Thousands tries

Skänkte en tanke till barnen i Afrika idag när jag åt frukost eftersom jag inte orkade äta upp min macka. Tycker det var generöst gjort :):)
Nu ska jag borsta tänderna och sen blir det till att röra sig mot stan. Vågar jag färga brunt nu då? Gaaasch jag vet verkligen inte :S

Ha en toppen dag !

Musslan är sluten

Tänderna är borstade och jag har tittat på dagens avsnitt av Solsidan. Vilket var ganska bra. Inte det bästa avsnittet men helt ok ändå. Nu tänker jag mysa ner i min säng och sova lite. Godnatt på er söta underbara !!

on top of them

Söndagen börjar lida mot sitt slut. Dagen har bjudit på lite olika aktiviteter. Jag och Alex åkte en sväng till Skogås för att hämta min plånbok som jag var så duktig och glömde igår... Men blev bänkade i soffan där vi glodde på Easy A som för övrigt är en väldigt bra film det med :) (nämnde Marmaduke tidigare).
Nu har jag dessutom tryckt i mig lite mat och funderar på att glo lite Solsidan. Missade det på tvn, sen ska jag nog sova för imorgon är det klippning på hår3000 Birger Jarlsgatan 6 som gäller med Sofie. Funderar på om jag ska bli brunhårig kanske.. Men vågar jag? Vi får se imorgon :):)

Nej vi hörs nog senare. Puss på er alla !!

We can call it my life

Jag hinner inte med i mitt eget liv, vad hände med 30 timmar på dygnet som jag bett om så lillar inte tomten mig eller?!
Men i alla fall ska försöka uppdatera er lite nu :)
Vad har hänt den här helgen då, i fredags jobbade jag till halv nio och sen var det tjejkväll här hemma med massa prat och så spelade vi party Alias som för övrigt är ett fruktansvärt roligt spel :):) Det blev en ganska sen kväll det. Lördag morgon kom och jobb stog på schemat 10-16 och det var dööö jobbigt, har så gaalet ont i ryggen sen dessutom benen eftersom jag inte är van vid att stå så mycket som jag gör nu på mitt nya jobb. Men i alla fall, efter jobbet åkte jag hem tog en liten middagslur, lagade mat med mamsen och sen for jag till Skogås för att ha lördagsmys med världens finaste kille !! Det blev B&Js och så kollade vi på Marmaduke. En för övrigt ganska bra barnfilm. Rekomenaderar den stark !!
Nu är det söndag och det gör mig inget för har en veckas lov framför mig. Men idag jobbade jag på årsta på morgonen och sen åkte jag ut till Dåntorp och red brun hest som är BÄST !! Ni förstår inte hur fint han sprang idag. Jag sparkade och drog så glatt där uppe (hihihi) Fick till och med beröm från Magnus som tömkörde sin pålle där inne samtidigt :):) Det gjorde mig glad glad. Nu vill jag rida mera, men ska ta det lungt nu, är sjuk och måste bli frisk så snabbt som möjligt så tar den här em och vilar mig. Sen är det full fart hela veckan igen. ME LIKE IT !


Och med den bilden vill jag säga att hästar verkligen är MITT LIV !! Det är så gaalet roligt att rida, sen att jag råkar vara en natur talang är bara ett plus (överdriver javisst xD) Nej men seriöst, jag mår som bäst när det är hästar på schemat nästan hela tiden. Och dessutom vill jag även säga att jag är så jävla hoppsugen att jag snart dööör !! Måste vänta tills på fredag och det suger......

todays question

Varför måste jag vara så konstig och annorlunda ?? Varför kan jag inte bara vara nöjd med det jag får och det jag har ??



08?!

Nu tänkte jag bjuda till på något riktigt roligt här.
Vi har psykologi och sitter och diskuterar fördomar med dialekter och så. Vi kommer fram till att man kan prata med olika mycket dialekt. läraren undrar då hur låter typisk stockholmska då? Ja det var juh jag som pratade det, SÅKLART !
Några minuter senare frågar läraren men vilka är fördomarna för typisk stockholmska då? Och samma jävla människa svara JÄVLA 08:or typ. Hur ska jag ta det?

Lite sympati behövs här, JA TACK !

Hungriiiiiig !!

Serre jag dööööör snart. Det är typ fyra timmar kvar tills jag får sluta och jag håller på att dö på allvar nu !! Alltså svälta ihjäl. Förstår inte hur det har gått till för jag åt frukost för typ två timmar sedan.... Men nu håller jag på att svälta till döds. Får kämpa mig vidare med hoppet att överleva !! :):)

Bye bye

lalalala

Juste de skulle jag skrivit också, idag springer jag runt som en röd falukorv. Jag menar att jag ser ut som en. Eftersom det är svinigt kallt tar jag dne tjockaste jackan jag hittade och den är röd. JÄTTE RÖD! Men jag fryser iaf inte och det är de bästa :)

puussssss

today is your day

Torsdag morgon och jag är taggad på dagens aktiviteter som en idiot ! Först på schemat står det skolan. Okej kankse inte så kul egentligen men jo,  Sofie är där :)
Sen hem och slänga i mig lite pannkakor och sen blir det dubbeldejt med dessa bruttor


Nu ska jag stressa vidare och svara på ett underbart gulligt mess från världens underbaraste som gör mitt liv så underbart ! Älskar att få vakna till dem, ni skulle bara veta vem de är ifrån ;D hihi Snyggast i stan, charmigaste i Sverige, världens bästa. 

Puss på er !

Lika barn leka bäst <3


Saaaay whaaat!?

Jaaaaaaaag tyyyyyyyyyp dööööööööör nuuuuuuu !!
Så känner jag just nu efter att ha genomgått den här dagen. Min rygg gör ap ont nu igen, det är inte alls kul. Blir till att ringa naprapaten bra snart !! Sen blev det ingen klippning idag, det var typ dubbelbokning eller hur man nu ska förklara det så att ni förstår era tröga jävlar. hihi nejdå driiiver bara :):)
men på måndag bokades det tid nu. Blev en spännande dag med Sofie i storstan och de sista slantarna handlades upp = kukkul.

Nu ska jag mata min katt och sen mysa till det i sängen och låta bli att koppla upp hjärnan min för den jobbar så hårt hela dagarna den stackarn.

Morsning !

hairspray

Smart och duktig som jag är ser det ut som att jag har gtappat bort min nyckel till skåpet på jobbet... Jag lever på hoppet om att jag glömde den i låset närjag jobbade i fredags. Annars blir de lite små jobbigt kan jag meddela.

Jaja nu ska jag fara in på stureplan med Sofie och försöka få håret lite klippt och fixat :)
Ha en toppen dag !

pure

Nu har Helen varit förbi och lämnat min jacka så nu tänker jag krypa ner i sängen och mysa till det lite framför tvn med min katt :) Underbart !!

Imorgon är tanken att jag ska fixa håret. Funderar på lite små saker men vi får se hihi. Sen är det jobb som gäller. Längtar redan nu efter sängen imorgon kväll xD hur låter det hahaha.

