From the window to the wall

Underbara fredag ! Den har tillbringats ute i solen med mitt älskade Monster. Älskar det!! Nu börjar det närma sig jobb dags och jag är inte speciellt taggad faktiskt. Hade mycket hellre sysselsatt mig med andra saker men nu är det så det ligger till. Bara att gilla läget liksom. 

Vad har jag annars att dela med mig av? Nej inget dirr faktiskt. Måste skynda mig nu så jag kommer i tid och hinner äta innan jag går in for hard work work :) morsning korsning!

IRL

upp och ner, ner och upp ! Grisen gal en gaaalen lååt hihihi. Nivå hit och nivå dit. Who gives a funcking shit?!
Jag är den jag vill vara och jag älskar nog mig själv mer än allt annat. Det är inget jag bara skriver om här utan det är så det ligger till helt enkelt. I min värld är jag the one and only haha. Nej riktigt så tragiskt är det inte. 
Nu säger jag godnatt, tänkte försöka sova lite i alla fall !! Fast är det godmorgon kankse? Klockan är trots allt 04.27.För exakt en vecka sedan ringde min väckarklocka vid denns underbara tid. Känns inte alls bra det hahah

Godnatt förmig, godmorgon för vissa och något helt annat för resten av bunten, sov gott kanske funkar :):) pöööözz

Kamphund

Att kämpa för sista droppen är A och O i livet, inser man inte det så är det illa, illa. Det finns inga hinder som är tillräckligt höga. Det gäller bara att hitta rätthjälpmedel för att ta sig över det :)
Jag är taggad som få just nu och är med i matchen igen. Känns skönt att vara tillbaka !!

I'm coming home !! Hur kännsdet folket? Brage i farten igen, dte blir farligt men det känns toppen, och det tack vare två problem som löst sig, eller löst sig och löst sig men det är inte i jobbig situation längre. Utan allt är som det ska, eller som jag vill att det ska vara :D

Puss på er älskoberts

Kamphund

Att kämpa för sista droppen är A och O i livet, inser man inte det så är det illa, illa. Det finns inga hinder som är tillräckligt höga. Det gäller bara att hitta rätthjälpmedel för att ta sig över det :)
Jag är taggad som få just nu och är med i matchen igen. Känns skönt att vara tillbaka !!

I'm coming home !! Hur kännsdet folket? Brage i farten igen, dte blir farligt men det känns toppen, och det tack vare två problem som löst sig, eller löst sig och löst sig men det är inte i jobbig situation längre. Utan allt är som det ska, eller som jag vill att det ska vara :D

Puss på er älskoberts

Some pieces of my onsdag

Ja då börjar dnena onsdag lida mot sitt slut och jag är inte riktigt med på att det är onsdag faktiskt. Egentligen har jag ingen koll alls på vilken dag det är. Det bara är någon dag. Men nu tänkte jag komma till saken, dagen bärjade med snabb solning på fm med katten, därefter begav jag mig mot skolan. När jag väl satt på tåget insåg jag att sist jag åkte till skolan had ejag goose jacka och det var svinkallt ute. Trivs mycket bättre i detta underbara väder! Efter allt slit i skolan var det ännu mera slit = jobb höhö. Nej men det är så mycket roligare när S jobbar med mig. Dock har det hänt två tragedier som jag inte tror jag kommer överleva ! 1 mitt baomatkort är lost. på villoväg helt enkelt :( 2 Någon dum jävle snodde mina skor på jobbet !!!!! Serre, vem faan gör så?? 

Nu ska jag deppa ihop i min säng och fortsätta glo på fotbollen på tv. 

Juste glömde säga att jag hade besök idga på jobbet av två glada prickar
Tänkte lägga upp en bild på dem men har ingen, chockerande nog. Av alla dessa roliga bilder så var ingen lämplig att lägga upp. Det var iaf Porre och Simon som kom förbi och åt till sig lite hihi.

:)


Scream

Läängtar efter dagen då alla tekniska prylar bara gör som jag tänker !! Just nu vill varken datorn, kamera, fonen eller tvn sammarbeta.. Irritation på G !!

The good things

Ja det är onsdag morgon och jag ska försöka ta sats och ta mig till skolan, men efter att inte varit där på 9 veckor tar det emot ! Jag vet hur mycket jag har att fixa och ta igen att bara tanken får mig att springa käpp rätt rakt in i väggen, och allt detta på grund av att jag skjutit upp saker. Usch sånt ska man verkligen inte syssla med. Faaarliga grejjer det helt enkelt !!

Nu ska jag fortsätta med att försöka få på mig lite kläder.. Det går sisådär, såhär långt har jag fått på mig ett vitt linne med brunt skärp i midjan höhö. Byxor på kanske? :D

Nu över och ut !

