Todays shit


Ena sekunden förösker han med allt för att skada mig allvarligt och näste sekund är han världens underbaraste, hästar är för underbara! Idag gick träningen riktigt bra. Trots min rätt grova skada lyckades jag få till det primo. Han är prinsen i mitt liv!

Stupid stuff

Ja det har varit en riktigt händelserik helg måste jag säga! Fredagen bestod utav först jobb och sen en liten ridtur i skogen på prinsen :) Där efter rally hem och packa för att sen roadtripa mot Linköping med Sandra! Lördag morgon kl 06.15 ringde klockan och strax efter sju rullade röda faran mot nya äventyr ner mot Ullared =) Samtalsämnena var som vanligt på en otroligt hög utbildningsnivå, inget ovanligt för oss. Sen var det stor shopping som gällde, hade nog kunnat köpt ännu mer än vad jag gjorde om det bara fanns pengar till det haha.
Vid 17-tiden på lördagen började vi resan hemmåt igen och Sandra lyckades köra på 3 fåglar på en sträcka på 3m vilket ledde till asgarv inne i bilen. Lite sorgligt kanske men vi fick roliga bilder i huvudet som inte går att utveckla här :) 22.30 var jag hemma och lyssna riktigt noga nu 23.31 satt jag på tåget in mot stan!!!
Faan till nästa människa som säger att tjejer tar timmar på sig att fixa i ordning sig. Jag slängde mig in i duschen,n fönade håret och msinkade mig fint men fort :) Det var kul fram tills typ klockan två för då skulle mitt knä promt protestera och skada sig så det var bara att åka in till sjukan och sitta där heela jääävla natten. Vid 10 hämtade H mig. Gaalet säger jag bara!!

Nu ska jag en sväng ner till stallet och sällskapa lite :) Tjingeling

Kö från gatan upp till hallen

Nu är jag allt föör mätt!! Jag har dessutom inte hunnit med allt på min to do lista vilket är extremt dåligt. Det leder bara till en ännu mer stressad morgondag. Fast egentligen inte ändå för jag har ingen tid att passa ändå :D
Middag+ mys med Jennifer var toppen, vi kollade på Jumpers som måste vara en av de bästa filmerna som gjorts. En sån kille vill jag ha haha.

Nu ska jag sova imorgon väntar jobb, ridning, packning och roadtrip.Ska få träffa min katt imorgon!!!! 
Läängtar sönder redan nu hihi. Ha en toppen natt nu sweeties!

I like it!

Vissa redigeringar i dagens schema, efter träning/ridning blir det mys med bästaste Jennifer !!!



Det bästa med detta är: jag slipper laga mat, jag får sällskap av en toppen bäst människa och ja det är underbart helt enkelt! Förhoppningsvis bra slut på bra dag ! :):)

the drum

Sådär det gick undan med städandet :) var inte så mycket som det såg ut och sen är jag väll egentligen inte klar men jag gör resten senare :D För övrigt har vi en riktigt high tech dammsugare som riktigt bra. Ni kan få komma och prov dammsuga här om ni vill hihi. Dock gjorde det inte dammsugandet roligare. Undrar om det finns någon som seriöst gillar att dammsuga.. Det bästa med att städa är i alla fall att bädda rent i sängen. Jag älskar det :) Det är faktiskt kul! Sen är det sååååå skönt att krypa ner sen när man ska sova.

Nej nu skriker glassen efter mig. Måååste haaa !!! 

Ha en fortsatt trevlig dag !

Todays to do!

Städa
Träna/rida
Duscha
Laga mat
Packa :)

Imorgon rullar jag och S mot nya äventyr, ska bli mysmys det :)



Smurfhit

Nu måste ni allt vara bra nyfikna på vad min onsdag har bjudit på? Dagen började med jbb för tidigt på dagen. När klockan ringde höll jag på att få en hjärtattack och avlida. Men upp kom jag, och tyvärr blev jag lite sen till jobbet. Men eftersom jag genomled en nära-döden-upplevelse med hjärtattack och skit så ja måste alla ha en viss förståelse. Det värsta är att klockan kommer ringa lika tidigt imorgon.... Usch fy och blää på det. 

Efter en hårt arbetande dag körde jag raka vägen ut till Vendelsö och kusin-vitamin, för att äta middag med henne och hennes familj. De var jäätte gott, hemlagad potatissallad med qoudrnfilé = mums!! Sen underhöll jag mig en hel del med att spela memory med hennes barn och andra barnsliga saker hihi. Det blev även ett kvällsdopp, trots det lite mindre badaktiga vädret, men det bidrog till att vattnet kändes varmare hihi. 

