18 and life

Vad är det för fel på 2010???

Deprimerande söndag.

Vädret har inte dirket gjort söndagen mer intressant...

"Du kan bara hata de människor som du älskar!"



godnight story

Fasiken vad den här veckan är seg och vägrar ta slut, tröttnat på den händer inget mer spännande vad jag vet så det får gärna bli nästa vecka xD

Nu är jag bajstrött så tänkte krypa ner i min super mysiga säng och sova :D



Party at a rich dude's house

Efter att ha jobbat 5-17 idag så är det enda som håller mig vid liv att min älskade kommer hem imorgon! Det ska bli underbart! Hoppas på en fin souvenir xD



Nej nu blir det något annar :D



skolstart

Vilket underbart sätt att börja skolan på haha, klagar ingenstans faktiskt!!



When you'r gone

Okej seriöst det har gått en och en halvdag och jag har typ 1000 gejer som jag måste säga till Sandra. Egentligen inget speciellt bara det att jag måste säga det till henne. Men nu är hon borta och det är typ 6 dagar kvar tills hon kommer hem..... JAG KOMMER ATT SPRÄNGAS TILLS DESS!

Annars kan jag meddela att ridningen nu är inofficiellt invigd idag och det känns mycket bra! Red Lisa som faktiskt börjar bli lite utav en tradition, i början utav varje termin typ de tre senaste åren har jag haft henne. Börjar misstänka att det är en anlagd plan eller något o den stilen iaf.

Sen för alla andra kan jag säga att det finns en katt som söker nytt hem, eller hans ägare orkar inte med honom längre....

Nu tänker jag överge er och lägga mig i sängen och storböla för att Sandra inte är här när jag behöver henne!!

What would happen

Å HERREGUD! mer än så har jag inte att säga om våran lilla roadtripp till Ullared som blev mer än lyckad. 
Dagen till ära ska ägnas åt Sofie :D  och lite andra aktiviteter som väldigt intressanta, som faktiskt är tack vare Alex och Sandra. Sen kör jag stenhårt på min nya motto:

Bättre att ångra något man gjort än att ångra sånt man INTE gjort!

Nu vill jag ha frukost hihi!!

När vi gräver guld i (Ullared) Usa :D

Usch vad det kändes konstigt att komma hem utan att Malibou kom springandes. Ingen som kommer och gosar med sitt mysiga kurrikurrande.. Nej usch vad jobbigt det är!! Men bara för några dar juh för imorgn bär det av på husvagnssemester med Alex och Sandra! Fyyfaaaan vad kul det ska bli. ULLARED HERE WE COME!


xD vadå old pic hihihi

Taking over me

Att en text med ett namn kan få en att bara glömma och känna sig så ja vad det är för ord jag söker. Jobbigt blev det nu iaf. Nu måste jag bort härifrån med mina bästa, gud vad jag längtar till Ullared resan!!


Nu ska jag försöka fortsätta med allt jävla pappersskit som jag fick med mig hem från jobbet och det vill verkligen inte sammarbeta!!!
I hate everything about you
Why do I love you

Länge har jag undrat och det kommer jag nog fortsätta göra, hur går detta till egentligen?

No more....

..... WORK



Yees!! ÄÄntligen är dagen med extremt stort D här! Jag är nu ledig i två veckor och det ska bli så skönt, som jag har längtat efter den här dagen! Trodde aldrig den skulle komma :D

Näst intill på schemat står det SM med Cia på lördag och sen Ullared med världens bästa flickor på torsdag, vi ska dessutom sova i husvagn xD Men ack vad kul vi ska ha. Sen finns det även små planer om att åka en sväng till Skara sommarland.Dock beror det lite på vädret så vi hoppas på att det blir finelifint fint!

Nu kommer min mamma snart hem och jag saknar henne massor! Ska bli så skönt att ha henne hemma igen.

Dags för att göra något annat ;D

Gråa dagar

Nu är vi tillbaka till denna vardagstristess, det händer ingenting! Absolut ingenting! Längtar nästan lite efter att skolan ska sätta igång för det betyder att ridningen är igång. Lite vardagsrutiner är det som behövs. + att något händer. Kanske är dags för en förändring. Försöka göra något nytt i livet, för sånt är det dåligt av xD

Sen längtar jag tills på fredag så jag slipper jobba på ett tag!! Jag är ganska trött på det. Men samtidigt vill jag inte bara ligga hemma och ruttna, vilket kan vara en stor risk om jag inte hade jobbat hela dagarna haha! 

Nu ska jag lägga mig och glo på tv för mycket mer spännande än så kan det inte bli just nu för mig!

Seeya!

RSS 2.0