once upon a time...


In love with myself

Ja som ni säkert förstått så är det här min blogg (Nathalie Selina brage) Den handlar om mig och mitt liv här i detta samhälle. Med det sagt tänker jag nu ta och dela med mig lite om mig själv. 
Jag är en ganskad svår flörtad person, nöjer mig aldrig med det lilla. Vill man få mig på fall måste man vara ytterst unik. Tyvärr äger jag egenskapen att vilja ha allt jag INTE kan få. Så destu svårare något är att nå, destu mer kämpar jag för att nå det. Jag antar att ni hajar vad jag snackar om. Och med andra ord är jag ytterst sällan intresserad av det som är lätt tillgängligt. 
Jag äger även den fantastiska egenskapen att till 110% kunna lämna folk som inte rör mig utanför. Jag frysa ut dem helt, jag ser dem inte och bryr mig inte för 5 öre om vad som händer dem. Den egenskapen kanske låter hemsk, men den är bra. Jag behöver aldrig slösa min energi på de som inte är värda det. Vilket tyvärr allt för många gör. 
En av mina kankse sämre sidor är att jag har lätt för att dömma saker och ting till det dåliga hållet. Men jag har inga problem att ändra dem sedan när motsatsen är bevisad. Dock är det svårare om det har med människor att göra. Har jag bestämt mig för att inte gilla någon så gör jag inte det. Man ska lita på sin självkänsla (ibland) !!
Annars är jag en glad människa som det sprudlar energi om 24/7 året runt. Jag är social som få och älskar att ha allas uppmärksamhet. Jag har inga som helst problem med att säga rakt ut vad jag tycker och tänker, det har tyvärr vissa svårt för och då säger jag synd för dem. Dock har jag en relativt bra känsla för vad man säger och inte säger. Jag har tålamod som få, det är positivt tycker jag och det är ytterst sällan som jag blir arg. Men när det väl händer då slår det till på riktigt och då är det inte kul att vara i närheten. En sak som kan vara lite jobbig är att jag för ytterst små saker blir irriterad, och min tävlingsinstinkt kan definitivt gå till överstyr. Men de som står mig nära har lärt sig när man ska hålla sig borta eller komma och hämta hästen, och det för allas bästa =)

Med det här inlägget visar jag mina bra/dåliga sidor som jag är väl medveten om, men det stör mig inte. Jag är nöjd med mig själv till 110% och vill inte ändra en ända sak för då skulle inte jag vara jag. Den personen som alla min nära älskar så ;D Den som alltid är glad och livar upp allt och alla med sin närvaro. Den som kläcker ur kommentarer som får dem att börja gråta av skratt. Personen som kan dumförklara sig själv utan problem, utan att skämmas. Personen som i alla lägen står för den hon är och alltid är sig själv.

Hihi undrar om någon läst ända hit ner xD
Över och ut nu!!

Brainstorm

Första atnken som slog mig när jag kom in i mitt rum för x antal minuter sedan va att jag bara skulle kolla mailen och sen sova. Det blev inte så, fastnade här helt och när jag ändå satt här tänkte jag att jag likväl kunde skriva ett litet inlägg.
Allt är pest och pina just nu. Egentligen inte av någon orsak utan jag är bara så gaaalert trött och slut i kroppen att jag blir irriterad bara någon petar på mig. De här har varit de värsta 5 veckorna i mitt liv känns det som, och det på grund av att det är så jävla långa dagar hela tiden. Idag har jag som exempel jobbat i 13,5h. Visst jag har haft 2 timmars rast sammanlagt under dagen men vad faan är det? 7-20.30 har min arbetsdag sett ut idag. Jag förvånar mig själv för mycket ibland. Jag börjar undra om jag någonsin kommer kunna bli törtt och bara springa rakt in i en betong vägg så att jag får anledning till att vila lite. Men jag fungerar juh inte så. Här finns det energi som räcker och blir över 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan 365 dagar om året liksom.

Nej nu ska jag sluta klaga och sova istället för det är det enda somkan lösa detta problem :)
Godnatt på er!

Btw betalar jag 200,- till frivillig som vill städa min bil haha xD

Can't take it anymore

Fyyfaaan vad det är mycket just nu !!! Nu hänger jag inte med alls och är så fruktansvärt trött att jag snart rasar ihop och somnar där jag blir liggandes från fallet. Vart tog alla extra timmar vägen som jag efterlyst såå länge?

..

No comments of this day..
Nu lillhästen, sen stallet =)

Shes comming home

Seriöst, klockan börjar närma sig halv nio och jag funderar seriöst på att sova dirr efter att det här programmet som jag glor på just nu. Ingen aning om vad det är, men det är istället för solsidan. Stockholm Båstad heter det visst såg jag nu. Ganska underhållande så ska sova efter det !!

Sen måste jag säga att träningen på Tino idag gick riktigt bra. BDen hästen går från klarhet till klarhet. Det blåste och lät rätt mycket i tältet men inte brydde han sig. Inte en chans, till och med ridskolepållarna skulle ha spänt till sig. Men han sprang på så fint så. Underbar häst det där ! Längtar redan nu tills torsdag så att jag får skänkla runt lite :):)
Sen är det planerat att det blir lite träning nästa helg med vilket jag GILLAR MASSOR !!

NU HAR MIN BÄSTASTE BÄSTA KOMPIS DESSUTOMKOMMIT HEM. Blir nästan tårögd här hemma. 


Mitt på dagen rapport

Okej nu var ungefär halva dagen avklarad. Nu står det träning på schemat och jag är taggad :):)
Hjälpte Helen med att få hem sin säng från jysk, eller Emils säng. Det gick primo, jag hade lite problem med att parkera släpet bara xD hahah inget är lätt när det är svårt !! Thats it 

Nej nu ska jag börja röra på mig för att hämta Alex och sen bege mig för att få med hästen på träning ! 
Mer intressant än så blir inte det här inlägget :)



I'll never be you

Katten min verkar vara mest bakis i det ähr huset, det skrämmer mig ganska mycket faktiskt haha. Imorse när vi skulle gå upp ville han knappt lyfta på huvudet. Men han kämpade tappert upp för trappan och åt sin frukost sen myste han ner sig i sin korg i hallen och där låg han kvar tills jag kom hem igen 2 timmar senare xD
Nu är i alla fall stallet mockat och hästarna i hagen. Maten är dessutom färdig, så är bara till att slänga in dem i em som är kvar. Mamma och Alex hjälper mig med lunch fodringen då jag inte riktigt fick till den haha.
Nu ska jag börja röra mig ner mot stallet och förbereda för lite teori med småskitarna ;D
Sen är det träning på söt pålle ikväll också, det gillar jag starkt !!

