act to love

Hej på er!
Jag hade värsta planen om vad jag skulle skriva tidiare idag men det är helt bortblåst ! 
Klockan är för mycket och jag vill sova på riktigt, varför gör jag inte det då? Nej jag har massa annat att göra som jag inte gör utan jag gör massa saker jag inte borde göra. Typ som det här. Mycket onödigt egentligen men va faan inte sjutton skaffade jag blogg för att det var "nödigt" hihihi.

Sen kan jag meddela att jag tycker inte det finns något värre än när folk inte svarar på sms, eller är allmänt sega..
SERIÖST VARFÖR HAR NI TELEFON OM NI INTE ANVÄNDER DEN?!?!?!?!?!?! Typ så känner jag. Skulle kunna ha lagt till lite mer spännande ord som ---> TRÖGA, IDIOTJÄVLAR, HELVETES, JÄVLA, SÅ JÄVLA OBEGÅVADE, INTE ÄR KAPABEL TILL ATT ANVÄNDA. Typ de orden finns med i orginal verisionen. 

Nu ska jag fortsätta med onödigheter bye bye !

fullt ös!

Det bakas här hemma :) Det blir lussekatter, chokladkola med chili och halloon/choklad prailner :)
Har börjat med lussesmeten, den jäser och cohkladkolan kokar för fullt. Pralinerna är kvällen sista projekt ! Älskar att göra mycket på en gång känns så mycket mer effektivt och man känner sig grymt proffsig hahaha !!
Nej nu måste jag kolla till kolan igen 


Ciao !

Övertygad,

Kvällen var planerad till en början med Alex men sen blev det inte så. Hon lämnade mig åt ödet.. 
Så det händer inte mycket alls. Är rätt trött efter gårdagen så ska sova snart. Jag är juh pensionär och kräver därmed mycket sömn. Ska glo på en film först som jag redan börjat glo på och inte fattar ett skit av. Men ibland kommer det i slutet. Det är som att själva meningen med filmen är att man inte ska fatta något försen i slutet :D
Låter bättre så än att jag inte fattar dem hahahaha !!

Nej nu ska jag glo igen bye bye !

Ledarskap

Lurvis sprang på bra, fick lite tölt ibland haha typ 50/50. Men alltid något och han är inte den lättaste att börja med. Men i övrigt var han jätte duktig :)

Kursen var ja annorlunda, vet inte om den är till så mycket hjälp för just oss men all kunskap brukar vara bra i slutändan! Ska i alla fall bli en ledarkurs i mars igen. 

Dessutom börjar lönen rulla in och det ser bra ut på kontot igen. Dock är det horse show imorgon och ja det brukar bli dyrt tyvär...

Men nu ska jag glo på film och sen sova ! Godnatt

Digital me

Hej kära läsare !
Nu ska jag trycka in ett litet inlägg här igen, ska snart ut och fara igen men ska ta det lite lugnt först :)
Jag har fortfarande inte fått reda på vad som gäller angående min katt, vilket är rätt irriterande men ringde och pratade med försäkringsbolaget så de är med i det hela. Hoppas på att det inte är något allvarligt för då rent ut sagt dör jag !!

Men hur har min dag varit hittills? Jäkligt soft, dock kan jag meddela att paniken som uppstod när jag sätter mig på tåget och upptäcker att jag inte fått med mig telefonen var ja sisådär att uppleva! Väntar som sagt på att veterinären ska höra av sig ang Malibou. 
Hade bara en lektion i skolan och majoriteten av den kollade vi på ett avsnitt av serien Anno 1790 tror jag den heter. Den verkar rätt bra men ja alltså svenska språket är inte så "coolt". Låter mest larvigt i mina öron. 

Nu ska jag vila lite för att sen byta om till ridkläder och skänkla runt på lite söt hårboll. Ikväll väntar en kurs i ledarskap. Ska bli riktigt kul !

Tjingeling

Något som kan rädda mig ?

