Det finns bilder som aldrig suddas ut!

Ny dag nu då och därför publicerar jag redan nu DAGENS MINNE! Fast det blir mer dagens MINNEN :)





Är den inte underbar?


Beyonce


Här har ni hästen som jag blev tokförälskad i under min tid i Florida. Beyonce heter hon, eller egentligen Betrina men det blev fel någonstans på hennes resa till staterna.

Ridsug? JAVISST!

Fredag kväll är här och jag har haft en rätt skön dag. Den inleddes med ett besök hos min kära sjukgymnast som idag lät mig trampa på en cykel i hela 10min! Jag hade kunnat trampa på ännu mer, så fantastiskt skönt det var! Jag är helt uppe i eld och lågor över att få cykla 30 minuter i veckan hahah! Men åter tillbaka till vad jag gjort denna dag, efter sjukgymnaste åkte jag ner till verkstan och kollade till min lilla bil som längtar efter mig och fikade med papsen. Snackade en hel del skit med alla där nere också. Kvällen har jag tillbringat i ridhuset och glott på träningarna där. Jag är så sjukt ridsugen och 6 månader känns som en oändlighet. Eller det är en oändlighet i och för sig. Hur faan ska jag överleva det här??




DAGENS MINNE!
Alltså när jag tittar på den här filmen som är från KM, jag och Madicken hoppar 1m och vinner!!, så fattar jag inte hur faan jag lyckades med det xD

Nytt utseende yay!

Åååååh nu är min nya header uppe!! Tusen tack Sofie, du är allt för gullig du :):)



Middagsfinska

Middag med mamma och Malibou är avklarad, som vanligt ingår både finska nyheterna på radion och lite sjungande på finska xD Varför blir det alltid så? Jag tror det är något med vårat hus som gör att man blir lite annorlunda :p

Har ingen skriva glädje alls idag så njuder på DAGENS MINNE istället.

Det blev tydligen den här, mys vid sjön med grillning och alcohol och sen singstar. Det är typ 4 år sedan. Tiden går sjukt fort.

Återblick



Här är lite utav boningshuset på gården, och en liten "förgård". Så otroligt vackert! De röda blommorna som är närmast är julstjärnor!!!!

Sista chansen

Fyfaaaan vad ont det gjorde att dra bort plåstrena och all jävla tejp på knäet mitt!! Men eftersom jag tappat känsel på vissa delar av knäet så märkte jag inget när jag drog där. Dock fick jag mycket tydligt veta vart jag har kvar känseln xD Satan i gatan vad hårt den satt, och det var en stor lättnad när jag såg att det faktiskt inte alls såg så illa ut som jag trodde att det skulle göra. Dock har jag 6 mycket synliga ärr på mitt knä = Mindre kul..

Kan passa på att berätta om min rehab träning som jag gör just nu. Det är 5 olika övningar som inte är allt för komplicerade i dagens läge men första dagarna var de riktiga pain in the as att utföra. Men här kommer de:
Övning 1. Ligga ner på rygg med en handduk under foten och låta knäet sträcka ut sig ordentligt. Det ska jag göra minst i 5min/3ggr om dagen. 
Övning 2. Ligga på rygg och ha en liten böjning i knäet och sen lyfta det ca 40cm från maren och sen ta 5sek på mig ner. 15lyft/3ggr om dagen
Övning 3. Stå på båda bene, rak i ryggen och sedan lägga över vikten på höger ben. Så ska jag stå i 15sek/5 ggr i rad minst 3ggr om dagen.
Övning 4. Tåhävningar 20st/3ggr om dagen
Övning 5. Gå träning. Ska 5 minuter om dagen gå långsamt med kryckorna och verkligen gå rent och låta knäet arbeta genom hela steget och bära så mycket tyngd som det orkar.

Det var allt för den här gången. Imorgon väntar en ny dag med ännu mer rehab träning. På fredag är det återbesök hos sjukgymnasten. Hoppas på nya övningar som gör att jag får bli av med lite energi :D

Fuck who you want, but I fuck the one you like!

Det är onsdag kväll och jag har inte hunnit med några inlägg alls idag och det beror på att jag varit i skolan 8-16.30 idag. Helt sjukt jobbig dag, och när jag dessutom väl kom hem var jag så slut så slut. Men nu är jag åter igen uppladdad och har precis bäddat rent i min älskade säng. Ska bli superduper mys att få krypa ner i den senare ikväll. 