Nej nu får ni ha det toppen så ska jag försöka få in lite uppdateringar under dagen. Springer lite till och från här hemma. Eller hur man nu säger. Juste hejdå var det !

Juste måste säga att det här med sommartid och vintertid inte riktigt är min grej. Jag hamnar i jetlag och då är det en timme det rör sig om.. Jag klarar verkligen inte om det. Speciellt inte nu när det har försvunniten timme av min dag... Hur ska jag lösa det liksom?!

;D

Okej Jossan ska sno min winegums karting för att bevisa attt det går att få tag på utanför tax free vilket jag vet inte går.. Så nu ska hon sno kartongen och fylla med äckliga pås winegums hihi xD

Jag kom allt på henne där med en bild på ........
.......KATHRINE !!

in this town

God kväll alla söta !! Jag sitter färdig sminkad och påklädd. Nu är dte släckt i hela huset i en timme så är paus i fixandet haha. Tände lite ljus istället. Nu ska vi spela lite "fia med knuff" och mysa till det tills vi kan tända igen :):)
Myyyys myys.
Kankse hinner med ett inlägg till innan vi far in mot the stanisch, fett meeee nice biiiiitcheeeees ;D

Över och ut



snabbis

Frukost avklarad, solen skiner och jag har chinos på mig. Nu faan är det dags för vår!! Imorogn ska dessutom klockan ställas fram vilket är = Vår på riktigt hihi.

Nej nu har jag dö brottom. Puss på er söta !

headline

Tänkte försöka få till ett litet inlägg innan jag beger mig mot lite dejtande med kudden. Jag är precis hemkommen från Länna, är gaalet trött efter denna låånga dag. Men jag lever ochär taggad på morgondagen som först bjuder på lite jobb, sen blir det lite middag och utgång vilket jag just nu är taggad på. Varett bra tag sedan sist ;p

Nu har jag inget mer att bjuda på för idag faktiskt. Får se om jag slänger in ett inlägg innan jag far till jobbet imorgon. Beror på hur lång tid mammas och min mysfrukost tar :) Är lite små hungrig redan faktiskt om jag ska vara helt ärlig. 

Nej gosnatt på er nattugglor !!

Todays news

Det är fredag och jag längtar gaalet mycket efter att klockan ska bli typ halv nio ikväll hihi. Slutar nämligen jobba då. Efter det ska jag träffa lilla Niklas :):) Han är hemma allt för sällan måste jag säga faktiskt. Nej men så det ska bli skojigt värre. Först har jag dock praktik till tre att se fram emot, lite jobb också. 
JAG VILL VERKLIGEN INTE !! Kunde inte gå upp ur sängen heller imorse, det gick bara inte så nu är jag egentligen jätte sen dessutom.. Livet går inte alltid bra ;D

Ha en toppen dag i solskenet

Dagens störmoment

= Folk som hela tiden mpste få bekräftelse/bekräfta. Sådana enligt min uppfattning kan inte bara leva utan måste hela tiden berätta om vad de har och hur fantastiskt det är och bla bla bla who gives a shit about it?
Nej usch vad jag stör mig på dessa människor. Det är oftast svaga människor som man hela tiden måste säga ååh gud vad du är duktig och gör det bra å bla bla bla bara för att de har så kasst självförtroende och rasar ihop annars.. Nej nu ska jag sova. Tar ni åt er av det här så kan jag bara säga det är för att ni är så !! Synd för er men dags att sluta upp met !! Tar ni inte åt er säger jag grattis, ni är inte en av dem idioter som kan vistas någon annanstans än i min närhet =D

Hejsan svejsan på er

to late

Faan Alex ska ha rikligt med cred för sin fantastiska hästkänsla. Tino SKRITTADE idag. Inte helt övertramp men det var fot i fot, vilket är riktigt bra för att vara jag som sitter på. Nej men han var duktig, vi visade även våran bästa sida med tvär vändningar och backning. Älskar den pållen. Han är bäst helt enkelt. 

Nu ska jag föröska hinna med tåget.. känns omöjligt just nu

I want you to know

Juste glömde det viktigaste utav allt igår !!
PRISA SKATTEÅTERBÄRINGEN !! NU SKA JAG TAMEFAAN FLY LANDET.

Nu över till annat, min katt har dunderdamp för tillfället och flyger runt som om han hade en raket organiserat ansluten på ryggen. Det går i en jävla fart. Jag får starkt koncentrera mig på att inte stå ivägen för då kan det göra ont. 
Annars är jag relativt pigg. Ska klä på mig lite till och sen börja röra mig mot da stallet. Gillart starkt. Måste dock försöka borsta mitt hår då det ser ut som ja, vi kan säga såhär jag har inte borstat det på över en vecka...

Över och ut !

beautiful girl

Bitches they come, and they goes.
But I'm here to stay ;D



five will make you go down

puuuuh !! Äntligen är den här dagen avklarad. Känns toppen faktiskt, kom hem för inte alls länge sedan. Hoppade dirr in i duschen och gjorde mig klar för sängen. Ingen sovmorgon imorgon inte förstår ni. Ska upp och skänkla på underbar brun hest !! Annars börjar jag inte praktiken försen 14.00 vilket är skönt. Kanske hinner med en liten powernap mellan stallet och praktiken om turen står på min sida :):)

Nej nu är det ponnyakuten jag tänker slå på och bänka mig i min underbara säng (ingen kan säga emot där! Den är så bääst!) (a)

Pööööööss på er sweet hearts

I think you lost your mind

God morgon !
Jag har egentligen inte alls tid att skriva ett inlägg men orkar inte gå ut i kylan riktigt ännu. Jag borde sitta i bilen nu. Men jag sitter i sängen istället vilket känns mycket bättre för min del haha. Nej men ska bege mig utåt snart. 
Tänkte bara meddela för er med nollkoll att det är onsdag idag. Det känns sisådär faktiskt. Det är två dagar kvar till helg och det har bara gått två dagar av veckan. Känns som tiden slowar sig lite nu faktiskt. Inte ok !! 

Nu ska jag inte stanna kvar här längre. Ha det bäst !!

Wonderful

Nystädat rum = check
nybäddad säng = check
lagat mat = check

Nu tänker jag faktiskt göra mig klar för sängen och sen krypa ner och glo på tv. Funderar på att kolla på ice age eller harry potter. Lite svårt att bestämma mig där faktiskt. Något blir det i alla fall. 
Imorgon är det upp vid 06.00 kanske tidigare men det blir till att brumma med våfflan till Ågesta imorgon eftersomjag har lite små brottom till jobbet efter. Låång dag imorgon.

Nu får ni ha en toppen kväll lovers. Hoppas ni också har 1 kg winegums att mysa ner er till höhö. ME LÖÖÖV IT !


