Down on me

Hej på er !! Min dag har varit lite varierande. Vaknade med fruktansvärd smärta i magen vid fyra tiden och kunde inte somna om.. Efter någon timmes vridande i sängen gav jag upp och satt på tvn och det var en jätte bra film :) En otecknad barnfilm om utomjordingar som ska invardera ett sommarhus. Den var precis lagom att titta på vid den tidpunkten. 
Vid sju hämtade jag mamma på jobbet och när vi kom hem gjorde vi frukost på sängen till min storebror som fyller år idag och är nere i Stockholm och hälsar på :) Sen begav jag mig till sängen och försökte trolla bort magsmärtan som försvann typ vid ett så då gick jag upp, bakade muffins och åkte och skänklade runt lite. Nu har jag städat mitt rum och snart är det släktkalas på g.

Bye bye !!

Hit me lika a..

Min träningsvärk är fruktansvärd just nu ! Jag kan inte sitta, stå eller ligga för att det gör ont och mina ben är alldeles sladdriga. Det är hemskt.. Nu undrar ni säkert varför jag har sådan träningsvärk. Det är inte från den vanliga "liggaisängenoch göraabsolutingentingmedänattflyttasigfrånsängentillsoffan" träningen som jag kört utan jag misstänker att det är en kombination. På juldagen var det destination bestigaberg som stod på schemat. Men det var inte bara att bestiga bergshelvetet som gällde utan jag var tvungen att pulsa igenom en halv meter snö dessutom i 1km. Det är jobbigt. Speciellt när jag fick för mig att springa ner för berget och ut ur skogen. Sen har det varit hoppträning i två dagar och ja nu sitter jag här med denna hemska träningsvärk.

Imorgon ska jag försöka ta mig till naprapaten om jag hinner, har lite andra möten och skit att göra. Ska dessutom hinna vara lite med Niklas :)

Hejdå era skitgisar !

JULAFTON

"Vissa straffar tomten riktigt ordetnligt !!"

Felstavarn verkar vara en av de riktigt hårt drabbade, men ibland går vissa personer omedvetet från klarhet till klarhet !!

God Jul på er alla :) jag ska njuta riktigt mycket av min dag. Finns det något bättre ön en vit jul? Kram på er

Tuesdays shit

Planen var egentligen att jag skulle åkt till naprapaten idag, men åkte och jobbade istället ! Det ångrar jag nu kan jag säga.  Det gör ont med andra ord !

Idag har jag inhandlat lite mer julklappar så nu är det inte många kvar :)


Ta det lugnt !

http://www.tidningenridsport.se/Nyheter/Sverige/2011/12/Hast-kastades-ur-slap-i-trafikolycka/

Tänk på att ta det lugnt i närheten av transporter !!

Miss you this much !!


Reagera

Och efter det samtal jag nyss tappade jag helt suget... Nej men är lite trött och seg efter den här dagen som varit otroligt lång. Vi ska rida barbacka på ridningen och det är kul, men idag orkar jag inte riktigt känner jag. Men det ändrar sig alltid när man väl är i stallet :)

Dagens I-landsproblem = jag kunde inte skriva prov för jag störde mig på att min penna lät för högt !!!

Nu ska jag trycka i mig min fantastiskt goda mat som jag gjorde igår, blev lite mycket dock så kommer kunna äta det heeeela veckan hahahah!!

Puss folket

Shit of a sunday

Vad faan hände?

Klockan är snart halv fem och jag har inte gjort något av det jag sa.. Blev en sväng till stallet för att skänkla lite på söt brun häst och nu står jag här i köket och bakar chokladpraliner. Fudgen blir ett senare projekt. Ska laga mat idag också.

No time limits

Älskade söndag !! Det finns allt för få dagar som denna i mitt liv. Dagar då man inte har något inplanerat, man kan sitta i ett par slitna mjukisbyxor med smurfar på och bara mysa. Ingen tid att passa eller något som måste göras. Jag älskar det !!

Dock har jag tröttnat och börjar bli rastlös nu istället xD hahahaha.  Jag ska nog glo lite på Sons of Anarchy nu först och mysa med Malibou. Sen vet jag inte om jag vill krypa ner i sängen och spela lite eller om jag ska baka praliner och fudge. Skulle behöva gå en sväng med Malibou också. Klockan är inte så mycket än så kanske hinner allt :D





Ni har väl inte glömt att rösta på RGB?

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3295&artikel=4802466


:)




Något i den stilen.


Stupid things

Igår var det Lucia firande i stallet och det gick väl helt okej. Lite kaos hör till. Men vår US-dans blev succe. Lägger upp filmen här så fort den finns tillgänglig :) 
Världens bästa Emil sprang på bra, dock lite busig men han heter väl Emil av en anledning ! Mitt knä är inte med i svängarna alls idag. Piller period igen med andra ord, vilket i sin tur leder till magkatarr. Vilket fantastiskt liv.. Nej men snart är det förhoppningsvis över! 