Vilken underbar dag jag haft !!!! Eller inte..........
Först när väckarklockan ringde var det dödmode på, samma som igår med andra ord. Men lyckades komma iväg i tid. Åkte till stallet för att hämta plånboken som jag glömt där. Trodde jag iaf för det visade sig att den legat i bilen hela tiden.... Jag åker vidare med destination mot Linda, plockar upp henne fint. Matar våfflan lite med hans favorit bensin och tuffar vidare mot köerna på 73an. Ruskigt nära globen så poffar det till och ryker under motorhuven och när jag kommer till macken visar det sig att kylarslangen hoppat av.... Seriöst sånt händer bara mig !!!! Måste med största sannorlikhet köpa nu kylare nu i alla fall = K-U-L

Skänklade runt på söt häst också som skötte sig perfekt. Känner att jag börjar utvecklas lite igen vilket är kul som faan ;D
Sen var det naprapaten som stod på schemat och min rygg har blivit mycket mer musklad och fin. Men, alltid ett men efter när det är något bra.. I alla fall (men) jag har troligtvis whiplash i nacken från när jag blev knockad utav Tino i våras. Hästar känns som en farlig sport HAHA !!

Nästa sak att bocka av denna dag är veterinären med min ögonsten :( Men han verkar rätt frisk idag så hoppas det inte är något med honom. Ikväll är det även foderkurs som jag hoppas att jag hinner till! 

Hejdå mina kära hoppas ni är roade av mitt helvete till liv just nu

If you ever

Varit en skön dag idag, dock trodde jag att jag skulle bryta ihop imorse när klockan rinde... Hade ingen lust alls att stiga upp, men jag gjorde det. Sen att det tog ungefär 45 minuter för tåget att ta sig från Älvsjö till Årstaberg undrar jag hur faan de lyckades med.....
Måste dessutom ta reda på om tåget stannar hemma hos mig nu, har hört lite olika varianter av det där.

Vad händer annars? Inget speciellt faktiskt, ligger och trycker i mig winegums för det är så sjukt gott!! Ska gifta mig med ett gigantiskt winegums som är röd/svart/vit (de är de godaste färgerna)


Bjuder på en sommarpuss! :D

on and on

Gårdagen blev en mycket lyckad dag, jag hade mina misstankar ett tag men det ändrades fort :)
Dagen började med låååång sovmorgon som ledde till 12h sömn = ME LIKE !! och avsultades med med min bästaste bäste vän :D 

Idag var det jobb 8-16 och det funkade rätt bra, dock tror jag att mina händer kommer att förmultna i min sömn, har skärsår på varenda finger på ena handen efter att jag skulle dra dressbordet :( Det är synd om mig.. Dessutom har jag lekt med min katt igen och det slutade så klart med ett nytt rivsår på handen.
Men skärsåren på fingrarna skrämmer mig lite för de är liksom stelt i fingrarna :S Tänk om det är något farligt !!

Nej nu ska jag återgå till min film :D

Ändrade planer

Precis efter att det föregående inlägget blev publicerat ändrades planerna för min kväll :)
Åkte iväg till Helenas ridhus och kollade när Kristin och Alicia hopptränade, och de skötte sig riktigt bra ! Jätte kul att se, har inte sett dem hoppa sen sist vi var på pay N' jump på Ekeby, och det var stor skillnad.

Nu ska jag krypa ner i min extremt sköna säng och läsa min extremt braiga bok :D

Godnatt!

När jag faller

Gud vad jag är dålig på att skriva här haha xD Nu vet jag inte heller vad jag ska skriva.
Har varit effektiv och städat mitt rum idag :) Har lyssnat på min favorit spellista också som är bombad med svenska låtar = Lovely.

Den som spelas just nu :)
Petter – En tuff brud i lyxförpackning

Funderar på om jag ska hoppa in i duschen nu och sen krypa ner i sängen och läsa min underbara bok :)
Läser Andens kraft nu som är 5e boken i serien Vampaire academy. Älskar dem :)


Ha det underbart mina söta !

pain in the ass !



Pinsamt nog så stog jag idag och väntade på tvärbanan i Liljeholmen när Jay Smith - Here without you kom i lurarna och tro inte att det börjar rinna tårar ur ögonen, sen var det kört.. Släpper denna saknad aldrig?

..

Hmm det är rätt roligt det här med hur man minns "gårdagen". Tycker man med tiden glömmer det som var dåligt och bara ser det som var bra. Medans man i "nutid" bara ser det dåliga. Jag kan inte förklara det bättre så lämnar det därmed nu på en gång !