Godnatt på er! <3

The wait is over

Nu tycker jag faan det ska sluta snöa snart !! Kan tala om för er att det är jävligt jobbigtt att sopa fram bilen helöa jävla tiden.. Dessutom är den rätt stor och rätt mycket att sopa, och skulle jag skita it kan jag lova er att jag skulle på en millisek skulle få en fin böter för snö på taket. (Jag skämtar inte man kan få rätt bra med böter på det!)
Så ja nu skulle jag vara glad om det kunde sluta snöa :):)

Sen kan jag meddela att jag längtar efter lönen. Det är bara några dagar kvar nu och det är alltid lika underbart ! Skönt att det är en kort månad för då är de inte lika långt till nästa löning heller ;D ME LIKE ME LIKE !

Nej nu tänkte jag glo på 99 saker att göra innan man dör :)
Pöss på er!

This is killing me

Nej nej Malibou Monster är inte alls bortskämd.. Nej då, låångt ifrån NOT !!! 
Vart förbi CRT och inhandlade lite mat och sand till kattkräket och det åkte ner lite leksaker också. Pengarna bara flög ut ur plånboken min. Men det är han värd :) Men funderar på att byta mat och sand för de han har nu, upptäckte jag idag, är dyrast. Dyrast är liksom inte alltid bäst !

Nej nu ska jag klä på mig och bege mig mot da stallet ;D

Morsning korsning

okok

Jag slutar om 33 minuter som om jag längtar. Sen ska jag försöka ta mig till handen och köpa lite kattmat till katten min. Blir skit kul sen när jag ska släpa hem 10kg kattsand och 3kg mat. Sisådär lagom lätt och skönt att bära på. Någon med bil som vill hämta mig? ;D

jaja nu ska jag vara seriös igen :)

let you know

Ack den som ger sig. Jag har kämpat mig igenom en vecka med mitt jävla öra och tror faan det börjar bli bättre nu !!
Det bästa med det hela är att jag slipper gå till läkaren, vilket mamma annars snart skulle tvingat mig till. S mirakel kur kanske funkar ändå ;p

Nej men sen tänkte jag bara säga trött tjej här som har försovit sig och som nu funderar på att missa nästa tåg också för att känns lite små onödigt att komma till lektionen när det är en kvart kvar.. Men ja vi får se.

Här har vi i alla fall en lagom sliten tjej :)


Ove Sundberg

"Det blir mega error här nu"
"satfläsk......."
"Det var du som surrade fast soffan på taket, och det var du som körde. Jag kan inte riktigt se min skuld i det här!"

Hihi roligare än så blir det inte för jag ska sova nu :) Men visst är det bra underbart :)

connection

Den här dagen är inte så jätte kul faktiskt. Först börjar det med att jag inser att mina älskade conniesar är borta :(:( Så var tvungen att ta ett par andra.. Det var dessutom svinkallt när jag gick till tåget. Väl i skolan var de inget märkvärdigt, hade bara en dunder låång lektion och sen slutade vi. Men jag har fått stå ut med en jävla värk i örat hela dagen.. Måste nog gå till doktorn snart för det gör fruktansvärt ont nu :( Jag lever på hoppet att det snart går över.

Nu är planen att dricka upp mitt kaffe, sen en liten middagslur och sen står stallet på schemat :):)

Juste det måste jag berätta, jag har tappat lite av stabiliteten i mitt ena knä, så att bege sig ut och springa är bara att glömma, dock undrar jag hur faan det ska gå att hoppa.. Det kan vara lite mörkt på den fronten med nämligen och det skulle ta hårt. Som en yxa rakt i hjärtat !

Nej nu är jag dödstrött och ska vila mig lite .

Över och ut !

gonna lead you out

Och så var det måndag morgon igen. Det är en hel vecka framför en och det känns bra. Det som är mest tragiskt är att jag inte kommer kunna träffa S försen till helgen.. Vi han med en liten dejt igår och den var bra liten den !! 
Men i alla fall, i natt sov jag så gaalet skönt. Var som jag nämnde igår sjukt trött och behövde sova igen lite. Nu är jag relativt pigg men satan vilken tärningsvärk i magen jag har ! 


Nu har jag dessutom plattat håret mitt och ska försöka sminka mig lite sen blir det till att fara mot skolan. Måste dessutom byta kläder ser jag nu för det är helt jäkla jätte svart på allt och så tråkigt ska vi inte ha det,
bye bye beautifuls



amazing

Hahaha nu är jag bra trött men måste skriva en sak innan jag går och lägger mig, jag hittade precis en dosa till min dator på sidan av datorn !! Skulle ha ut cd grejen men tröck lite fel antar jag för det hoppade ut en liten dosa istället. Helt otroligt, ändå haft datorn i ett halvår nu kanske och inte haft en aning om denna lilla finess. Den ska genast testas ska ni veta :):)

Sov sött nu alla små strutar hihi

You dont now my situation

Nu ska ni får höra vad jag verkligen HATAR!! Och då lägger inte jag ner mycket energi i att hata för det känns bara onödigt. Men i alla fall det finns inget värre än folk som ska överbevisa allt. Svårt att förklara hur jag menar, får inte upp något riktigt bra exempel heller. Dock stör sådana människor mig så jävla mycket.

pure colour

Okej det är söndag kväll och jag ligger i min säng och är seriöst helt slut från topp till tå. Det är underbart !!
Kursen i helgen har varit så jävla rolig. Både djupa berg och höga dalar, samtidigt så gaalet påfrestande. " effektiva ridpass om dagen tar på krafterna !! Sen är det dessutom världens hjärngymnastik när man rider eftersom isisar inte rids på riktigt samma sätt. Vissa saker gör man identiskt men andra helt tvärt om och då måste hjärnkontoret igång på riktigt. Men satan vad kul det är :):)



När jag kom hem idag från kursen vid gem tiden var det bara slänga i sig lite mat och sen fara vidare till Tino, som faktiskt var jätte jobbig idag.. Men det var bra skönt att få sitta upp på "hemmaplan" och göra det man är bäst på :):) 

Nu tänker jag lägga mig i sängen och dö, är som sagt väldigt trött.
Ha det bäst alla söta !

Bakkardi

Okej jag hinner inte med alls nu. Dåligt med uppdatering i helgen och så kommer det fortsätta att bli. Men jag ör lite upptagen utav hästvärlden :):) Idag har det varit kurs på hemfosa gård på söt liten skit häst. Faan jag är en natur talang hahaha. Me is awsome thats it!

Nej nu tänker jag lägga mig på soffan och sova lite sen är det ut mot hemfosa som gäller !!

I wont

Det enda jag har att kommentera just nu är hur sjukt jävla sega killar är... Det är nästan gaaalet, lite små panik varning på dem just nu. Men det är juh Tomoch gänget det handlar om så borde inte vara förvånad haha.

Men ska försöka få något vettigt ur pojken så vi höres 
morsning korsning !

red lips

Hmm inget blir någonsin som jag planerat verkar det som... Men jaja bara att inse att det är så livet är :):)
Nu är det fredag folket. Dagen har varit lååång !

Ha det bäst !

dubidubidubi


Den bruna hesten springde så fint dagen efter det som kallas igår :):)

Dock fick Nathalie en lättare damp attack på de andra två ryttarna i ridhuset.
Ryttare 1: Krånglar runt med sin stor häst i små svängar på mitten av ridhuset. Drar i tyglarna upp under hakan på sig själv för att de är gaalet för långa. Sen när hästen inte gör som hon inte vill (läs: inte förstår vad faan hon menar i allt dragande och sparkande) svär och skriker hon på den.
Ryttare 2: Är egentligen inte så störande förutom att den förföljde mig i minst en halvtimme....

