När solen stiger

Godmorgon folket! Det är lördag morgon och solen skiner för fulla muggar. Det här känns som en bra början på en dag som började något tidigare än vad jag hade hoppats på. Men vad gör man inte för livet?

Vi hörs senare tjing tjing!

När det finns tid över

Just nu sitter jag i skolan och har precis avklarat ännu ett prov. Det kände mycket bra så antagligen gick det åt helvete. Ungefär så det brukar vara.

Nu har jag duktigt lång tid att vänta och sen är det mösspåtagning i skolan och sen slutar jag för idag och helgen är välkommen :)
Det bästaste med den här dagen är dessutom att jag tog röda faran in till skolan. Skönt skönt. Att det dessutom endast tog 20min in är helt fantastiskt. Måste precis ha missat köerna!

Nu ska jag göra något vettigt tänkte jag. men vad det är vet jag dock inte hihi

Tjing tjing!

Sånt jag tänker på ibland

Sofies bil är såld, min är snart igång igen, mammas bil låter konstigt och pappas bil är duktigt trasig, Stalles bil blir lackad och fixad, Frippe ska hämta hem sin bil i helgen, Helens bil har en stor buckla i vänster bakskärm, Alex bil är penionärsfärgad, Veros bil har flames och skotthål. Lite blandad bilkompott där. 

Bara konstanterade lite :)

låt oss börja här och nu

Nu är dessutom deklarationen klar för i år. Ska bli gött när pengarna kommer. De är mer än välkomna om vi säger så. Tror det är dags för lite film nu. Ja det förtjänar jag helt klart!

Tjoting!

Somliga går med trasiga skor

Usch vilket tråkigt väder det är ute... Regn, regn och regn. Men men regn det behövs det med för att sommaren ska komma antar jag. 
Idag har jag äntligen inhandlat förfriskningar till min bil, så imorgon ska pappa fixa det och sen är det bara att tuta och köra igen! LIKE LIKE!! Har även skrivit religons prov idag, och det hoppas jag aldrig mer behöva göra. Usch avd jag hatar den skiten. Så sjukt tråkigt, under dessa lektioner så gör jag allt annat än koncentrerar mig. Det går bara inte. Jag saknar allt intresse för det och ja då blir det så helt enkelt. 

Jag hade en liten fundering som jag tänkt hela dagen på att dela med mig av till er, men nu är den helt bortblåst. Vet inte varför jag är såpass trött som jag är, för sömnbrist är det sista jag har. Sover som en stock på nätterna just nu och dessutom hinner jag med alla timmarna jag behöver. 

Ska nog ägna mina trötta ögon åt lite tv gluttande :) vi ses och hörs gott folk!

Rehab, rehab

hahaha det går bra för mig att berätta om min rehab träning xD
Men kan uppdatera er som är intresserade att det går primo! Jag har fortfarande inte fått till ordentlig sträckning. Men böjandet går alldeles utmärkt. Tränas gör det nu på gym 3ggr/v. Vilket är underbart! Dock är det en hel del cykling på schemat och det tycker jag är sisådär kul. Men men vad gör man inte för att bli bättre.

Ärren på knäet ser inte speciellt fina ut alls... Men det är inte mycket jag kan göra åt det heller. De är där de är liksom. Otroligt skönt att blivit av med all svullnad som varit runt knäet. Den som varit på baksidan av vaden och knäet är nästan borta, men inte helt. Det märks när jag ska försöka böja knäet i 90 grader för det tar emot dåm vilket det inte gör på andra benet :)

Om jag hinner kan jag berätta om mina rehab övningar imorgon. De är rätt spännande. Sveriges tightaste legs here I come!

Sunshine



Just nu vill jag bara ligga bänkad i en solstol vid havet och njuta av att inte behöva göra någonting alls mer än just det!

The pro!

Seriöst hur går det här till egentligen? Tiden går för fort, PAUS!!! Jag hinner inte med alls. Klockan är redan tio och jag har massor av saker jag borde hinna med idag. Men nu är jag apatrött och bara vill sova.. Kanske hinner med något mer imorgon :p

Numera är man dessutom lite av en kändis när man är med i en av Sveriges större hästtidningar ;D Tänker inte säga vilken det är försen jag sett resultatet själv xD hahaha. Det handlar i alla fall om min tid i Florida. Jag vill ha den nu, nu, nu, nu!!! 

