Turn me on

Ja nu ska jag börja dokumentera min resa till staterna. Det blir en bild dagligen tills alla är upplagda. Till det kommer en liten berättelse eller liknande. Så här blir det första:



Den 3 februari klockan tidigt på morgon började resan mot Arlanda i röda faran. Lite senare fast fortfarande tidigt på morgonen satt jag placerad på planet mot Frankfurt, där jag sedan bytte plan till det som flög till Ft Lauderdale. Men tillbaka lite i tiden, då jag planet lyfte från Arlanda. Det var fortfarande mörkt ute och en bra bit upp i luften såg vägarna ut som lava sprickor och det var jätte fint. Jag kommer tyvärr inte ihåg så mycket mer för jag var trött och somnade mycket fort. Blev väckt 2 timmar senare av ena flygvärdinnan. Vi hade då landat i Frankfurt :) Väl där var det lite små jobbigt för planet som jag skulle med hade problem med motorerna och kunde inte flyga så vi fick vänta i 2 timmar på ett annat plan. Sisådär roligt, speciellt eftersom jag stressat från det andra planet eftersom tiden var rätt knapp egentligen, och väl inne i väntsalen finns det inget mer att göra än att sitta på en plaststol.. Jätte skönt verkligen. Men jaja till slut landade jag äntligen i Florida 12h senare!
Nu måste jag sätta fart. Kryssning på ingång!!

Borta bra, men hemma bäst !

Äntligen hemma igen, visst var det underbart i Florida. Men det finns inget så skönt som att komma hem till livet och sina rutiner. 
Pappa och Bekke hämtade mig igår vid flyget, vilket var skönt. Hade aldrig i mitt liv tagit mig hem komunalt! Sen känslan av att öppna ytterdörren hemma och Malibou kommer springandes i full kareta. Det får mitt hjärta att blöda! Haha säger man så? Jag älskar i alla fall den katten så mycket. Han var lite fndersam i början, men sen som alltid när jag varit borta en längre tid så sov an PÅ mig hela natten. 
Men det bästa med att komma hem är nog ändå att få vakna i sin egen säng, jösses vad skönt det var. Dock ville jag gärna somna om när klockan ringde 11.15. Jag är van vid att klockan är 05.15 den tiden, men jag låg och gosade med min älskade katt en stund och nu sitter jag i köket med datorn och ska försöka tillaga lite frukost :)

Vissa skulle nog kalla mig galen igår, men planet landade igår vid 14.30 och då hade jag flugit i ca 15h! Klockan 18 var jag i stallet för att rida. Dock var det duktigt kallt! Men jag överlevde, allt för att rida lite. 

Nu ska jag njuta av min frukost och sen ska jag ut på lite ärenden och bara ha det underbart idag! Njuta av att vara hemma :)

Florida here I come

Allt känns färdigpackat och jag känner mig rätt klar fysiskt, men det där med psykiskt klar är jag inte. Jag skulle kunna skjuta upp det hela en månad för ja tiden har gått för fort. Det är 6 månader sedan vi bokade resan och nu sitter jag här och väntar på att få åka till Arlanda och flyga iväg mot nya äventyr :)

Det är ändå rätt roligt det här för det var för cirka 3 år sedan som jag sa att jag någon gång i mitt liv vill åka till Florida och jobba med hästar. här sitter jag nu i början på februari 2012 och ska faktiskt dit och göra precis det. Den som väntar på något gott !! 

Alla ni barndaltande idioter ha ett trevligt fortsatt liv, mitt kommer alltid vara så mycket bättre! 

Puss på er älskade vänner och familj som peppar och stöttar! Vi får se när nästa uppdatering kommer :)

Lyrisk

Jag försöker styra upp lite packning här hemma, det går sisådär faktiskt. Malibou är med i väskan och lägger jag ner något slänger han ut det ! Den här väskan är minsann hans!! Så efter ett tag gav jag upp, nu har jag istället organiserat högar på mitt skrivbord och så får jag slänga ner allt sen när han bestämt sig för att överge sitt lilla kungarike där i väskan. Han är så bedårande!!

För övrigt sägs det att det ska bli snö kaos imorgon, känns väl typiskt när jag ska ut och åka.. Jaja man får leva på hoppet att allt går bra :)

Kraaaaam på er!

RSS 2.0