and from now on

Förlåt var tvungen att skriva ett inlägg till haha men asså seriöst läset något som fick mig att njuuuta så gaalet mycket. Gillar det starkt tyvärr lite små hemligt men sååååå underhållande. Min älskade S vet precis vad jag snackar om för hon vet allt haha. Det är juh liksom halva jag där och skulle vara lite konstig att bara gå runt med en halva som var helt omedveten om vad som hände hihi hände ni med eller? xD

morsning korsning i lingonskogen höhö

and after that

Ni vet mig Nathalie S Brage som skriver i den här bloggen. Såhär ligger det till med henne att hon har ett otroligt kontrollbehov i vissa sammanhang. Och har hon inte det får hon nästan panik. Jobbigt läge för henne liksom. Eller vad säger ni??

haha nej men jag är rätt skrivsugen och har lite saker att beta av, men de har jag ingen lust att skriva om höhö. Blir mest skit i det här inlägget :):) Typ som att mitt hår blir så gaalet mysigt när det är sisådär halv torrt hihi det är de nu och då ser de typ ut såhär:


Vad ska jag mer skriva hmm att jag vad svårt det blev nu haha. Nej men jag borde verkligen städa mitt rum. Alla skulle få en chock om de såg hur de såg ut för det är inte vanligt att det är stökigt i mitt rum. Är lite pedantisk på den biten. Men det finns ingen tid att ta tag i det känns det som. Men imorgon så ska jag nog ta tag it ska ni se. Eller på onsdag, kanske torsdag till och med. Ja vi drar slutsatsen att den som lever får se !!

Nej nu ska jag försöka att inte blogga mer för idag haha !! puss på er söta och ni fula kan bara gå och dö :):)

plötsligt händer det !!!

Okej tänk er att ni sitter vid datorn och bara blir så galet sugna på något!! Det är hemskt jag vet. Det hände mig nyss. Var så sjukt sugen på lite coke som Alex skulle sagt men vi andra så kallade normala säger cola. Sitter i ett bra tag och in princip dreglar över datorn för att jag är så sugen. Sen ser jag den. Den bara lyser där bredvid datorn !! Och nej jag skämtar inte där stod det en halv liter med coke som Alex skulle sagt medan vi andra "normala" säger cola! Det är helt vansinnigt, jag tror alla förstår hur underbart det var. Nu ska jag njuta av min cola eller som Alex säger coke höhöh

in the ghetto

Fortsätter med min lista och måste varna känsliga läsare nu för här kommer ett inlägg med ganska mycket kritik i eller något haha fördomar kanske går bättre in. Men vill i alla fall skriva ett inlägg med min känsla för Nynäshamn!
Nynäshamn = Världens ände, seriöst man kommer inte längre ifrån en civilisation än Nynäshamn. Människorna där orkar heller inte ta sig därifrån vilket inte är konstigt eftersom det ligger så sjukt jävla off. Vad leder det till? Jo incest helt enkelt. Det blir samma människor som ligger runt å ja hela den skiten tror ni fattar. Det är riktigt illa. Att de som bor i Nynäshamn dessutom kallar det en utgång när de går till lokalkrogen och "festar" är bara gaaaalet. Nej i Nynäshamn vill man inte bo. Det är inget att satsa på hahaha.

Som sagt ber så hemskt mycket om ursäkt till de känsliga läsare som lätt tar åt sig. Tyvärr är det bara ett bevis på att det jag skrivit är sant så ja jag ber bara så hemskt mycket om ursäkt till er som gör det. Jag lider med er att ni bor där ute! ;D;D

waking up in vegas

Nu har jag lite aggressioner att få ut. Något som verkligen stör mig är folk som inte fattar hur mycket man ställer upp och lägger ner energi. Att folk inte förstår att ens ork tillslut tar ut och då får man dirr skit för det. Att man inte kan acceptera folks situationer. Att man måste toffla runt 24/7 för att ens få ut en smula för det.
Nej det gör mig rent av helt rasande !! Och man kan göra saker på 2 sätt, 1 förklarande och 1 för att verkligen sätta dit folk. Det sista alternativet är rent ut sagt så jävla taskigt !!! HATAR DET !! Kan knappt bokstavera tillräckligt för att få ut frustrationen över situationen. Men men livet går vidare, tänkte börja snacka lite stall istället haha
Red stor vit häst idag och jag gillar honom bra mycket. = otroligt söt pålle :):)




and thats just me

okej ska försöka beta av min lilla lista från igår haha,
Vi börjar med punkt ett då om mig har jag för mig att det stod ;p
I alla fall så är det såhär jag tänker att jag är så fruktansvärt glad att jag är jag. För nu slipper jag möta mig själv. Jag kan verkligen vara en rå idiot och så jävla dum. När jag tänker efter på hur jag uppfattar mig själv så kan jag verkligen bli arg på mig själv. Hahaha låter det bra? Men samtidigt så älskar jag mig själv, det här är bra komplicerat. Men jag är glad att jag är jag för då slipper jag som sagt möta mig själv och det är jag glad för. Men jag vill förtydliga för er att jag inte ångrar det jag gör/gjort. Jag är bara väl medveten om att vissa saker är bara så sjukt dumma :):)

Nej nu ska jag använda min tid till något vettigare !!

varje dag jag möts av

Läskiga saker att skriva här nu. Det är en liten prick som ville bli vän med mig på fejan, jag kände inte igen honom så frågade lite fint i ett meddelande vem han var. Sen har det kommit fram att han vet var jag bor, att jag känner Porre. Fast han gör inte det och Porre har ingen aning om vem han är. Jo den där pricken är lite små scarry. 

Nu över till något helt annat :):) Inatt sov jag som den lilla prinsessa jag är. Stenhårt och faan vad skönt det var. Vaknade helt utvilad och det är alltid lika underbart. Nu sitter jag bänkad framför min söta lilla dator och dricker mitt fantastiskt goda kaffe. Det är så morgonen ska startas. Snart är det dags för lite skola, eller tåget går om en timme hehe.

Nu över och ut dags att checka ut slut!

that just sucks

Okej jag har samlat på mig så himla mycket saker som jag ville skriva idag, men eftersom jag inte sovit hemma så har jag inte kunnat skriva. Åkte dirr till jobbet imorse och sen har det varit full kareta hela dagen. Men ja tänkte skriver en liten minnes lista på det som jag ville skriva om idag så får jag försöka komma igång och skriva allt någon dag här i närheten för nu lääääängtar jag efter min underbara säng !!

Men här är den då:
- möta mig på stan
- Nynäshamn
- Jack Sparrow
- Barney Stinson
- Winegums
sen tog det slut hahaha men nu orkar jag verkligen inte skriva mer. :):)

Pusspuss

somebody said

Hur bär man sig åt när man vill få reda på något från sig själv som man inte vet? 
Jag måste veta snart och handla efter det, men får inget svar. Frågar gång på gång.. Det är jobbigt kan jag säga.
Men med tiden kommer det säkert komma snart :):)

Annars har det varit dålig uppdatering idag, ber om ursäkt men har inte orkat helt enkelt.. 

Nu orkar jag inte mer igen byebye

Lifes mistory

För er som inte vet allt om mig får nu 10 saker om mig :)
- Jag äter inte gröna godisar
- Jag är vego, äter alltså inget kött :):)
- Jag hatar att ha byxor på mig !!
- Jag äter inte nöten i toffifee
- Är beroende av idomin och nässpray
- Har svårt att komma i tid och hålla tider = tidsoptimist till 110%
- Samlar på kulor som man skakar så snöar det i dem
- Jag äääälskar blåa ögon !! Helt såld på det.
- Jag hatar och då menar jag HATAR att inte få som jag vill !!
- Jag gillar att vara brun :):)


some of these times

Hmm måste kanske börja fundera på ett nytt storslaget namn på bloggen för det har kommit fram nya beundrare. = Snart ligger jag på blogg toppen mohahah. Nej riktigt så kul är det tyvärr inte :(:(
Men tänkte bjuda på en bild på mina trognaste faans här på bloggen. De krigar som de två sanna judarna de är för att läsa min blogg varje sekund, MINST !! haha nej så kul får vi inte ha det heller tyvärr. Nej men här har ni dem

Synd att ingen av dessa bruttor har hand om guldbaggen eller nobelpriset eller något för har en känsla om att isf skulle jag ligga ganska bra till där och om inte annat smöra till mig ett litet pris hahaha. Nej nu ska jag återgå till att inte gör något :)

pusspuss

Oförstörd för mig

Okej livet är fullt av val, varje val man gör har sin konsekvens. Om den blir bra eller dålig är upp till framtiden att bestämma. Oddsen är 50/50 och varför gå och vara rädd för att det inte kommer bli bra. För trots att det blir dåligt kommer det något bra med det med. För allt gott för något gott med sig, så sägs det i alla fall och jag väljer att tro på det. 
Imorgon kanske jag har lite nya spännande nyheter om jag nu lyckas under natten bestämma mig för hur jag vill att mitt liv ska vara den närmaste tiden framöver. För visst kan vi påverka lite utav det som händer !