Nu ska jag krypa till kojs, är helt slut efter att skrivit nationella prov, tränat Sofie och allt det andra jag gjort idag. Är nog inne i en sån tröttperiod igen. Det känns inge bra alls för jag har så sjukt mycket att göra klart i skolan.... Hjälp sökes!! 

Godnatt!

Nathalie <3 Havet



Jag längtar absolut inte alls tillbaka.... Fast när våren är som den varit idag så är det underbart, men 30+ och en sån här strand känns mer lockande! ;D

Like how it feels

Usch vad det går dåligt med uppdaterande nu för tiden.. Hmm bättring på det alltså!
Annars då? Jo även denna dag har bara rusat förbi måste jag säga. Började dagen med att byta däck på bilen. Eller det var mest pappa och Frippe som gjorde det av någon anledning.. Men fort gick det :) Därefter stod det skola på schemat vilket var rätt segt faktiskt. Väl hemma var det bara in och vända sen åkte jag till verkstan och tvättade båda bilarna så nu är de jätte fina och mega glada  :) 

Jag känner att även fast dagarna bara rusar förbi så är effiktivteten på topp just nu! Jag gör en jävla massa saker även fast det inte känns som jag gör det :p Hur går det ihop vet jag inte.

Imorgon väntar SvB Nationella och det suger rätt hårt... Sen efter det ska Sofie få skänkla som in i helvete kan jag säga! She´s the next star ;D

Bye bye beautiful!

En början blir ett slut

Nu börjar även denna måndag att lida mot sitt slut och jag ligger nermyst i sängen alldeles nyduschad, hur skönt som helst. Ska snart låta sömnen ta över de sista timmarna av detta dygn. 
Vad har jag tillbringat tiden med denna dag då? Jo en hel del skolhäng blev det, började 08 och åkte därifrån vid 17, eller tåget gick då så lämnade skolan lite innan ;D
Väl hemma så slängde jag i mig lite mat och vilade en liten liten stund för att sen bege mig till gymmet för lite träning. Planen var egentligen att jag skulle fått på sommardäcken på min bil också men det blev inte så. Det blir imorgon istället. 
Nu ligger jag här i sängen och skriver universums tråkigaste inlägg samtidigt som jag messar med Sofie och kollar klänningar på internet eftersom jag ska vara tärna på min brors bröllop i sommar :)

Tjingtjing folket jag orkar inte skriva mer nu!

Trummar trumman

Jaa här sitter jag kvar i skolan och underhåller mig med en hel del spännande saker. Jag har till exempel sminkat Sofie jätte porrigt så nu är hon redo frö sina spännande kvällsaktiviteter. Hon verkade dock lite tveksam medans jag höll på men det blev faktiskt finfint :)

Nu ska jag inte skriva mer just nu utan det får bli senare
Tjo tjo!

Man blir vad man blir

Vart faan tog den här dagen egentligen vägen?? Den som har ett bra svar på det kontakta mig snarast!!
Men jag är ändå duktigt nöjd med min effiktivitet. Sov till tio typ, fixade super god frukost med smootie som jag älskar :D Sen for jag till stallet och skänklade runt på KB och snackade lite skit med Helen, hade även kurs i Vi i stallet. Mötte upp Sofie och vi åkte vidare ut till Hemfosa där hon skänklade runt lite. På vägen hem stannade jag förbi Konsum och köpte godis samt en sväng förbi verkstan och snacka lite skit med Frippe. Ska förhoppningsvis få byte däck på bilen imorgon! Äntligen, med min tur kommerjag bli stoppad snart och får böter annars. 

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på min na favoritlåt för stunden, dock ligger Sail med Awolnation lite bättre till. Den låten kan jag inte sluta lyssna på, det går inte!!



Godnatt på er!

tvättkorgmysteriet

Dagen då jag lär mig varför i helvete min katt ska hoppa ner i tvättkorgen känns ganska lockande. Förutom att han låter något frktansvärt när han håller på med något där i så tröttnar han efter ett tag. Alla normala katter skulle då hoppa upp ur korgen men inte han inte, han har nämligen kommit på att han kan pipa-mjaua ett tag för då kommer jag och lyfter upp honom så slipper han anstränga sig. Det jobbigaste är att han hoppar i igen efter 5min......
Men jag älskar honom ändå :)

Mystime

Jag har utan tvekan de porrigaste pyjamasbyxorna ever ;D



Efter allt promenerande denna helg är träningsvärken i mina ben sisådär :/ nu ska de få vila!

the end

Vaktar hunden idag då pappa och Marre är på begravning. Det har gått fantastiskt bra med lite hjälp från Frippe som hade han på förmiddagen :) Tusen tack gulliga du!

