Tröött

Varit och simmat med Sandra idag och nu är jag så jäkla trött. Hela min kropp har typ somnat och jag kan knappt tänka. Det är nackdelen med när man simmar, man blir så sjukt jäkla trött.
Men skönt är det faktist, man kan offra de otroligt tråkiga minutrarna det tar. För sen kan man leka i rutschbanan och bada bubbelpool och basta, dock orkade vi inte basta idag. Men man kan göra det.


Sandra vet hur man posar på bild, liksom de rätta knepen för att få en perfekt bild haha

Ikväll har jag bestämt mig för att inte göra ett skit, jag har avslagit alla inbjudningar och förslag för jag orkar inte efter en låång vecka som gått otroligt fort. Nu ska jag slänga mig i sängen och glo på tv. Ja juste jag ligger redan i sängen. Så behöver bara sätta på tvn. Ha en trevlig helg allihopa nu!

Suprise

Sitter vid den gamla lilla datorn och det var ett tag sedan. Sen vill jag säga att er som slutat imponeras av mig kan börja med det igen för jag har gjort klart trafiken och tyskan! det ni. hahahha

      
  

Två grodor i en smäll.

Idag är det torsdag. Egentligen är det tänkt att jag ska plugga nu men det har blivit uppskjutet ett tag till. Annars händer det nog inte mycket idag, hade en lektion i skolan sen blev resten inställt. Har fixat mitt schema så Engelska B kommer att försvinna från mitt dumma idiotiska schema och då blir jag ledig varje måndag.. naaajs maajs fågel baajs ^^.
Senare ikväll ska jag upp till stallet och fixa och trixa lite med KB så det är dagens planering.

Imorgon är det två små grodor som ska i vattnet och plaska hahahha för jag och sandra ska åka och simma duktiga som vi är. Ska faktist bli skönt. Det är inte lika tråkigt när man gör det lite då och då, istället för att bestämma att man ska göra det en gång varje vecka. Då tröttnar man för det blir otroligt långtråkigt.

Nej nu ska jag faktist ta tag i pluggandet se ya!

Tiisdag

Idag har det inte hänt mycket i mitt liv. Började skoldagen med svenska, suck vad tråkigt det är, skoldagen slutade med trafik. Våran lärare "Peter Pan" är jätte rolig hahaha
När jag kom hem vid tre var jag så trött att jag somnade och sov till fem. Sen gjorde jag middag och åkte ner till stallet. Skötte på lilla KB och smörjde hennes träns, han juh inte rida eftersom jag slutade så sent idag. Det var tråkigt. Men jaja.

Imorgon är det onsdag och dressyrgrupp, ska bli roligt roligt. Dock slutar jag skolan klockan tre. usch fy och blä.
Hahah kom och tänka på ALex kommentar i lördags, jag och Sandra käkade taccos när alex sitter och snackar om våran Thailandsresa som närmar sig med stormsteg. Men iaf hon sitetr där och snackar om sin frukt och säger. "mmm tänk er att köra uppfrukten....." längre kom hon inte för jag och sandra började as garva hahahaha dock menade hon det inte som det lät utan menade skära men hahahaha så klockers Alex.

Ska hoppa in i duschen nu så see ya


Måndag

Helgen är nu slut. Haft en välldigt trevlig helg faktist. Söndage avslutade jag med att rida ut med Monkan på en långritt som var jätte mysigt trots det lite tråkiga vädret var dte skönt ute. Och efetrsom Monkan red först på Natalie så fick hon allt det blöta från träden på sig. Hahaha. Men allt gick bra och vi kom hem hela, dock inte så rena. Sen när jag kom hem från stallet var det bara att byta kläder och åka till Malin. Sen hade jag även kvällsfodring med Alex och pappa. Då hade Lill-Åke rymt så han var inte så hungrig när han fick sin mat hahaha.

Måndag morgon är då aldrig rolig. Vet inte hur seg jag var imorse, men kom till skolan i tid i alla fall. Hade bara engelska och sen slutade jag. Tror jag ska försöka flytta svenskan som jag har på tisdagen till måndagen istället. Resten av min klass har svenska på måndag så då har jag heller sovmorgon på tisdagen så jag slipper ha håltimme i typ 2,5h och dessutoms lipper jag åka in för en lektion.



sexiga ben alltså xD Har absolut inte dragit upp strumporna med flit.. nejdå absolut inte xD
Hahaha shit vad roligt det ser ut. Ser ut som smalbenen är typ 3 gånger så långa som låren hahahaha

Grattis

ETT SUPER STORT GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA HELEN! Hon fick pris som årets kvinnliga idrottsledare och det är hon väl förtjänt utav.