Glaaad som faan ;D

Är jätte glad just nu, frågade nämligen Helen idag om hon hade tid/lust att hjälpa mig med Tino vilket hon gärna gjorde. Känns faktiskt både skönt och bra för hon är grymt bra !! Haha


Såhär såg det ut sist och det klagar inte jag över :)

push you far away

Sitter och funderar över hur faan jag kan vara den enda som får Josefin att förstå matte. Vi har precis sutti och räknat hela 16 tal ! Hon var jätte duktig. Dock förstår jag inte hur hon förstår det jag säger haha. Det är så svårt att förklara något som är självklart för mig. Jag ser svaret på en gång och sen ska man lägga ut det på ett lätt förståligt sätt. Ja det är svårt men det verkar som att det går hem i alla fall och det är väl tur det xD
Jag tycker det är kul hihi (a) Nej jag är inte som alla andra !!

Nu ska jag börja röja i mitt rum som jag dragit mig för hela dagen..

Mess around

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var entjuv, Tarzan gick utan kläder och sov med apor, Snövit bodde med sjumän, Pippi
blev jagad av polisen och Emil drack sig full i ung ålder!De var alla förebilder då jag växte upp, så var snäll att sluta klaga på mitt uppförande

Break my bones

"Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it !"



this is me

VEM
Vem sov hos dig senast?:
T eller Alex, me dont remember haha
Vem tror du tänker på dig just nu?: Sandra definitivt hihi
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa?: Hmm good question, I cant answer it.
Vem skrev ditt 5:e inkomna sms?: Tom Ekelin
Vem har du senast ringt?:
Helen
Vem kommer du aldrig att förlåta?: Man ska alltid förlåta, även fast man inte glömmer. 

VAD
Vad får dig att bli rädd?:
Döden I think
Vad gjorde du i helgen?: Begravning och stallet/tävling :)
Vad skulle du göra om du fick reda på att en av dina närmaste plötsligt inte lever?: Bli förkrossad, skulle inte klara det just nu !
Vad har du på dig just nu?: En hoodie
Vad för mobiltelefon har du?: Galaxy S ;D
Vad är det för färg på din vänstra strumpa?: Vit/lila randig

ÄR
Är du snygg?:
Vilken fråga.. Klart jag är, att säga annat vore att ljuga
Är du brunett?: Nej aldrig i livet !!
Är du orolig för något just nu?: Nope nope. 
Är du lycklig?: Jodå mitt liv är rätt perfekt just nu :)
Är det snyggt med rosa strumpor?: Om det inte skär sig med det övriga klädseln!
Är du mysig?: Nja det tvekar jag på haha
Är det snyggt att vara riktigt smal?: Nej det kan jag inte påstå att jag tycker. Men vissar passar bättre id et än andra!
Är det soligt ute?: Nja lite halft

HAR
Har du blivit sviken av en vän förut?: Det beror på hur man ser på saken. Så som jag ser det nej!
Har du plattat håret någongång?: OYEEES!! allt för många gånger haha
Har du något husdjur?: Jajamensan världens bästaste!
Har du gått ner i vikt förut?: Jodå !
Har du hål i naveln?: Nej usch !
Har du några tatueringar?: Japp, handleden, vristen och snart kommer nacken och ljumsken ;D
Har du blåa ögon?: NEJ !! mitt största komplex här i livet !! -.-
Har du varit i Asien?: JAJAMENSAN !! and me lööööv it !

VILL
Vill du ha breda höfter?:
Nej usch
Vill du vara smalare?: Jag överlever utan det ;)
Vill du ha en hund?: Nja nej det klarar jag mig utan haha
Vill du att det ska vara soligt nu?: Nej, för då känns det så jobbigtt att behöva vara bänkad i sängen.
Vill du sova just nu?: Nej..

KAN
Kan du cykla fort?:
Allt går bara man vill tillräkligt mycket !
Kan du sminka snyggt?: Jadå, lite tålamod är det enda som behövs
Kan du springa långt?: Jo om inte mitt knä brakat ihop totalt ..
Kan du vara utan godis och andra onyttigheter i mer än en vecka?: Utan tvekan !
Kan du bita dig i tån?: Hahaha vilken fråga men jodå det kan jag xD
Kan du vara sparsam med pengar?: Nej, det tvekarjag grovt på 

HUR
Hur vill du ha det i ditt rum?:
Ganska nöjd med det nu, men kanske lite mer golv yta !
Hur vill du bo?: I en enplans villa med stall :)
Hur är ditt drömjobb?: Hmm elit ryttare :D
Hur mår du egentligen?: måste nog säga prima ballerina :) förutom att jag är sjuk då
Hur ska en drömkille/tjej vara för dig?: Hmm Gärna blåa ögon hihi (a)
Hur vill du att en kille/tjej ska visa intresse för dig?: Svår fråga, det beror på. Men lite arrogant är kul ;)
Hur många solglasögon äger du?: ojojoj MASSOR !!
Hur länge ska du vara vaken idag?: Inte allt för länge I guess

SKA
Ska du sova snart?:
Hade inte tänkt det, men eftersom jag är bänkad i sängen kan det hända
Ska du utomlands i år?: OYEES!!
Ska du ha något svart på dig imorgon?: Nej det hadejag inte tänkt, eller jo när jag jobbar.
Ska man ha blåa eller bruna ögon som tjej?: BLÅA !! Alla ska ha blå ögon ! hihi
Ska man va lång eller kort när man är kille: Låång :)
Ska du duscha i morgon?: Jo det hade jag tänkt.

Inte ok !

Just nu är jag förvånad över hur vuxna människor, som man sett upp till beter sig värre en små barn. Det är inte okej. Att man inte själv märker det, att man låter folk smöra sig in hos en och att man mår bra av att trycka ner folk. Nej jag är less på skiten nu det är jag. Men samtidigt är det svårt att säga ifrån och lämnat. Det tar emot där, jag har med andra ord grova problem.
Jag får inte det här inlägget att bli bra så nu ger jag upp för idag. Imorgon blir det att fara till doktorn.