Nej nu ska jag sova och vila upp min stackars kropp!!
Krya på er alla sjuka människor där ute.

dubbelspår

Det är verkligen de små sakerna som gör livet !!

the time

okej nu har Sofie snott mitt ord viisst, det är inte alls okej.... Vi hade ett seriöst samtal om det igår men verkade inte som det gick hem. Vi kom överens om att hon skulle säga absolut. Funkar juh inte om man springer runt och snor saker från varandra sådär som hon gör -.- (otroligt arg gubbe) Nej det funkar inte alls. 

Men nu måste jag klä på mig om jag ska komma in till skolan över huvudtaget xD

thats it

HAHAHAHAHAHAHA !! jag älskar att min mentor älskar mig = ger mig 5 min sen istället för frånvaro på hennes lektion ;D
Sen borde jag egentligen befinna mig på handens tågstation nu men sitter bänkad hemma vid datorn istället. satsar på 12:16 tåget istället :):)

what you waiting for?

Äntligen fredag, tyvärr har jag inte så mycket helg att se fram emot men det känns ändå alltid lite skönt med fredag :):)
Borde egentligen försöka satsa på att sätta lite fart och få mig fit för skolan men jag är dödstrött. Sovit för hårt inatt tror jag. Det är en sak som är ganska rolig egentligen, man har verkligen en massa olika orsaker till varför man är trött. Man kan inte bara inse att idag är jag trött utan ska hitta en orsak till varför. Antingen har man sovit för mycket, för lite, för hårt, för oroligt eller någon annan dum bort förklaring ;D

nej nu känner jag mig redo att möta världen så tänker gå upp !! Skönast denna morgon är att jag sovit över hos papi så det är inte långt till tåget och jag sparar en hel kvart till skolan !!!

Bye bya my dearest

Enter the ninja

Ja då var man hemma en snabbis och en paus bland alla dagens aktiviteter. Imorse som ni förhoppningsvis läste var jag lite seg startad och kom lite sent tyvärr. Men hade spännande lunchdejt med Sofie, fick min fon fixad av en gullig prick på phonehouse och nu fattar jag nada av den. Sen hade vi lektion efter lunch också som jag snackade frrån början till slut i, och jag överdriver inte. Konstigt att jag ens han andas där emellan. 
Efter skolan hittade jag och Sofie till Årsta partihallar vilket ledde till att i mitt skåp i skolan står de numera
2 kg djungelvrålklubbor
150 jordgubbssnören
25 twix - 2 (provsmak xD)
103 st bubsar = MUMS I ALL OÄNDLIGHET
Vi har med andra ord ett ordentligt lager.
Jag var så snäll att jag körde hem Sofie och sen for röda faran raka vägen till Maxi för nästa aktivitet som var handla! Mami hade skrivit en fin liten lapp med vad som behövdes och jag hittade lite extra (mohaha)
Nu är det paus som sagt men ska slänga ner lite kläder i väskan för ska åka till papi och sova inatt. Så först middag där, sen ut till Dåntorp och skänkla runt på liten brun och sen hem och SOVA!!

Nu över och ut !

han är blåst

När väckarklockan ringde imorse blev jag vansinniig hade inte sovit klart! Började gorma på den men vad hjälpte det? Den ringde på så var bara till att göra en kraft ansträngning och stänga av skiten. En halvtimme senare stod jag och glodde i kylen och konstanterade att jag inte var sugen på något så tog lite glass till frukost Istället ;D Slank ner en kiwi också hihi. 

Nu har jag egentligen lite små brotom eftersom jag började mina första lektion för el quattro sedan men jag ligger så skönt här i sängen med datorn i knät vilket gör det hela ännu varmare och skönare :):)






på gång

I all skit med fonen som definitivt lever ett eget litet liv så kommer lite kul saker också :):)
Fick hoppa lite på Tino idag och jag gillar hästen mer och mer hela tiden så det är bra det ;D Läängtar redan nu efter att få rida honom imorgon hihi. Måste försöka få en vettig bild så ni får se stjärnan :):)

Nej nu ska jag krypa ner i min säng och sova lite, Nathalie är dödstrött efter dagens aktiviteter !!

natti natti

Aint no hollaback

Vilken fantastisk lättnad det är nu i min rygg. Tror det är svårt att förstå hur ont jag egentligen får. Men nu har jag varit hos min lilla naprapat och fick till och med 10 minuter extra och jag känner mig som en ny människa igen. Nu har jag dessutom legat på sängen och myst med min underbara katt ett bra tag så nu är jag fit for fight igen :):)

Nu ska jag dricka lite kaffe med mami och sen är det snart dags med full fart igen, lite hoppträning idag på liten brun pålle !!

Break free

Efter att ha haft ännu ett spännande samtal till tele2 ska jag nu (IGEN) uppdatera mjukvaran i min fon. Orkar inte med sån här skit varför funkar inte bara saker??? Men jaja har tydligen några stora mess som väntar på att få komma fram så det är lite små spännande. 

Hoppas det går fort för vill hinna förbi min trolovade innan naprapaten :):)

ciao ciao

bad things

Juste min fon kan inte ta emot mess igen -.- den ligger just nu överst på min att slakta lista !!

Hotta bruuuudar !!


Pearly gates

Godmorgon folket !!
Eller om den är god har jag inte kommit fram till ännu. Hittills helt ok i alla fall. Borde inte vara trött för har ändå sovit typ 7 timmar i natt. Men börjar vakna till nu. Sitter bänkad vid datorn med ett stort glas kaffe ( japp det är oslagbart gott att dricka kaffe ur glas !) och funderar på om det är en god morgon eller inte :):)

Men nu ska jag klä på mig och börja bege mig mot tåget snart

tjingeling !!

damp attack

Finns det något mer frustrerande än att inte hitta tvdosan?? Har klättrat, krypit, ålat omkring i mitt rum och vänt upp och ner på allt = den var försvunnen. Tillslut gick jag och kollade tvätten och klart att den åkt med de gamla säng kläderna från när jag bäddade rent tidigare idag xD Ibland är man allt för förvirrad haha.

Nu ska jag lägga mig och glo på tv så natti natti !

Humor på hög nivå !!

Mannen är kvinnans bästa vän. Han hjälper när hon känner sig osäker, tröstar henne efter en dålig dag, inspirerar henne till att göra saker hon aldrig trodde hon kunde göra, gör att hon kan uttrycka sina djupaste känslor, ser till att hon alltid känner sig som den vackraste kvinnan i rummet å låter henne vara trygg, sexig, å oövervinnelig. Nej vänta!! Jag tänker på VIN. Det är ju vin som gör allt detta!

Kom genom eld

Serre vad det är kallt i mitt rum !! Är nu hemma efter en dag med massa spännande händelser. Eller kanske inte så spännande men det har varit skola, donkendejt och trevligt springsällskap. Dock inte så mycket springande men sällskapet bjöd på skratt haha xD Funderar på att ta en kopp kaffe och försöka få upp värmen och sen städa mitt rum lite. Blivit rätt dålig på den fronten faktiskt. 

Dags att checka ut, SLUT!


thats it

Okej nu har man bänkat arslet i skolan och jag borde egentligen läsa min lilla bok "Karlstad zoologiska", eller jobba på min psykologi uppgift som jag överlämnat till Sofie haha. Men jag har ingen lust så tänkte sitta och störa alla andra med lite sång och skitsnack som jag sysselsätter mig med för det mesta haha.

var så illa tvungen xD

Nunnan åkte buss och sade till chauffören:
- Innan jag dör så vill jag göra det. Men bara om ni är ogift.
- Jag är inte gift ljög chaffisen.
Nunnan:
- Men jag måste dö oskuld så det får bli där bak.
Efter akten så sade chaffisen:
- Jag ljög. Jag är gift och har 4 barn.
Nunnan:
- Jag ljög också. Jag är en bög som ska på maskerad!!

No letting go

Okej jag hinner med ett till inlägg xD haha jag har nu hunnit klä på mig det blev leggings långt gult linne och en svart tröja över. Riktigt nöjd :):) Väskan är packade med träningskläder och ja sminket är på, men orkade inte göra så fint så det blev bara lite på ögonen xD Har inte gjort om gårdagens tabbe då jag glömde sminka ena ögat -.-

nej nu ska jag göra klart det sista och sen börja vandringen mot tåget !!

Ciao
Jo ska lägga till en sak. När man är riktigt nära vänner då delar man samma problem och man är där för att lösa dem tillsammans och du vet att jag är här och jag hoppas allt går bra och att det inte är ett problem :):)
Du är mitt allt och kommer alltid vara det ! Kärleken till dig kommer aldrig kunna beskrivas med ord, mer än att utan dig inget mig !! <3



next dimensional world

Hmm ibland är bara allt dö jobbigt. Som idag, klockan ringde vid kvart över nio och jag var bergs säker på att jag skulle dö av trötthet. Sover så gaalet dåligt. Täcket hade åkt ur påslakanet inatt och allt detta besvär på grund av min jävla rygg -.- 
Nej men morgonen fortsatte jag begav mig uppåt och skulle hämta min smootie och gissa vad jag ser då !!! DET FUCKING SNÖAR UTE !!! Men nu får väl himlen ta och ge sig seriöst, jag orkar inte med mer snö. Nu vill jah ha vår och sommar och bli äckligt brun och bada hela dagarna !!