Nu ska jag krypa ner i min fantastiska säng och glo klart på fast and furious som jag började glo på igår men råkade somna ifrån den (woops). Dessutom ska jag sova i mina nya super coola pyjamasbyxor med smurfarna på! Seriöst de är döö coola. Jag har lätt bytt ut min gula med stjärnor nu. This is the new shit bitcheeees!

Puss och kram mina söta

A boombox can change life!

Så nu är jag nyduschad, blev en viss fördröjning eftersom Alex kom förbi, var riktigt gullig och lagade våfflor till oss. Nygräddad våffla med glass = MUMS!! 
Men nu har hon hoppat upp på sin cykel för att börja det låånga trampandet hem (läs: ca två tramp eftersom hon bor ett kvarter bort typ.. )

Nu tänker jag glo på film och sen sova, imorgon är det till att gå upp tidigt och jobba som den seriöst arbetande kvinna jag är!

Puss och kram!

Duschradio !

Det var rätt skönt att jobba eftermiddag istället för förmiddag. Skönt att vara sin egen chef dessutom måste jag säga :) hihi. Fick en hel del gjort idag. Jag är nog ingen morgon människa, behöver låång tid för att komma igång. Men nu efter att ha plockat ner stängsel ser mina ben ut som jag vet inte vad. Något jävla smartarsle som byggde hagen satte staketet mitt bland brännässlor. Det gjorde APONT!! Tänk er hur ont det gör, dessutom ser mina ben skit fula ut. Annars är de rätt snygga faktiskt. Gillar min ben hihi. 
Nu tänker jag hoppa in i duschen, har äntligen lyckats med att få på radion där inne så man kan duscha med musik :) Dock fattar jag inte hur man byter kanal på radiojäveln... Men jaja får stå ut med det antar jag. 

Tjingeling på er!

Sommar och sol :)

Efter att ha tillbringat hela förmiddagen i solen måste jag nu klä på mig och röra mig mot jobbet, men i det här vädret tänker jag inte klaga. Idag prisar vi gudarna för att jag jobbar utomhus hihi ;D Blir nog till att riva lite stängsel i ena hagen idag. 

Sen måste jag lägga till detta. Idag hade jag sovmorgon och som jag längtat efter det, men tror ni jag kunde sova för det? Nej då, klockan 07 vaknade jag och tvingade mig själv att somna om. Så jag vände och vred tills klockan var halv tio. Då gav jag upp och slängde mig i solen istället. Vilket inte var helt fel det heller, läste min fantastiska bok som är så gaalet bra!! 

Nej nu dags att sätta fart!

Tjingeling på er i solen sweeties!!



Sexyback


Träningen blev inställd idag, men skänklade runt lite ändå på min fantastiskt ädla springare :)

the times

Undrar varför jobbet skickade just mig till Bhus hahaha det gick sisådär men jag kom hem med allt det jag skulle ha så hahaha :) Slängde in Vero i bilen som sällis också. Tråkigt att köra runt halva haningen ensam liksom. Men hon såg underhållen ut och jag skratta så jag nästa grät när hon berättade om Ompalumpa-mannen från i förrgår. Han är för skön han hihi. Har aldrig träffat honom i och för sig, men Veros berättelser räcker långt :)
Vi har även sommarens skämtplåga. "AKTA DU FÅR MUNSÅR!!" Storyn bakom är rätt lång så tänker inte dra den här. Men kul är den allt, RIKTIGT JÄVLA SKIIT KUL! Det är min åsikt om det hela hihi.

Nu täker jag sova lite innan det är träning som gäller :)

Dagens låt :)


holy diver

Fyyfaaan vad jag är trött nu !! Lite väl lite sömn innan jobbet har gjort dagen skit seg. Men nu är alla dagens övningar avslutade och jag kommer hinna somna innan jag ens närmat mig kudden med huvudet känner jag.
Men vad har då denna dag bjudit på? Först som jag nämnde ovan så jobbad jag ca 6-13 blev det idag. Utan lunch dessutom för det är lite dåligt på mat fronten här borta haha :)
Sen åkte jag hem och städade iordning lite och så har det även varit träning för Marie, vilken gick super. Hon är himla duktig faktiskt. Men kändes riktigt bra så ska bli kul att träna imorgon med fast för My istället! :)

Sen har jag inte orkat lägga upp bilderna från i torsdags så de kommer nu, det gick inte så jätte bra egentligen men visst sprang hästen på i trevlig form och så vidare. Men det var liksom ja ingen riktig power som det var idag.