Tur är att man själv är så perfekt och bara glänser med närvaron hihihi
Nu ska jag rulla vidare mot Vendelsö med svarta faran. Imorgon är det låång dag i stallet och sen jobb till sena kvällen.. 
Puss på er söta !

wanna be rich

Jag hade tydligen psykologi prov idag. Nu är det nämt så vi glömmer det fort xD För allas bästa tänker jag då.
Sen måste jag bara skriva lite om ena min lärare som är för underbar. Hennes kommentar för att hon var sen för några veckor sedan var för underbar. 
" Jag blev tyvärr sen för att jag var tvungen att ta kort på mina katter som låg i sängen" haha. Bara för underbart !!
Nu ska jag skynda mig till stallet och skänkla runt lite på brun hest :):)

Över och ut

aint going perfect

Usch vad jag är trött.... Inte skönt alls. Sen när väckarklockan ringde imorse blev jag jätte sur för drömde så sött. Var ett tag sedan. Jag gillar att drömma :):)
Hinner inte skriva så mycket mer för klockan är mer än vad jag trodde.

Ha det bäst !!

..

VILA I FRID ! 
MINNENA EFTER DIG LEVER KVAR MED OSS FÖR ALLTID !

how to reach you

Ännu en dag som bara försvann till intet ;O Nej men den här dagen har varit bra, åkte in till stan och mötte Sofie på fm och det blev en bra vandringstur runt där med massa snack hit och dit. Sen bänkade vi oss på Stureplan för lite fik i en massa timmar. Det var då vi såg dem. Två blonda flickor 20+ var av den ena verkade ha firrat lektioner om hur Iphone fungerar.... SUCK ÄR DET ENDA JAG HAR ATT SÄGA OM DET !!!!!

Sen var det jobbelijobbjobb och jag är grym på det jag gör !! Hahahaha 
Dock orkar jag inte skriva om allt det nu, tänkte krypa ner och glo på film och tycka synd om mig själv för min tunga gör såå gaalet ont fortfarande.. Kan inte äta så min föda idag har varit en macka och lite yoghurt. Är egentligen dö hungrig men det går inte att äta på grund av smärtan. Men det borde gå ner snart :):)

Checka ut, SLUT !

its my shit

Det tjuter i mitt öra, det är dödsjobbigt... Kommer jag att överleva det? Jodå det tror jag. Mitt liv är för underbart och perfekt för att lämna det redan :):) Jag kör en Sandra = en vitlök o örat och hoppas på att det ska funka. Just nu känns det mörkt men jaja. Kämpar på. Sen måste jag klaga på min tunga. Den gör skit ont !!

Nu ska jag fixa lite småsaker och sen springa till bussen för tågen krånglar... 
Puss på er alla underbara !

Bränd av naturen...

Hmm jag har nog aldrig varit dirr vidare smart men ibland förvånar jag mig själv ganska mycket.. Som idag till exempel. Var inne och fikade med min älskade bästaste Niklas. Jag gillar som ni säkert vet att leka med mat / ljus och hällde upp lite socker på min sked som jag tänkte smälta över ett sterin ljus.. Det gick inge vidare. Satt med skeden över ljuset i typ 5 minuter utan att sockret smälte så tänkte jaja jag kan äta upp det lik väl. Så Nathalie (smart som hon är) slickar på skeden och man hör värsta tsss-ljudet. Alltså jag brände sönder tungan och nu två timmar senare gör det fortfarande så jävla ont att jag typ döör !! Varför ska jag göra sånt där?? 
Halva tungan är vekrligen sönderbränd -.-
Så jag säger det till er nu, TESTA DET INTE !!!

Sen kan jag säga att jag tror jag gillar mig själv för mycket xD Om det nu går haha :):)

Nej godnatt på er sötnötar !!

Cover over

Visst det finns en massa döds dåliga covers på Gagas låtar, men måste säga att det här är en av få som jag verkligen gillar!!

Lady Gaga – Just Dance - Deewaan Remix feat. Ashking, Wedis, Lush and Young Thoro

right at you

Läängtar efter den dagen då min hosta ger upp och lämnar min kropp.... Är så less på den just nu.
Men i alla fall, nu är jag bänkad hemma i min säng och det är lite skönt, så jävla kallt ute. Men tycker fortfarande att snö är fint :):) Visst det är jobbigt när det är kallt och de men nej jag gillar det nog rätt mycket innerst inne.

Nu är det tomt i huvudet så ska inte skriva mer byebye


rullar fram

Bilen var duktig och startade imorse, så rullade ner den till verkstan. Snabb kaffe med papi och farfar och sen körde papi mig till tåget. Där kom första problemet för dagen, tågen gick inte = Nathalie kunde inte ta sig till skolan. Så istället jobbar jag lite på verkstan idag. Det går riktigt bra, sitter och dricker kaffe och snackar skit med gubbarna här :):)
Nu ska jag fortsätta med det så över och ut !


Kung fu fighting

Ja det här trodde jag inte om mig själv riktigt. Har gått upp enhel halvtimme tidigare för att köra en bil till papi :):)
Men jag är pigg, vaken och alert. Har ätit frukost, klättpå mig och är till och med sminkad. Ska gå upp och borsta tänderna så är jag fit for fight på riktigt sen, känns underbart.

Ha en bra dag! Min kommer bli toppen för idag är det fikatime med världens bästaste Niklas !! Lööööv it

Kung fu fighting

Ja det här trodde jag inte om mig själv riktigt. Har gått upp enhel halvtimme tidigare för att köra en bil till papi :):)
Men jag är pigg, vaken och alert. Har ätit frukost, klättpå mig och är till och med sminkad. Ska gå upp och borsta tänderna så är jag fit for fight på riktigt sen, känns underbart.

Ha en bra dag! Min kommer bli toppen för idag är det fikatime med världens bästaste Niklas !! Lööööv it

boys, boys, boys

Okej ibland är jag allt för snäll, Petras bil är det något knas med så hon behövde få den till ett garage, antaqgligen på grund av att det är för lite glukol i skiten så det har fryst och bilen kokar. Det betyder att det inte finns värme i bilen. Alltså får jag åka i bil utan värme hem. Skit kul när det är sisådör typ -20 ute..... Jag var nämligen så snäll att jag fixade så hennes bil fick åka in på papis verksta imorgon så hon tog svarta faran, där värmen funkar mer än utmärkt!, och jag hennes lilla bil :):). Dessutom låg det en massa saker i baksätet så det gick liksom inte riktigt att skjuta bak sätet så jag satt som en ihoptryckt groda där när jag skulle hem. Men nu är den hemma och jag ny duschad och ska snart sova lite.

Sen nästa sak som jag tänkte skriva till er som oroar er för att jag inte äter ordentligt och den skiten. Idag har jag tryckt i mig:
2 mackor
2 apelsiner
1 banan
1 kiwi
1 äpple
1 tortilla med fyllning
1 portion ris med sås och quorn
1/2 paket med gelehjärtan och massa annar godis !
Lite glass 

Massa mat det !! och gott är det :):)

dags att checka ut, SLUT !!

kill the lights

Tiden går så jääävla långsamt att jag kommer avlida på grnud av det nu näår jag överlevt kylan !!
Sen är det såå många tankar som flyger omkring i mitt huvud just nu att jag varken vet vad som är fram och bak längre. Kan inte riktigt fokusera ordentligt. Hur vill jag ha det? Varför kan jag inte säga nej? Om jag gör så hur blir det då? resultatet av det beslutet blir? Ja och sen skulle jag kunna fortsätta ställa frågor i en massa låånga rader till men då skulle alla som inte redan tröttnat ha slutat läsa och det är nog inge bra.