Dagen har bestått av gymning, plugg, promenerande med hunden och lektion för Sofie på raggis. Skit vilken skillnad det är på bara tre gånger. Stolt över henne :) Sen har jag även lekt en hel del med Ozzi så han är utslagen nu i sin säng, Trampe ligger utslagen i soffan och jag ligger här i soffan och är rätt trött jag med. Så det kan gå!

Känner mig lite halvrisig faktiskt, hoppas inte jag blir sjuk igen :( Känns så just nu, fryser duktigt mycket och har en huvudvärk som skulle kunna lämna svampmoln om den exploderade. Då gör det ont kan jag säga!

Vi hörs folket!

En dag som denna

Ojojoj vilken dag det är. Kolla bara på vädret!!!
Men vädret hindrar inte mig från att fortsätta livet, idag ringde klockan 05.00 för att jag skulle hinna träna och lämna hunden innan klockan halv åtta. Jag lyckades.
Planen framöver är att jag ska träna Sofie lite på brun häst. Men det blir mot em. Hoppas på att regnet ger upp så jag slipper bli genpmblöt och iskall för att hon ska rida ;D Men det är sånt man får leva med när man håller på med hästar helt enkelt.  Nu ska jag återvända till pluggandet :)

Ha en trevlig dag så ses vi!

I fucking love this stick

Det är torsdag och jag är bänkad ute hos pappa och sitter nertryckt i deras fåtölj och har det gött. De ska ut på äventyr inatt så jag blir kvar med lilla vovvi och den vita superkatten ;D

Annars så har jag varit på jobbintervju idag och jag hoppas det gick bra, fick känslan av det i alla fall. Hon jag pratade med var mer än super trevlig och jag gillade henne :) Nästa fredag är det dags för nästa. Hoppas den går lika bra så blir det här toppen! 



Bjuder på en skön liten bild hihi ha det underbart mina kära!

Vart tog tiden vägen?

Jag har egentligen hur mycket som helst att skriva och informera er om. Men jag är så sjukt trött och sliten att jag inte orkar! Nu när jag äntligen kommit hem vill jag bara sova, sova, sova! Vilket är planene nu. Eller jag ska (förhoppningsvis, om jag inte somnar innan) glo på kalla fakta först :)

Jag får ta och veckla ut mitt lilla liv någon annan gång när jag känner att det finns lite mer energi att dela med sig av!

Tjing tjing så länge :)

in the woods

Jag är seriöst helt slut i kropp och huvud. Fy vilka jobbiga dagar jag haft från i fredags till idag. Eller egentligen inte jobbiga, mest fullspäckade med saker. Och mer väntar. Hela den här veckan är faan sjuk! I will die in the end!
Nej riktigt så illa är det väl inte. Men efter att ha total somnat på ena lektionen idag så känns det lite så :p Sofie blev duktigt avundsjuk då det såg så skönt ut när jag låg med huvudet i armarna på bänken.

Men nu ska jag verkligen sova! Imorgon väntar en bajs dag till. Duktigt lång är den. Torsdag ska jag faan ligga hemma och dö hela kvällen! Måste bara lösa lite problem först :p

Kram på er!

Cash is king!

Den här dagen har bara rusat förbri. Började som sagt med min lilla försovning, sen skola och jobb på det. Nu är jag nyss hemkommen och är duktigt trött. Ska däcka till riktigt hårt kan jag meddela! 
Imorgon väntar en lång dag i skolan och sen ska jag träna Sofie lite på raggis.

Godnatt folket!

beautiful people

Bra start på veckan.. Jag försov mig duktigt länge och kan inte förstå hur det gick till. Jag vet att jag ställde klockan igår och jag vet att jag hörde den imorse. Antingen har jag sovit mig igenom alla 10 znoosningar som går innan den stänger av sig. Eller så har jag lyckats stänga av den. 
Jag är i alla fall helt förstörd idag och det hjälper inte att jag har värsta mega dagen framför mig :(

Men tagga till lite nu för snart får jag träffa SOFIE!!! yay!