Den här dagen har varit riktigt skön, började skolan 11.40 = sovmorgon. Jag jobbar inte längre på fredagar eftersom jag inte hinner efter skolan. Så åkte hem och åt super god mat med mamma och sen spelade vi alfapet och jag är sååå grym på det spelet !! 




Ett kattliv !

Alltså jag måste säga det att min katt är så underbar ! Just nu har han hoppat ner i min tvättkorg och ser så otroligt söt ut när man kollar ner. Har ingen aning om varför det är så kul att sitta där men det är det tydligen :D
Jag kan verkligen sitta och bara titta på min älskade Malibou när han håller på och fixar och trixar.
Nu till exempel överger han tvättkorgen för att attackera mina fötter, det gör lite ont men han är sååå söööööt!!

Annars då, jo kan berätta att jag för tillfället har körförbud på min bil = SKIIIIT KUL !! Verkligen, halva mitt liv är förstört på grund utav det för tillfället.......

Nu ska jag läsa lite och sen sova, är trött efter dagens bravader som bestått utav kaosartad resa till skolan, skola, fika m. grannen och GK kurs :)

Min blogg !

Visst har min blogg blivit lite finare? Det är det Sofie som fixat, hon är duktig hon :D
För er som är intresserade av det tänkte jag ta lite historik från bilderna :)

1. I mitten Har vi Niclas Rudbaek och jag från en lokaldressyr tävling på hemmaplan.  Om jag inte minns fel är det LB:2 2009, vi hamnade som 10 placerade = precis utanför placering...
2. Till vänster underst har vi Trentino och jag första gången vi var till ridskolan. Det var på sportlovet i år. Han sprang mycket fint då !
3. Tillvänster överst har vi Benjamin och jag från förra veckan. Vi red LB:1 och knep ihop 3e platsen :D
4. Till höger underst är det jag och Tino igen på vår sista träning  tillsammans som var för Fredrik Böhling. Han var lite busig då hihi.
5. Till höger överst har vi världsstjärnan Madicken på pay n' jump på Runsten. Första tävlingen tillsammans på över ett år och det resulterade i typ 328 vägringar på banan men ack vad jag älskar den hästen !!

Nu ska jag ladda för jobb...... JAG VILL INTE !

Det fantastiska

Okej nu kan jag berätta det som jag snackade om tidigare, jo det är nämligen så att jag och mamma igår bokade resa för mig till Florida !! Det där var usel svenska men ni förstår nog det underbara i det hela :D
Nu ska jag ha lektion igen.....

Vila i frid !



Nu springer du ikapp med världens finaste Tino på de evigt gröna ängarna :D

Tävla




klicka här för att tävla

Benjamin :D



Jaja skit i att jag glor i spegeln xD





push the button

God morgon!
Jag har i och för sig varit vaken någon timme nu, men är fortfarande parkerad i sängen vilket känns underbart skönt! Längtat efter att få ha en sån här slapp dag såååå läänge nu. Jag behöver det!!
Nu undrar ni säkert vad jag sysselsätter mig med. Men det tänker jag inte berätta ännu för det är lite hemligt. Imorgon kan jag nog säga det, eller på tisdag. Senast onsdag i alla fall :D
Min plan för dagen är inge märkvärdig alls. Ska läsa lite i min bok snart som är så spännande att jag dör, samtidigt som jag vill läsa hela tiden så vill jag inte att den ska ta slut för sen är det bara en bok kvar i serien! STORBÖL PÅ DET!!!! Får helt enkelt läsa om alla böcker sen hihi.
Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från tävlingen i torsdags också :) En sak som jag måste göra idag är att få igång min dator !! Den bara står där och dammar ihjäl sig. Känns sisådär onödigt. Men den vägrar starta... Sist den hade ett sånt ryck satt jag och tröck på knappen en timme och sen startade den :D:D Så eftersom jag inte har något för mig så kanske jag har tid att trycka lite haha.

Nu ska jag läääääääsaaaaaa !

Sometimes

Alla gör vi olika val här i livet, vissa anstränger sig för att bli vuxna, andra slänger bort sin ungdom på studier. Själv väljer jag att satsa på att få mitt liv som JAG vill ha det :)Just nu leker livet med mig och jag gillar det !!

Nu är det jobb jobb som gäller!

Nästa vecka bokar jag min biljett :D


RSS 2.0