Sen förstår jag inte vad som hänt med min blogg för jag kan inte lägga upp filmer i den längre :S det är jätte tråkigt för har en gulligt litet fluffigt klipp som jag hade velat delat med mig av men det går tyvärr inte :(:(

Nu slutar Sofie så tänkte dejta henne lite seeya !

nothing on you

Seriöst hur kallt är det egentligen tillåtet att vara?
Sitter liksom inomhus med min jätte jacka på och fryser snart ihjäl !! Faan att jag inte tog dubbla jackor på mig imorse.... Men nej det gjorde jag inte och fick ångra det rätt snabbt eftersom tågen var försenade och det blev till att stå och vänta på tok för länge i kylan. Inte kul, INTE KUL !!

Nu ska jag fortsätta mitt dagdrömmande i skolan ett tag till och sen slutar vi :):)
över och ut, slut !

Jerk

Måndag morgon och det är alla hjärtansdag :):) Kanske inte ska klaga men det var lite halvt jobbigtt när min fon började pipa vid sju......

Men ja nu måste jag börja röra mig mot tåget i det extremt jätte kalla vädret !!!!! Gaalet kallt ute kan jag säga!


Missa inte !!

JAG REKOMENDERAR ALLA ER DÄR UTE ATT SÄTTA PÅ FEMMAN OCH GLO PÅ EN PRINSESSAS DAGBOK 2!! 
Underhållning på högnivå kan jag säga, dock om nu sätter på nu kommer ni att ha missat en massa roliga saker haha. Nej men sätt på den nu !!

Puss på er!

solsidan <3

Jaha om fem minutas börjar Solsidan vilket betyder att söndagen börjar närma sig sitt slut vilket är helt otroligt !! Dagen har gått för fort. Det gör inte så mycket heller egentligen. Vill ha fredag igen så då måste öven söndagen gå fort haha. 
Sen har jag massor att göra den här veckan som jag inte riktigt  vet hur jag ska hinna med.. 

ojojoj nu har det börjat måste kila morsning korsning på er

in my bed

Någon mer än jag som har problemet att den ena strumpan alltid försvinner?
Jag springer alltid runt med två olika strumpor för att jag aldrig hittar kompisen till den andra... Förstår liksom inte vart de tar vägen det är det som är så mystiskt..

Nu ska jag nörda ner mig lite hihi see ya !!

Jo juste, jag måste sluta läggamin idomin tub i sängen... Jag är värdelös på att ha kvar korkarna/locken på saker så det blir rätt kletigt och äckligt när man har idomin i hela sängen.... Inte mys allsm dessutom blir det sådana trevliga fläckar också..

Bang bang

Ja nu är klockan halv tre, vart tog den här dagen vägen liksom? Visst jag har ändå hunnit med jobb och träning med brun hest som för övrigt va lite små jobbig idag. Mer om det snart :):) Men tiden går för fort. Har egentligen massor utav saker som jag skulle behöva få gjort idag men jag kommer inte hinna alls. 
Sen kan jag meddela att faan vad det var underbart att få sova i sin egen själv utan någon som stör hahaha xD
Inget snarkande, inget mosande det är för underbart !! Sen att få sova i sin egen säng är bääst. Har inte sovit hemma sen i onsdags på grund av en massa olika anledningar.

Tillbaka till brun häst, lektionens upplägg:
Framridning = hästen sparka och sparka
Början av lektionen = brun hest sparkar och backar runt i ridhuset
Mitten av lektionen = DITO !!
Slutet av lektionen = Hästen springer helt fantastiskt runt och är såå gaalet jävla äckel fin att man aldrig någonsin vill sluta. Känslan var på topp och han var verkligen skit fin !! Ni missade något där kan jag lova er!!!
När han dessutom fick för sig för att han aldrig sett en bom i hela sitt liv, brast det för Nathalie som blev arg på pållen. Men det löste sig och ja. Envishet är ett välbekant ord för mig :):)

Nu ska jag rensa bland alla mina bilder på datorn för det börjar bli rätt mycket nu hahaha xD
Puss på er söta !

Mean kitty

Fick nyss lite spännande besök utav Vero vilket var mysmys, snackade på om allt och inget. Försökte ungå att MM mördade henne dessutom. Det var det största projektet ett tag !! Hon åkte preics tillbaka mot Drottningholm för lite kvällsfodring av pållarna där :):)
Själv ligger jag fortfarande i sängen, nu bänkad framför en av de bästa filmerna, You, me and Dupree. Den är för fantastisk. Sen sitter jag halft och väntar på att en prick som sa igår att den skulle ringa ska ringa. Men tvekar på att det kommer inträffa, minnet är bra men kort förstår ni.
Annars kan det vara så att jag har andra spännande samtal som kan komma att nå mig inatt. Både roligt och jobbigt, det roliga är fyllesamtal, det är verkligen sååå roligt. Speciellt när det har något med Tom att göra xD men det som är jobbigt är att man vaknar och blir pigg eftersom man oftast skrattar en hel del och det gör att man vaknar till rätt ordentligt :):)

Nej nu ska jag sova så jag orkar skänkla runt fint på brun hest imorgon :):) 
natti natti på er!

det där lilla extra

Ja de flesta som kommer och går här hemma är vana vid att möta en byxlös Nathalie. Det är mer så att de blir chockade om jag har byxor på mig.



Sen måste jag säga en sak till fårn igår, mupparna jag var med hade rapbattle och de var riktigt underhållande för det var jätte duktiga :) Visst de hakade upp sig på lite samma ämne, men de var ändå duktiga tycker jag hihi.

Nu ska jag fortsätta mitt att inte göra något alls och vänta på om någon kommer förbi :):)

bye bye


I'm talking about

Herregud vilken gårdag det var.. Först snökaoset som gjorde att det inte blev någon skola. Sen kom jag dessutom 1 timme försent till jobbet.. Lyckat liksom, men eftersom min bil är så gaalet mycket sänkt så ja klarar den inte när det blir sådär mycket snö utan kör fast på en gång.. Så efter att kämpat i en och en halv timme typ gav jag och kusin upp och väntade på plogbilen som var på g. Sen var det jobb jobb och tanken var att det igår skulle vara dejt med Jennifer men nej Nathalie råkade landa i Vallentuna!!!! Hur gick det till egentligen?? haha nej men det var mys med grabsen där. Riktigt underhållande kväll. Sen när det var sovdags snarkade Niclas så mycket att jag hade lite problem att sova.. Men några timmar samlade jag ihop. Idag låg vi alla i soffan (utom tom som låg och sov på golvet) och glodde på Tusenbröder i massa timmar, sen åkte jag och Tom hem vid tre och det blev stopp på donken ett bra tag. Resultatet utav det är att jag är proppmätt!! Nu tänker jag krypa ner i min underbara säng och glo på film och ladda om inför morgondagens träningspass :):) puss på er!

barnkalas

Underbara fredag!!! Istället för skolan är jag bänkad / insnöad hos kusin vitamin och hon kom inte heller iväg till varken jobbet eller dagis, så hon är hemma och så är hennes barn med. Ja visst jag är ingen större idol av barn men hennes är roliga. (Läs: i rätt mängd och inte jämt går det ganska bra, och så länge de inte är ledsna.) Men vi sysselsätter oss för fullt, vi har målat med fingerfärg vilket resulterade i att det blev färg överallt både möbler, kläder och kroppan hihi. Men kul var det lyckades få till riktiga mästerverk kan jag säga !! Nu ska jag snart börja röra mig mot handen och lite jobbjobb men först spela lite wii, man får det sådana här dagar :):) Över och ut !

all is white - AGAIN..........