Bye

När kvällen kommer

Usch vad klockan går fort :( jag vill inte gå och lägga mig för jag vill inte vakna och ha måndag.... Dock är jag efter den här helgen fruktansvärt trött och vill inte annat än sova på grund av det. Livet är rätt komplicerat ibland.

Men idag har det varit tävlingsdags och alla ryttarna skötte sig bra. IB var lätt bäst i sin klass tycker jag ;) (hehe) Om inte annat hade hon snyggast knoppar :p Som jag kämpade med att få dit den, där kan vi snacka om blod svett och tårar haha. När jag skulle göra pannknoppen drog hon ner mig från pallen vilket resulterade i att jag landade rakt på mitt skadade ben = AJSOMINIHELVETE! Men jag överlevde det hela.

Ha det gött så får vi ses när vi hörs av imorgon. :)

Alla är vi olika :)



Vi var på lite shopping i de finare delen av Palm Beach och dör mötte vi en som var ute och gick med denna söta krabat :)

morgonmys

Imorgon börjar helvetet igen, det tar emot på riktigt! Speciellt efter de slappa veckor som jag haft här nu med lov och sjukskrivning osv. Men men bara att gilla läget, snart är det över :)

Ska snart försöka ta mig upp ur sängen och äta lite frukost med min kära mor. Dock är det så galet skönt att ligga i sängen på obestämd tid. I think I´m in love with my bed!

Vi hörs bloggen! Tjo!

Godnatt!

Kvällen har tillbringats med mina fina grabbar vilket var mys mys :) Nu ligger jag (som vanligt när jag skriver dagens sista inlägg) i sängen. I och för sig blir det här egentligen dagens första men jaja. Planen nu är att jag ska sova för jag är riktigt trött! Imorgon väntar en dag fullproppad med aktivitet. Först har jag kurs i stallet och sen ska jag hästsköta åt Helen när hon ska iväg och tävla allsvenska på Nynäshamn. Gäller att vara piggelin då :)
Dessutom har jag lite sovmorgon vilket ska bli skönt, har ingen sovmorgon på hela veckan. Fy faan vilket jobbigt schema jag har!!  Delar med mig av det, men bara att bita ihop bara 8v kvar nu sen är det slut på riktigt :D



Snön den faller

Min kropp skriker träningsvärk och det är sååå skönt, men samtidigt lite små jobbigt. Det är liksom inte på ett ställe utan i princip i hela kroppen. Från topp till tå. Så nästa prick som säger att ridning inte är jobbigt ska jag se till att den får rida. Värst är det i ryggen och ljumskarna :p Skrattar jag känns det lite i magen också. Men träningsvärk är skönt :) 

Idag har jag jobbelijobbat i det fantastiska vädret, det gick trots allt bra. Pållarna var lika chockade som vi av att se snön på backen hihi. Nu orkar jag inte skriva mer ciao!



trött chey


Här ligger jag och myser i sängen helt slut i kroppen efter dagens 2 ridpass = lycklig chey :) Nu ska jag tillbringa dagens sista tid åt film och somna snart för imorgon väntar jobb på schemat LIKE LIKE!

Btw är jag duktigt beroende av wordfeud. Har du inte addat mig än så gör det! ;) nathalieSbrage@wordfeud ;D


Back in the saddle



Försök att ge mig ridförbud om ni kan hihi. Jag har inte varit så lycklig på länge tror jag. Usch det här med rehab och inte få rida det gillas inte!! Så tog igen lite idag genom att rida två hästar och dessutom "hoppa" hihi.
Längtar tills nästa gång jag får sitta upp :)

Jag är nog för envis för mitt eget bästa allt för ofta!

Se upp för dårarna!

Dagen började mer än underbart! Annat går inte att säga. Mys i sängen och mumintrollen på finska. Sen for jag ut med Sofie och tränade henne med super resultat och nu kommer snart min älskade och ska sova med mig! 
Hoppas ni haft en underbar dag! 

Nu ska jag glo på se upp för dårarna och förgylla min kväll tjing tjing!

Btw när jag läser Se upp för dårarna och tänker jag lite på mig och Sofie. Vi är nog lite utav två dårar :) Men så länge jag slipper vara som alla andra är jag mer än nöjd :)

Tordagsträning



Efter lite skrikande blev det riktigt bra :) Duktig flicka och pojke !

