....

faaaaaan vad kul det ska bli att åka och hoppträna i spöregnet!!

.... suck eller inte

idag har jag vandrat 15324 steg

Herre gud vilken dag det varit. Idag gick jag upp klockan sex, lite sovmorgon med andra ord. Fick det lite stressigt sen men han med  tåget som planerat i alla fall och tur det. Sen var det jobb jobb red även Brilliant ;) Sen efter jobbet var det raka vägen till gymmet. Körde ett riktigt hårt pass idag så de lär man få för imorgon. Efter gymmet var det tillbaka till stallet som gällde för att rida Birk.  Båda ridpassen gick riktigt bra. Dock var Prillan outstanding idag. Efter vi ridit Cia och jag åkte vi till ridbanan bakom slottet och rotade bland alla hinder där. Riktigt spännande, som en liten skattjakt.
Dagen avslutades med en liten promenad. Mycket skönt.

Livet är fört kort för att slappa och ta det lugnt ;)
Nu ska jag sova riktigt jävla skönt. Godnatt

15005 steg idag

Vart tar tiden vägen? hinner inte med något utav det som jag planerat. Att jobba är jobbigare än man tror. Dock är det ganska skönt och roligt samtidigt.

Just nu händer det ytterst få saker i mitt liv. Ganska tråkigt. Men nu är det bara en veckas jobb och sen åker man till snön. xD

Hjärtat


Mitt älskade lilla hjärta är skadad. Hon har blivit biten i magen utav en hund på betet, vilket är hemskt.
Var förbi och pussade på henne tidigare idag. Sen blir det besök hela helgen. Förstår inte ens hur sånt här kan hända? Jag är svårt chockskadad för tillfället. Tur ändå att det inte blev värre skador, vilket det kunnat bli.
Puss på dig Madick

RSS 2.0