Över och ut loosers

Dunk, dunk, dunk

Godmorgon eller god em kanske låter bättre. Jag var tvungen att åka tidigare hem från praktiken idag för att jag mådde så jäkla dåligt. Huvudet kändes som att det skulle sprängas och febern slog på högvarv. Imorgon är det dags för läkarbesök igen.. JIPPIE!! Men i alla fall, la mig i sängen på en gång när jag kom hem och vaknade för en stund sedan. Sen har jag legat och glott på barnkanalen hihi. Ganska bra den faktiskt.
Nu mår jag lite bättre men huvudvärken är på g tillbaka så ska transportera mig upp till köket och ta ipren. Sen ska jag faktiskt rida ikväll även fast jag mår sisådär för jag vill det !!
Mitt största problem här i livet är att ta det lugnt och vila upp mig. Jag måste ha full rulle hela tiden för att må bra känns det som, så jag kör på så tills min kropp säger tvär nej och jag typ rasar ihop och inte kan göra något. Men så funkar jag. Alla är vi olika vilket jag är fruktansvärt glad över. För tänk att behöva vara som du. Nej usch fy ! ;P

Nej nu era klenisar ska jag röra mig uppåt. Morsning korsning i lingonskogen !

sorry that I'm not always there

Åååh fyfaan jag är uppe ! Jag är halft påklädd så är i god tid också än så länge, dock brukar dte vända ganska fort hihi. Jaja nu väntar en dag med praktik 7-15 och sen är det hem sova middag och sen ikväll är det träning på schemat :D Gillart!!

För er som är intresserade utavt så finns det nu två nya B&J smaker
Coconut något = helt ok men ingen favorit
Nordic water peace = Faktiskt riktigt skaplig. Den kommer jag äta fler ggr :):)

Nu ska jag röra på mig igen och bli 100% klar.

Tiiiino <3

Brun hest skötte sig prima idag !! Dock tyckte inte domaren det. Tycker det är konstigt att de vill att man ska rida mellangångarter när det endast är steg förlängning. Men vad att säga? Jo bedöminings sporter är bra påfrestande i alla fall. Jag står fast vid att de har gjort fel så imorgon ska jag ringa och klaga till ridsportförbundet !!



Nu ska jag åka vidare och glo lite på när vero skänklar runt på sin pålle, i väntan på att Alex ska ringa och berätta hur det gått för henne :):) Ska försöka glömma den där jävla domarjäveln och vara nöjd med min ritt !!
Fyyfaan för henne !!

ÖVER OCH UT, DAGS ATT CHECKA UT ! SLUT !!

Freaky friday

Hallå där nere. Igår orkade jag inte skriva något, bilresan tog slut på mina krafter och det var full fart här i huset med 3 hundar 4 små skitar och 6 vuxna. Haha, men kul att få träffa Eira, piff och puff för första gången. Dock är de fortfarande lite för små. Jag är som de flesta redan vet lite små skraj för barn ;D.
Nu är jag ny duschad och ska sminka mig lite fin, och även Anna ska få bli sminkad, sen är det begravning som står på schemat idag. Inte så kul faktiskt.
Sen hoppas jag på att farbror min vill åka lite skoter i em så jag kan åka snowracer bakom hehe.

Have a nice day bitches !!

Candy shop

Igår kom pappa och Marre hem från Tland och gissa vad de hade köpt med sig hem till mig !! Jo det är helt sant 1kg winegums. OMG ME LÖÖÖÖV IT !! hihi
Nej nu ska jag sätta lite fart puss på er

driving one of your cars

Jaaa då var den här dagen avklarad !! Jag har världens dunder huvudvärk och det enda jag längtar efter nu är sängen och att få skänkla lite imorgon :):) Dock väntar en bilresa på 6h även imorgon.. Den är jag mindre taggad på. Dessutom har vi ingen dator inkopplad i min bil så de gör det hela ännu tråkigare... Jaja jag kommer väl att överleva det med. 
Nu ska jag sova. Puss på er!!

Juste måste klaga på min huvudvärk som fortf sitter i.. Jag klarar inte det här mer snart !! fruktansvärt är det, specielt när kvällen på jobbet vimlat utav skrikande äckliga barn.. Bara att slänga på fejksmilet och vara trevlig trots att huvudet snart sprängs.. 

Nu på riktigt över och ut !

sticks

Just nu ligger jag bänkad i soffan och glor på O.C. Är inte alls taggad på att behöva gå upp och gå mot jobbet... Men men har inte mycket till val. Bara att bita i det sura äpplet och görat. oavsett hur mycket det tar emot. 

Över och ut bitches !

What's worse

Usch jag fasar lite för jobbet idag.. Egentligen vet jag inte varför, tror det beror på att jag har sådan fruktansvärd huvudvärk.. Men hinkar i mig vatten i tappert försök att få den att släppa ;D
Hittills = inget resultat..
Annars har jag suttit ute lite i solen och myst till det. Ska försöka hinna med att bli lite brun nu när solen tar som bäst. Dock har jag aldrig tid för det så man får passa på när man kan. 
Nu tänker jag vila mig lite, kanske de hjälper mot huvudvärken :):)

Puusss på er!!

dagens ord !

I-landsproblem !

Freakable

Jaa hur den här dagen kommer bli ska bli spännande att se. Jag vaknade påt ok för tidigt med en jäävla huvudvärk, eller snarare ansiktsvärk. Men i alla fall tillbaka till inläggeta handling.
Jo gick nämligen in på fejan och kollade och det var några uppdateringar om AIK. Ganska många faktiskt. Men så noterade jag en sak i de flesta inläggen och det var jag inte ensam om. Hittade nämligen den härkommentaren:
"Jag noterar att AIK tydligen lyckats med någon sorts bragd igår, exakt vad är oklart men klart är att AIKs fans är svenska mästare i både felstavning och särskrivning! Haha! Losers!"

Jag  skrattade så att nästan tårarna började spruta. Det var helt gaaalet !!

Sickness

VARNING !! DETTA INLÄGG KOMMER BLIR OTROLIGT FLUMMIGT.

Jag sitter och funderar lite, "fjortis", vilket uttryck egentligen. Vad innebär det dessutom. Är det utseende, beteende eller måste det vara både ett visst utseende och beteende för att bli "fjortis"? Vad är en "fjortis"?! I mina ögon är det en högljudd skitunge som tror den känner världen. Vilket den inte gör eftersom de oftast är för unga för det. Och det där med att känna världen, ja det gör väl egentligen ingen. 
Rätt otroligt det här med hur man uppfattar allt olika. Min bild av en "fjortis" är antagligen inte alls i närheten utav din, och är det något man strävar efter att vara ?? Den känslan har jag fått. Att det ger "status" att leka någon. Att försöka passa in, när det ända man anstränger sig till att vara gör att man sticker ut. Nej jag förstår mig inte alls på det där. Hör bortskämdhet in i den kategorin? I så fall är min katt en mega stor "fjortis". ;D Lite humor där mitt i hihi.

Nej men det verkligen snurrar runt i huvudet på mig. fördomar har man om allt och alla. Från himmel till jord, och det är såå onödigt. Tänk om man bara kunde få ha en neutral tanke till allt man möter i livet. Den som nu påstår sig ha det kan stoppa upp något på ett ytterst obekvämt ställe, för jag tror det är omöjligt. Man har alltid hört något, eller vet något. Så i min drömvärld skulle nog neutralitet vara högt prioriterat. Att man bara skulle kunna nollställa hjärnan. 