Nu borde jag egentligen sätta fart eftersom mitt tåg går om 45 minuter och jag har en hel del att firra innan jag går. Men orkar inte. Ska göra min lilla morgonrutin med kaffet hihihi me löööööv that !!

Över och ut !

Green to black

Duschfantasten nummer 1, HAHA vilket skämt. Nej men alla säger jämt att det är så jävla skönt att duscha att de står hur läänge som helst. Visst det är skönt när man väl är i duschen men allt meck efter !! Man blir blöt och jäklig och allt är bara såååå jobbigt så. Sen hur jävla kul är det att stå och glo in i en jävla glasdörr eller vitt kakel?
Nej jag vet definitivt roligare aktiviteter i så fall. 
Haha nu låter det som att jag inte dushar det var juh kul xD Nej så kul har vi det inte. Men det är helt klart en jobbig aktivitet som man bara gör för att =)=)

Nu ska jag krypa ner i sängen mesa lite planer med en söt prick och sen försöka läsa de 200 sidor som är kvar i min bok som ska redovisas imorgon, HAHAHA vilket skämt !! Ja det var bra kul det Nathalie du kan juh fortsätta drömma!

Nej morsning korsning på er nu alla underbara och alla mindre underbara !

Bjuder på veckans schema istället ;D


But we all see

Jaa hade bloggen funkat som den ska så hade jag tänkt lägga upp veckans låt. Men nu vill den juh inte så jag kan inte dela med mig utav den nu. Det blir tyvärr så att nu får vänta !!

Nu ska jag tjata på mamma för jag håller på att dö av hunger !!

happy birthday

Idag är ingen vanlig dag för det är världens bästaste Niklas födelsedag hihi =)=) Nu är han stor på riktigt ;O nästan lite småläskigt måste jag säga !! men bolaget nästa hahahaha

Commander

Har snott det här citatet från en människa som jag tycker mindre bra om men citatet är för jäkla bra!

" En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket du älskade henne och hon kommer vakna upp bredvid killen som redan visat det!"



can't breathe without you

Det är jobbigt att försöka glömma något när varenda sak man gör och varenda jävla låt på radion påminner om det.. Men men jag tror jag är på god väg snart. 

Annars kan jag berätta att jag sovit så fruktansvärt dåligt inatt, min rygg gör ap ont och jag funderar på att amputera bort det :):) Måste snart gå upp och göra mig klar för skolan där sitter Sofie på spännande information = me like me like. Kan inte vara kul att gå i samma klass som oss höhö !!


Nej nu måste jag bege mig, blir till att åka tåg idag tyvärr :(:(



out of my life

Ja då börjar söndagen lida mot sitt slut och jag har hunnit med hela två ridpass. Var av det ena inte gick något vidare och det andra var hoppträning på ridskolan som började lite sådär halv katastrofartat men som slutade helt OK! Benjamin är för söt hihi. Nej men det känns som vi kommit lite längre nu och det är skönt. Tanken är att det ska komma upp en liten film på den vilda bruna också även kallad Tino =) men måste lägga över den först så kommer den sen.

Sen ska jag bara skriva såhär att jag kör en favorit i repris, dock behöver jag väldigt mycket stöd och hjälp den här gången för det här är sååå mycket jobbigare. Men nu blir det morsning korsning på ett tag, tills jag är med i matchen igen Sist tog det väl ett år typ så ja haha hur lång tid tar det den här gången må tro? Men ut ska du !!

Bye bye får se om filmen kommer redan idag ;D

-Utfyllnad-

"Håll mig hårt, eller släpp mig helt !" - Vad är det för citat egentligen? Tror ingen någonsin vill släppa en människa som den gillar, oavsett på vilket sätt, men visst kan det vara skönt att slippa stå mitt emellan. Samtidigt, vem vill ha en toffel?? 
Nej helt klart ett konstigt uttryck det där. Skulle jag bli tvungen att välja skulle jag nog ta hmm, släpp mig helt faktiskt. Det är nog lättare egentligen att bara släppa allt, säga hejdå och sen inte höras något mer. Nu behöver jag inte välja så då får man ta skiten istället. Jo så blir det helt klart och det här var ett bra flummigt inlägg haha xD

ciao ciao

Hjärter dams sista sång

Jag är hemma igen och är ordentligt utvilad, helgen har varit väl spenderad med lite rajraj, bubblande i poolen, bastande och även lite sightseeing i Helsingfors :) Jätte mysigt har det varit!!
Nu ska jag nog snart byta om och fara iväg till stallet och skänkla runt lite på söt brun pålle. Eller sova en stund först, blev lite för lite sömn inatt. Båten kom in för tidigt helt enkelt. 

Tog bilen till båten i fredags och faan vad skönt det var när man skulle hem !!! Helt klart värt det. Dock var det iofs lite sisådär småjobbigt att köra hem idag men oslagbart mot att ta sig hem kommunalt vilket tar 40 år.

Nej nu över och ut !

åååh suck

typiskt att en av världens bästa kommer hem i helgen när jag är borta hela helgen -.-

:D:D

Jag är så jävla glad för att jag har en inbyggd GPS i mitt huvud. Ska snart sätta mig i bilen och köra till Värtahamnen och det enda jag har till häjlp var pappas förklaring men jag har stenkoll på vart jag ska ;D För jag är såå jävla bra hihi.

Nej nu måste jag fortsätta packa och fixa lite innan vi ska åka annars blir det knaaas

Gör allt för att göra mig lycklig

Borde vara: Full fräs i mitt rum städa, packa och fixa i ordning mig själv. Göra rent i MMs hus skriva lapp till Alex.

Sanningen är: Jag har bänkad arslet framför datorn och förbereder mig för det som borde göras. Funderar på att ta en liten tupplur eller läsa lite. Är så gaalet trött blev sent igår och tidigt imorse.

Sen en liten kommentar om att jag för tillfället är helt besatt av svenska låtar. Har världens bästaste lista på spotify me löööv it !!

Nu över och ut !!

Gullig hest

Hemma efter en sväng till stallet och lite skänklande på gullig brunhäst som sprang såå fint så fint så :):) Är riktigt nöjd med dagens prestation så det är alltid lika bra. Nu ska jag springa upp två trappor och så ska mami massera mig lite och sen blir det sängen för mig idag :):)

Morsning korsning i lingonskogen

Juste gjorde lite fys innan hemma i köket höhö det gick sisådär måste jag säga men dagens situps, armhävningar och alla de andra övningarna är avklarade = bajs jobbigt !! Men siktar mot toppen så då får man ligga i hihi

=/

Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till,
och jag vet inte varför
men varje gång jag ser dig känner jag att det enda jag vill,
är att komma dig nära

Prinskorv


Liiiten sööööt katt är nu = stor gaaalen katt !! hihi nejdå världens bästaste

Andas

Ja en liten uppdatering här tänkte jag hinna med, vill få fram att jag har världens universums värsta huvudvärk -.- Det är nog tyvärr så som en gullig liten prick sa igår att jag är immun mot värktabletterna eftersom jag missbrukat dem grovt den senaste tiden för nu funkar de verkligen inte :(:(
Sen kan jag även meddela att jag äntligen hittat min plats i köket, med andra ord en maträtt jag behagar = omelett. Ja den blev perfekt stekt och smakade bra. Så nu i framtiden när det blir dags att flytta härifrån så har jag en maträtt till. Kanske blir fredagsmaten för den är lite mer exklusiv än keso och banan som är den andra rätten höhö.

Nej nu måste jag fortsätta att förbereda inför imorgon ska packa och fixa lite, städa och så. Se till att alla MM saker är på rätt ställe så Alex hittar dem. Hon är så gullig och passar min prins medans jag flyr landet över helgen :):)

byebye

Sleepless

Åh herregud vad jag är trött !! Somnade till ute på Tyresö idag till och med och det är väl inte det bästa under skoltid ;) Vet egentligen inte varför jag är trött heller. Det bara slog till. Tänkte ta och sova lite nu faktiskt så jag orkar med kvällen aktivitet. Skulle egentligen åkt med Mami och simmat lite nu vid sex men ska rida Tino ikväll så då kändes det som det blev lite väl mycket. Kör på med lite fys hemma istället tror jag. Läängtar efter duschen ikväll och om inte mest av allt MIN SÄNG <3

Annars tänkte jag bara skriva lite om min katt som inte föddes fullt normalt, eller om det är så att hans mamma tappade honom i hans yngre dagar för normal det är han inte.. Han är som besatt av att stoppa ner sitt huvud i saker, nyss var det min lilla necessär som blev hans offer. Bara det att problem uppstod när han skulle dra upp huvudet för då "fastnade" den på huvudet. Inga problem för honom han började vandra omkring nere på mitt rum MED NECESSÄREN PÅ HUVUDET !! Den ramlade visserligen av ganska kort tid efter men dum som han är stoppade han ner huvudet igen -.- Han bjuder i alla fall på skratt :):)

Nu over and out !!

risky

Okej just nu sitter jag hemma hos S och vi har haft en hel del bus för oss. tryckt i oss lite glass med vaniljvisp har vi hunnit med också. mumsmums. Snart ska jag bege mig hemåt för S ska ut på andra aktiviteter och jag tänkte landa i stallet :) De är alltid kul det. Sen ikväll ska jag fara till Vendelsö och sova hos Malin. imorgon är dte upp aptidigt och stalltjänst som är tanken :)

Nu över och ut javisst!

