!  Det är dödstråkigt och jag kommer inom snar framtid avliva känner jag !! Jag är verkligen ingen skolmänniska. Idag ska jag dessutom sitta kvar och göra lit rester inna its time for some working ! Inte speciellt taggad på det heller haha. Vet inte vad jag vill just nu om jag ska vara helt ärlig.

Igår glodde jag på Snabba cash, och faan vad den var dålig seriöst ! Ett under att jag såg klart på den såhär i efterhand när jag sitter och tänker efter. Men det slår aldrig fel att man inte somnar till en film när den är dålig..

Nej nu är det tillbaks till koncentrationsläge då !! bye bye bitchees


crazy train

Tänkte att jag skulle försöka ta mig ta mig till skolan bara att jag har helt glömt åt vilket håll den låg åt. Frammåt, höger eller var det vänster? Kanske snett frammåt och sen vänster.. Känns körigt det här måste jag säga ! ;)

Nej hejdå slut på struntsnackandet !

Jag gillart !!


bara sisådär mitt i

Kan inte tänka på annat än bara dig !! 

Hiihii vad ska vi skriva nu då? Det är ganska tomt i dator banken för tillfället. Jag läängtar till helgen nu, dock är inte den här helgen allt för trevlig eftersom det är jobb fre-sön. Men Jobb = pengar och då kan man göra annat skoj sen. Kör lite på taktiken just nu att jobba mycket egtt tag, jobba lite ett tag och sen om och om. Då har man tid att vila upp sig och leva på pengarna man jobbat ihop och sen slita lite, ja jag tror ni förstår :)

Sen ser det ut som om att kvällen kommer tillbringas framför tvn gloendes på fotbollen. Lite mys ändå :)

bortskämd eller inte?

Röd S
Den där rosa/svarta SKA Malibou Monster ha !! Kostar bara 700 ..

Hotta brudar från Djursholm

Jaa nu är den här dagen snart avklarad. Den började med ett litet samtal med min mentor som var sisådär glad på mig. Jag är för stunden rätt skol trött och har en del rester. Hon rabblade upp allt jag hade kvar och ja jag såg nog otroligt chockad ut för den bunten med uppgifter jag gick med därifrån hadejag totalt glömt bort. Eller förträngt mer. Så egentligen borde jag slite med det, men eftersom jag stoppade ner papprena i Sofies väska så är det där de ligger nu. =)
Men det löser sig antagligen tillslut.
Efter skolan lämnade jag Sandras födelsedagspresent i skåpet. Inte så rolig present egentligen men inslagningen hade jag faan lagt ner hela min själ i !! hihi
Sen var det första biljett mot My one som var en bra bilresa här ifrån. Var jäkligt sugen på att köpa röda lindor och boots. Blev tyvärr inte så, men som tur är har de en internet store hihi. SÅ i framtiden kanske. Dock köpte jag mig nu ett par vantar efter att ha ridit sönder mina händer under vintern. Är lite kinkig på den fronten faktiskt. 
Sen hittadejag även en fin rosa hoodie till Monstret här hemma, även ett rosa halsband (som han verkligen behövde...........) och två råttor som han älskar :)

Shcnygg katt viiisst !!

Nu ska jag steka rosa pannkakor för er som är intresserade utav att veta det 
seeya !

Aldrig kommer ifrån

Usch vilken katastrofal början på veckan !! Jag är så irriterad att jag är näst intill kapabel till att mörda, det är illa. Nej men ibland säger människor fel saker och sånt har jag lite svårt för. Sen stör det mig att folk inte klarar av att det går bra för andra. Att man måste vara elak och trycka ner någon bara för att man själv inte varit med och hjälpt till i prestationen.. Ytterligare något som stör mig är hur man stolt kan stå och säga att man står för gemenskap och rättvishet när man inte ens är i närheten av att uppnå det, att man snackar skit när den aktuella personen inte hör för att sen sekunden senare när den kommer lägga på ett fejk smile och fjäska till sig riktigt ordentligen som halva äckelhögen gör ! Usch det får mig att må illa på riktigt. Förstår inte hur folk kan säga en massa saker om vad de står för och sen inte göra det. Har det med dålig självkänsla att göra? Behovet av att verkligen passa in? 
Ingen är perfekt, verkligen inte. Men man blir inte bättre för att man står och säger en massa bra och väl låtande ord, för att sen inte kunna stå upp för dem och leva efter dem. 

Nu ska jag försöka sova bort min vrede. Imorgon väntar det liite skola och sen lite roadtrip med K. 
Liike liike it !

GODNATT!

Jag vill höra

Plockat och fixat lite i rummet nu då. Nu är det dags att göra sig klar för sängen känner jag ! Behöver sova ikapp en massa timmar känner jag. Är dock inte så trött egentligen mest seg. Men har sovit lite för lite nu de senaste dagarna. 6-8 h är föör lite för min del förstår ni !! Gammeltanten Nathalie behöver minst 10 timmar för att vara pigg och alert och med i matchen :)

Godnatt på er!

Kristin har en fiiin häst !

Idag var det fjurgymnasiet cup, dagen inleddes med hoppklass, vilket kanske inte var världens bästa succe i början. På framhoppningen slog vi till med en tvärnit för att sen ur det hoppa så att Nathalie höll på att flyga åt helvete. Men med lite bättre tryck i galoppen kom vi runt som enda felfria ekipage :) Med andra ord vann vi hoppningen !!
Klass två var dressyr = LB:1, och ja jag är faktiskt relativt nöjd med ritten. Skritten blir bättre och traven stadigare. Dock irriterande med de där jävla omslagen i mellangalopperna som börjar JÄTTE bra men sen i upptagnigen är det lättare att byta än att samla sig.. Men han är söööt sööööt1. Slutade som delad 1a i dressyren med. Det hela slutade i att vi vann cupen också. 

Med andra ord har vi nu tagit igen de priser vi missat i tidigare starter hahaha.


ha

RSS 2.0