sommaren är kort

Midsommar är avklarat och ja ännu en kväll som blev lyckad måste jag säga. Dock blev det en hel del pippande på flera håll och det är väl egentligen lite små äckligt måste jag säga. 
Vädret var med oss nästan hela tiden och det klagar man inte över. Kvällen igår var så fin ute i den svenska skärgården som jag faktiskt tycker är himla vacker. Lite otroligt också att man ska lyckas träffa en barndomsvän ute på en lite ö dessutom. Det var grovt chockande men mycket roligt och trevligt.

För övrigt känns det verkligen som om att sommaren är här nu, första doppet är avklarat och det bara känns som att det är sommar nu! SÅ synd bara att den varar så kort..

Morgondagen har jag tänkt försöka ta mig till lite affärer för att kolla om man kanske kan hitta något sommarfint, kanske lite smink också för det behövs. Sen ska det även försökas med en liten mysig fika inne i storstan med min älskade lilla Sandra som kommer mobba mig i all oändlighet framöver. Det känns hårt, men jag överlever. Hon har nog en del att ta igen antar jag xD

Seeya  8D

Rubrik saknas

Okej nu gäller det, imorgon är det midsommar och allt verkar vara på plats. Sandra slutar jobba klockan fyra och då ska vi plocka upp henne och köra rally till båten som går från nynäshamn 17.35. Reservplanerna vet jag inte om e är så mycket att förlita sig på men de är alltid bra att ha med sig som extra stöd att det finns något där.
Sen är det så sjukt kul för jag och Sandra har packat så jäkla mycket skit och är fett seriösa med våran tältning på en natt.
Sen ska jag dra en liten historia om min lilla tur med bilen idag :p Det blev typ 5 kärringstop och jag höll på att bli påkörd av en buss, dock vard et helt mitt fel. Hur faan fick jag körkort??
Nu ska jag ägna mig åt något annat!

Sommarnatt

Det är lördag-söndag, klockan är snart 1 och jag har precis kommit hem efter en mysig kväll på stan. Sandra och jag bänkade oss på bio och såg Killers och den är helt klart godkänd enligt mig! Mycket skratt, dock lite överdrivna scener ibland. Men får väl överleva det. Efter begav vi oss med lite mer sällskap och tog ett glas vid stureplan. Mycket myys, nu tänkte jag ta med mig min galna katt som nyss rev sönder mina lår i ett misslyckat försök att hoppa från skrivbordet till sängen, med andra ord DET BLÖDER!!! Men iaf tänkte att vi skulle krypa ner i sängen och kolla på Harry Potter och fenixorden, det var ett tag sedan sist hihi. Men innan jag drabbas av blodförlust ska jag försöka ta mig upp till sjukskåpet och plåstra om mina ben som inte alls ser trevliga ut längre!!


KATTJÄVEL!!



BTW har det varit en riktig sommarkväll idag och det gillar vi MYCKET!

out from under

Här har vi dagens insats xD KATASTROF!!!!

la la la

Det är tisdag, klockan är 19:49 och jag har precis vaknat. Däckade precis innanför dörren när jag kom hem idag känns det som. Helt slut efter en hel dag med 20 ungar. Nu sitter jag här framför datorn lite halvt död med Malibou i knät och myser. Hade dock tänkt glo på sandra när hon red idag men som sagt vaknade jag precis och missade det ganska precis.... Jaja hoppas hon har tid för lite fonsnack. Det är alltid mys! 

Vad händer annars i mitt liv? Absolut ingenting. Det finns liksom inget som känns något vidare intressant just nu ;>


See ya!

Bad boy

FAAAAAN vad jag är helt jävla jätte såld på en kille som jag verkligen borde hata och glömma! Vad faan ska jag göra?? Jag behöver grov hjälp! Blir förvirrad utav mig själv!

Måste dessutom lägga in att det är en hel del hästar och stall på mitt schema nu. Het underbart! Imorgon är det tävlingar hela dagen och sen börjar jobb på måndag - onsdag. Tors/fre är det sommarcupen lördag jobb och söndag avslut med US häärliga sommarlov!

Sommaren i city

Helgen är här för att stanna! Det är sommarlov! Fyyfaaan vad skönt. Det har varit en riktigt spännande vecka detta. I tisdags tog min älskling studenten! För hon är så jävla bra! Riktigt snygg var hon också hihi. Onsdagen hade Alec och EC07A utspring. Det blev även lite flakåk med Grabsen och det var riktigt kul. Dock var jag dränkt med öl efter bara några minuter!  Sen var det 2 motagningar på schemat för att sen avsluta dagen med Cybers slutskiva, Den här dagen är en dag att minnas. Så jäkla lyckad! Älskar mina Grabs. De är och kommer alltid vara mina Grabs hihi!


beautiful dirty rich

Är ganska nyvaken efter att ha sovit lite med katten. Undrar nu om jag kommer lyckas somna ikväll.. Katten sover dock fortfarande. Han var riktigt vild där ett tag, låter mer som en tiger som flyger omkring än en liten kattbebis ;P
Annars är det inget spännande som händer, imorgon är det jobb klockan 8. Häärligt med lite extra casch i plånboken. Dock kommer de inte förrens nästa månad så får stå ut ett tag.. Ska först försöka överleva väntan på att Sandra ska ringa. Hon har något mycket intressant att berätta. Undrar just vad det kan vara. 

Btw kom jag just på att jag inte har någon mer skola den här veckan!! Fasiken vad skönt! Hade inte alls tänkt på det viset tidigare. Nu kändes allt genast mycket lättare. Dock har vi Tyresö på torsdag men det räknas inte som skola hihi, nu över till ett försök till sofisikerat plugg ;D
Seeeya!

RSS 2.0