Wind of change

Vaken, pigg och alert javisst!! Nu blir det stallet för min del =)
Morsning korsning på er!!



Sorry, blame it on me

Ja nu är jag hemma efter en dag späckad med nya intryck. Det har varit Föreläsning, donkendejt, barnkalas och lite annat smått och gott. Jag har gått från att allt är åt helvete till att återfå lite hopp. Allt tack vare S :)
Nu ska jag snart lägga mig och läsa lite i min bok som måste vara utläst den här veckan.. Bara 300s kvar -.- Känns lovande verkligen. Men jag har mig själv att skylla på dålig planering. 

Nu har jag gjort mitt så det är endast upp till dig att ta nästa steg!

Med de orden lämnar jag er nu för den här gången. Kanske kommer tillbaka senare om jag känner för det*
Tjoho!

..

Jag hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas och hoppas i all oändlighet på Sandras teori just nu. Jag är en stark människa som tycker det jag tycker just nu. Det har jag delat med mig av och det var en STOR lättnad ska ni veta. Nu är det bara att hoppas, hoppas, hoppas och åter igen hoppas lite till att det slutar bra :):)

morsning korsning alla bananer


När vindarna viskar mitt namn

Det är tisdag morgon och träningsvärken är här !! Yees längtar redan efter kvällens träningspass sweeet :):)
Idag ska jag även hem till kusin vitamin för att ena hennes lilla barn fyller år, lite sisådärsmå kul i alla fall.
Sen nu när jag sitter här försöker jag borsta mitt hår eftersom det tydligen kört en tornado igenom det. Men det går åt helvete. Känns typ som en T-rex gör det och bara sliter och drar fast sen så är det bara jag.. Men det måste göras så tänker kila upp och hämta min balsamspray för barn nu hihi

Över och ut

Dangerous

Äntligen hemma efter dagens träning och pållen var en stor mupp idag med. Dock otroligt mycket mindre än igår men fortfarande rätt muppig. Men jag gillar pållen ändå :):) Dock är det träningsvärk från igår, egentligen på helt fel ställen men ibland blir det så när hästen ställer sig på stället och gör fina hopp åt fel håll och tror att varje vrå i ridhuset är en köttätande mutant tiger. Men träningsvärk är skönt :):) Låtsas inte om att det är av fel skäl hihi. 



Nu ska jag inte skriva mer för idag så tjingeling på er folket !!

pics

Faan vad det uppdateras idag xD Men kan inte låta bli att bjuda på den här :) jag ääälskar den !



Veckans låt!

Här har ni veckans låt !! Och jag bara älskar den här låten.


Do you ever feel like a plastic bag,
drifting through the wind
wanting to start again?
Do you ever feel, feel so paper thin
like a house of cards,
one blow from caving in?

Do you ever feel already buried deep?
6 feet under screams but no one seems to hear a thing
Do you know that there's still a chance for you
'Cause there's a spark in you

You just gotta ignite, the light, and let it shine
Just own the night like the 4th of July

'Cause baby you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go "Oh, oh, oh"
As you shoot across the sky-y-y

Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go "Oh, oh, oh"
You're gonna leave 'em falling down-own-own

You don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow

Maybe your reason why all the doors are closed
So you could open one that leads you to the perfect road
Like a lightning bolt, your heart will blow
And when it's time, you'll know

You just gotta ignite, the light, and let it shine
Just own the night like the 4th of July

'Cause baby you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go "Oh, oh, oh"
As you shoot across the sky-y-y

Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go "Oh, Oh, Oh"
You're gonna leave 'em falling down-own-own

Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon
It's always been inside of you, you, you
And now it's time to let it through-ough-ough

'Cause baby you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go "Oh, Oh, Oh"
As you shoot across the sky-y-y

Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go "Oh, Oh, Oh" (Oh, Oh, Oh)
You're gonna leave 'em falling down-own-own (Oh, Oh, Oh)

Boom, boom, boom (Ohhhhhhhhhhhhhhhhh)
Even brighter than the moon, moon, moon
Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon 

Teenage dirtbag

Okej träningsnarkoman nästa ! Precis hunnit med första rundan, nu ladda upp och sen träning ikväll. Mitt nya liv är här och det finns ingen tid för annat än träning där. Kanske låter tråkigt för vissa men för mig är det de ända som hjälper just nu! Jag behöver något att tänka på så träning träning och åter träning !

words like this

Hoppet är det sista som överger människan, och faaan vad det är jobbigt !! eller frustrerande kanske är ett bättre ord !


Thats life

Godmorgon det är ap tidigt på en måndagsmorgon men jag är glad och har upptäckt att jag har universums bästaste vänner!! Även att det är alla dessa små saker i vardagen som gör ens liv till vad det är, It's the little things that makes life big,
Hade världens bästaste mes att vakna till imorse från en av de bästa och det gillar vi massor !!!
Dock har jag en hel del som jag borde lämna utanför mitt liv också men det är svårare än vad man tror. De har sina bra sidor trots att de dåliga tagit över.

Men nu måste jag sätta fart om jag ska hinna med mitt tåg see ja

Gubben i lådan

Jaa då var den här veckan avklarad och nästa börjar närma sig. Jag tänker krypa ner i sängen dirr efter det här och läsa lite för att sen få den välkända skönhetssömnen.

Hoppkursen idag gick väl bra om man tänker på omständigheterna, men jag gillar pållen Benjamin ja :) Dock klarar jag inte av när han hittar på att han är rädd för sockerbitarna eller bommarna på marken som om det gömde sig ett monster i neller bakom dem .... Men det är levande varelser utan vidare bra hjärnkapacitet så då är det smällen man får ta. Kul är det och jag är nu gaaalet taggad på nästa veckas träning.

Nu ska jag sova natti natti på er !

xD


Girls just wanna have fun

Ja min plan för igår gick inge vidare måste jag säga er xD Först var min tanke att bara åka på tjejmiddagen och sen hem och sova lite men nej nej inte då ! Slutade med att mitt huvud lutades mot kudden klockan 4 imorseochjag började jobba klockan åtta. HÄÄÄÄRLIGT !! 
När jag kom till jobbet blev det ett hallelujah moment eftersom den som jobbat igår inte gjort någon frukost åt hästarna så var bara att ställa sig och packa -.- Lite sisådär småstressande kan jag säga.
Men sen åkte jag hem och gjorde frukost med min bror och det var as gott ska ni veta !! Nu har jag dessutom hunnit sova några timmar till och ska snart åka och jobba igen :)

Tänkte bjuda på lite bilder från igår :):):)

A thing

Hellre äkta hat än oäkta kärlek !

wicked löv

Det här inlägget kanske aldrig kommer publiceras men jag skriver det för att jag behöver och det för att det är det som rör sig mest i mitt huvud just nu ! Det handlar om minnen och vi börjar med

1) Alla dessa mess i somras. Gulliga godnatt mess och mysiga mess att vakna till. De värmde som tusan!
2) När vi låg i soffan där uppe och glodde på Kungarna av Tylösand heeela natten ! och när jag skulle köra hem dig i spöregnet klockan 7 på morgonen :)
3) När vi däckade i soffan och jag typ fick kramp i benet för att du låg på det och S väckte oss klockan 5 för att han måste hem
4) De bajsbruna ballongerna :)
5) När jag hämtade dig i stan mitt i natten fast jag skulle upp och jobba dagen efter! Och vi däckade till Pinapple express
6) Allt kaffedrickande överhuvudtaget
7) När vi låg och snackade på studsmattan i x timmar och fick besök av gummitarzan hihi
8) PP är inte det pontus ?
9) Kryssningen, den första då. Den andra är inte så positiv haha eller jo för du söp uppmina pengar och söp bort mitt leg xD

Sen tog de slut, kanske är så det är meningen att de ska vara. Dags att släppa det gamla och inse att livet är på väg åt ett helt annat håll nu. Någon gång när jag är redligt packad kanske jag kommer kunna berätta om det för dig fast det kommer nog vara försent då för tiden går för fort, och jag har redan tappat dig :(



all time low

Mitt arsle är bänkat hos Jennifer och efter den härmiddagen är jag otroligt för jävlA MÄTT OCH INTE ALLS BRA PÅ ATT SKRIVA. hÖÖG KONCENTRATION för det är liite svårt !!
Men ett inlägg är här och nu ska jag tömma glaset med Sandra, hon tjatar så och Josefin säge ratt min blogg är värd att läsa för den är rolig hihi :):):)

Seek bromance

Hallå det är lördag kväll och det borde vara så att jag är taggad som satan, men nja dåligt på den fronten faktiskt. Men det brukar komma. Borde egentligen sätta fart dessutom har precis kommit ut ur duschen och om 40 ska jag sitta i taxin på g till Jennifer och middag med girlsen. Men jag skriver lite här istället höhöh.