Tänkte jag skulle bjuda på en dagens, men jag vet inte riktigt vad det skulle vara för något. Hmm kanske DAGENS MINNE, ja så får det bli :)




Här är det då DAGENS MINNE, Jag och Niclas Rudbaek. Det är L:B2 om jag inte minns fel och våran första lokalatävling tillsammans (2008 tror jag också). Det slutade med en 10 placering om jag inte minns helt fel. Sista ryttare petade i alla fall ner mig från placering :)


pillow-time

Det är dags att dejta kudden nu, är riktigt trött efter den här dagen och vet egentligen inte varför. Just nu wordfeudar jag med Helen och jag äger ut henne ;D 
Kan informera er om att min blogg kommer uppdateras lite utseendemässigt också. Kul va?!?!?!

Godnatt

Hitta korren



Hittar ni ekorren? Den ska vara där någonstans fast jag hittar den inte själv just nu faktiskt haha!

Overwhelmed

Hej igen!

Klockan är sju vilket innebär middag för monstret här hemma, hans tider får man minsann inte missa då blir han gaalen! Men det var inte det jag tänkte skriva om idag, utan vad jag har sysselsatt mig med. Jag har varit med Sofie och pluggat, det gick sisådär eftersom jag glömde hälften av uppgiften hemma.. Men gjorde så mycket jag kunde och Jag var i alla fall mer produktiv än Sofie :p Nej men hon kämpade på bra om vildsvinen :)

Nu är jag uttråkad till döds och vet inte riktigt hur jag ska underhålla mig denna kväll. Det återstår att se.
Tjingtjong med fjong!

the wake

Godmorgon!

Sofie har uppdaterat mig att det ska vara mycket trevligt väder ute, eftersom mitt fönster är minimalt och högt upp så vet jag inte själv. Men tillbaka till ämnet, jag funderar på att lämna säkerhetszonen i sängen och gå upp nart. Min kära katt vill väldigt gärna gå ut. 
Ska bli spännande att se hur den här dagen slutar!

tjingtjing!

I don't need your love

Som ni säkert läst innan så har jag tillbringat min kväll hos min kära granne, som jag för övrigt är slav till numera. Hjälpte henne jätte fint med telefonen och hämtade wordfeud så vi har tillbringat tre timmar med att sitta brevid varandra i soffan och spelat wordfeud hahaha! 

Nu är jag och min prins jätte trötta så vi ska gosa till det riktigt ordentligt för att sen sova lite :)
Imorgon väntar en ny dag med nya äventyr, spännande!

Saknade sol och pool


Never be afraid again

Fick höra igår att min fina har brytit armen och är påväg hem igen :( Stackaren, ska krama om henne tills hon smälter när hon kommer hem hihi. 

Den här eftermiddagen har annars bjudit på en massa spännande aktiviteter. Varit riktigt duktig med biltvättande och mathandlande och så :) Nu är jag så mätt att jag spyr vilket är mindre kul, men har planer på att rulla över till min granne och försöka utbilda henne lite med sin nya telefon. Jag är i och för sig inget proffs på just den biten. Men lite förstår jag i alla fall :D

Ha det så trevligt nu!

End ag som alla andra = värdelös

Det är måndag eftermiddag och jag känner att det var helt onödigt för mig att ta mig in till skolan idag.... Har suttit vid datorn och facebookat sedan klockan tolv.. Har i och för sig fått klart två skoluppgifter = skönt!

Nu ska jag fortsätta kolla på roliga youtube klipp med Sofie och sen åka hem :)

Årets första grill

Det ska bli så jävla skönt att sova riktigt hårt nu och vakna imorgon till en ny dag med nya problem! Längtar redan!!

Min dag avslutades ute hos pappa, Marre med grillning. Jag kan äta hur mycket grillad majskolv som helst. Sjukt gott, nästan skadligt gott. Nu är jag så trött att jag nästan ramlar när jag går så jag är glad för det här med framställning av klockan. Man kan väl gå och lägga sig när man vill, men eftersom jag har haft lite sov problem och inte är överlycklig över att vakna vid 04 tiden på morgonen så känns det skönt att kunna sova till 05 iaf..

Godnatt folket nu ska jag mysa till det med min favorit kille!

Härlig bränna??