Ibland är det bra underbart med snö :):) Jag är totalt insnöad så jag kommer inte till skolan, blir till å stanna i Vendelsö tills man sett plogbilen åtminstone. Men nu ser det mörkt ut. Sen bara det att klockan är tio över åtta och jag är pigg är ett under i sig. Tillbaka till gårdagen. Det var skönt med lite sällis hem på tåget eftersom det var lite smått kaotiskt redan igår, har SL aldrig sett snö eller?? Middagsdejten var underbar den med. Massa snack och skratt hihi It's so fluffy that I'm gonna die! Skänklade runt på underbara bruna hesten igår och har var jääätte fin!! Sprang runt där inne i ridhuset som den finaste springaren han är hihi ;);) Nej men det gick riktigt bra helt enkelt. Nu ska jag glo på Händige Manny och hans verktyg xD

den alla vill vara är här

Okej dagens I-landsproblem = jag och Sofie är för heta, alltså för varma. Det är döö varmt i skolan !! Vissa kanske skulle kommentera att vi springer runt med goose jackorna inomhus men alltså det är bara för varmt nu. Sen försöker jag vara seriös i skolan men det går sisådär med det alltså. Blir mest snack och lite verkstad :):) Sen har jag även en trevlig liten dejt av Tom hem idag, och sen är det middag med S som gäller AWSOME !!!

nej jag tar inte åt mig

http://lindazetterman.blogg.se/2011/february/top-gun-3.html

escape

Jag kollar klockan - 07.31
Sätter mig och kollar lite på datorn
Kollar klockan - 08.04                                             HUR FAAN GICK DET TILL?!?!?!?!

Jaa och nu sitter jag här halvt påklädd och slarvigt sminkad (mohahaha)och dricker mitt kaffe som fick bli dagens frulle :):)

Byebye beautifuls!

it's that all?

Bilder är både bra och dåligt ibland, först idag hatade jag dem men nu gillar jag dem för jag fick det bekräftat du är ful hahahahaha !! Bara S kommer fatta ;);) synd för er andra mohahaha

Men i alla fall har jag börjat min nya karriär idag och ja det känns väl bra. Alla var glada, snälla och trevliga. Dock kan kunderna typ skjuta sig. Bara för att jag har namnbricka behöver man inte läsa på den.... Hade jag velat att de visste mitt namn hade jag sagt det rakt ut. Men nu fick jag bara panik!!
Sen passar jag inge vidare i skjorta kan jag meddela.

Nu har jag dessutom lite saker att firra till stallet så blir bara till att sätta fart så det blir klart och jag får krypa ner i min säng och sooooova !!

mat = nej tack

Hmm borde börja försöka firra lite mat, blev inte mycket till lunch idag, mer om det snart. Nej men måste äta innan jag åker iväg och jobbar. Börjar min lite nya karriär idag haha ;);) Lovar vi kommer ses där ute !!
Men ja eftersom min talang i köket inte är någon höjdare tar det emot något fruktansvärt när det kommer till den biten... 
Men tillbaka till det ovan om skolan lunch. Alltså undrar vad det är för fantasilösa jävlar som lagar mat... Idag var det typ frysta grönsaker som de stekt på, tvekar på att de ens stekte skiten med smör för det var gaalet äckligt och var verkligen sån där mix med ärter morötter och ja ni vet säkert vad jag menar. Den är inte speciellt god i alla fall.. Så lunchen hälldes i ett glas och blev mos som lät äckligt när man geggade med det. Dock luktade det ganska gott hihi.

Nu distraherar den här bruden mig från att göra mat hahahaha !! GILLART STARKT !!


over my mind

Nu står min alldeles egna bil parkerad här hemma :):) Ny lackad och jätte fin!!
Idag hade jag bara psykologi i skolan, det är ganska roligt faktiskt ska ni se !! Gårdagens lektion var dock lite mer komisk för då satt jag och hade föredrag om hur äckliga småbarn är. ALla tittade JÄTTE konstigt på mig. 

Men tillbaka till nutid. Hämtade bilen hos papi efter skolan och sen gickjag ut med Monstret men han frös bara haha stackarn xD Sen måste jag ta tillbaka det jag sa om att han lugnat ner sig.. För det har han tydligen inte. Eller jag trodde det fram tills typ nu för han flyger omkring som någon slag flyekorre av något slag. Börjar fundera på om han har en hemlig gömma av E någonstan ;);)
Över och ut dags att checka ut!

who is this chick?


Die bitch

Ja och såhär var den dagen redan förstörd !! Lyckat. Det tog ungefär en milisek eller något sånt. På tok för fort i alla fall. Usch nu mår jag dåligt... Vill bara åka och krama världens underbaraste S hela låånga dagen.  Men nej inte då, det är skolan nu.. Fast jag har bara en lektion och det är skönt :):)

this is the end of everything

Efter lite soffpotatis mys med mamsen och katten tänkte jag nu faktiskt krypa ner i sängen och hosta sönder... Den här jävla hostan.. Jag är nog en av få som helt seriöst längtar efter host medecinen, det blir så skönt i halsen efter att man tagit den. Så nu vrååål läängtar jag efter morgon så jag får ta den igen höhö.

Men godnatt på er, hörs imorgon om jag nu inte hostar ihjäl under natten -.-

taking over me

Till alla flickor där ute har jag nu ett spännande erbjudande. Eller visst till killar också om det nu är någon av er som noppar ögonbrynen. För jag har nu en hjälpreda som gör det hela mycket lättare, det går såå mycket fortare dessutom. Och om de gör ont knappast ! Erbjudandet är super katten Malibou Monster han hjälper till genom att anfalla pinceten vilket gör att han hoppar i ansiktet och typ slår en på ögonen och det är skit lätt att se hur man gör med en stor jävla hårboll framför sig.....
Oja det underlättar så mycket med en flygande katt framför/på sig när man ska görat -.-



you are wrong, fucked and overrated

Älskade och saknade men nu är de i mitt liv igen

All you wanna do is drag me down
All I wanna do is stamp you out
I hear his voice inside my head… 
But I'll never survive with dead memories in my heart



take a walk

Jag är hemma och har ätit en underbart god middag som mami lagade :):) Med dödsgott bröd !! Ni missade något kan jag säga. Nu sitter jag i mitt rum och funderar på om jag ska städa lite kanske, eller fortsätta trycka imig winegums ;);) som för övrigt börjar ta slut. Bara gröna kvar snart.. Inte bra. Någon ska ska kryssa snart och vill köpa ut åt mig :):)

Nej det blir ändå till att plocka lite i rummet för det ser förtäskligt ut !!