Sen varför jag tog just det där som exempel vet jag inte. Kanske för att det är det vardagligaste som man möter på. Nej nu ska jag offra lite kvalitetstid till min sötaste prick ;)
Över och ut !

in the air tonight

Det är tisdag och solen skiner för er som inte sett det. Eller den gör i alla fall det där jag håller till ;) Eftersom jag inte vet vilka som läser så vet jag inte vart ni bor heller :):)
Eller en del har jag juh koll på som Vero och Jossan haha xD och S förståss, älskade underbara S <3

Nu har jag snart i alla fall tryckt i mig 1 liter glass, så att jag fortsätter att rasa i vikt är ett mysterium... Fast det är väl skönt att ha det så. Kanske inte ska klaga. Dock är det lite oroväckande :S

Men nu har jag inte tid mer, jag måste städa lägenheten ;D det ser förtäskligt ut här !!

Time too clean out from here hihi

jesus nötter

Dagens händelser som jag kommer kunna leva på länge:
1) gick med en av instruktörerna på hennes lektioner idag. Vilket varit riktigt kul. Men på hennes P2 lektion, vilket är barn i 8-9årsålderna, var väldigt intresserade av mig. Och den ena utbrast glatt när jag sa att jag hetter Nathalie:
"Vet du en i min klass heter också det och ni är jätte lika!" Vet inte hur jag ska ta det riktigt, ser jag ut att vara 9 eller ser ungen vääldigt gammal ut hahaha. Barn säger verkligen rakt ut vad de tänker. 

2) Har juh haft lock för öronen vääldigt länge nu. Idag släppte det. Snacka om att jag fick en chock av att helst plötsligt (mitt i en gäspning) få tillbaka full hörsel. Har liksom vant mig vid det dova ljud som jag nu märker att jag haft. Hela jag rykte till och blev skit rädd. Det är svårt att förklara men för er som känner mig och vet hur jag kan rycka till, ni förstår vad jag menar hihi.

Nu ska jag sova eftersom jag måste upp 05.00 imorgon -.- 
Godnatt på er !!

förlorad skatt

Det känns som att jag har någon slags halvårs regel när det gäller mina telefoner.. Nu är den här spårlöst borta. Ingen aning om vart jag gjort av den.. Skiit kul verkligen, den var juh näst intill gratis så vad gör de för skillnad.... Eller inte. Jaja får försöka överleva utan den. Om det nu går...

sick of those days

Nu har jag börjat glo på säsong 2 av ponny akuten xD Hunnit med de första två avsnitten idag. Gaalet taggad på att få se resten nu också xD Jag är bra barnslig jag, men jag trivs rätt bra met. Hihi :D:D

Nu ska jag fara iväg och köpa lite foderjäst till brun hest. Sen är det mot Ågesta som gäller. Ha det bra på er tjingeling !!  Juste glömde, måste förbi apoteket och hämta ut pencilin och kortisonspray. Jag har bihåleinflammation + öroninflammation !! Alltid lika underbart. Ha det bäst nu söta typer !!

Some pics

Inget man dirr jublar åt men här är lite bilder från igår som inte blev helt katastrof. Eller jo ser den andra bilden på övre raden. Men tror jag sparade den för att jag satt bra xD höhö


HAHAHA älskade människa !!

‎"har han någon gång ägt en lyxig bmw?"
Mammans svar: "eh han har inge körkort så...."

Take me to the clouds above

Godmorgon ! usch vilken skit dag.. Jag är så nervös över att gå till doktorn idag att jag knappt kunnat sova inatt. Eller jag har sovit men dååligt. Vet egentligen inte varför jag ogillar det så mycket. Får bara sån vidrig känsla när jag är där. Just idag tror jag även att det kan att ha att göra med att jag är rädd för att min astma ska vara värre. Det skulle knäcka mig totalt !

Nej nu tänker jag inte skriva mer. Orkar inte helt enkelt haha. 
Över och ut !!

analys

Mogen kommentar man fick i sin blogg då.....
Brukar inte godkänna kommentarerna men den här får vara med, kändes som att det var de den var ute efter. Häärligt !!

Dagens status :

tumblr_l11so7hquR1qaxbyto1_500_large

KATASTROF JAVISST !!

Ååååh herregud vad jag red dåligt idag. Näst intill pinsamt. Usch det här gillar vi inte, som tur är så är hästen gaalet söt och snäll haha. Nej men han var lite dum idag och det har jag all rätt att säga för han är inte rädd för koner. Vilket han låtsades vara och vägrade gå nära.. Sen dessutom blev han rädd för tåget och skulle galopera åt andra hållet. Tåget åker juh bara förbi där ungerfär 50 gånger om dagen... Jaja bara att ta lärdom avt och ta med sig till nästa gång. Stackars min mamma bara för det är hon som får ta all min vrede haha. För er som inte vet så är jag en sån fruktansvärd tävlingsmänniska. Vilket är på både gott och ont. Så när det går dåligt blir jag sisådär lätt små frustrerad (läs typ skiit arg = håll er borta !!) Vilket mina nära och kära har lärt sig. Utan mamma för hon måste komma ut dirr efter. Men hon vet nog att jag älskar henne hihi ;D

Nej nu är det dejt med Jennifer somgäller sen imorgon är det till doktorn som gäller eftersom min näsa domnat bort och jag hostar gaalet mycket. Vi får integlömma öroningflammationen som jag haft i veckor !!

Över och ut på er!!



the time

Tävlingskläder på, den som nu kom på att man ska ha vita kläder när man tävlar med hästar... Jaja stiligt är det i alla fall. Nej nu skajag sätta fart och röra mig mot stallet :):)



just the way you are

tumblr_lb9wijrHqk1qcuj4to1_500_large

evidence

Allt inför morgondagen är packat och jag är redo för sängen. Tänkte bara skriva ett inlägg men det går åt helvete för min dator är så sjukt svår att skriva på när man inte skrivit på den på ett tag.. 

Kan meddela (åter igen) att mitt hår är så sjukt mysigt nu när det är sisådär halv torrt. Ingen har def mysigare hår än mig. Nästan så att jag kan lova det hihi.
Just nu sitter älskade S på ett plan med destination till far far away vilket betyder att jag inte har henne kontaktbar under de närmaste två veckorna. SKIT KUL VERKLIGEN !! Jaja livet fortsätter. Två veckor går fort :):)

Nu orkar jag inte med datorn något mer så ÖVER OCH UT !

supernova

Fick sluta tidigare idag vilket jag aldrig kommer klaga över !! Så därför hinner jag med ett litet inlägg. SKa snart iväg och skänkla lite. Sen är det hem till mami och lite lördagsmys som gäller :):) Imorgon är det tävling och jag är taggad hihi. 