Ännu ett bakslag

Jag trodde du var annorlunda, men du är tamefaan precis lika jävla dum i huvudet som alla andra!!



Jag ser på allt såhär just nu:
Finns det någon eller några gudar någonstans så hatar den/de mig.

Ack den som ger sig!

Jag är för dålig på det här med att uppdatera ordentligt.. Jag ber om ursäkt igen! Men jag bor hos min moster nu när hon är bortrest och hon har inget internet så det blir lite svårt att blogga då. Men inatt ska jag sova hemma med min mysiga lilla katt, som för övrigt har något emot mitt ena gossedjur. Han mördar den varje gång han får syn på den stackars lilla katten.
Men det är inte det som jag tänkte skriva om idag utan om mitt besök till sjukgymnasten i onsdags. Det ser mycket lovande ut, jag har redan mer rörlighet än vad som är vanligt och min sjukgymnast sa att om jag är envis och tränar ordentligt så kan vi nog dra ner ridförbudet någon månad. Men först måste hon se resultat! Mitt mål är inte att dra ner med någon månad utan snarare några månader så det tränas på här hemma!! 

Så nu har jag inte tid med det här nu ska jag göra lite tåhävningar och sen lite benlyft ;D

Jag äter en banan på banan ;D

Jamen ser man på nu har jag dessutom klarat av att duscha. Det är faan inte lätt att göra på ett ben, men det tog sin tid och nu är jag sådär super fräsch igen :) Längtar så fruktansvärt tills jag är frisk igen och slipper den här skiten. Allt är så fruktansvärt omständigt och jag vill dessutom rida NU!!!!! Men nej Nathalie det är 6 månader kvar innan du får rida igen....

FINNS DET EN GUD SÅ HATAR HAN MIG !

Ha en fortsatt trevlig kväll folket!

Hejhopp gummisnopp!

Resultatet av att ha Nathalie sängliggandes är *trumvirvlar* *trumpeter* Jajamensan en otroligt uttråkad Nathalie med massor av överskottsenergi.... 

Jag har med andra ord tröttnat rätt ordentligt på skiten nu, men som tur är så har jag lite saker inplanerat. Imorgon är det rehabträning hos sjukgymnasten och på torsdag ska jag åka till skolan. Nu när jag äntligen börjar piggna till är det slut på tvhängandet :) Som min dag förövrigt endast bestått av, men ändå. Time for changes.



Tråååk

Jag borde:
- göra någon av alla de inlämningsuppgifter jag har.
- plocka i ordning på min tvätt
- bädda min säng.
- klä på mig
- göra ännu mer skolarbete..

Jag gör:
- glor på tv.
- myser i sängen.
= Absolut inte mycket alls.

Ikväll ska jag i alla fall föröska ta mig upp till stallet i några timmar, så det händer något i min inte allt för intressanta vardag. 
Ha en intressant dag folket!

En dag som alla andra

Jag hade planer på att bjuda på en bild i detta inlägg men eftersom datorn vägrar sammarbeta och hellre leker utvecklingsstörd så blir det inget sånt inte.. Tråkigt värre helt enkelt. 
Idag är det i alla fall Sofies 20års dag ! Mycket viktigt förstår ni :) Nu slipper jag vara gammal ensam igen hihi. GILLART ;D

Denna dag har varit riktigt skön, vaknade rätt tidigt dock men gick inte upp försen vid tolv någon gång och åt frukost med far min. Sen kröp jag ner i soffan och låg och myste framför tvn med godis medans han fixade med tvättstugan i deras källare. Nu är jag åter parkerad hemma hos mamma och borde sätta fart med lite plugg men huvudet är inte riktigt med ännu. Dock känns knäet mycket, och då menar jag MYCKET, bättre idag :)

Bajskorv på er nu orkar jag inte skriva mer !