Puss på er!

lathund

Hmm bänkad i skolan är man. Dötrist..
Den här dagen är inte alls rolig.. Inte för fem öre, men med trååkiga saker kommer nästan alltid något roligt hihi. Annars är livet bara drygt och det gillar vi inte ;D

Nej nu tänkte jag försöka vara lite seriös och arbeta med ytterst viktiga saker !!

sweet escape

Det är helt otroligt jag är såutvilad just nu att jag till och med vaknar innan klockan och det är faktiskt skönt. Visst det var ganska tidigt men ja fortfarande, de var länge sedan jag hade den känslan.
Idag är det i alla fall skola 9-> måste göra en massa inlämningsupggifter också somjag helt och hållet skitit i på ren svenska. De börjar bli rätt sena nu. 
Sen har jag även lite sällis på tåget hem idag :):) Tom är så gullig och åker tåg med mig idag !! Det gillar
vi massor  ;);)
Eller egentligen är det mest tur för honom som får lite kvalitets tid med mig för det är det inte många som får nu för tiden. Jag hinner liksom inte med, skulle helt klart behöva några timmar extra på dygnet för att få allt att gå runt :D

Nej nu tänkte jag försöka hinna med typ lite frukost för mami bakade dödsgott bröd igår !!!!!!
Över och ut dags att checka ut !
Slut!

5 år igen


Jodå när linslusarna är i farten, då kan det se ut såhär ;D;D

survivor

Ja då var man hemma efter att ha skänklat runt på STOR vit häst som är sååå underbart söt! Nej men han är trevlig att rida. Annars har det inte hänt mycket idag. Var i skolan, hela dagen dessutom, dock fick vi sluta tidigare så ja hade bara en lektion xD Men jag lovade Sofie att ha en grön vecka nu. Hon gillar som mäst när jag är i skolan :D
Sen åkte jag hem oxh slösademin dyrbara tid på ingenting !! Typ som att glo på mami när hon lagade min goose jacka som har sämst kvalite..... Men den är iaf hel nu. Eller det var bara de att snöret i midjan åkte ur så ja den var inte riktigt sönder höhö.
Sen åkte jag till stallet och det var semlemys med sööta människor, massa snack och sen har jag en dejt till på fredag!! Underbart juhe!
Nu sitter jag bänkad här nyduschad och mitt hår är sådär fantastiskt mysigt som bara mitt hår blir ;D

Nu ska jag krypa ner i min säng och glo lite film tänkte jag, blivit dåligt med det på sista tiden, dååligt av mig. 
Puss på er sööt, alla fula kan springa vilse i lingonskogen för jadet tycker jag ni förtjänar hihi ;D

heavens place on earth



I'm here without you, and I think about you all the time!!
Fick jag bestämma skulle världen inte vara så orättvis och då skulle både du och jag stå här tillsammans !!

brum brum bil

Ååååh har världens bästa pappa, mamma och Marre i mitt liv :):):):)
Snart är det Nathalie och svarta faran som är ute och flänger längs vägarna!! 
Det är riktig kärlek!! Ingen förstår nog det riktigt hihi.

Men över till annat, något som stört mig så otroligt mycket denna morgon somjag grubblat över i veckor är hur mycket jag stör mig på folk som inte står för vad det gör här i livet. Kan även vara så att de inte står för vad de tycker. Säger först en sak men sekunden senare tycker någon annan motsatsen så då ändrar de sig. 
Nej usch sånt klarar jag inte alls av !!

Över och ut !

He's a monster cus he ate my heart!

Godmorgon!! jag är dödstrött och vet inte riktigt hur jag ska genomlida den här dagen !! Konstigt egentligen att jag är trött för jag har sovit som en igelkott i ide hela natten = underbart!
Visserligen är det måndag morgon och hela fem skoldagar framför.. Så det kankse mest är inbillning det här med tröttheten just nu ;D

Mitt största problem annars just nu är att jag har beslutångest om vilken deo och parfym jag ska ha idag xD (läs I-landsproblem) hihi

Nej nu ska jag sminka mig lite och kanske klä på mig :):) 
morsning korsning i blåbärsskogen ;)

..

Börjar undra om det är äkta?

citatet av mitt liv

Too often, the thing you want most is the thing you can’t have

Jag har hittat citatet mitt liv är uppbyggt på !! 
Så där har jag det minut för minut, dag in och dag ut, år efter år. Ja jag tror ni fattar :):)

and thats it

Nu ska jag berätta vad jag ligger och funderar på just nu och det är hur allt kan förändras så fruktansvärt fort, och hur man kan ändra uppfattning om något dubbelt så fort som de. För bara några månader sedan skulle jag tycka att det här skulle vara en mardröm men nu verkligen njuter jag ! Konstigt det där ;O
Fast visst det finns en hel del jag skulle vilja ändra på, men så är det alltid. Eller?

morsning korsning!

:):)

Här blir inge vilda western
För här kommer sagohästen



I loved you better

Hmm rätt dålig uppdatering den här helgen men jag har bokstavligt talat slitit häcken av mig !! Men i världens bästa miljö så då är det inte så illa.
Nej men igår var det som sagt stallet 07-20.45 typ och jag var död när jag kom hem. Sen idag var det upp igen och börja jobba klockan 08. Pigg och glad javisst. Fick hjälp med mockning och sopp av båda stallen sen lämnade Jennifer mig. Då var de bara att slänga ner 40 höbalar själv och det är 100 gånger jobbigare än det låter !! Speciellt när man typ är allergisk mot skiten.. Sen när de var ned slängda var det bara å flytta dem från spiltan till höfrådet (SJÄLV!!). Dessutom körde jag inte hela 18 torvbalar själv. Dock är inte det så mycket men tråååk!!! Sen världens bästa djurvän som jag är så fick alla söta pållarna äta lunchen ute idag så de fick vara ute 2.5 timme längre än vanligt :):):) Jag gillart!!

Nu ska jag nog ta och dejta tvn lite och sen kanske om jag orkar försöka firra lite middag. Men bara om jag orkar ;)
Bye bye beautifuls!!

Flickan i det blå

Haha tycker om min kommentar i telefonen nyss till en söt prick ;p
- Kvinna låt mig va, jag vill bara dö i min säng nu.

Jag är rätt trött och hon gjorde desperata försöka i att försöka få med mig ut ur huset hahaha.
Tyvärr orkar jag knappt röra lilltån på grund av kraftansträngningen som krävs då!! 

;););)

Madicken, min älskade madicken !

Nu ska ni får höra min dag, började jobba klockan sju imorse och kom hem från stallet för en kvart sedan. Underbart haha. På alla andra arbetsplatser skulle de kallas övertid men nejdå jag slutade jobba klockan 15 och sen gick det över till hobby istället. Så är livet med hästar förstår nu! Men det är lika underbart ändå!!

Sen kan jag berätta om min natt som var en mardröm!! Vaknade vid tolv och mådde så jävla dåligt. Vände och vred i sängen och visste inte vart jag skulle ta vägen. As ont i magen och hela kroppen liksom vinglade i sängen. OKej det var bra flummigt det där men obehagligt var det, och så höll det på i en timme sen bara försvann det :S
Men jag somnade om, tyvärr på lite halv skumt sätt så nu har jag dessutom nackspärr vilket funkar skit bra när man ska jobba och rida och allt vad jag gör...