Annars idag har dte inte hänt mycket, elelr jo det har det väll.. Var uppe i ottan och vandra till bussen. Åkte från Ösmo imrose så det tog lite längre tid än vanligt. Men kom till stallet i tid. Hoppade Madunken och det gick väll bra had elite svårt att bromsa. Svårt det där, ibland blir hon långsam och seg och ibland är hon stark och seg. Sen finns det även de dagarna då hon är super duper snabb så man inte hinner emd ett skit. Men jah haha man fårförsöka lösa problemen när de kommer. Men helt OK gick det.
Var även stallis i detta super tråkiga väder. Men det löste sig, tiden gick fort som vanligt och nu sitter jag här och väntar på att Sandra ska komma =) Hon ska äta taccos med mig hahah. Hej hej

Men ärligt talat


KOLLA MITT DAMPIGA SCHEMA!! ÄRLIGT TALAT! jag slutar tjugo i fyra  åp torsdagar. Iof har jag väll mig själv att skylla eftersom jag valt en massa extra ämnen men ändå. Längtar tills trean. Då ska det banne mig vara slappt schema hahah

Idag har jag varit i stallet och fixat och trixat. Red även med i förmiddagsgruppen på Johan och dte gick rätt okej faktist. Var ett tag sedan jag red honom så det var kul. Gick väll lite långsamt men ändå haha. Det kan inte vara perfekt hela tiden. Sen imorgon är det hoppning som gäller. Madicken har fått sitt nya bett nu. Mysigt mysigt.

Nej ska fortsdätta titta på Scobe-doo med Acke  hejdå

hihi

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/rockbjornen/article4241798.ab

Torsdag

Idag har jag varit i stallet hela långa dagen och det har varit så skönt. Helt underbart älskar att få tillbringa min tid där.
Red Britney idag för Helen och har inte ridit henne på länge. Gud vad hon är rolig att rida. helt underbar liten häst. Så glad och positiv till allt. Synd att hon inte var lite större för tyckte om att rida henne jätte mycket. Hon blev ganska svettig, men inte så konstigt med all den där pälsen. Men hon hade fantastiskt bra päls för borstade man så torkade det gudomligt fort. Hoppas du förstår vad jag menar.

Ja så här såg det då ut när vi seglade runt i ridhuset. hahahahaha


Imorgon är det stallet som gäller igen då. Ska rida på förmiddagen och sen på em/kväll ska jag passa Axel. Skoj skoj, få se vad vi hittar på för bus den här gången då haha.
Sen kommer det att vara lördag, precis som vanligt efetr fredag kommer lördag och då är det dags för hoppning igen =) Hoppning är så himmla skoj, sen är jag stallvärdinna. Om jag inte minns fel så tror jag skulle leka med Sandra på kvällen. Vet inte om vi bokat in det eller inte. På söndan ska jag rida ut med Monkan och sen är dne här veckan slut.. Suck vill vara ledig en vecka till..

Tada

Precis kommit hem från stallet, red toppen idag och han var jätte gullig. Fick även inte en jätte fin känsla mot slutet jätte kul faktist. Sitter nu och tuggar morot och dricker bubbelvatten. Dock sätter jag moroten i halsen och det är inte skönt. Jah något mer att rapportera från idag?? hmm nej tror inte det. IFörutom att imorgon ska jag ner till stallet hela långa dagen det är väll det enda som jag kan komma på.


Snömannen anfaller hahaha

Hund koll

Inget bättre för mig än att skriva ett till inlägg idag.

 
Portello´s Oboy
e: Arko vom Butjenter Land
u: Light von Pallas Athene

 
Ozzis mamma Light von Pallas Athene

Ozzis pappa Arko vom Butjenter Land

Hundköp

Jag funderar på att köpa mig en till hund, funderar då på den här snyggingen det är en Russkaya Tsvetnaya Bolonka den blir typ runt 25cm i manke och är otroligt söt. Jag vill antnignen ha den i den här mörkbruna färgen eller i svart. oavsett vill jag ha vita tecken på den. Typ över bringa och gärna lite mer.
Men blir det inte den här sötingen blir det nog en dvärgtax eller pincher
Russkaya Tsvetnaya BolonkaDock skulle jag vilja ha en Yorkshireterrier men de verkar så jobbiga vill inte att den ska vara långhårig. Men jah får se vad det blir för en, om det blir en.

Mina tårtor

Jah alltså bestäl tårtor utav mig för jag är grymmast på tårtor eler säger du något annat?


Rommé Alpin

Idag är det tisdag som ni säkert redan känner till. Jag är helt mör i min kropp efter gårdagens skidåkning haha men jag blev fakist ganska duktuig efter mycket tränande. Kul var det iaf. Har världens träningsvärk i min rumpa, det är jobbigast för dte går knappt att sitta ner.

