You make me wanna

Okej vad säger vi nu då, HJÄÄÄÄÄLP !! Jo men det kändes som ett passande ord.
Nathalie S Brage = Bästa på att göra allt väldigt svårt :D


i like it

Okej nu var det gjort !! Den nya fonen är på väg hem till mig. I slutet av veckan ska den vara i mina händer om jag har tur det vill säga!! Jag kan knappt bärga mig tills jag kan börja messa igen. Det är sjukt jobbigt eftersom jag nu måste ringa till alla för att få det lilla sagt som jag annars skulle messat om.
Sen har jag även införskaffat en ny jacka som är otroligt skön måste jag säga. Nästan så att man vill gå ut så jag får använda den lite. Den är mycket varm och mysig.

Nu ska jag fixa lite med katten och sen sova. Natti natti

ego

tiden då man var korthårig.. tankar på att bli det igen hihi

Hot in here

Tänkte jag skulle försöka skriva lite, det är dåligt på den biten just nu. Tänkte börja med gårdagen som bestod utav en liten utgång med två fantastiska flickor :) Kvällen var lyckad, planen på att ta första tåget hem sprack dock. Det var tråkigt. 
Nästa sak är att min bror har varit hemma över helgen och det var mys! Saknar honom ganska mycket. Tråkigt att han bor så långt bort. Det gillar vi inte!

Imorgon är det äntligen v42= jag har en lektion den veckan!! Underbart skönt, det är imorgon jag ska till skolan 13-15 sen är jag leeeeedig hihi
Vad vill jag mer berätta som kan vara någorlunda intressant att läsa... Hmm tror inte det finns så mycket faktiskt. Jag har bara gjort bort mig sådär lagom mycket igår. Det är spännande och vet inte riktigt hur jag ska lyckas pussla ihop det xD Men livet fortsätter. Tur det säger jag.

Nu ska jag försöka fortsätta bädda min säng och städa utanför mitt rum, har tydligen råkat tappa typ halva garderoben där, usch vad jobbigt säger jag bara!
ps. jag måste bara säga att Sandra har det dövarmt hemma hos sig!! trodde seriöst jag skulle smälta hihi

Veckans goding!

Hahahahah alltså den som bangar är det något allvarligt fel på!

RSS 2.0