In sleep mode

Ja så börjar den här onsdagen lida mot sitt slut. Lite trist kanske, skulle vilja sova just nu egentligen men har precis kommit hem och behöver lite tid för att ställa in mig på sleep mode. Dock behövdes det inte när jag kom hem från jobbet idag, tvär slocknade på sängen och höll på att missa min tid hos naprapaten. Men det löste sig fin fint :)
Har även varit förbi hemma hos pappa och ätit middag, för finns det något tråkigare än att äta middag själv?? Tror inte det faktiskt. Så därför bjuder jag in mig själv hos folk så jag slipper det hahahah xD

Imorogn väntar träning för Fredrik nere i Lugnet, som jag längtar redan hihi. Nej men det ska bli kul. Har med mig mästerfotografen också = ME LIKE ME LIKE.

Nu ska jag sätta på en film och glo lite på den och sen försöka sova, dock inbillar jag mig att någon försöker göra inbrott här varje natt för det låter så. Det hjälper inte direkt till att komma i sleep mode. Istället ligger jag på hel spänn och funderar på vad jag skulle göra osv. 

Godnatt folket!

hahahahhaa

Jämtlänning och het, jo tack jag vet.
Snygg och läcker, tack det räcker.
Jämtländsk och smart, så uppenbart.
Alla vill se oss falla, men vi jämtlänningar knäcker dom alla.
Tre ord räcker, jämtlänning föddes läcker!
Jämtlänningar är heta, det ska alla veta.

Första klassens humor !


Everything has a price

Kanske ska ta tag i blogg skrivandet igen. Är riktigt kul att ha och gå tillbaka till sen faktiskt. Problemet är bara att det inte finns tid för det. Den lediga tid som jag har lägger jag faktiskt på saker som jag anser mycket viktigare :)

Men nu är jag här och känner mig lite ensam då min mamma rövat bort min katt i två hela jävla fucking veckor (STORBÖL) Hon kom hem inatt vid tolv och åkte igen idag vid två tiden. Skiiit kul, jag hatar att vara ensam hemma.... Nu är dessutom inte MM hemma och sällskapar lite. Nej honom tog hon med sig. Suck mammor alltså. Men känns som jag kommer överleva trots dessa tragiska omständigheter. 
Denna dag har bara rusat iväg, efter allt för få timmars sömn gick jag upp imorse och åkte med K och hämtade garderober och annat som hon behöver. Därefter myslunch med mamma innan hon for iväg, när hon åkte så slängde jag in Alex i bilen och så åkte vi med destination mot stranden. Det var mysmys och skön skönt !

Nu ligger jag i sängen och är snortrött. Ska glo på en film tänkte jag för att sen sova. Nu väntar 10 jobbdagar innan nästa lediga dag. Som det ser ut nu också blir det resa mot Ullared den helgen också :) Hoppas gaalet på det faktiskt!

nej nu orkar jag inte mer tjingtjong !

hold me

Dålig på att skriva just nu.... Jaja det kommer ett inlägg när det finns tid :):)
Morgonen har tillbringats på stranden med mamma och Alex. Mycket myyys. Nub däremot står det jobb på schemat, inte så jääätte taggad tyvärr men pengarna måste in så bara att bita till riktigt ordentligt i det sura äpplet och gilla läget !

bye bye sweeeties

bas

JAG VILL INTE JOBBA EN MINUT TILL !!!!!
Det är bara jobbigt och äckligt varmt där inne i resturangen. Jag vill så gärna ta pommeskorgen och drämma i huvudet på några speciella personer. Usch nej men det blir bättre tider får jag iaf hoppas på annars avlider jag inom snar framtid!! 

Sen är det för varmt för att rida, man jublar inte dirr över att behöva dra på sig ett pra ridbraller och sen trycka ner fötterna i ett par läderstövlar när det är  30 grader ute.... 
Jag vill egentligen inte klaga över värmen det är bara det att mitt liv inte passar in i denna värme precis just nu. Och eftersom jag är världens mittpunkt och allt kretsar runt mig så känns det här riktigt konstigt.


Nej nu blir det vamps och sen soooooova !

Fredagsmys

Om jag får bestämma över den här dagen så kommer den att sluta mycket bra ! Just nu ligger jag fortfarande i sängen och är sjukt trött men ska snart börja gå upp och försöka ta mig till handen för lite hemliga ärenden och sen jobb :)

Igår var jag uppe på hästryggen igen efter en veckas vilande och det gick bra med knäet tills dess att jag skulle sitta av .... Jag trodde seriöst att jag skulle dö ! Smärtan var otrolig. Så imorgon tänker jag försöka göra det på ett annat sätt :D 
Egentligen hade jag tänkt åka förbi lillhästen nu och inhandla ett flugridtäcke, för stackars Tino blev jätte stressad igår :( Men jag orkade inte gå upp hahaha men det blir nästa projekt att inhandla faktiskt.

Nej nu ska jag glo lite på vamps innan det är dags att bege sig iväg på äventyr :):)

RSS 2.0