Men men nu är det till att försöka vila kroppen för imorgon är det jobb 08-15 igen och hoppas att komma hem relativt tidigt. Men så brukar det aldrig bli...



human beeings

En enkel slutsats som jag drar nu, faan vad världen skulle vara underbar om alla var som mig. Tänkte likadant och den skiten! Det skulle aldrig bli missförstånd för alla skulle ändå tänka likadant! Okej det där blev bara flummigt, det lät så bra i mitt huvud.. Men i alla fall så känner jag just nu.

Annars har det varit en bajs dag kan jag säga. Den vill vi inte uppleva igen. Dock gick träningen på brun hest riktigt bra och jag är taggad på morgondagens träning. Nathalie gillar brun hest massor!!

Nu tänkte jag sova och hoppas på att imorgon är alla problem borta och allt är bara en dans på rosor!!

över och ut!

:'(

Jag sitter nu i skolan och är livrädd för att få parkeringsböter.. Såg nämligen den där lilla gubben springa omkring imorse när jag parkera, men jag hoppas att jag har turen på min sida !!

Sen måste jag säga att jag är less på världen så nu !! När ska livet vara en dans på rosor?

slut!

dreams are coming true

Godmorgon på er! Kan meddela att när jag vaknade imorse så fick jag verkligen den så kallade "faan det var bara en dröm" känslan. Jag ville verkligen bara somna om och drömma vidare men det funkade inte riktigt så idag.. 
Aja idag är det inte godis eller glass till frukost iaf utan filmjölk med musli. Är egentligen inte alls sugen på det men det är en låång dag idag och då måste man starta på ett bra sätt höhö!!

Nu ska jag sätta fart !! Har inte alls brottom idag egentligen eftersom jag åker bil och inte har tider som ska passas då. Men tänkte satsa på att vara i skolan i tid :):)
Så bye bye!!

ett förtydligande

Efter någons dumma kommentar om att jag ska vara ensam i att försöka knäcka tre människor kan jag juh bara ta och berätta för den människan, som jag antar läser min blogg, att jag fattar nada av kommentaren. På vilken nivå är det att skriva så under dolt namn dessutom !! Och vadå ensam? Jag har en ängel vid min sida var eviga sekund. Aldrig att jag skulle stå ensam. I vått och torrt finns hon där och i alla väder och vindar! Jag finns inte det är vi :):)



för alltid

En sak som jag tänkte ganska mycket här nu på hemvägen från världens bästaste kille är hur fort man kan ändra uppfattning om människor. Att bilden går från färgglad till svart/vit. Det är sjukt, gaalet, konstigt eller vilket ord man nu föredrar. Hemskt är det i alla fall i det här fallet. Eller mer jobbigt =/ Det finns fan för mycket ord i den här lilla världen vi lever i !!

Men över till annat, vad har hänt idag egentlig.
När jag vaknade imorse övervägde jag att försova mig en timme, men duktig som jag är gick jag upp och knatade mot tåget. Sen en timme senare och fortfarande inte på något tåg slog tanken mig att jag likväl kunde ha försovit mig.... kulkul verkligen. Men jag tillbringade några timmar i skolan med Sofie och sen var det lite fika, tiden gick lika fort den här gången. :):)
Sen tillbringades kvällen med världens underbaraste kille och Simon. Vi gick och köpte godis (höhö ovanligt för min del verkligen) och sen till turkbaben som tydligen var ägd av araber.. Men så satt vi där och babblade skit. Sen åkte vi till Niklas och glodde på film, och jag gillade den massor !! Kommer dock inte ihåg vad den hette. Var typ en blandning av Harry Potter och Svärdet i stenen hihi.
Nu sitter jag bänkad här framför datorn och är såå glad över att jag får ta bilen till skolan imorgon!!

Nu orkar jag inte mer och det här var ett bra långt inlägg :):)
Puss och godnatt !!

in those days

Kan någon bara rakt och ärligt säga vad faan är det som händer? Jag fattar ingenting och känner mig så borta och tappad man kan vara !!

and it felt so great

okej nu blir det ett bra flummigt inlägg här men det är iaf dagens diskussion vid lunchen mellan mig och Sofie :):)
Det handlar om graviditet och lite det där till.
Det hela börjar med att vi försöker reda ut när man börjar bli gravid, när är det egentligen? Vi kom fram till att när man blir könsmogen så börjar man bli gravid. Sen av någon skum anledning kom vi in på att vara gravid är som ett jävla bondsamhälle eller något hahaha. Nej men jag ska förklara. Såhär kom vi fram till:
Att när man blir könsmogen är det typ som att ett frö blir sått och varje gång man har sex så är det som att vattna den jäveln. Vissa frön gror inte, och ibland är åkern förgiftat (preventinmedel) så att fröet gror. Ja och sen när man väl är gravid så är det liksom underhåll utav åkern  och skörden som gäller och det fattar nog alla att det är nio månaders ren pain in the as! Ja och sen är det skörde tider, och har man otur så blir det en dålig skörd = fult äckligt barn !

Jaa så seriöst är det att umgås med mig när jag är uttråkad :):)

och igen

It's me bitch ! I can see you so stop play hide and seek ;)

Ååh har på mig en av mina nya tröjor idag :):) Älskart massor !! Den sitter ännu bättre hemma än vad den gjorde i provrummet och det händer verkligen aldrig men nu måste jag springa såg jag !

svängig rytmik

Jag stod och glodde in i kylen i 10 minuter, sen undrade mami vad faan jag letade efter. Då bytte jag till skafferiet och hon bara suckade och gick därifrån haha xD
Men seriöst finns inget jag är sugen på att äta till frukost och vi har verkligen nästan allt hemma !!
Nu ligger jag i sängen med min älskade kaffe och lite godis = min frukost :):) Inte helt fel faktiskt hihi

morsning korsning i lingon skogen !!

MM = världens bästaste

haha jag och min katt asså xD
Vi ligger båda två bänkade i sängen och glor på en dokumentär om hajar ( jag borde inte titta på den eftersom jag redan är livrädd för dem). MM är så sjukt söt när han tittar på tv, verkligen följer allt som händer med blicken. Det som är lite mindre gulligt ät att han typ tar upp hela sängen -.- och blir skit sur så fort jag rör mig.. Men jag älskar den katten mest av allt !! 

Punkt slut

baby please dont!

Hmm jag är stel som en jävla tall kotte i min kropp. Varenda jävla muskel drar just nu... Inte alls skönt, måste bli bättre på att dra ut musklerna efter träningarna.. Men ja det händer väl någon gång i framtiden det hihi.

Kollade nyss mitt schema för imorgon och såg att jag har en fantastisk håltimme från halv elva till två. Så jävla kul !! NOOOT -.- Har samma sak på fredag också.. Skit kul absolut.

Annars kan jag skriva lite om min otroligt goda aloe vera dryck som faktiskt är sjukt god. Längtar efter den på kvällarna och ibland kan jag inte hålla mig så då tar jag en klunk extra på kvällen haha. Jag är fullt normal Javisst !!
Och just nu blir jag bara irriterad på mina högtalare för de blir störningar med fonen hela tiden... Låter så gaalet jobbigt. Sen måste jag också säga att jag är på "avvänjning" från nässprayen och låter skit konstig i rösten. Typ hes. Men det är bra dyrt med nässpray och det går typ 2-3 stycken i veckan. De pengarna kan jag helt klart lägga på annat. Så nu jävlar !!!