Annars har hela dagen bestått av jobb/stall vilket är underbart !! Efter jobbet åkte jag till nästa stall med Alex och hon glodde lite på när jag red Tino, tror hon gillade honom lite hihi! Det gör jag om inte annat ;D
Men men nu måste jag sätta fart annars kommer folk bli galna på mig och det gillar vi inte.

Family foto

Min bror är äntligen hemma så denna fredagskväll ägnas åt familjemys :) vi har ätit gott och spelat geni vilket iofs var mindre kul eftersom det gick så fruktansvärt bra för mig -.- de tre poäng jag lyckades få var tack vare att de andra typ sa svaret till mig. Klarar inte riktigt av sånt så blev på lite halv dåligt humör där faktiskt. Men nu ska vi bänka oss framför tvn för lite mys så ska vara social igen !!

Natti natti på er sen för jag kommer inte in här mer för idag !

Hotel room service

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!! Måste säga att jag älskar att telefonisten som hjälpte mig med mitt smsproblem tidigare i veckan gjort en kommentar på mitt inlägg om det problemet!
Men den gulliga människa får definitivt veckas ros, det lovar jag !! Och jag tror inte jag skrattat så mycket på riktigt länge när det plingade på som det gjorde. Puss och Kram på henne, eller vad säger vi?





Part II

Dödstrött som jag blev igår kväll har jag nu fått min skönhetssömn och är på topp igen! Mornar är intemitt bästa men älskar att klä sig lite sisådär halv fint och sminka sig för skolan. Det har sin charm ändå :)
Idag kommer dessutom bror min hem !! Som jag saknar honom hela tiden !! Annars är helgens planer ganska smockade:
Imorgon jobb 07-15 och sen ska jag till Dåntorp och rida Tino. 18.30 är det tjejmiddag och förkrök hos Jennifer. Får se om jag går med ut sen, eller om jag tar mig hem på ett fint sätt.
Söndag jobb igen och sen 18 är det hoppkurs :):):):):):) Gaalet roligt juhe !! hihi

Nej nu måste jag sätta fart eftersom jag måste ta tåget och dåhar en tid att passa -.- Inte min bästa egenskap dirr. Men jaja

Ha en trevlig dag på er!

tristess

110 frågor - 110 svar


1. VEM PRATADE DU MED I TELEFON SENAST - Mami
2. VEM/VILKA SKRIVER DU MED PÅ MSN JUST NU - Serre? De där är ju gammal skit hihi
3. HÖGER ELLER VÄNSTERHÄNT - Skriver med höger annars använder jag vänster
4. HUMÖR JUST NU - Glad men seg
5. FAVORITGODIS - Skumtomtar och bubs hihi
6. ÄR DET NÅGOT DU ABSOLUT INTE ÄTER - Gröna godisar
7. KLÄDER JUST NU - Tjockiströja
8. MUSIK JUST NU - Cascada - sk8erboy
9. NÄR ÅT DU SENAST? - Några timmar sen om man inte räknar med skumtomtarna som jag trycker i mig nu.
10. VAD SA DU SENAST? - Haha så mycket som jag säger har jag ingen aning. Säkert ngt till MM
11. FAVORITKLÄDER - Hmm snygga jeans converse och vit tshirt :)
12. FAVORIT HANGOUT - S och alla andra goa och glada som gör mitt liv :)
13. OM DU VAR TVUNGEN ATT LEVA I EN ANNAN TIDSEPOK VILKEN SKULLE DU VÄLJA? - no idea
14. FISK ELLER BADKRUKA? - FISK!!
17. FAVORITFÄRG - Rosa är fint hihi annars blå eller grööön
18. SAFT ELLER ALKOHOL -!Alkohol ! hahhaha
19. LÄNGD - På tok för lång
20. HUR MÅNGA KUDDAR SOVER DU MED? - 21 :)
21. FAVORITVÄDER - SOOOOOOOOOL och väääärme
22. OM DU VAR FAST PÅ EN Ö, TRE SAKER DU SKULLE TA MED - svårt men husbil, oändligt med bensin och mat
23. SPELAR DU NÅTT INSTRUMENT - jodå det kan hända om jag kommer över ett :) men det låter förtäskligt
24. MORGON ELLER NATTMÄNNISKA - Nattmänniska måste jag nog säga
25. SPARARE ELLER SLÖSARE - Vad menas med det första?
26. VEM ÄR VIKTIGAST FÖR DIG? - Sandra :)
27. GYLLENEREGLEN FÖR DIG - Bättre att ångra något man gjort än att ångra något man INTE gjort
28. DET BÄSTA DU VET - Stallet, MM och S
30. BÄSTA FILM - Svår fråga faktiskt, men HP ligger bra till och Fast and furioius filmerna
31. TROR DU PÅ LIV PÅ ANDRA PLANETER? - Jo någonstans finns det säkert något. Frågan är med vad!
32. KOMMER IHÅG DIN FÖRSTA KÄRLEK? - Njae nej det gör jag inte,
33. GILLAR DU HENNE/HONOM FORTFARANDE? - tveksamt xD
35. TROR DU PÅ MIRAKEL? - Jaa verkligen, lite dåligt meddem nu bara
36. TROR DU ATT DET ÄR MÖJLIGT ATT VARA TROGEN FÖR ALLTID? - Nja nej jag gör nog inte det.
37. SER DU DIG SJÄLV SOM TOLERANT MOT ANDRA? - Kan vara låte små dålig på den fronten kanske
38. SER DU PÅ KÄRLEKEN SOM ETT MISSTAG? - huh?!
39. HUR MÅNGA BARN VILL DU HA NÄR DU BLIR STOR? - INGA!!
40. FRAMTIDSPLANER? - Bli bästn på häst :)
41. BIO ELLER PROMENAD? - Båda kan vara trevliga
42. ÄR DU ROLIG ELLER TRÅKIG? - Roligaste som hänt världen !
43. GLASÖGON, LINSER ELLER INGET? - Linser och glasögon men använder mest linser
44. TEKNISK ELLER OTEKNISK - Beror på dag och tillfälle
45. ÄR DU KITTLIG? - Jodå
46. SNARKAR DU? - nej, när jag sover dör jag :)
48. RÄDD FÖR INSEKTER? - Bara de inte är på mig så går det lugnt
49. ÄCKLIGASTE INSEKTEN? - Larver och maskar
50. STÖRSTA SVAGHET? - Kräver så fruktansvärt mycket uppmärksamhet

51. DET ÄR JAG BRA PÅ? - Ganska mycket, men prata är en liten speciallite som jag besitter
52. MUSIKSTIL? - Det som låter funkar oftast
53. LYCKOTAL? - nada
54. FAVORITBAND? - Inget
55. BÄSTA BOK? - Pojken som kallades DET
56. OM DU FICK VÄLJA EN SUPERKRAFTER, VILKA SKULLE DU VÄLJA? - Läsa tankar  
57. FAVORITORD - asså
59. CHIPS, MORÖTTER ELLER GODIS? - INTE CHIPS!
60. PIZZA ELLER HAMBURGARE? - Pizza isf
61. SKRIVER DU DAGBOK? - på sätt och vis här i bloggen
62. SPORT, A-EKONOMI ELLER BARNPROGRAM? - Barnprogram
63. NAMNSDAGSDATUM? - Ingen :(
64. HAR DU NÅGON FLICKVÄN/POJKVÄN? - Nej ser tomt ut där
65. TÄNKER DU NÅGONSIN PIERCA DIG? - Kanske höhö
66. FÖDELSEDAG - 30 sept
67. FAVORITCHIPS - Äter inte chips
68. SYNLIGA ÄRR? - Jaaa
69. DIN BÄSTA VÄN? - Supersöta Silver Sandra
70. STÖKIGT ELLER VÄLSTÄDAT? - Välstädat :)
71. GUNGAR DU PÅ STOLEN? - Tyvärr, och lyckas alltid välta dessutom
72. HUR MÅNGA KUSINER HAR DU? - ingen aning ett par stycken iaf
73. DETTA GÖR MIG ARGAST? -  De som stör mig på olika sätt :)
74. HAR DU UTÖVAT NÅGON SPORT? - Jodå en hel del.
75. I JULKLAPP ÖNSKAR JAG MIG? - En dator
76. SENAP, KETCHUP ELLER INGET PÅ KORVEN? - Båda
77. SKULLE DU NÅGONSIN FÅ FÖR DIG ATT HOPPA BUNGYJUMP? - Nej inte frivilligt
78. VILKEN HAND HÅLLER DU GAFFLEN I? - vänster
79. ANSER DU ATT MAN FÅR SKYLLA SIG SJÄLV OM MAN SLICKAR PÅ EN LYCKTSTOLPE PÅ VINTERN? - Ja!?