Nej nu hinner jag inte mer bye bye my lovers !



I thought I would forget. I don't !

Godmorgon älskade vänner !! Solen skine roch jag är på topp !! Älskar det här vädret, det får alla vårkänslor att bralla omkring inne i en hihi. Nej men nu över till serious things. Eller ett försök till i alla fall haha. Imorse var det skit konstigt, drömde att klockan ringde, snoozade och vaknade av att klockan ringde senare, på riktig tid. Det kanske inte låter så konstigt men det var jätte förvirrande för mig !!

Nu är jag fixad och klar och ska snart börja röra mig mot jobbet. En härlig liten promenad i solen bjuds det på då också vilket jag älskar :):)


Ha det bäst nu !!

vem kan stoppa mig?

Jaa då var den här dagen över. Jag hade absolut inte planerat något inlägg alls idag, men har lite problem på den här delen med att sova :(:(
Men ligger i alla fall i sängen. Glor på något kasst danskt polis skit program.. Men efter det är det navy csi vilket är ap bra !! 

Imorgon väntar det jobb 10-16 och sen är det till att skänkla runt på brun hest !! Jag längtar riktigt mycket efter det. Sen verkar det som att den här tävlingsterminen är planerad för i alla fall den här och nästa månad vilket är toppen !
Den ser ut såhär:
13/3 L:B1 TuRK
20/3 L:B0 Sorunda
16/4 L:B1 Ekeby
22/4 L:A3 Ågesta
Sen kanske det blir något mer efter det hihi. Kuul juh :):)

Imorgon åker min älskade till Tland och det är riktigt sorgligt. Tror jag dör under den tiden. Det är lite små jobbigt för jag är på tok för ung för det. Alldeles för lite av henne i mitt liv just nu. Men det blir det ändring på snart hoppas jag !! Dessutom är det planerat att vi ska bli arbetskollegor vilket jag gillar massor hihi. 
Nej nu blir det fullt fokus på att sova puuuuuuss på er!

Drifter

Hahaha sitter och glor på sveriges värsta bilförare och fick då upp lite spännande bil-minnen som jag själv upplevt. Tänkte ta och dela med mig utav dem till er.
- Först har vi klassikern som ofta tas upp, när jag lite sisådär fåfängt får för mig att köra rakt igenom en rodell i lite för hög hastighet haha xD
- I vintras när vi skulle åka från willys så skulle jag sladda lite och får en riktigt fin och lång sladd. Problemet är bara att en taxi kommer runt ett hörn och ja det blev ett litet dramatiskt ögonblick. Det var rätt nära haha. Ögonen var nära att ploppa ut och jag skrek paus under hela förloppet utan någon som helst hjälp. 
- När jag i somras skulle köra om en bil ut mot vidja och får möte så det blev riktig dramatik. Båda jag och S skrek som galna humlor. 
- Ännu en sladdmiss i vintras. Skulle ut från donken drive och tappar sladden så att bilen flyger iväg och stannade riktigt nära en stolde. Där snackar vi centimetrar !! 

Talangerad bilförare som jag är så klarade sig alla fin fint alla dessa gånger :):) Men jag är nog lite galen som bilförare hihi. Men det är som en kär vän till mig brukar säga "Det är kul att åka bil med dig, spännande liksom för man vet aldrig vad som händer!"

Nu ska jag verkligen dejta kudden för jag vill soova läänge :)

Eintrittpreis

"I want to be remebered as the girl who always smiles even when her heart is borken, and the one that could always bright up your day even if she couldn't bright up her own!"

Idag känns det i alla fall som att jag är hemma i tid vilket är underbart skönt. Dock har den här dagen varit dö jobbig. Så jäkla trött som jag varit idag har jag inte varit på läänge. Och då menar jag LÄÄÄÄNGE !! Somnade på bussen hem, vilket var jätte skönt. Konstigt det där att man oftast vaknar lagom tills man ska av :p Sen gick jag hem och hämtade bil nyckeln och åkte till Tino och myste för att sen skänkla runt lite i ridhuset och han sprang fin fint. Lite sådär små seg, vilket är förvånande eftersom han vilat i veckan. Men jag gillart !! 
Nu har jag dessutom lyckats med att tillaga en rikig måltid och det smakade smasken. Tror jag är ganska bra på att laga mat om jag bara anstränger mig och har lite fokus i det jag gör. 

Nu är planen en dusch och försöka fräscha till sig lite. Sen sängen, jag behöver sooova om jag ska orka träffa mina girls imorgon :) Vilket jag verkligen vill, men ska orka med en dag med praktik först och jobb sen.. Men kaffe är min genväg dit hihi Puuuuuss på er !

headache

Ja då hinner jag med ett inlägg idag i alla fall... Vad är det som händer egentligen haha xD Planen är att sova så snart som möjligt för mitt huvud gör gaalet ont. Dessutom ska jag kliva upp 05.00.. -.-
Ska lite snabbt dra dagens upplägg som varit: Först lite praktik därefter blev dte andra mindre spännande aktiviteter för att sen jäkta till jobbet och jobba några timmar. Fick gå hem en timme tidigare vilket var toppen skönt. Skämtar inte när jag säger att det känns som att mitt pannben snart spricker. 

Imorgon får jag skänkla runt på brun hest igen. Det ska bli jätte kul och läängtar massor efter det !
Nej nu ska jag dejta kudden så att jag kommer upp imorgon. Bye bye !!

I'm cold, and no one knows me.

Jaa, det går inge vidare med bloggandet just nu haha xD Jag är i alla fall hemma nu för dagen. Den har väl varit spännande. Imorse när jag stod och väntade på bussen lite fint stod en killa och bara glodde på mig, jag glodde tillbaka sen efter någon minut så frågade han: "Du vet att det är plusgrader ute va?" Jag svarar fint, " Jadå, myxket väl !" Han säger då, "Men varför i helvete har du två vinterjackor på dig?" Jag svara irriterat "Ja för att jag fryser kanske? Stör det dig kan du titta åt ett annat håll !!"
Seriöst vad var det bra för?? Nej usch blev jätte irriterad. Dock gick det fin fint att ta sig ut till Ågesta kommunalt. Det tog bara 50 min längre än med bil... Var tvungen att rådfråga Tom lite också höhö. Hittade inte vart bussen gick ifrån xD. Sen hade jag turen är Helen var på kurs ute på Ågesta så jag fick skjuts hem. Dock var jag utelåst.. Men läs noga nu, MIN MAMMA VAR HEMMA MEN ÖPPNADE INTE !! Den ni. Det händer inte ofta. Visserligen var hon i källaren och vilade men ändå.. Irriterande som satan. 