Våran skola har lov denna vecka och dte är skönt. Dock måste jag gå till skolan idag och imorgon suck. Sen är jag ledig torsdag och fredag. Får se vad jag hittar på då. Men nu borde jag egentligen plugga tyska och matte. har tyska omprov imorgon och matte komplitering så jag får ett högre betyg men jag orkar inte. Det är på tok för jobbigt. Färdig skrivet för den här gången se ya!

HAHA


Finns det något att kommentera?? hahaha

Imorgon gäller det

Alltså imorgon ska jag och Alex åka skidor med skolan i Romme hahaha  och jag har coolaste hjälmen, Likadan som de i landslaget har/haft. Vad mer att säga. Kan man inte åka så kan man se cool ut iaf. Jag kommer vara coolast i backen.... eller inte haha,

Jag mår illa utav all tårta som jag smällt i mig under helgen.  Inte bra alltså..  nej måste packa nu så jag får ner allt i väskan och inte glömmer det viktigaste.

Dystert sällskap

Tänk er att ett moln svävar lätt över ytan på allt, ytan över era liv. Det är inte ett grått tugnt regnmoln. Nej det är ett vitt tunt moln som man ser på sommarens varmaste dagar, man blir glad över att skuggas ett par sekunder. Man glädjs över molnets tillfälliga närvaro. En paus från det varma sköna beskymmersfria som man har där i solens hetta.
Men även molnet kommer att svika dig, det kommer tjockna till och skymma solen längre än vad du egentligen vill.
Men i skuggan får andra plats att synas. Du lägger märke till saker som du blundat för medans solen sken. Det är verkligheten som syns i dina ögon.
Du kommer att blunda igen för med dina ögonlockar stängda kommer allt att lösa sig. Det du nyss såg kommer försvinna bort med vinden som också kommer att svepa med sig molnet, och du tror att allt har löst sig för solen är trots allt framme nu. Tiden går, dagar blir till veckor för att sedan bli månader. Solen syns allt mindre och mindre. Verkligheten trycker i din kropp. Du vill inte öppna ögonen och för att se dig omkring, det är för svårt. Du blundar därför och fortsätter i solens sken och undviker alla moln som du trodde skulle underlätta och hjälpa.
Tillslut kommer du inte orka mer och då har du så mycket som legat och grott att du inte hittar början. Varje gång du tror dig ha hittat änden växer det ut taggar så du inte kommer åt änden och den försvinner in i massan igen och taggarna försvinner åter igen. Den ända du kan fråga om hjälp är dig själv, plocka fram dina lyckliga stunder, de är det enda som kan göra dig tillräkligt stark och trots smärtan nå änden och reda ut allt.


Bloggtajm

( ) Hångel | Pussar (x)
( )  Morgonpigg | Morgontrött (x)
(/) Högklackat | Lågskor (/)
( ) Piercing i naveln | Piercing i läppen (x)
(x) Nybäddat | Ikke nybäddat ( )
(x) MSN | Skype ( )
( ) Förhållande | Strul (/)
(x) Vit choklad | Mjölk choklad ( )
(x)  ICA | Coop ( )
( ) Surt | Sött (x)
( ) Lakrits | Choklad (x)
(x) Tuggummin | Halstabletter ( )
( ) Kärlek | Vänskap(x)
(x) Sova | Äta ( )
(x)Frukost | Lunch ( )
(x) Majs | Gurka ( )
( ) Ladda upp en bild | Kolla på folks bilder (x)
(x) Linser | Glasögon ( )
( ) Bevakare | Vänner (x)
(x) Småbarn | Tanter ( )
( )Stockholm | Göteborg (x)
( ) Japan | Kina ( )
( ) Läppstift | Läppglans (x)
( )Självmord | Bilolycka ( ) obesvarlig
(x) Feber | Ont i halsen ( )
( ) One night stand | Förhållande ( )
( ) Kallt | Varmt (x)
(x) Vatten | Oboy ( )
(x) Cider | Saft ( )
(x) Vinter | Sommar (x) riktig vinter klår allt
(x) Snö | Regn ( )


siiiiiit

allt är siiiiiit

Problem

Sitter nu med en hemsk engelska uppgift som ska vara klar på fredag och jag vet inte vad jag ska skriva för något. Den är riktigt svår. suttit i en och en halv timme, hur mycket har jag skrivit? Jo det ska jag svara på 10 rader. Det går bara utför i engelskan, fattar inte ens varför jag valde engelska b från början. Det är på tok för svårt för mig.. Måste desssutom skriva den dumma bokrecensionen om The kite runner. Har itne ens läst ut boken. Har löst 140! sidor och fattar nada utav den. Suck vad ska jag ta mig till. Och nästa vecka har jag omprov i engelskan. har även det i tyska och sen ska jag ha kompliteringsprov i matten. Ska det vara så svårt att ge mig MVG på en gång??

