sleepy

Det är lördag kväll och jag är nyvaken, råkade slockna på soffan haha. 
Ska snart sova lite till för jag är så sjukt trött. Ska bli skönt med lite lov i veckan. Dock är det full fart hela veckan ändå så kommer väl springa in i väggen snart igen. Sån är jag, känslig för stress och att vara uppbokad mycket och ändå är det i den miljön jag alltid är i. Borde liksom ha vant mig. Men inte då jag kör på tills det inte finns så mycket som ork att andas och sen pang så är jag död ett tag för att sedan köra fullt ös igen.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, men ska bjuda på lite nya bilder på Tino som Kristin hittat åt mig :D

Juste!



Varför hoppade jag av EL- Linjen egentligen? Har torsdags ångest......
Svar någon??

stupin in love

God morgon världen!
Det är onsdag morgon och jag ligger bänkad i sängen och glor på tv. Inget jätte intressant dirr. Ska snart ta steget och försöka dra av täcket och ta mig upp för lite frukost. Men det är sååå skönt att ligga kvar här. Men har lite saker att stå i idag. Ska hämta min bil som pappa och farfar höjt fram :) Nu är min bil mycket glad!! Ska upp till Handen och köpa ytterligare någon del och lämna tillbaka 2 delar på Mekonomen. Ska även ut och skänkla på en söt raggsocka :D
Försökte hitta en bild på honom men hade ingen på den här datorn. Måste få igång min dator snart :/ Kan dessutom inte hitta laddaren till min surfplatta så kan inte använda den heller :(

Ha en bra dag!

Here without you








2 månader efter det ofattbara och jag saknar dig som tusan, så fort jag sluter ögonen är du där och jag ser dig rasa framför ögonen på mig. Som om allt upprepar sig varje gång. När jag drömmer kommer du alltid in i ett hörn på ett eller annat sätt och tanken på om jag kunde gjort något annorlunda slår mig flera gånger om dagen ! Fina underbara älskade Trentino <3

Varning för känsliga läsare!

Det här är min blogg och här skriver jag mina känslor och åsikter, passar det inte dig i smaken sluta läs!
JAG TYCKER att man är rätt patetisk om man måste börjar vrida och ändra saker för att dölja sanningen och det för att inte erkänna att man är helt dum i huvudet, pantad i kolan eller vilket uttryck man känner bäst för att använda., och gjorde fel. Men för dig spelat det ingen roll för alla tror du inte gjort något medans andra fick ta din skit! Bra för dig hoppas du är jävligt nöjd!

Nu över till något helt annat!! Jag är känslomässigt kluven, hur är det fysisk möjligt att samtidigt hata något och dessutom gilla det samtidigt?! Det är typ som att hatets försvar blir att gå över till att man gillar det istället. Konstigt det där.


Världens bästaste!

Time crime

Det är söndag och jag har varit hemma i två dagar och det känns underbart! Dock har det varit två hektiska dagar så längtar väldigt mycket efter den dagen då jag inte gör något alls!! Fast i och för sig när den dagen väl är inne kommer jag ångra att jag längtade efter den, det känns jobbigt!

Nu måste jag klä på mig, fixa till med lite smink, städa till mitt rum och sen vara social hela kvällen :) Vi firar min födelsedag i efterskott så idag har varit som min födelsedag efterosm jag missade den när jag var i Skåne.
Den här dagen har tyvärr gått för fort men varit riktigt mysig, startades med frukost på sängen med Mami, Zozzo och hennes kompis. Sen hopptävling och nu kommer släkten och lite muppar och ska bli så skönt att träffa alla igen.

Nej fullfart nu bye!

Alltid en början

Jag är på tåget, alla väskor (då menar jag ALLA 5 väskor!!) är på tåget. Det känns som en stadig början. Har åkt i ungefär i 10 minuter och nu är det konstigt nog kolsvart ute. Konstigt det där, rätt tråkigt med att åka på kvällen man kan inte sitta och titta ut. 
En annan sak att dokumentera när det gäller mig och tågresor är att det inte går ihop alls!! Jag är en bil människa, att åka kommunalt kommer som ett sista alternativ i de flesta fall. Kör man själv är risken mindre att bli försenad. Man behöver inte passa avgångstider osv. Dessutom var jag smart att skaffa en stor bil eftersom jag ofta har mycket saker med mig, även fast jag inte åker speciellt långt. Nu är det kaos när jag ska på tåget med alla väskor och av vill jag inte ens tänka på.... Väntar några timmar med det. Ska äta lite mer polly och kankse kolla en film. Får inte glömma att jag bli skiträdd varje gång vi möter ett tåg som bara dyker upp i den svarta rutan för att sen försvinna.
DISLIKE!!!!

Morsning korsning mina käraste!

RSS 2.0