nedräkning

Imorgon ska jag faan klippa av mig håret!! Det här fungerar inte, det kan inte vara såhär det blir så fel. Ja mitt hår ser helt enkelt förjävligt ut !!

Annars har jag inte mycket att meddela 77h och 42 min så flyger jag :) Kännsunderbart. Och min älskade vän Alex har fixat så att alla tjejer ska ut och äta på torsdag ! Det bästa är att Alex bjuder ;D hahahha. Nej men man har allt för kära vänner måste jag säga! ÄLSKAR er alla :)



Solen här kommer jag !!

Fucking perfect --> not

Varför kan aldrig något gå som jag vill? jag förstår det inte, jag är en snäll människa som sköter mig finfint, men ändå så går ytterst få saker som jag vill. Man brukar säga "efter regn kommer solsken" mitt liv känns mer som "efter solsken kommer regn!" För det är ungefär så det är. Först är / känns något riktigt bra och sen BANG ! så kommer det där jävla bakslaget... Varför kan inte bara jag styra världen och allt som händer? Allt skulle bli så mycket bättre då! :D



Här har ni förövrigt kärleken i mitt liv! Hon och MM gör mitt liv fullgodat :) Djur är så mycket lättare än människor. Man slipper anstränga sig och anpassa sig. De är inte dryga och irriterande. De är söta och underbara precis så som man vill ha dem :) Precis så som jag är haha !!!

Seriösa saker !!

"Om du vill ha en lösaktig kille så ska man ha blont hår!" - Det var min lärare som sa det tidigare i veckan, och om jag skrattade !! Egentligen är det väl inte så kul men sättet han sa det på var fruktansvärt kul !! 

För övrigt börjar jag piggna till och det känns som sjukandet är över på riktigt nu. Tur det, ikväll är det gala på gång och imorgon vinmys med Sofie :) På söndag är det privatlektion !!

I love life ! 

Bye bye!



Just it !

I must be queen of charming ;)


Lördagsmys

Klockan är på tok för mycket! Jag är tyvärr inte trött just nu. Vad är då anledningen till det? Jo först somnade jag när jag kom hem från stallet ett bra tag. Nu har jag dessutom sovit en stund och vaknat igen. Det här känns inte lovande alls faktiskt. Men jag känner mig åtminstone utvilad :)

Nu ska jag glo på en film som är på tv och den verkar helt sjuk !!
Puss mina sköna !

summer loving

Goddag folket! Hoppas allt är bra, jag mår bra i alla fall. Dock tvekade jag på det igår kväll. Satan vilket huvudvärk som slog till. Jag kunde knappt vrida huvudet. Var länge sedan sist jag hade sån fruktansvärd huvudvärk. I somras någon gång har jag för mig att de va. Men efter att ha sovit massor av timmar och nu jobbat hela dagen så känner jag mig bättre :) Nu ligger jag dessutom bänkad i sängen som vanligt :D 
Har planer på att försöka borsta mitt hår senare idag, annars är min lördag rätt tom i planeringen vilket är rätt skönt :)




Hejdå nu ska jag mysa till det och glo på tv :D

Single ladies

Goddag folket!

Äntligen fredag är här och jag är fortfarande helt slut efter gårdagens mega plugg i skolan ! 
Dock var jag och Sofie mycket effektiva arbetare mohihi. 
Nu slog det till och jag blev sådär sjukt trött som jag var alldeles nyss. Jag måste vila mig en stund så jag är back to buisness igen snarast!

Krambanan

En del av mitt liv.

Det här är sånt som händer när man håller på med hästar :) Man är nog dum i huvudet när man håller på med hästar.

Helt klart sevärt !

Den här fantastiska filmen är utan tvekan sevärd ! Jag gillar den väldigt mycket, även fast det är det där som jag håller på med så får jag mig en tanke ställer och förstår att det är mer än ett halvt ton med en egen vilja som jag arbetar med. Som sagt fantastisk film som är sevärd !!




För övrigt håller jag på att bli sjuk...

Geeky

Jag är stolt över mig själv ! Jag har fått klart avels uppgiften i hemkunskap, bara 2 år sen med den typ xD Sen har jag även påbörjat min träningsdagbok och sitter nu och försöker räkna lite foderstater. Det är effektiva tisdag idag. :) Nu höll jag på att glömma att jag mitt i all denna effektivitet även hunnit med ett möte i stallet ! I'm fucking awsome! 

Dock har jag ett störelsemoment, Malibou.. Jag servade mig själv med en god fruktsallad med lite glass på = Mums. Malibou instämmer så han försöker se så söt ut som han bara kan. Jag tror hans ansikte spricker snart för att han blåst upp det så gulligt. Ögonen ska vi inte snacka om! Så söt. Han vet dock om han sitter här tills jag ätit klart så får han skålen.

Simply the best !