Men vill ni veta en sak att det går mycket bättre för mig i elämnena än de andra skitämnena =)
Ellära A - VG
Ellära B - VG
Elektronik - MVG
Växelström 3-fas - MVG
ElKunskap - VG
Projekt och företagande - VG
 
Lite pluggis varning elelr så är man ett utav naturens under haha .

fyfaan

Jag har en grym jävla träningsverk och har ingen aning om vad jag ska göra åt det. Men det bnrukar gå över. Håller även på att bli förkyld. Precis det jag behöver i dessa dagar. Det har hunnit gå  en och en halv vecka i skolan och det har redan kört ihop sig. Kanske dags att försöka reda ut allt som man geggat ihop en gång i tiden mend et är så himmla jobbigt.

Annars har det inte hänt någonting i mitt intressanta liv. Bror min åkte tillbaka till Kossowo imorse. Tråkigt tråkigt.

Ska snart åka ner till stallet och rida lite. Men just nu är jag så himmla trött att jag inte har någon större lust. Men det brukar vända när man väl är på väg.

Nyhetsrapport

Inte mycket som händer idag inte. Förutom att jag haft den roligaste lunchen på länge idag. Haha jah våra samtalsämnen var väldigt jag finns inget ord som beskriver.
tyskan gick väll inget vidare för mig, hade inget koncentrationmedel kvar i mig. Det hade försvunnit. Försökte leta lite om jag tappat dte i närheten men det verkade inte så.

Måste bara säga hur stolt jag är för jag har skrivit bäst prov utav alla elklasserna =) jag är så dukitg haha. Vart verkligen förvånad när lennart sa det. Trodde jag hade fått jätte många fel för simon sa att man skulle göra på andra sätt än vad jag gjort och han brukar ha rätt så jag vart välldigt förvånad. Sen fick jag dock tillbaka tyska provet på lektionen efter. Ja dte var inte lika lovande.

Anders kan du skicka saften?
Nej jag förhandlar inte med terrorister!

Blää på skiten

Idag är det sista dagen på det här underbara lovet. Det har varit mycket skönt att slippa skolan faktist. Och jag är inte speciellt motiverad till att börja imorgon igen. Men ja vad ska jag göra åt saken?

Jag och Alex var ute och gick med Ozzi och Hrafna idag i ungefär tre timmar. Det var hur skönt som helst, dock lite kallt mot slutet när jag nästan var hemma. Hunden är trött nu iaf och ligger och sover. Dock har han märkt att snön vräker ner från skyn så han vill bara ut och leka. Men det blir senare.
Nu ska jag laga mat eftersom det är tisdag och på tisdagar är det Nathalie som lagar mat. Har dessutom kjutit upp allla de läxor som jag skulle gjort tills imorgon till tåågresan imorgon bitti förstår ni. Jag har ingen lust att göra dem. Fast egentligen borde jag för ena är en betygshöjande uppgift till VG och det tackar man helst inte nej till. Men som sagt det löser sig på tåget.


sköönt

Nu sitter jag i mitt nystädade rum och datanördar mig lite samtidigt som jag tittar på 13 snart 30. Riktigt rolig faktist. Ska egentligen fixa med skoluppgifter som ska vara klara på onsdag men det brukar funka att vara lite sen med dem. Fattar ändå inte vad jag ska skriva om. Hade önskat att det här lovet skulle vara för evigt. Orkar verkligen inte gå i skolan. Vill nog hitta ett jobb, men känns dumt att säga att jag faktist inte har tid med det.
Snart bär det av till Thailand med Alex och snacka om att det ska bli skönt.

Red Phly Top idag och det gick inget vidare, dålig på att rida hästar som är spända och lite småskrajsna. Men därför är det bra att rida sådana också så man lär sig bli lite snabbare och inte göra ett tygeltag per varv mm. Men vill rida Madicken på onsdag. Men så lär det nog tyvär inte att bli.

Nej nu ska jag ägna mig åt filmen. tjoo

2009

Nu är det 2009 och det känns exakt likadant, inte för att jag förväntat mig något annat men ja.
 Igår kom tjejorna över (vero,alex och sandra) vi hade feta mys. Körde med andra ord och ska väll säga att jag och vero inte var några genier på det.

Sen idag har jag storstädat mitt rum så det är super mys där =)

snart är det till stallet som gäller.

årest första

jah dags för årets första inlägg. det kommer att bli väldigt intressant, börjar med att berätta att jag varit i stallet och ridit Madicken och Toppen idag. Ingen utav dem var vll speciellt pigg men de lyssnade extremt mycket efter ljud i tältet. Men är ändå nöjd. Ska rida imorgon med, undrar vem jag får då =)
När jag kom hem från stallet somnade jag på soffan precis som vanligt. allt i sin takt hahaha.

Och hörrni som läser det här idag, glöm inte att det är parlamentets 10års jubileum idag, det kan inte blui annat än roligt .

RSS 2.0