Nathalie gillar nässpray !!

not interested

Okej vad har hänt idag egentligen? Dagen bara skenade iväg, klockan är liksom redan sju :S
Nej men jag åkte in till skolan i tid och första lektionen glodde vi på film, Andra lektionen snackade jag i ett. tredje lektionen orkade jag inte gå på så tog närvaro och sen vandrade jag med Therese till Liljeholmens centrum och brände pengar. Men de var lätt värt det. Sen gick jag på sista lektionen och ja blev ännu mer osams med min SV lärare som jag bokstavligt talat hatar. Och det är ett starkt ord, man ska inte hata människor men henne. Ja ni förstår inte !!
Efter skolan blev det lite fika i en massa timmar. Men det sägs att tiden går fort när man har kul? Kanske stämmer vem vet ;)

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska åka och glo på dressyrtöntarna, den som lever får se !! 
Imorgon är det iaf dejt med världens bästa på schemat !!! och skola -.-

sen vill jag bara tillägga det här lilla texten:
'cause I do not accept any less
than someone just as real, as fabulous
Nu över och ut !

Back in the days

Jag är i alla fall i skolan bara det är en sak, sen att jag sysselsätter mig med helt andra saker än skolarbete är en helt annan femma, men jag är här !!
Framsteg !!!

Nej men det låter kanske värre än vad det är nu haha. Men men Sofie räddade mig nyss, har rent ut sagt skitit i en svenska uppgift som vi skulle gjort tills idag så hon är så snäll och låter mig vara med på henns :):) räddaren i nöden, min Sv lärare är faan inte att leka med. Allt för ofta får jag känslan att jag är kapabel till att mörda henne. Men sånt är livet haha.

Nu över och ut dags att checka ut !


in your closet

Klockan är helt klart ställd på för tidigt... fast nu närjag väl tagit mig upp ur sängen är det inte så farligt men just den biten att ta sig upp var jobbig -.- Nu måste jag sätta fart om jag ens ska ha en chans att hinna med åtta tåget.

morsning korsning på er!!

twisted transistor <3

Projekt städa rummet har påbörjat. Tro det eller ej, tog mig samman och plockade i ordning allt skit som låg slängt på golvet och på mitt skrivbord. Ni vill inte veta hur det såg ut där haha ;) Ska nog plocka bort alla julsaker idag också haha hur låter det liksom? 
Nej så de åker bort idag. Sen måste jag ta tag i dammsugning och torka av allt också. Men det får vänta för jag har ingen lust med det haha. 
Så nu är planen plocka undan julsaker och bädda sängen igen :) hihi

Sen kan jag tillägga att jag älskar min katt väldigt mycket, men ibland är han bara för mycket -.- Fast just nu är han rätt söt haha dock lite småjobbig också. Nej det är han inte han är bara söööt ! Han är inte Malibou Monster utan Rallykatten Kurt Ohlson hihi
=världens finaste !!

varenda gång

Jaaa min fina lilla typ ipad eller vad faan det nu heter är för tillfället en fotoram haha :):) Suttit och lekt lite med den, det går inge vidare haha. Laddade över alla bilder från datorn och satte på bildspel och haha sitter och kollar på korten skit kul massa minnen som väcks till liv igen :) sitter och ler för mig själv haha. Man glömmer mycket med tiden :):)

Nu ska jag äta lite glass och trycka i mig lite winegums mohaha 

bye bye !!



applåd javisst !!

Applåd för mig jag har hela tre gröna veckor sen höst terminen och det som varit denna hahaha
Men det är inte så illa, gillar att de veckor som är gröna har jag knappt haft några lektioner men men. Livet är inte lätt när det är svårt thats it !!

laga mat, va faan är de?

Haha jag ska laga mat idag = jag åker och köper pizza hahaha. Jag är värdelös i köket för er som inte vet det så nu vet ni. Har slutat försöka, ja jag har gett upp. Det är ovanligt att jag gör det, men så är fallet i detta läge.


--

Juste ett onödigt litet inlägg som jag inte tror någon utom S kommer fatta igen hahaha xD
Nej men asså seriöst hur orkar vissa människor ? Jag är faan intresserad av att veta hur man orkar lägga ner sin energi på något som verkar helt jävla onödig som in i norden. Nej sånt förstår jag mig inte på alls !!

glida fram

mums sitter och tuggar på två rostade mackor nu ap gott !!! Blev lite brottom så fick inte i mig något innan jag åkte, så nu när jag kom hem var jag döds hungrig. Nu är planen dusch och sen åka och tvätta bilen i vh. Jag verkligen drar mig för att göra det eftersom jag kommer få stå och vänta ett tag (läs otroligt jävla jätte länge) i kylan medans bilen är i maskinen -.- Men det måste göras...

Sen över till det roligaste som garanterat hänt den här veckan, nästa onsdag börjar jag ja då menar jag Nathalie S Brage jobba på Donken i handen ;);) haha det trodde ni inte va höhö. Nej men så är läget. 
Nu ett försök till lite action men jag har ingen lust alls :(:(

my angel

Ja nu har jag varit en vända till nacka och bytt bilar åt papi. Nu måste jag slänga i mig lite frulla, winegumsen jag tröck imig imorse var tyvärr inte så mättande :(:( men ja sen är det ridning på schemat som gäller för min del.

Sen kan jag juh säga till er att konstiga människor, Mr Random kom fram till mig nyss och sa att jag såg ut som en ängel i mitt låånga blonda hår och vita tröja :S Jaha vad svarar man på det.. jag tittade konstigt på honom och gick vidare höhö. Det kändes bäst för stunden.

Nej nu har jag verkligen inte tid sorry bye bye

..

Ja då börjar man jobba på donken om en vecka då hahaha xD

i mitt hjärta

Juste min lista kan jag fortsätta med :):)
Nästa är Jack Sparrow, från Pirats of the Caribbean, han är juh stört sköön !! och i filmen lite små sexy haha. Han gör filmen underbar, fantastiska jaa alla bra ord ni kan komma på. Gaalet. Utan honom hade filmen varit kassast i Kazakstan typ... Bara tanken på Orlando Bloom gör filmen egentligen värdelös men sen tänker man istället på Jack Sparrows springande, eller när han snackar så man inte förstår ett smack haha. Jaa den killen är bra cool, en förebild kanske haha xD

En annan som jag diggar lika mycket är Barney Stinson, How i met your mother, även han är rätt skön typ faktiskt. Fast hela den serien är underbar så det är en sak som skiljer de här två texterna ifrån. Och att Barney inte är sexig för fem öre någonstans. Men han har ett sätt som är så fantastiskt roande hihi.

Sen var det winegums kvar då och kan bara säga att Nathalie S Brage ääääälsar winegums, det är så fantastiskt gott.  Den som kom på winegums är min gud !! Helt klart, ja nu måste jag trycka i mig lite winegums höhö. 

över och ut dags att checka ut !!

det är som allt eller inget typ

Godmorgon folket !!
Att det bara är tisdag idag stör mig. Jag orkar inte en heeel vecka med tråkig skola -.- men jaja ska försöka trycka in lite skoj så går den fort förbi. För tiden går fort när man har kul haha ;)

Nej nu har jag inget mer vettigt att skriva så bye bye

RSS 2.0