Jag tänkte informera er om en sak som jag precis kommit fram till ! Jo såhär är det: när jag blir nervös och känner mig lite obekväm i en situation så börjar jag snacka rapakalja = bara massa skit. Det är säkert inget ovanligt alls, dock önskar jag att jag kunde anpassa samtalsämnet med situation för det känns sisådär att stå och diskutera att man hatar att duscha med en människa man aldrig träffat förut... I och för sig hade jag Sofie som stöd men ändå :)
That's just me :)

Todays shit

Idag har det inte hänt mycket alls faktiskt, skola bara faktiskt. Nu ligger jag bänkad i sängen och har ingen som helst lust i hela världen att flytta på mig. Har dessutom en skål med winegums brevid mig :) Men ska åka och skänkla runt lite ikväll innan jag äntligen får sova ! Blev inte överdrivet mycket sova för min del i helgen tyvärr, och igår kunde jag inte somna så han med hela säsong 1 av Prision Break = awsome !!

Nej nu ska jag vila mig lite, sen försöka äta och byta om så jag kommer hem någon gång ikväll och får sova !!
Seriöst är det de livet går ut på? Jag tror nästan det, alltså man gör det mer än 50% av sitt liv och det är hur skönt som helst. Jag längtar efter att få gå och lägga mig till exempel haha. Tänk att de finns dem med sådana psykiska funktionshinder som gör att de inte kan sova = Creepy !!

Morsning korsning

Hon är helt enkelt bäst !


Söndagsmys

Att det kan vara så sjukt skönt att krypa ner i sin egna säng är rätt otroligt. Dock är det mindre kul när man krypt ner ordentligt som jag gjort och upptäcker att telefonen ligger kvar i trappen... 

Nu ska jag glo på film :) tjingeling !

Vissa dagar vill man ha mjukisbyxor ovh fo...

2012-01-13_07_01 (MMS)

Vissa dagar vill man ha mjukisbyxor ovh foppa tofflor på sig ut!


Out of life

Herregud vilken dag det varit. Lämnade skolan 16.40 och var hemma 17.45. Nu ligger jag bänkad i sängen och fasar över att behöva gå upp 06.00 imorgon :( buhuhu !
Men det går frammåt med vårat projekt arbete i skolan och det känns skönt ! Vill bli av med skiten nu. Dessutom lovade jag mig själv att jag skulle påbörja något utav idrottsarbetena idag men orkar inte det nu utan funderar på att läsa i min anatomibok istället :p MYCKET ROLIGARE !! 

Nu längtar jag efter Florida !! Vill bort här i från och bli bruuuun :D Bjuder på en bild som visar mig och Alex i Tland!



Hejdå!

Sandra


Sandra hittar bara den här bilden tyvärr...

En bekännelse

Ja då var det sista punkten i listan som jag började med för 10 dagar sedan eller om det var åtta eller sju kanske till och med xD Men jag ska lyckas få till en bekännelse, hmm vet inte riktigt vad jag ska skriva dock. 

Jag är inte psykiskt sjuk när jag pratar om min katt, utan jag älskar honom som att han vore ett barn. Varför tycker jag är självklart! Han är självständig, renlig och sköter sig rätt bra själv från första stund. Att han sen har ett par bedårande ögon och den gosigaste pälsen i världen gör allt så mycket bättre ! Till skillnad mo barn som baksar spyr och kissar överallt ! De skriker på obekväma tider om inte konstans. De har äcklig hud och deras ögon är crazy eyes tills de har lärt sig fokuser..

En stund senare! Haha

2012-01-10_17_17 (MMS)

En stund senare! Haha


Är med Jennifer och äter kladdkaka dirr ut...

2012-01-10_14_59 (MMS)

Är med Jennifer och äter kladdkaka dirr utär formen! Mycket gott!


Två favoritlåtar

Den sista vet jag inte riktigt om det är en favorit låt direkt. Gillar den mer. Men kom inte på någon annan..

I min säng

Just nu ligger jag nermys i min säng och äter skumtomtar och fubderar en hel del. Jag har lite problem just nu och vet inte hur jag ska lösa det här. Det är jobbrelaterat och jag måste göra ett beslut. Livet är inte lätt när det är svårt.... Bye bye bitches


Fem saker jag skulle vilja göra

  • Göra en jorden runt resa :)
  • Åka utomland och jobba.
  • Bli fantastiskt duktig på att rida ! Starta i ett eller flera mästerskap
  • Utbilda mig till massör och naprapat
  • Gå all in i ett stort shoppingcenturm !