Stay by my side

Tänkte ta och dokumentera lite om vad som hänt idag. Har hunnit med en hel del viktiga saker faktiskt, en hel dle dejtandes med S. Det gillar vi hihi. Nej men efter en underbar sömn denna natt i nästam 13 timmar kände jag mig väl utvilad och redo för dagen. Tog sats och lyckades komma upp ur sängen efter att ha dragit mig i en halvtimme kanske. Frukosten blev ingen hit utan glass med kolasås. Det funkade ändå. Solade i några timmar innan det bar av på en galen biltur med Sandra då. Första stoppet blev CRT i handen för att inhandla en bur till min söta katt. Det blev (SÅKLART) en rosa. Jätte fin, sen hittade jag massa saker som han ville ha men som S bestämt sa nej Nathalie han behöver inte dem.. Så det blev bara två råttor och en annan fjäder sak. Stackars katt :(
Stopp nummer två blev Lyckås där jag inhandlade ett presentkort till Petra som är så underbart gullig och lånar ut sitt släp till mig !! Sen blev dte lite godis shopping och en LÅÅÅÅÅNG lunch dejt på Donken i solen, vilket var mys mys. Mycket snack om allt och inget hihi. 
Har även slängt ihop en måltid som inte blev allt för lyckad måste jag säga, tur att jag kompenserar den dåliga egenskapen med andra egenskaper haha. Därefter stod det powerwalk på schemat, åter igen med S. Vi var faktiskt ute och gick i över en timme, och det var riktigtskönt. Dock hade det inte behövt regna på slutet för det blev lite kallt och blött då.
Ja dte var min dag det haha :)

Det kallas kärlek !



Det hela slutade i katastroff igår men ändå älskar jag denna underbara häst !! Hon är för underbar, snyggast i världen dessutom hihi ;D

Tribiute

Imorgon är första dagen på jag vet inte hur länge som jag slipper ställa väckarklockan på !! Så gudomligt uppfriskande det var när jag listade ut det. Men bara för det kommer jag säkerligen vakna pigg och glad vid åtta eller sju. Nej det hoppas jag inte, skulle behöva sova ut om jag ska orka med livet i skolan. Ligger nog efter i vartenda ämne, duktig som man är på att skjuta upp saker.
Nej nu orkar jag inte skriva mer igen hihi

dancing queen

Vad att säga om denna dag om inte det att jag aldrig någonsin vill uppleva den igen ! Thats it liksom, inget att förundras över. Så slutsatsen över denna dag vad har jag lärt mig?
1. Skjut aldrig upp saket till senare det blir bara jobbigare!
2. Madicken kommer aldrig hoppa banan själv så jag kan inte åka runt där uppe...
3. Stressar man blir allt bara fel !
4. Allt löser sig, bara tålamodet finns kvar.
5. Det ärdö jobbigt att hoppa 11 hinder i följd !
6. Att hålla på med hästar är faan inte alltid kul !!

Ganska mycket lärdom av en dag, egentligen om man reflekterade över varje dag skulle man tydligare se vad man fått för lärdommar med sig. För man blir aldrig full lärd utan varje ny dag är en ny dag att upptäcka och lära sig livet av ;D

Nu tänker jag snart gå och sova för jag är döds trött efter dena idiotiska dag hihi !

sommar, sommar och sol

Jag har sparat lösenordet på blogg.se ändå måste jag typ varannan gång fylla i det. Dö jobbigt juh, hihi dagens I-landsproblem. Nej ska sluta klaga. Imorgon är det en dag med fullt ös, och då menar jag fullt ös.Ska rida brun hest på morgonen på ridskolan, hem med honom, tillbaka till ridskolan och plocka upp Madicken. Sen är dte lite hopp "tävling" som står på schemat. Där emellan ska jag hinna med att jobba lite ute på Årsta också är tanken så ja får se hur dte hela slutar. Nu tänker jag krypa ner i min säng och sura till för att Niklas fortfarande inte ringt mig !!!

Bye bye

söndag

Ja då harman varit uppe för tidigt och jobbat lite, nu har jag dessutom tryckt i mig lite gröt med jordgubbar vilket smakade smaskens ! Dagens planering sen blir att träna lite och sen är det fix i stallet ikväll. Dunken ska vara finast imorgon hihi. Måste fixa med släpet och det idag också. Ja har en del att fixa helt enkelt.

Ha en toppen dag på er!