Har även hunnit med att skänkla runt lite på KB vilket gick prima ballerina. Nu är jag trött och tänker försöka sova i tid. Imorgon är det lååång dag igen.. Först Ågesta 7-15 och sen jobb 16-20.30. Längtar inte alls för 5 öre tyvärr..

Godnatt my lovers !!

Det är sant !!

HALLÅ JAG ÄR UPPE OCH VAKEN !! Klockan är 05-25, vilket är helt sjukt. Nu har jag iaf brottom så bye bye

en för alla, alla för en

Jaa då var jag äntligen hemma efter denna dag som man faktiskt får kalla JÄVLA dag !! Praktiken började idag ute på Ågesta pch fyyfaaaan vilket jävla ställe. Än så länge funkar det prima haha. Nej men det är riktigt fint och det kan ingen säga något emot. Efter det var det jobbrlijobb jobb och ja tiden gick och några extra slantar blir det. Sånt gillar vi massor :D.
Nu ska jag sova för imorgon blir det till att sitta på bussen klockan 06.00. Inte mys någonstans !!

godbye my lovers !

can we?

Japp jag längtar definitivt efter den dagen då man själv som individ kan styra sina känslor och hur ens liv ska bli. Klart man någonstans lit eomedvetet styr sina känslor nu med. Men jag vill styra dem stenhårt. Kunna sluta/ börja gilla när det passar. Jag tror ni förstår vad jag menar.

Nu har jag döö brottom, men vill inte åka....
Välkommen in i helvetet.

teeth

Seriöst vad klockan är tidigt, imorgon kommer jag dessutom behöva sitta på bussen vid den här tiden. Det känns bara gaalet !! Nej nu blir det till att rulla upp tempot om jag ens ska kunna tänka tanken att komma i tid. Men att fastna framför datorn är lätt som jag vet inte vad. mycket skönare dessutom haha. 

Nej nu är det över och ut ! Slänger in ett inlägg senare också, hoppas jag i alla fall :):)

över och ut

stupidness

Tänkte vara snäll mot er läsare, som sitter roch njuter till mitt bloggande, och skriva ett till inlägg innan denna dag är slut. I det här inlägget tänkte jag mest konstantera att vara mindre smidig inte har något som helst med smarthet att göra. För jag är smart, det är jag. Men där emot är jag mindre smidig. Har två trauman som inträffat inom denna timme. Först har vi "tandborstnings incidenten" som är en favorit i repris för några stycken. Men i alla fall för er som inte vet så innebär det att Nathalie glömmer att hon borstar tänderna och sen håller på att kvävas av allt skum. Incident nummer två var precis nyss när jag skulle släcka lampan vid sängen och lyckas skära mig på handen så att det blir en repa från tumnageln till handleden. Det svider !!

Nu ska jag sova ! Godnatt sötnötar :D


Juste måste nämna en sak till. Var förbi Alex idag mitt på dagen mellan allt farandes överallt. Hon hade bakat semlor och de smakade såå sjukt jävla jätte gott !! Smakade fin fint helt enkelt. Så nu var dte nämnt. God natt på er !

halebop

Jaa då var jag äntligen hemma efter dagens alla blandade aktiviteter, och nu väntar 5 helvetes veckor med praktik och det är lika med slaveri och slit. Men det är bara bita ihop och få det överstökat I guess.
Nu är det i alla fall dags för solsidan, sen tänker jag nog börja planera för sängen för imorgon blir det till att gå upp vid halv sex är tanken i alla fall. Kukkul verkligen... NOT !! Sen att jag dessutom ska jobba 16-20.30 imorgon efter det. Kommer med andra ord vara döööd när jag kommer hem igen.

Nu tänker jag avsluta detta inlägg med detta:
So am I, So am I old boy !!

days of hell

Fy åt helvete vad jag har tränignsvärk !! Det är ett under att jag ens lyckats förflytta mig från sängen till soffan xD Men där är jag nu och har till och med varit ute på promenix med vovi !! Nu måste jag försöak göra mig klar för stallet egentligen men tänker nog glo lite på tvn ett tag till först, livet är lååångt så har tid med det hihi.
För övrigt har jag hittat min nya favorit godis på willys, den är typ vit med nötter och något annat i. Och så är det plast runt. Smaka typ som soft nougat, den som är rosa/vit och döds god !!

Nej nu har jag inte tid längre ser jag. Bye bye beautifuls

find it sweet

Fyyfaaan vad det finns omogna människor här i världen. Trodde jag mött på den människan som sjunkit så lågt man bara kunde men nej då. Bänkade mig ner för att läsa igenom lite bloggar som man följer ;D Blev till att läsa en ny då, och jodå det är lite irritationer där emellan. OCH SERIÖST VILKEN LÅG NIVÅ !!
Den dagen då folk kan lära sig acceptera andra, låta dem vara och leva sitt liv med sina känslor, sina åsikter och fram för allt vara sig själva utan att andra är där och kommenterar. Den dagen längtar jag efter !!

Nu skrattar jag lite inombords faktiskt. Men orkar inte slösa mer energi på det utan täker krypa ner i sängen och sova !

Kraaam på er sötnötar

tickets for life

Då var dagens sista promenad med vovi avklarad och det är rätt underhållande att gå ut såhär på lördagskvällen. Man träffar en hel del sköna människor, som förösker få med en på deviseversa. De såg väldigt ledsna ut när jag sa nej och gick vidare haha.

Annars har kvällen spenderats med lite melodifestivalen mys med trevligt sällskap :):)
Nu ska jag nog börja göra mig klar för sängen. Är rätt trött efter att ha kört på 5ans växel sen 6 imorse. Imorgon har jag dessutom lite sovmorgon !! Det känns toppen, dock har jag en hel del inplanerat och som måste hinnas med så hur jag löser det är upp till morgondagen.

Godnatt på er !

Fiina STOORA bebis hästen :):)


If everyone follow me

Imorse var det hopptävling på stor vit som skötte sig prima !! Nu är det till att slänga i sig lunch och springa till jo... Längre hann jag inte innan datorn dog igår. Nu kommer jag inte ihåg vad det var jag ville ha ut utav det inlägget så vi skippar det. Idag, just nu tänkte jag skriva ett litet inlägg om vissa tragiska människor som lever på samma jord som oss andra. De är så nergrävda i sig själva och har så jävla kasst självförtroende att de är kappabla att såra andra. Göra dem illa utan anledning. Det är så tragiskt och att andra inte ser hur de beter sig för i deras ögon är det som att titta på det sockersötaste socker. Jag har genomskådat typen, inte ens värd att kallas människa, för lååång tid sedan. Fyfaan vad du äcklar mig !! Nej nu ska jag sluta skriva det här inlägget för får inte ut det jag vill ändå. Jag är förbannad och skämms över att vara samma art som dessa. 