Nu måste jag få tag på Sofie och försöka få hjälp med skolskiten som skulle varit klar för ett tag sedan men jag fattar verkligen inte frågan.. 

" Gör en kortare jämförelse mellan de största skillnaderna (och likheterna) för åkern och insjön som ekosystem."
Seriöst vad tror hon att vi är?

Tjing tjing!


Nässprays gudien

= BRA NÄSSPRAY

= EXTREMT JÄVLA JÄTTE DÅLIG NÄSSPRAY !!!

hopp hopp

Ja den här dagen har bestått utav jobb och stall. Började 06.30 imorse och var hemma 18 typ :) Älskar det där stället ändå :)
Hoppade gigantisk vit häst, och ja det gick väl helt ok. Han är i alla fall för bedårande den där pricken :D


Imorgon är det lucia firande och jag försöker få klart musiken och lite annat fix och ja det går sisådär med det. 
Dessutom är jag sjuk och mer neroende av nässpray än vanligt vilket är rätt jobbigt, speciellt när jag vaknar typ 2-3ggr/natt för att jag måste spraya !!

Nej nu ska jag få klart den här skiten !!

Najs på er

Sick people

Seriöst här sitter jag i min säng och datar lite. Går in på facebook och innan jag hinner reagera och fatta ordet av det storbölar jag och datorn flög halvt iväg (som tur är befann jag mig i sängen). Det som jag nu listat ut är att en jävla idiot lagt upp en bild med ormar. För er som inte fattat det försen nu så kan jag berätta för er att jag har en extrem fobi för just det ORMAR !! 

Fyyfaan inget mer facebook idag inte !

Godnatt !

Äckligt sant !


we ignore the ones who adore us, adore the ones who ignore us, love the ones who hurt us, and hurt the ones that love us

Dont speak - No doubt

You and me
We used to be together
Everyday together always
I really feel
That I'm losing my best friend
I can't believe
This could be the end
It looks as though you're letting go
And if it's real
Well I don't want to know
You and me
We used to be together
Everyday together always
I really feel
That I'm losing my best friend
I can't believe
This could be the end
It looks as though you're letting go
And if it's real
Well I don't want to know


It's all ending
I gotta stop pretending who we are...
You and me I can see us dying...are we?


No Doubt – Don't Speak

I'm coming

Det är tisdag och jag har gått runt hela dagen och trott att det varit fredag...  Känns som en rätt stor besvikelse varje gång jag kom på att det var tisdag :(
Dock känns det som att den här veckan kommer gå rätt fort. I och för sig går tiden för fort hela tiden.. Snart är julen över och det är inte kul.... På tal om jul, jag måste sätta fart med julklapparna, men har ingen insperation och vet inte vad jag ska köpa och då är det inte lika kul.... 

Hämtade mitt pass igår, börjar inse att jag åker till Florida så jävla snart, tur att tiden går fort. Längtar sjukt mycket. Dock lite läskigt att åka halvvägs runt jorden och jobba. Nu är det bara det där visumet kvar sen är allt färdigt. Glodde lite på biljetten tidigare idag.

http://davidmarcusdressage.com En länk till han som jag ska till och hans anläggning som ligger i Kanada :)

Ha en trevlig kväll folket!

I'm not gonna write you a love song!

Ja då var ännu ett besök på SÖS ortopedsmottagning avklarad. Nu misstänker de att jag har en miniskelskada... Dock var det värt att byta läkare för den här förstod mina problem. Att varje gång man sitter upp i sadeln ha en sån smärta och kylan gör det inte bättre. Så till julhelgen ska jag få en tid så ska de in och kolla ordentligt för att sen besluta vad som ska göras !
I'M SICK OF THIS SHIT! Det gör mig olycklig.

Men jaja, jag är en smärttålig jävel ;D

Snart dags att hoppa i ridpoutfiten och bege sig till stallet :) 

Puss mina söta!

Like how it feels

Det är torsdag och jag har varit mycket social och fått massor gjort !! Vaknade vid 9 typ men orkade inte gå upp så låg och kollade på 2 avsnitt av sons of anarchy. Sen gick jag upp och åt mysfrukost med mami :) Vid tolv tiden åkte vi förbi ica så mamma kunde handla lite saker till mormor för det var dit vi skulle sen ;D Vi fikade och jag var faktiskt så duktig att jag började skriva på ena min uppsats i mikrobiologi som jag nu för övrigt skrivit klart. Dessutom hann jag med att räkna lite foderstater som de flesta blev rätt dåliga ! Men en är jag riktigt nöjd med.
Var även till polisen och fixade mig ett pass, har hört att sådant kan vara bra att ha när man ska ut och resa (höhö)
Har även köpt glukol till min bil igen eftersom den i förra veckan fick för sig att släppa ena kylarslangen så allt rann ut.. Avslutnignsvis så var vi och simmade vilket var riktigt skönt, dock är min kropp lite halv sladdrig nu såhär efter. Knäet gör lite ont dessutom men jag tror det är bra i detta fall. Eller?

Nu ska jag glo på film för att sen sova godnatt !

RSS 2.0