80. ÄR ALLA LIKA MKT VÄRDA? - Nej
81. VAD HÄNGER PÅ VÄGGARNA I DITT RUM? - hmm inget hyllor typ
82. VILKEN FÄRG HAR DU PÅ TAPETERNA? - beiga
83. PASTA, RIS ELLER POTATIS? - pasta
84. HUR ÄR DIN DRÖM KVINNA/MAN? - Ååh längre än mig blond och blåögd typ de
85. VILKET ÄR BÄST - Blåögd
86. LJUST ELLER MÖRKT BRÖD TILL FRUKOST? - inget
87. VILKEN LÄSK ÄR GODAST? - Vet inte beror på
88. VAD GÖR DU HELST? - Rider
89. SKÖNASTE SÄNGEN ATT SOVA I ? - ÅÅÅÅÅÅH min säng ! Sen Sandras säng hihi
90. HUR MÅNGA SYSKON HAR DU? - en storebror
91. BÄDDAR DU DIN SÄNG? - Jajamensan
92. BOR DU SJÄLV ELLER TILLSAMMANS MED NÅGON? - Med mami
93. ÄR DU ALLERGISK MOT NÅT? - Ja
94. ÄR DU MÖRKRÄDD? -Det kan du sätta pengar på att jag är !
95. ÄR DU DUM? - Nej verkligen inte
96. TROR DU PÅ ASTROLOGI? - njae
97. TROR DU PÅ MAGI? - Ehm nej
98. SLÄPAR DU FÖTTERNA EFTER DIG? - Nej men det kan hända
99. GYMPADOJOR, VÄLPOLERADE SKOR ELLER SANDALER? - Converse :D
100. VAD ÄR DU MEST RÄDD FÖR? - Ormar !!!
101. STÄDAR DU DITT RUM SJÄLV? - För det mesta
102. NÄR STÄDAR DU DITT RUM? - När det börjar bli stökigt
103. SKULLE DU KÄKA UPP EN CLEMENTIN FÖR 5000KR? -Det kan jag lova dig !
104. HAV ELLER SJÖ? - Hav om de är varmt annars sjö
106. ÄR DU RÄDD FÖR BLOD? - Rädd och rädd, jag blir yr och tycker inteom att titta på det bara
107. SKULLE DU KUNNA TÄNKA DIG ATT BLI VEGETARIAN? - Yees
108. SALTAR DU PÅ MATEN? - nej nej äckligt juh
109. FAVORITKAKA - Singoalla 
110. KAN DU SJUNGA? - Nej men som om det hindrar mig :)


Gillar texten :)

You think I'm pretty without any makeup on
You think I'm funny when I tell the punchline wrong
And that's just bullshit because then (maybe)you'll se the truth in my face and you must have missed the stupidty in my voice.
So take just one more look and listen carefully because this monster won't give you anye mercy!

Kids

Idag har det varit fullt upp sen klockan sju (tidsrapport kommer snart) så har inte hunnit mig in hit, eller har inte haft möjlighet. Eller jo på fonen visserligen men då skulle nog många av er undra om jag var packad eftersom jag skriver som en kratta på den allt för ofta :)
Men över till vad som hänt idag då. Skolan började klockan 07.00 med stalltjänst ute på Tyresö. Jätte trevligt verkligen..... Jag pluggade hörlurarna och lyssnade på the voice genom fonen och skrattade för mig själv istället hihi. Efter skolan var det till Umo som gällde och det är alltid lika trevligt. Sen for jag till Papi och fixade lite med mitt lilla projekt där och nu sitter jag då här ny duschad så snart kommer mitt hår bli sådär mysigt som bara mitt hår blir hihi! 

Sen kan jag lägga till att jag är så fruktansvärt glad att jag inte känner någon som jobbar på tele2 eftersom jag nu vet att de hör vad man säger när man är bort kopplad. Så då har alltså hon hört mina diskussioner med Sofie och våran vackra sång. Att jag aldrig bara kan sitta och hålla käften. 

Nu orkar jag inte skriva mer just nu hiih

Det går bra nu

Vissa kanske tycker att det är att göra bort sig andra vet jag inte vad de tycker men ska berätta en lite komisk händelse som skedde idag :)
Min fon har som bekant slutat ta emot mes sedan igår så jag ringde till tele2 för att få bukt med problemet. Som vanligt är det en jävla telefonkö och man har inte den blekaste om vilken plats man har jippi !!! Men efter några minuters väntan har Nathalie tröttnat och börjar snacka med Sofie bredvid, sen börjar jag även sjunga pengar rullar in som det ska, det går bra nu med otrolig inlevelse. Tror ni inte jäveln svarar då !! Men i alla fall berättade om mitt problem och hon skulle höra med teknikerna. Några minuter senare ska hon säga att problemet var löst 6ch vad det var för problem. Men eftersom min fon då bombades av alla mes som inte kommit fram så hörde jag inte så mycket och telefonisten började bokstavligt asgarva i andra änden utav fonen och då kunde jag inte hålla mig själv heller. Dessutom fick jag lagom ont i örat efter allt plingande rakt in i det. Men jag offrar det för nu kan jag få mes igen = underbart !!

Checka ut! Slut

Det är över nu

Jag tröttnade på mitt nya jag så nu säger jag 
byebye biiiiatch
välkommen tillbaka du är saknad !

Thriller

Nu är det såhär att jag varit uppe ap tidigt för att ta en massa prover så hoppas faan på att de visar bra nu.. Jag höll på att dö bara av att se den där jävla nålen som skulle in i armvecket = gigantisk! Jag klarar inte av sånt där riktigt. Men nu är det gjort. Blev även en mysig frukost hos mormor efter det så nu lär jag inte behöva äta igen på den närmaste månaden xD

Nu ska jag bädda rent i min säng och sen göra mig klar för da school. Börjar 14 idag = AP SKÖNT!!!

Morsning korsning folket

Klockers

"på akuten börja killen härja om att ja hade ett hål i hjärtat som gjorde att jag fått en blodpropp och kollade på mig som jag redan hade dött.."

Haha jag garvar så jag gråter nu kan jag säga :D

Veckans låt!

hmm hoppas ni har spotify för här är veckans låt 

Jay Smith – Bad Romance

:)

Är inte särskilt bra på fotboll,
har aldrig hoppat över häck och vattengrav
Har inte den fysiken,i praktiken,
är jag ganska svag.
Jag är inget vidare på kortspel,
jag tycker inte om när hästar springer.
Det kostar allt för mycket, i mitt tycke,
vem bryr sig om vem som vinner.

Men det finns saker jag gör,
ingen annan man skulle ha kraft att orka med.
Finter och tricks, ingen annan kan,
kom hem till mig så får du se

En dag

Okej nu är jag trött !! Ansträngt mig lite för mycket idag känner jag är trots allt sjuk men som jag sagt ett antal gånger tidigare så har jag inte tid med det. Men det är en klar förbättring från igår så det känns bra. Jag har bokstavligt talat knarkat alvedon både igår och idag. Som tur är har de äntligen gett resultat. Sen får jag lock för öronen i mellan åt och det är lite små jobbigt men det värsta är när locket släpper för då ärl judet helt plötsligt jätte högt xD

Imorgon måste jag upp ap tidigt igen för mami och jag ska till sjukmojängen och göra ekg test och ta prover på något som jag aldrig fattat vad. Låter galet läskigt om jag får säga det själv. Gillar inte sjukmojänger...

Över och ut!

Dubbelt så liten

Klockan är strax över tio och jag är hemma hos Sofie i hennes nya dubbelt så liten etta. Riktigt mysigt, vi trycker i oss Twix och snart blir det lunch dejt på donken :):) MUMS!!

Annars så var det så illa att jag började klockan åtta imorse och det var inte alls mysigt. Hostan är fortfarande med och samma är det med febern tyvärr.. Huvudvärken ska vi inte ens snacka om. Men jag lever och mår för övrigt bra.

Nu har jag dessutom snackat sönder Sofie med alla mina problem och hon skrattar bara och sa jaha det va på riktigt också.. -.-

är man sjuk så är man !

Svara ärligt..
Tycker du om någon? - Ja tyvärr :(
Sol eller måne? - SOOOL
Vinter eller höst? - hmm svår fråga men tidig höst eller lagom med snö på vintern
Vaniljglass eller chokladglass? - VANILJ!!

 

Har du de senaste 24 timmarna..