Inrullning

Så duktigt kul att en jävla förkylning hoppat på en när man äntligen får börja träna... Seriöst? Just my luck I guess -.-
Men den här dagen började riktigt mysigt, nu väntar jag på att Super Sofie ska rulla in :) Sen väntar lite skit snack och så ska jag träna henne lite på världens bästa raggsocka :)



Underneath your clothes

Av någon konstig anledning ligger jag och kollar på mumintrollen på finska :p Kan i och för sig inte bli mer än rätt eftersom jag dessutom trycker i mig winegums som aldrig förr, har lite att äta ikapp om vi säger så :)

Annars har jag bestämt att jag inte ska gå upp försen Sofie ringer. Ojojoj nu avanceras det här nu är det nyheterna på finska. Tur man kan sin finska xD Tror jag ska byta kanal nu hahaha.

Vi hörs folket :)

Gåochdö.se

2012-04-12_08_55 (MMS)

Gåochdö.se


Dagens minne

2010-11-06_12_48 (MMS)

Dagens minne


Effektiviteten slår till!

2012-04-11 16.05.55.jpg
Det pluggas för fullt på nederstavägen! Lite rörigt dock, har lite svårt att hitta allt :p

Sjukdomsfall

Så underbart härligt det är och vakna och känna att hela kroppen är utslagen i någon jävla förkylning...
Men jag har inte tid att vara sjuk så jag har laddat upp med mucoagin, nässpray, honung, citron och glass. Här ska friskas till riktigt ordentligt !

Annars är jag även så duktig att jag tvättar mina hästsaker som legat i garderoben och väntat lite för länge, hoppas att skiten åker av nu och inte är allt för ingrodd xD

Hoppas ni är friskare än jag! Bye

kvällsavslut!

Min kväll avslutas nu med lite tömkörning såhär på kvällskvisten :)

on my radar

Ska snart hoppa i mina kläder och rulla ner till stallet för lite barntillåtna kvällsaktiviteter :) 
Den här dagen har inte bjudit på speciellt mycket mer än lite socialisering på verkstan, träning, solning, fika dejt med grannen min, film gluttning (fast & furious igen) och nu väntar stallet som sagt på schemat. Love life!

Bye bye !

Todays shit

Färdig tränad och klar för den här gången, känns underbart i kroppen :) Jag är utan tvekan en träningsnarkoman. Börjar jag så är det jäkligt svårt att få mig att sluta med det. Jag blir beroende. Fast klagar inte, finns värre saker att vara beroende av ;P
Är mycket nöjd över min insats idag, dock känner jag att mina kära magmuskler kommer ha det lite jobbigt imorgon haha. Får helt enkelt se till att inte skratta imorgon :)



Här kommer en liten träningsoutfit bild :)

Kram på er så hörs vi av!

She's my <3

Bjuder på dagens minne:

Allt som har med den här fantastiska hästen att göra är underbara minnen! Min älskade Dunk.
Men tyckte den passade lite extra bra såhär efter påsk eftersom hon har fjädrar på pannbandet och lite överallt :)
Det är påskhoppning på gång för typ 3 år sen :)


Workaholic

Godmorgon folket, hur står allt till en morgon som denna?
Vädret är inte så jätte peppande men jag känner ändå pigg och glad och taggad för denna dag :)
Först på schemat står det lite gymträning, så håller på och förbereder mig lite för det. Annars är dagen öppen för alla slags äventyr vilket känns rätt skönt. Ska passa på att njuta av mitt sista påsklov på ett tag, så på ett sätt är det rätt skönt att vara skadad för det blir inte att jag bokar upp en massa saker :D

Tänkte bjuda på ett foto med min outfit men det får bli senare idag för fonen är inte i närheten just nu.
Vi hörs senare! tjing tjing

Back to buisness

Borta bra men hemma bäst :) Finns inget som är så skönt som att få komma hem säger jag bara. Men det var lite tråkigt att behöva lämna Fam där borta. Kommer sakna dig så! Vi har tillsammans spritt väldigt fina planer så när hästen väl är inköpt så blir det till att hitta jobb i Linköping och flytta ner :) Inget annat kan gå för sig, det kommer bli perfekt ;D

Den här dagen kommer i alla fall att avslutas ute i Hemfosa med min kära far, Marre, Thomas, Annelie och Max :) Får inte glömma alla djuren också hihi :)

Glad påsk på er!

Alla balla coola som finns!