Över och ut !!

I sense it

Nu är det kvället och jag är faktiskt trött efter den här dagen, och imorgon väntar en riktigt jävla jätte lång dag. Först är det hopp tävling och sen är det jobb till sena kvällen !!
Vad har då hänt sedan det senaste inlägget. Jodå jag och hunden åkte ut till Hemfosa och red ut på den lilla lurven som står där. Det var så gaalet skönt, nu känns det verkligen som att våren är här för solen VÄRMER !! Det är underbart. Efter det plockade jag upp Alex och vi gjorde en gormet måltid tillsammans :):) potatisgratäng med quorn filéer pch beasås. Fruktansvärt gott. Dessutom slog vi till på lite vitlöksbröd som tilltugg innan maten för att vi var hungriga. Nu har vi dessutom tryckt i oss lite B&J och bärjat på chokladen. Jummie !!

Nu ska jag fortsätta vara social så får vi se om det kommer ytterligare ett inlägg idag, annars kommer ni får vänta tills imorgon kväll !! SENT DESSUTOM !! 

bye bye

lay my hands on you

Det går aldrig bra för mig när jag ska firra fruktsallad. Det blir alltid så sjukt mycket av någon anledning.. Men nu sitter jag här med ett berg av fruktsallad och keso till det. Smaskens på det ! Men om man tänker efter för i min fruksallad är det: en apelsin, ett päron, två kiwis och lite druvor och mango. Det låter inte alls mycket, tycker jag då. Men det blev serre värsta berget. Men det glider lätt ner i magsäcken min :):)

Vad har annars hänt hittills på den här dagen? Jo det var bara till att kliva upp i gryningen. Klockan 9.00 var det träning = hästen framriden innan det. Efter det plockade jag och fixade lite i stallet. Sen tänkte jag gå ett varv med Ozzi på travbanan innan vi åkte, och vi gick ett varv där, men fyfaan vad det var jobbigt. Det var liksom ingen riktig stig. Det blev som att pulsa i en halvmeter snö till slut och det var sjukt jobbigt. Men hunden hoppade glatt brevid ute i snön som om det var ingenting medan jag flåsade på där :):)

Nu ska jag kämpa vidare med min fruktsallad och sen ska jag nog röra mig ut mot hemfos och skänkla lite mörkbrun häst !!

Över och ut !!

Rubrik saknas..

Hmm vad irriterande att sidan var nere tidigare idag. Hade sån skriv lust då. Men vi ska nog se att jag lyckas slänga ihop något nu med :):)
Till att börja med vad har hänt idag: 
gick ut med Ozzi i en timme där vid tio. Det var såå underbart. Solen sken och värmde, vårkänslorna kokade över inne i kroppen på mig. UNDERBART ÄR VAD DET ÄR !! Sen när vi kom hem blev det lite frukost bestående av ett ägg, en macka, lite kräm, kaffe och ett glas juice :):) As gott var det. Vid ett åkte jag till Mami och dumpade hunden, för att sen åka och tvätta bilen och jobba. Har även firrat så jag har en egen nyckel hem igen. Eftersom jag tappat alla andra 4 xD

Nu sitter jag bänkad i soffan med datorn i knäet och tvm på, det är världscupen i hoppning från Göteborg. Spännande, spännande. Eller inte för jag vet redan resultatet haha. Dessutom trycker jag i mig lite glass, vilket är bidraget till dagens middag :):)
Appropå hästar, nu kan jag lägga upp lite bilder på träningen med Tino för er som vill se :):) Här får ni:


Nu ska jag äta upp min glass och sen krypa ner i sängen. Imorgon är det träning 9.00 :D

diffrent day

Det är onsdag morgon för er som inte vet det, så nu vet ni det. Jag känner mig lite bakis vilket är konstigt eftersom jag inte druckit på ap länge !! Men jaja antar att det är på grund av den taskiga sömnen inatt. Nu ska jag ta och gå en liten promenad med hunden min och sen äta lite frukost är tanken. 

Skriver nog lite mer sen. Dessutom bilder från igår :):)

kiss it there

För att jag är så jävla grym på att köra bil, men idag toppade jag det hela. Körde detta jätte ekipage. Bara släpet är 2 ton och gigantiskt stort !! Men Nathalie tog sig från Dåntorp till ridskolan utan problem. Med lite guidning från Petra så vönde jag dessutom släpet och tog mig hem igen :):) Riktigt stolt faktiskt haha.

Ska ladda upp bilder på hur hesten sprang sen dirr när jag får dem. Vilket jag längtar efter. Nu ska jag bege mig till stallet för att skänkla runt lite igen.


Byebye

down low

Nu har jag varit ute och tränat med vovi. Fått av mig lite aggressioner haha. Nej men han var duktig. Blev ett hårt pass eftersom det var ett tag sedan vi tränade ordentligt. Men fyfaan vilken jävla hund vi har. Han är bra underbar han :):) Nu måste han dock få på sig sitt BoT täcke och vila lite. 
Om en halvtimme ska vi ut och brumma i bilen igen. Är dags för ridpass nr 2 för dagen, och det är jag gaalet redo för efter en liten middagslur där mitt på dagen. Skön skönt ska ni veta !!

Nu ska jag inte skriva mer just nu så tjitjong

En ängel förklädd till idiot

Okej hade bestämt mig för att skriva det här inlägget igår egentligen men det fsnnd ingen tid över. dagen bara rusade förbi som ja något jätte fort helt enkelt. 

Jag är så jävla less på människor. Seriöst, jag förstår mig inte på hur folk aggerar ibland. Att vara psykiskt sjuk är nog inte så ovanligt bland människor om man tänker efter.
Nu är det en människa i mitt liv som varit riktigt jävla taskig. Känslan för mig är som ett hugg rakt i ryggen när jag vänt mig om. Det är hemskt. Att en människa som man umgåtts med, delat problem med, öppnat sig för. Som sen bara är så jävla dum i huvudet och gör så idiotiska saker. Trodde du kände mig bättre än så, trodde faktiskt du var smartare än så också. Men nej då, elllr egentligen är du nog det, du ska bara låtsas vara någon annan för att du har så jävla dåligt självförtroende att du inte bara kan stå rakt jävla upp på egna ben. 
Tycker bara det är så jävla tråkigt att det ska behöva sluta såhär, men antagligen är du nöjd. För efter det du nu gjort så hoppas jag du är jävligt nöjd !!! Ha de bra nu för jag ser inte dig mer !!



RSS 2.0