Sjungit? - Jodå !
Blivit kramad? - JAA !! haha
Känt dig fånig? - jodå det har hunnits med
Saknat någon? - På sätt och vis
Klippt håret?-  Nej men inom snar framtid för det är panik nu !
Gråtit? - Nej =/
Ljugit? - Nej nej
Blivit kysst? - Nope


Om mig..
Hur mycket är klockan just nu? - 19.38
fullständigt namn? - Nathalie Selina Brage
Vart vill du helst bo? - Hmm beror på men lite mer centralt bara skulle inte sitta fel :)
Hur många barn vill du ha? - INGA!
Vill du gifta dig? - Hmm jo det vill jag, det är lite överdrivet visst men ändå :)
Rullar du spaghettin? - Sometimes
Har du ätit sushi? - Nej nej
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - Oj räknas muslin också ? för isf tar det tid xD


Grejer..

Har du blivit jagad av polisen? - Nope
Har du en hund? - Yeees
Sover du helst själv eller med någon? - Det beror på helt klart ! Vissa funkar det bara inte att sova med
Tror du på jultomten? - Haha nej intelängre tyvärr :(


Just get high

Om drygt en och en halv timme drar fifas fotbollsgala igång och ingen mindre än Linus Hallenius är juh nominerad till årets mål !! Så nu faaan är det dags för folket där ute att hålla tummarna för denna heting hihi ;D


Komik

Fortfarande bänkad i sängen.. Hur känns det egentligen? Men men iaf här kommer lite underhållning som jag blivit tilldelad denna hemska dag !

‎1. Gå in på google translate
2. ställ in "svenska till engelska"
3. Sök "Lasse Berghagen"

Krya på er nu !

Like glue

Godmorgon ! Jag har typ precis vaknat och ligger kvar i sängen vilket är fantastiskt skönt. Dock är äckelhostan tillbaka som jag trodde hade försvunnnit, men icke då. Nu ska jag nog glo på en film tror jag, för det tar emot att gå upp ur sängen. Borde ringa till naprapaten också men det får vänta ett litet tag det med!

See ya !

Imma do it

Att köra kissnödig = pain in the ass kan jag juh meddela er som inte vet !!

Nu blir det sängen och film och försöka sova igen... Stör inte nu tack okej :) 

Natti natti

Värsta grymma tjejen

Okej det blev en kvällsdejt med S och vi ägnade några timmar åt att ligga och hosta ikapp i min säng :) Det är verkligen bara med henne jag skulle göra så och det är underbart. Vi är egentligen inte så sociala, den ena kan läsa en tidning den andra sitter vid datorn. Men det är det som är så underbart ändå !!

Nu tänker jag försöka sova för jag har lite sömn att ta igen, dock är jag inte trött  längre eller rättare sagt övertrött
-.- men men tillslut så borde det gå, sen har jag förberett mig för ännu en feber natt med vatten och alvedon vid sängen :) I stort hopp om att sova mer än 2 timmar iaf.

Nu är det definitivt dags förmig att checka ut !

No love

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I'm out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best"

Ett bar citat med en bra mening måste jag säga !

Last resort

Jag tror seriöst jag håller på att dö just nu !! Jag sov två timmar inatt sen och under de två timmarna hann jag vakna x antal gånger och tre av dem var jag upp och drack. Annars låg jag bara och vände och vred i sängen från halv tre tills dess att klockan ringde. Sen har det varit full fart hela dagen. Ridit tre hästar och tömkört en + lite stall jobb där emellan lite fint. Febern och hostan har visat sig sisådär lagom fint, när jag satt i bilen mellan stallen så hade jag ena vändan full fart på kylan och acn på för att jag tyckte det var varmt och andra vändan tvärt om. 
Min sämsta egenskap är definitivt att låta kroppen vara sjuk när den är det!!

Nu ska jag överväga om jag orkar träffa underbara S ikväll eller inte. Jag vill men är så fruktansvärt trött tyvärr :( och har den här jävla äckelhostan som kan fara åt ja gud vet vart.

Morsning korsning på er !

it's like that

Okej nu är jag precis hemkommen från en trevlig dejt med girlsen och en liten färd i röda faran med Josefin för att visa hur riktiga tjejer kör och det var ap kul haha. Ett bra team hon och jag xD

Nu tänker jag krypa ner i sängen och hoppas på att vakna fullt frisk och utan den här jävla äckel hostan !!

bye bye bitches

Baksmälla

KUKkul att man blir sjuk nu !! Jag har ingen lust alls och har absolut inte tid med det -.- men vad att göra?? Känns som värsta baksmällan och det är inte mysigt någonstans... Hjälper det att börja dricka tro?

I love my bitch

Häärligt mitt i allt elände ska jag bli sjuk också... Men vi återkommer till det snart. Idag var det upp med tuppen som gällde och det var dags för lite hoppträning :) = DET BÄSTA SOM FINNS!! Tyvärr gick det inge vidare, dålig fokus av mig helt enkelt men pållen var söt söt. Efter var det rally till apoteket som gällde och hämta lite hostmedecin, jag som aldrig brukar ha hosta -.- men nu är den här och jag är väl förberedd att utrota den hihi. Snart ska jag och mami fika lite (årets första semla) och sen ska jag åka till verkstan och pula lite på röda faran :):) Senare ikväll är det middag med girlsen som gäller! Gaalet taggad på det.

Sen nu såhär sist MEN ABSOLUT INTE MINST VIKTIG, snarare tvärt om !! Idag är det min och underbaraste, finaste, snyggaste, vackraste charmigaste, sötaste, roligaste och min absolutatse bäste vän S årsdag =) sug på den ni!


Drop the world

Okej det här är definitivt dagen med gigantiskt D. För det första sitter jag nu i mjukisbyxor! Ja ni läste helt rätt och läs vidare nu för jag har dessutom glajjorna på mig !! Det händer inte ofta alls. Sen har jag dessutom lyckats laga mat idag, och det var gott !! Dock var det typ lika lätt som att bre en macka och det är jag fullt kapabel till att lyckas med.

Nu ska jag packa lite inför morgondagen och sen försöka sova lite eftersom jag ska upp tidigt. Det lär nog gå åt helvete eftersom jag vänt på dygnet så fint.... Nackdelen med låånga lov måste jag säga.

Morsning korsning i lingonskogen på er!

<3

BARA EN JÄVLA DAG KVAR NU !!!!!

och måste tillägga att man börjar skymta det där 6packet jag tränat som en idiot xD

Du gamla du fria!

kej ska försöka skriva ett inlägg men det är ganska svårt när man har en halv tam katt som slänger sig på tangentbordet emellanåt!! Men idag har jag en hel del saker som ska hinnas med så borde egentligen sätta fart men tänkte skriva ett litet inlägg först! 
Dagens checklista:
Apoteket 
Dåntorp
CRT
Handla mat
Firra med röda faran

Sen tänker jag be om ursäkt för framtiden för nu tänker jag satsa stenhårt på hästarna så jag kanske inte kommer ha lika mycket tid att vara social med min nära och kära men tyvärr har en person fått mig att tappa fokus och prioriterat ner mitt liv och så ska det inte vara för tack vare det har de som hänt tyvärr hänt = JAG FICK ALL SKIT !!


klockan tickar på så nu måste jag skynda mig massor !!

Puss på er!



Make me better

Hahaha har precis skrivit ett hemligt inlägg, kulkul säger jag. Men som sagt det är hemligt kanske publiceras någon gång i framtiden men jag vet inte ännu. Nu ska jag inte skriva så mycket mer för idag förutom att jag fått en hemlis att hålla tyst om :)
Den ska gå i graven med mig i några veckor till hihi.
Vad ska jag mer lägga till i det här inlägget.. Hmm nja vet inte faktiskt känns ganska tomt i huvudet nu,kan vara för att jag är gaalet trött så natti natti folket!

..

Nu var en film till avklarad = Dumpad, första filmen med ett bra slut rätt val av tjej fantastiskt juh !

stuck in my head

I'm backin' up, backin' up, backin' up, backin' up
Cause my daddy taught me good
I'm backin' the hell outta there
And I'm like oh my God, oh my God, my God

I'm backin' up, backin' up, backin' up, backin' up
Cause my daddy taught me good

And I think maybe I should faint. But I don't. (NO.)
My daddy taught me gooood.

I was putting one more type of coffee in my coffee cup
And outta the corner of my eyes I saw two guys come in
One with a black hoodie, one with a white hood.
Black hoodie. (White hoodie!)
White hood. (Black hoodie!)

They said, "WE WANT YOUR MONEY EVERYBODY DOWN!"
And I'm like, "Oh UGH! Why did I need coffee now?!"
And soooooo
The guy in black starts comin' down,
comin' down down down down

And I'm backin' up, backin' up, backin' up, backin' up
Cause my daddy taught me good
I'm backin' the hell outta there
And I'm like oh my God, oh my God, my God.

I'm backin' up, backin' up, backin' up, backin' up
Cause my daddy taught me good

And I think maybe I should faint. But I don't. (NO.)
My daddy taught me gooood.

this suck

På två dagar har jag hunnit med en hel del filmgluttande så tänkte rabbla upp dem och säga det roligaste i respektive film!