Ja då var väskan packad för helgen aktiviteter och jag ska krypa ner till en film. Imorgon bitti väntar lite träning innan bilresan startar :) 

Har fått dejta lite med min gullegris Jennifer idag också, kollat in lite dressyrträning och hoppträning. Men det blev för kallt för oss sjuklingar :(

I helgen kommer jag inte uppdatera alls. Så bered er på en tråkig helg utan mig ;D

Tillbaka i drömmarna



Så här såg det ut när jag vaknade på morgonen, öppnade ögonen och såg himlen öppnas efter nattens moln :)

Dagens minne!

Pappa lackade mig blå när jag skulle på maskerad och vara smurf ;) 
Ska det vara, så ska det vara på riktigt! Mindre kul att duscha av färgen sen bara xD



Like this för du vet att jag är bra!

God eftermiddag mina sköna!
Nu är skolan slut för den här veckan. Imorgon väntar träning på förmiddagen och sen blir det biltrip nedåt i landet :)
Vet inte om jag sagt det, men min studentmössa har kommit och jag älskar den! Nu vill jag ut ur skolans värld och leva livet :)

Kommer dessutom flytta med min älskling till sommaren :) Det känns helt fantastiskt! Livet leker med mig just nu!
Fortfarande såld på någon som inte går att nå, men jag njuter av varje sekund! Det är precis så här jag vill leva mitt liv! Just go with the flow!

Ha det underbart!

En dag som denna

Det är insdag förmiddag och jag är såå taggad på livet! Nej men faktiskt så känns allt rätt ok en dag som denna. Har sökt lite mer jobb av någon anledning, men ja det är kul. Sofie och jag har planer på att jobba som korvgubbar i Stadion. 
  Nu ska jag äta lunch innan jag dör, fast jag är egentligen inte hungrig. Mest för sakens skull att det är lunch och man ska äta då.
Ciao

Porr porr!

Slänger in den också så det är gjort DAGENS MINNE


Paul Walker, Vin Diesel och ptroligt sexiga bilar! Kan inte vara ett bättre minne!

Min kärlek

Godafton folket!

Nu ska jag sätta på min favorit film genom tiderna! Fast and furious --> JAG TYP DÖÖR VARJE GÅNG JAG SER DEN!!
Annars har dagen bjudit på en hel del spännande saker. Bland annat så har jag köpt mig ett par ursnygga nya ridbyxor. Jag som får rida så mycket.. Men i alla fall så har jag inhandlat ytterligare ett par Cavallo ridbyxor. Lite som tröst, jag behövde dem verkligen! Okej?!

Annars är jag jäkligt glad över att jag åkte taxi till och från skolan idag eftersom det var helt värdelöst där. Hade kännts så ovärt om jag åkt tåget in. Men fick i alla fall klart rapporten om Florida vilket var en lättnad för mina axlar. Visst är det så man säger?

Nek nu väntar Paul Walker, han tjatar så jäkligt. Förlåt kära läsare :(

Vad sägs?


Här är granngården i Florida! Den är till salu så jag tänkte slå till. Någon som vill hänka på kanske?

Så gör vi



SItter och gör lite skolarbete såhär på förmiddagen. Lyssnar lite på Kartellen, bjuder på den låten som kommer ut ur högtalarna just nu. 
Annars kan jag berätta att min studentmössa har kommit och jag är kär! Nu är det så sjukt nära! 

Denna dag känns som om den kommer bli en bra dag!

Kram på er som förtjänar det !

maybe I'm a different breed

Efter att ha tillbringat em/kvällen i stallet är jag nu hemma och nerbegravd i min underbart fantastiska säng. Dock är det så jävla kallt i vårat hus att jag bokstavligt talat inom snar framtid kommer frysa ihjäl.. Lite mindre kul.
Annars ber jag åter igen om ursäkt för dålig uppdatering men helgen blev lite kaotisk med utgång i lördags och jobb igår. Däckade rätt hårt när jag väl kom hem eftersom helgen inte direkt bjudit på jätte mycket sömn :( Men eftersom jag och Sofie skrattade mer än någonsin (det sägs att ett gott skratt förlänger livet) kommer jag ha tid att ta igen det :) Allt löser sig alltid, även fast det kanske inte blir som man vill.

Men annars tänkte jag bjuda på DAGENS MINNE nu när jag ändå är igång här och skriver.

Min tatuering på armleden. VILA I FRID FINA UNDERBARA!

RSS 2.0