Todays shit

Jaa idag var det en väldigt spännande och givande arbetsdag på donken höhö. Jag och älskade underbara S lyckades låsa in oss i hissen med nyckeln ni handen och sen blev det bara värre och värre. Men allt löste sig, och det hela dramat bjödpå en hel del skratt. Dessutom sägs det att ett gott skratt förlänger livet. Våra arbetskollegor kommer tröttna på oss inom snar framtid tror jag :D

Annars har dagen tillbringats med att äta, på tok för mycket godis har glidit ner. PÖåsken numera känns mest som att den handlar om det. Att äta godis, och få paket förståss hihi. Fick ett par nya shaps av min moder som sitter perfekt !! Något korta men eftersom jag har så extremt mega långa ben så får jag allt för ofta stå ut med det problemet. 
Nu tänker jag gå upp och lägga mig i soffan med min katt och trycka i mig lite frukt tror jag :):)


Tycker det är ganska komiskt att ett par stycken har blandat ihop oss idag at worket hehe

Dagens känsla

Mange Schmidt – Ledig

"Jag vill bara vara ledig, ledig, ledig
Bara
sitta brevid, brevid, brevid
Inte göra nånting nånting alls
Bara göra nånting nånting niiice !"

time to distribute

Det går bra nu, kompis det går bra nu ;D

En gång är ingen gång

Ja vad att säga förutom att hästar är mitt liv ! Idag var det tävlingsdags och Tino sprang på så fint så. Hade några missar, dock relativt medvetna och en tanke bakom. Jag är riktigt nöjd. Nu vill jag bara se resultatlistan och se om man lyckas komma lika långt ner som vanligt höhö. 



Här är ett litet klipp från träningen i tisdags :)

snabbis

Ska försöka göra ett litet fint klipp från gårdagens träning som gick fantastiskt bra ! Gillar brun hest även fast han inte springer in priser hihi.
Har precis tryckt i mig lite glass, och finns det något som smakar så mycket bättre när man äter det dirr ur förpackningen som glass?? Fantastiskt gott är det.

Nu ska jag försöka få ihop filmen och sen är planen att jag ska åka och rida lite på Tino <3. Det enda som jag orkar lägga energi på. Det enda som känns värt att lägga energi på ! 

Hej svejs

in me

Skapa något kanske, hmm nja inte dirr. Ingen lust egentligen så det blir inte längre än såhär !

:)


photographs

Ligger och funderar på vad jag vill skriva om här egentligen. Varför jag har en blogg osv. Jag vet faktiskt inte, kanske för att ha någonstans att dokumentera mitt liv. Ja det lät inte som en alltför orimlig anlöedning faktiskt. Men på sistone har jag inte haft orken att dokumentera (som jag från och med nu kommer kalla det jag gör här) mitt liv. Det här blir nog ett ganska djupt inlägg, ett inlägg till dem som varit in och kollat min blogg varje dag trots att uppdateringsbiten varit klen. 
Det jag tänker på nu är främst det att man alltid önskar sig ett bättre liv, men vad är bättre? Allt bra har sitt problem med sig. Jag skrev igår att det var bättre förr. Ja så känns det just nu, för nu tänker jag tillbaka på det som hände då och ett leende kryper snabbt fram. Men gräver man djupare så var det vissa komplicerade saker då med. Så vad är det egentligen som gör att jag känner att det var bättre förr? Det vet jag inte. Vissa saker i dåtiden skulle jag aldrig vilja komma tillbaka till !! Undrar om man glömmer bort det jobbiga man varit med om? Att man förblindar sig i dagens problem istället för att se tillbaka och se, ja men det jobbiga problemet löste sig juh fint så att jag kunde gå vidare. Skulle människan fungera så skulle det i och för sig inte finnas något som kallas jobbigt, och skulle inte det finnas skulle man aldrig uppskatta det som man anser är lycka.
Skulle vilja dra en slutsats som alla ska ha i bakhuvudet oavsett vad:

"VI KOMMER ALDRIG VARA MER ÄN EN MÄNNISKA !"

--

DET VAR BÄTTRE FÖRR !!

All over this world

Tänkte att jag skulle skriva något. Men har ingenting att skriva, finns ingenting att dela med sig av. Kanske besvikelse, kanske lite misstro. Det kanske är fel ord. Kommer inte på det ordet jag söker ändå. Men ja just nu har jag inget att skriva i min blogg för jag orkar inte !! Man mår väl som man förtkänar antar jag. Fast ibland skulle man önska att det var lite mer förklaring i allt det som händer. Varför, hur, när osv. 

Time to die in tears bitches

Söndag 10 / 4

Nu har jag packat klart för min resa som påbörjas idag. Det som känns lite fel är att jag har två fulla väskor och ska vara borta i 6 dagar xD haha så kan det gå. Väljer jagatt ta ut något utav det nu så kommer det vara de som jag behöver mest! Jag lovar !!