Shoot

Jag ska försöka att inte nämna mitt knä i allt för många inlägg men det är svårt för det gör sig uppmärksammat rätt så mycket eftersom det gör så sjukt ont och vägrar sammarbeta med mig som jag vill. Jag är med andra ord handikappad på riktigt för tillfället och det känns sisådär. Att hela tiden ligga ett steg före eftersom det tar så sjukt lång tid att hoppa upp och ner för trappen, i och ur sängen och allt överhuvud taget. Men kämpa kämpa kämpa. Jag har ett mål och det gör det lättare :)



Food time


Dagens bild visar varför jag åt på resturang mestadels under min tid i Florida. För här är nämligen köket. Ett minimaliskt kylskåp med frys ovanpå, en mikro och en brödrost. Vi var dessutom 2 st som delade på det minimaliska kylskåpet! 
Dessutom var det billigare och godare att äta på resturang än den färdigmat som jag hittade :)

En morgon utan dess like

Godmorgon! Hur har eran natt varit? Min har varit väldigt delad. Somnade nästan på en gång igår kväll! Dock vaknade jag strax innan fem och hade så fruktansvärt ont! Som tur var hade mamma laddat upp med en omgång smärtisar brevid sängen :) Dock hjälpte det inte riktigt så efter en halvtimme var jag tvungen att kravla mig upp för trappen så jag kom åt kylbandaget, som för övrigt är min räddning här i livet. Det är så underbart att ha på, lindrar smärtan och tar ner svullnaden riktigt bra. Jag rekomenderar folk att införskaffa en sådan!! 

Har även provat på att duscha nu på förmiddagen och det var ett projekt i sig. Det tog sin tid och jag trivs inte med känslan att vara handikappad och inte klara mig själv. Men förhoppningsvis släpper det snart. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.. Det här är inte direkt det roligaste jag varit med om. Men what to do now liksom? 

Nu ska jag försöka vila lite, ha en toppen dag på er!!

Sleep tight!

Ja fredagen börjar lida mot sitt slut och jag önskar att smärtan i mitt knä var något lindrigare.. Men annars har min dag varit bra. Jag har bakat biskvier och ätit mys middag med mamma, Malin och Alex. Dessutom myst ordentligt med mamma i soffan till en riktigt bra Western-thriller på ettan. Dock sög slutet. 

Nu ska jag försöka att sova i min obäddade säng, vilket kommer bli spännande eftersom jag har tvångsbeteende när det gäller sånt där. Skrynkliga lakan och täcken som är påväg ut ur påslakanet, men nu har jag inte så mycket val för min förmåga att bädda är sisådär :)

Godnatt på er!

1a klass shopping



Tillbaka till min underbara resa till staterna! Måste tänka på lite roligare saker nu. 
Det bjöds på en hel del shopping, deras shoppingcentrum var inte att leka med! Herrejösses!!! Första vändan blev det 2 par jeans (1 par mörka och 1 par ljusa) en rosa kofta, ett rosa armband, ett par jätte blåa shorts och sen underkläder på VS!
Jag längtar tillbaka nu när jag ligger i min säng och har ont i knäet...

Då var det gjort!

Förlåt för dålig uppdatering igen men jag har inte sovit hemma de senaste dagarna!
Men nu börjar jag även mitt rehabprojekt här i bloggen, så att ni kan följa min kamp mot att bli frisk, som för mig är jävligt jobbig. Jag har ridförbud i 6 månader, och det för mig är väldigt lång tid eftersom det är vad mitt liv handlar om! Men jag ska kämpa för att bli frisk så fort som möjligt och hur jag gör det kommer ni kunna läsa här :)

Operationen var igår och jag var hemma vid sjutiden, fick då finbesök av min bästa granne. Som för övrigt hade med sig tulpaner som är mina absoluta favorit blommor :) Det uppskattades väldigt mycket! Överhuvudtaget alla som hörde av sig igår och stöttade värmde. Det är en jobbig tid för mig nu framöver så jag behöver det!

Nu måste jag ta tag i att kontakta skolan och allt sånt där. Är sjukskriven i 2 veckor.. Kommer ha det så underbart roligt här hemma.....
Kram på er!

Showjumping



På bilden ser ni Wellingtons Internationella hopparena. Varje lördag bjöds det på Grand Prix hoppning vilket var mycket underhållande. Första start gick vid sju på kvällen så det var perfekt middagsunderhållning. Tycker dock synd om de som kom till omhoppning. De kunde starta vid 22 om det var många startande. 

Rubrik saknas

Hallå där, allt väl denna söndags kväll? Själv är jag rätt slut faktiskt. Men ligger nermyst i sängen och ska glo på film med mitt monster :) Behöver lite extra sömn inatt eftersom denna helg varit dålig på att erbjuda det.