Kommissarie Späck - Måste vara det hela med en serie självmördare
Torkel i Knipa - "Nej jag sa att vi inte skulle hålla sällskap till skolan"
Göta Kanal 2 - Hihi gillar kronofogdstanten som är Plisa först ;D
American Virgin - Jag tyckte det var ganska klockers när Precilla gick och la sig hos den där kamera killen efter hashbrownies =)
Madicken - " jag har en kompis med ett blått och ett brunt öga, det blå fick han när han la sig i sånt som inte rörde honom"
Tre Amigos - Hihi gillar när han är i fängelset och ska dra i kedjorna till den där makajunken som gör att han kommer loss.
King Kong - Hela filmen är ganska underhållande för att den är så patetiskt dåligt gjord att man bara vill skratta!!

Har även hunnit med hockeymatchen Färjestad - Linköping och scrubs x anatal avsnitt...

Listen to your heart

Jag är hemma IGEN!! Alltid som skönast att få vara hemma, i sitt eget rum, sin egna säng, sina egna saker osv. Tror ni förstår det hela. Just nu är underbara S här och håller mig lite sällis vilket är det absolut bästa som skulle kunna hända i dessa tider. Men tider vänder nu har jag inte tid att vara "dålig" längre för nu börjar livet rulla igång i sin gamla vanliga ordning med stress och fläng överallt. Dock måste jag vara lite påmin vakt för tänker inte se till att det slutar som det gjorde den här gången med ambulans och hela skiten. NEJ är det här årets ord tyvärr!





Candy

Jag sitter i Handen i pappas och marres lägenhet ich har tryckt i mig godis som jag inte gjort på ett bra tag. Men svårt att motstå när det står en skål på bordet som bara skriker NATHALIE ÄT OSS !!!!!!!!!!!!

Men jaja jag ska fortsätta glo på film nu. över och ut!

-.-


Imagine that

Jag mår jätte illa.. Mami har tvingat i mig en smootie och nu mår jag ännu mer illa.. Är under övervakning och det är tur att datorn är nära till hands från sängen där jag ligger stendöd och försöker tänka på roliga saker för att förhoppningsvis bli pigg snart...


Ha en kul dag!

Btw sånt här händer bara i film!! Så varför händer det mig?

panic

Nu ska jag berätta något riktigt läskigt för er. Jag har inget minne från igår eller vad som hände. Jag kommer ihåg att ambulansen kom inatt och att jag låg på köksgolvet och knappt fick luft och att hela jag skakade. Sen har jag ingen aning om vad som hänt. Nu ligger jag här i sängen nu och har ingen aning om vad jag gjorde igår som sagt.

<3


Läääänge sedan :) typ 5 år, tiden går bra fort

Jag får liksom ingen ordning

Nu är mitt rum så fint = nystädat :) Satte min spellista svenskt på högsta volym och sen gick det undan ska ni se. Dock flyttar jag mest runt alla saker i början innan det blir någorlunda koll. Har även städat upp i hästgarderoben och jag kan meddela att jag har en jävla massa saker xD När jag har allt hemma ska allt läggas fram och så ska ni få se, det är gaalet med saker. Men me like thaaaat. Svårt att hålla ordning på allt bara och jag glömmer vad jag har xD

Nu blir det till att trycka i sig lite winegume som för övrigt håller på att ta slut :'(

bye bye

the bad touch

Jag lever denna tisdagsmorgon vilket är otroligt egentligen, sov så gaalet dåligt inatt att bara det kunde fått mig att hoppa från taket.. Vaknade tre gånger och var så törstig att jag seriöst trodde att jag skulle avlida så det var bara att kriga sig upp och dricka en jäkla massa vatten.

Nu skriker min mamma att frukosten är klar så ska gå upp och äta lite, är dock inte hungrig för fem öre. Men när jag var liten viskade en liten tomte i mitt öra att om man inte äter dör man!

Över och ut !!

my time

Från det höga berget käpprakt ner i den djupa dalen. Det är så det kan gå ibland och det är precis det som hände mig nu så nu går jag och dör, går jag och dör, går jag och dör, går jag och dör, går jag och dör, går jag och dör, går jag och dör, går jag och dör, går jag och dör, går jag och dör, går jag och dör.

Get buck

Okej årets första måndag börjar lida mot sitt slut och jag har verkligen inte gjort ett skit idag -.- Jo ridit visserligen men det gick käpprätt åt lingonskogen så det räknas inte.. 
Skulle laga middag sen också och det gick ungefär lika bra det... Jag har aldrig varit en stjärna på det där tyvärr, sen att det är så gaalet tråkigt gör det inte bättre... Men det blev något fajitas liknande iaf. Sådär lite halv bränt. Nu är jag äckligt mätt och funderar på att glutta lite på någon underhållande film så vi får se hur det blir med det hela :)

puss folket


Veckans låt!



I am unwritten, can't read my mind, I'm undefined
I'm just beginning, the pen's in my hand, ending unplanned

Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words that you can not find
Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten

I break tradition, sometimes my tries, are outside the lines
We've been conditioned to not make mistakes, but I can't live that way

Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words that you can not find
Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten

Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words that you can not find
Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten
The rest is still unwritten
The rest is still unwritten



cocaine

So fine this day
all your problems has gone away
But tomorrow, when you wake up
all your problems are back to stay

turn the lights off

Årets första måndag morgon är här! Det känns faktiskt inte så dumt eftersom man fortfarande har en vecka till att inte göra ett skit :) Fast har lite små projekt som ska firras dock. Men det får vänta tills senare för det kommer ta tid att komma upp ur sängen känner jag !! 


hahaha längesen??

lifes a bitch

Vet inte vad det är för fel på mig idag!!
Först häller jag i mig en halvliter cola, och typ massa kaffe och men en än halv liter vatten för att jag är törstig och typ håller på att törsta ihjäl!
Nu ligger jag i sängen och glor på entourage och blev så gaalet hungrig att jag var tvungen att gå upp och göra en toast för att inte svälta ihjäl.. Dock tog båda slut nu också det var mindre roligt

Morsning folket!

en dag på stan

Det här är så fruktansvärt klockers!

Nathalie säger: Jo men han ser ok ut bara det att han har jäkligt stor näsa!
Sandra säger: Jaha han är en sån där jude !!


HAHAHA ASGARV PÅ DEN FLICKAN SOM JAG ÄLSKAR MEST AV ALLT!

..

Du vet inte om det än men det kommer att bli du och jag tillslut!



Dreaming people

Godmorgon världen säg vad som står på, jag tror jag drömt och svävar i det blå!

Nu är jag tillbaka till livet igen, mår riktigt bra och är lite sådär halv taggad på att hitta på något så får se vad som händer. Just nu tänker jag ligga kvar i sängen ett tag till och glo på Asterix på olympiaden som är en av mina favorit filmer. Den är såå underbar!!

Sen måste jag snabbt nämna min träningsvärk som jag har, den tar död på mig!!

sleeping beauty

Hihi det ligger en gullig  i min säng. Dock är hon vaken nu igen efter sin lilla powernap som det blev där ett tag =) Jag kan juh meddela folket där ute att jag är så katastrofalt övertrött. Tanken på att sova existerar inte ens just nu... Men tiden för det kommer så småningom, hoppas jag iaf haha.


Måste dock erkänna att efter tre dagar i rad med rajraj är Nathalie rätt sliten!
Men man lever bara en gång och tiden går för fort för att ödsla på tråkigheter. 

Checkar ut, slut!

Just a girl

Den 1 januari börjar lida mot sitt slut och jag har varit riktigt produktiv den här dagen. kom i säng runt åtta imorse efter en gaalen kväll inne ni stan med flickorna och en massa andra folk :) Vaknade vid halv ett sminkade och firrade håret sådär lite halv fint för att sen åka ut till pållarna och mocka lite. Det var riktigt skönt att stå där och filosofis-era över gårdagen. Sen slutade det med att jag bänkade mig på en soffa i handen och glodde på film = myspys! Kom hem för kanske en halvtimme sen och skottade en massa snö som kommit inatt/idag !! Helt gaalet vart kommer den ifrån? Men det är fint. Nu tänker jag bänka mig i sängen och glo på mer film i väntan på bättre tider :)

Puss på er bitches

I like it rough

Som jag har längtat efter att det jävla året skulle ta slut !! Nu är det 2011 och måste erkänna att det inte alls känns konstigt att säga. Det känns underbart. Men en fundering som jag har är om det var bra slut och dålig början? Nej nej det här är mitt år. Jag är taggad på 2011, ja det är jag definitivt. 2010 var bara ett dumt år men visst hade det sina stunder med sig. Men det har mer varit utav den jobbiga biten. Den biten som jag lämnar för gått nu på ett tag för att jag inte orkar och det är tack vare två människor som gjort rätt stor skada där inne. Men jag är inte alls ledsen för det. Nej nej ni fick mig att fatta att livet är för kort för att slösa på idioter!

Nu ska jag sätta fart med annat, och mitt i allt skrivande råkade jag trycka i mig ett grönt winegume vilket var ap äckligt!!!

RSS 2.0