Planen just nu är att jag ska klä på mig och göra mig klar för att vistas utanför dörren, måste förbi Ica och inhandla lite spännande saker och sen ska jag upp till stallet och fixa lite innan jag åker. Taxin är beställd att stå utanför 12.15 så just nu känns allt lugnt :):)

Miss everything

Red på den här fulingen idag och kan meddela att vi ska tävla om en vecka och ja efter dagens pass känns det sisådär hahaha. Han var lite små knäpp. Men det som är så underbart med honom är att när det väl gäller brukar alla fötterna vara i backen och han blir riktigt trevlig att arbeta med. Gillar den hästen starkt ! 

Nu borde jag egentligen packa eftersom att jag ber mig mot vinterlandet imorgon och ska befinna mig där i en vecka för lite trav utbildning vilket ska bli riktigt kul. Kan dock tänka mig hur trött jag kommer vara efter den här veckan. Men sen hatar jag allt som har med packa och packa upp att göra. Det är så sjukt tråkigt.. Jag vill inte alls. Men måste för annars blir det panik packning och alla vet hur det blir. Det viktigaste ligger kvar hemma :/ Inte så bra kanske. 
Nej nu har jag inte tid mer just nu, har iaf blicken riktad mot väskan

blow

Rihanna – Photographs

Såå gaalet bra och ja mer har jag inte att säga om det haha.

Ursäktar mig för dålig uppdatering men det händer så gaalet mycket saker just nu att jag inte ens hinner med själv. Praktiken är i alla fall slut nu så jag slipper jobba 07-20.30. Det är gaalet skönt. Ska jobba idag sen är jag ledig ända tills 23 så det är lite småskönt hihi :)

Nej nu måste jag sätta fart ! Ha en toppen dag :D

Tänk på detta ni!

Ett fel blir inte rätt för att många gör det...

Flört flört

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jAG SÖKER EN JÄVLIGT TEKNISK JÄVEL SOM KAN HJÄLPA MIG MED MITT JÄVLA KAMERAPROBLEM !! 
Kaaaatchiiiiing !

waste time

Nu tänker jag ta och sova lite. Dödstrött efter den här dagen, duschade dirr när jag kom hem för att fort som f**n komma i säng och sova ! :) Imorgon väntar lite spännande aktiviteter som jag och T smidit ihop hahaha. Inget spännande alls. Jag ska försök spana in en människa lite diskret iaf är tanken. xD och ja ni som känner mig vet hur bra det kommer gå haha. Med andra ord kommer det vara alldeles uppenbart att jag sitter och glor på personen hahahaha. Jaja jag bjuder på den isf :D

Nej nu är det dejt med kudden som gäller så jag orkar gå upp dödstidigt imorgon med..
Imorgon ska jag dessutom räkna matte med sööt !! Är ganska bra på det, eller ganska är att underdriva. Jag är fucking awsome ;D hihi pöööööss

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it!

Ja det är måndag eftermiddag och den här dagen har gått riktigt fort måste jag säga. Morgonen började dramatiskt som faan men räddades snabbt utav Tom, det gillar jag !! haha
Nu är det lite träning som står på schemat efter att jag ätit lite middag. Mamma gör lasange! AS GOTT MED ANDRA ORD! 
Sen kan jag meddela för folket där ute att jag inte har en fläskläpp (tack gode gud för det!) dock knakar min käke så fort jag öppnar den och det är obehagligt som faan. Dock springer jag runt och ser ut som en guldfisk när jag knakar den hela tiden. Det är som ett beroende som uppkommit. 

Nej nu är det slut för den här gången. Ha det bra sööta !


Nu är det bra häärligt vårväder ute !

'til you get there

Jaa då var den här veckan snart slut också. Det är redan 3e april tiden går på tok för fort. Man hinner knappt tänka. Jag är i alla fall döds trött nu och ska sova snart. Troligtvis kommer jag att vakna med en fläskläpp vilket känns mindre trevligt. Det ömmar i halva käften på mig fortfarande efter sisådär 3 timmar typ. Jaja är man dålig så är man haha. Nej nu ska jag glo på tv och sen dejta kudden så jag är väl utvilad imorgon, då är det upp klockan fem senast som gäller för praktik. Sista veckan nu och det är stööört sköööönt !!

Puss på er!



Bjuder på den xD


..

Oavsett vem av er där ute som skulle prova att stoppa ner foten i mina skor skulle få skavsår efter bara några sekunder !!

BACK TO BUISNESS FFS !!

Jaa det här är min dröm dag, haha nej men dagen började med att jag försov mig till jobbet. Lyckat.. Sen lite hoppträning på Madicken som för övrigt är världens bästa !! Vi ska dessutom på pay n' jump på runsten !! Åååh vad jag är glad nu, min stjärna och jag är back to busness. Nu blir det farligt för alla där ute. Cus we are fucking awsome hihi


RSS 2.0