Såhär har min helg sätt ut:
Fredagen bjöd på utgång någonstans i Tumba med Sofie och Vero. Det blev en hel del vin och massa dansande. Helt klart en riktigt rolig kväll :) Kom i säng vid 3 någon gång.
Lördagen började med jobb 8-15. Var lite småseg men jag älskar mitt jobb så det får en alltid på topp! Dock dog jag när jag kom hem istället. Men det hindrade inte mig från att tagga om och göra mig redo för utgång. Men det tog stopp rätt tidigt eftersom min kära kompis Niklas inte hade leg med sig så kom han inte in. Hela gänget ändrade då planen och jag bestämde mig för att åka hem. Missade dock precis tåget så fick sitta och vänta i 1h på nästa.... Suck!
Idag var det jobb igen 8-17. Fick en hel del gjort idag vilket jag är nöjd med. Kollade lite på ponnycupen innan jag åkte hem till katten som jag är kattvakt åt. Vi bänkade oss  soffan och sov 1 timme, sen åkte jag hem och åt mat!

Ha en trevlig kväll nu för det ska jag! :)

Stallet i skymning

Förlåt för att jag är lite dålig på att uppdatera er med bilder. Men det kom lite väl många nedslag på en gång nu den här veckan. Men nu känns det mesta bättre igen :)



Bjuder på en bild utav ena stalländen. Det är alltså där som jag faktiskt tillbringade mestadelen av min tid. Ser inte helt fel ut va? Om man tittar riktigt nog så ser ni ,i fönstret, Beyonce som jag gillar väldigt mycket :)

Tristess i vardagen

Ja vad ska jag säga om den här dagen då? Jo den har varit väldigt blandad. För det första så kommer jag inte få rida på 6 månader från och med nästa vecka... Jippi eller NOT!!! Dock har den bjudit på massor av kvalitetstid med Sofie och mitt gudbarn Damika haha ;D
Nu ligger jag i sängen och glor på bilar 2, har ni inte sett den så gör det! Mycket underhållande och faktiskt spännande. Helt klart sevärd.

Nej nu ska jag deppa lite till och försöka hitta något som kan lysa upp min vardag i framtiden..

Den där solen



En hel del solning bjöds det på i underbara Florida. Tyvärr har jag bara bilder på när jag är blekfis men det får ni helt enkelt stå ut med!! ;D

The runway

Hej bloggen, den här tisdagskvällen börjar lida mot sitt slut och jag befinner mig i hemma i min uderbara säng.
Den här dagen började med ridning på Enskede, red Hortensia som är så rolig att rida. Jag brukar föredra hästar med lite mindre motor i men henne ÄLSKAR jag. Sån underbar individ och riktigt rolig att rida. Dock lite knepig.
Jag och Sofie han även med att trycka i oss en hel del socker vilket betyder flum flum efterår. Lite lätt påverkade tjejer kanske xD
Efter skolan var det katter som stod på schemat och även lite plugg. Måste få klart alla rester jag lyckats samla på mig de senaste 3 åren.. Varför gör man inte bara allt när man ska??  Nu är jag som ovan nämnt bänkad hemma och ska snart glo på film och mysa med mitt monster :) Kan det bli bättre slut på en tisdag??
Skulle dock ha tryckt in ett litet möte med Madde idag också men hon mådde inge bra :( Krya på dig !


Här har ni sötnosen, hon är ganska liten :)

Tävlingsdags.



Det här med en bild om dagen går sisådär. Igår hann jag inte som ni märkte men idag kommer det en bild som ni ser ;D Ingen jätte intressant bild, eller det beror på. Det är i alla fall mitt groomband, vilket betyder att jag får komma in överallt på tävlingsplatsen. Eftersom David red i de högre klasserna så var stallarna instängslade med vakter så då hade ryttaren och hästskötarna band. Sprang på lite coola personer som tex Tinne på en av tävlingarna hihi :)

Sunday of life

Dagen började med en fantastisk sovmorgon, underbart. Sen en lugn frukost med macka och kaffe :) Dock avbröts allt där sen eftersom katthelvetet försvann och vägrade komma tillbaka!! DÖDA KATTEN ! Men det fick bli mammas problem, jag åkte till Berga och kollade på när Helen tränade vilket var jätte kul och se. Sen skänklade jag runt lite för Helen på KB. Började kaos och slutade rätt bra :) Det är så jäkla kul att rida. Skulle kunna göra det 100 gånger om dagen minst!! 
Nu ligger jag i min säng och vilar mig lite, ska snart åka till pappa och Marre och äta middag. Måste byte om först, ligger fortfarande i mina svettiga ridkläder mohahaha ! 

Ha en fortsatt underbar söndag ! Vädret gör allt så mycket bättre! :)

Some of this shit


Dags för nästa bild, den är inte så intressant. Det är min altandörr från rummet som jag försökt täcka för när jag skulle sova, det var för ljust vilket är rätt komiskt eftersom det absolut inte får vara för mörkt när jag ska sova. Hade jag designat rummet hade jag valt mer täckande gardin så att det gick att få det mörkt någon gång på dygnet. Men jag vande mig till slut :)

Verklighetsflykt?



Dags för bild nr 3, Westlies huvud syns där som ni förhoppningsvis ser. Men det var inte därför jag tog kortet. Nej som ni ser så är vädret inte det bästa. Det var den kallaste dagen av alla jag var där. Det var ca +4 vilket var otroligt kallt. De som bodde där fick nästan en hjärtattack eller liknande. Jag hade inte direkt med mig kläder för det vädret så jag frös som jag vet inte vad hela dagen.. Men som tur var det bara 1 av 23 dagar :)

Idag, idag, igår och idag

Idag var det tillbaka till gamla rutiner, det vill säga jobba på ridskolan. Solen sken hela långa dagen och finns det något bättre? Jag trivs på mitt jobb :) Hade dessutom sådan tur att jag fick början 8 istället för 7 = Gillart!! Fixade ny frisyr på Benjamin, så nu ser han lite mer vårdad ut haha. Fina hästen! 

Dock var jag väldigt trött efter jobbet. Åkte till Ängsvägen och slängde in en maskin med tvätt, gled ner i soffan och gosade med katten. Nu är jag dock hemma på Nederstavägen, nyduschad och ren vilket känns bra. Dock fortfarande trött så ska kanske belöna mig själv med en liten powernap ;D

Juste det har jag glömt, gårdagen tillbringade jag med Vero, vi åt på Waskos och sjöng singstar så det dånade om det. Jag älskar det spelet, trots att jag absolut inte kan få fram annat än falska toner ur käften. Men jag lyckades vinna rätt många gånger vilket gjorde mig mycket stolt. Vero är svårslagen annars hahaha :) Kvällen avslutades med att vi kollade på Trassel, som var såå bra! Dock såg jag bara halva filmen eftersom jag somnade men ändå. Det jag såg var duktigt bra!!

Nu orkar jag inte skriva mer osammanhängande texter. Vi höres!

Favorites

Idag har jag tillbringat mestadelen av tiden i stallet. Skänklade runt på den vita änglahästen, som för dagen var lite spänd och nervös. Tyvärr slutade det på 57%, men jag gjorde vad jag kunde av situationen och ja vi fick i alla fall poäng på alla punkter haha :) Han är så söt pållen lilla. 
Skänklade även runt på prinsen som tyckte det var skönt att få sträcka på benen och jogga runt lite i ridhuset. Innan jag åkte bort var han halt efter en broddskada på insidan av karpalleden och nu när jag kom hem har han fått en spark på halsen... Dum häst, men han sätts igång nu igen :) Madicken borde känna sig hotad för jag gillar den här fuxen väldigt mycket haha!


Nu ska jag klä på mig, sminka mig liite och sen rulla hem till Vero !! bye bye

Just a little bit!

Dags för bild nr 2, här ser ni lite utav det rum som jag tillbringade sovtimmarna i under min lilla resa. Sängen var inget man direkt skröt om, den var skön men jävligt liten. Resultatet av det blev att jag ramlade ur sängen 3 gånger.... Jag borde sova i en säng med staket eller något liknande hahah. Dock har amerikanarna något speciellt för sig när det gäller sängar, det är som att vara prinsessan på ärten. Man har minst 2 madrasser och 1 bäddmadrass. Sen är det typ 3 täcken och i den här lilla sängen hade jag 2 GIGANTISKA kuddar. Jag klagar i och för sig inte eftersom jag är besatt av kuddar men det blev rätt trångt!! 

Den bedårande hunden heter Westlie och tillhör Alex som jag delade lägenhet med :) Han var än jäkel på att rymma, men ack så söt!





RSS 2.0