Sju saker som jag ofta tänker på

  • Tino är definitivt det som jag tänker på mest !
  • Hur jag ska ta mig dit jag vill i livet. Att alltid ha en back up plan redo !
  • Malibou Monster och alla hans rackartyg hihi
  • Just nu tänks det en hel del på mitt knä och hur det kommer att bli i fortsättningen..
  • Nu är det även student tankar i huvudet, det är inte långt kvar nu !!
  • Minnen såklart också, det varierar lite vad men man blir alltid påmind om något :)
  • Wordfeud ord !! Seriöst jag är så sjukt beroende att det nästan är sinnessjukt.
Nu var vi klara för idag :)

Fyfaaaan för skit

Jag opererades i måndags och har sedan dess varit nässprays fri. Trodde det var ett under men efter att varit i stallet nu i två dagar så kom det tillbaka direkt.. Seriöst varför måste jag av alla jävla människor på jorden vara allergisk mot hästar??? Det funkar inte ! 

Thats it!! Hejdå

Fight for you

Söndag morgon är här och börjades med en sväng till stallet för att slänga ut hästarna och göra iordning stallet. Kom hem för inte så länge sedan och sitter nu vid köksbordet och äter en rostmacka med mjukost och paprika på, vilket jag tycker är riktigt gott. Till det har jag ett stort glas proviva apelsin/passion och en kopp rykande kaffe. Jag älskar min morgon !! Att det sen är  Bryan Adams – (Everything I Do) I Do It For You som spelas på spotify gör det hela så mycket bättre !

Hoppas eran dag också börjar så här underbart som min gjort !

Puss på er!

Mördarkrämen !

Nyss hemkommen efter en kväll hos grannen :) Gladiatorerna är igång och det var värt att glo på ! Men sen var inte Mitt stora feta grekiska bröllop någon större hit som film direkt men vi såg den ändå. Ska krypa ner i sängen snart, ska upp till stallet på morgonen och hjälpa Sandra få ut djuren ur stallet :) Sitter med tandborsten i munnen framför datorn och som tur är har vi inte den livsfarliga tandkrämen som man drunkar av !!

Godnatt folket !

Nässpray I like !


Åtta sätt att vinna mitt hjärta

Ojojoj den här blir riktigt svår... Jag tror inte det går faktiskt !! Haha nej men ska försöka få ihop något.

  • Överraskningar går alltid hem :)
  • Tålamod, det krävs för att ens få mig intresserad. Jag vill ha det jag inte kan få !
  • Charm med det lilla extra är ett måste.
  • Bara att säga att man gillar att ha rent och iordning ger en bra förutsättningar xD HAHAHA !!
  • Att man har förståelse för min satsning på hästarna. Att det är min livsstil och inte bara något jag gör som hobby !
  • Visst min katt är galen men man måste älska honom !! Annars är det kört mohahaha
  • Att man är säker i sig själv med bra utstrålning är riktigt sexigt !!
  • Jag gillar när någon är målmedveten och vet vad den vill med livet. Att man har en plan för hur man ska komma dit man vill och kan kämpa för det man vill.
Yes jag fick ihop 8 punkter. Är riktigt stol över min prestation haha :)

Here I come

Mitt mål med 2012, man kan även kalla det mitt nyårslöfte. Dock lite försenat men spikat !!
Den 8 Juni är dagen med stort D. Jag kan inte misslyckas med det här. Det är once in a lifetime händelse. Jag kommer nämligen äntligen ta studenten detta dautom. Nu undrar ni säkert vad det är för något jag lovat. Jo nu smäller det !!
JAG SKA BLI SÅ SINNESJUKT JÄVLA JÄTTE TANKAD SÅ ATT JAG INTE KAN STÅ PÅ BENEN !! Jag ska in på Mariapol och magpumpas i minst två dagar innan jag ens kommer tillbaka till medvetanet. Seriöst, om några månader slipper jag skiten. OMG känslan är helt fantastisk.

Nu vet ni ! Wish me good luck för det kan behövas :)

Nio saker om mig !

  • Jag är till viss del rätt egoistisk
  • Jag är en frammåt prick med massor av energi
  • Säger mer än gärna rakt ut vad jag tycker och tänker
  • Jag trivs väldigt bra med mig själv ! läs Älskar mig själv
  • Mitt liv består av hästar
  • Jag hatar att gå i skolan. Det är inget för mig.
  • Enligt mig själv är jag väldigt trevlig, men det uppfattas tydligen olika....
  • Jag lägger inte energi på sånt som inte är värt att lägga energi på
  • I'm fucking awsome ;D

explosioner överallt

Jag har tråååååkigt...... Fruktansvärt tråkigt. Att vara ledig är inte min grej. Inte alls, jag får ingenting gjort och jag blir bara uttråkad precis hela tiden. Det här är hopplöst, riktigt hopplöst ! 

Har i alla fall kollat på en intressant dokumentär om Chernobyl efter explosionen, har även hunnit med några avsnitt av Sons. Imorgon måste jag hitta på något att göra känner jag för snart exploderar jag !!

Seya!

Tio saker jag vill göra innan jag dör

  • Köpa en kattunge
  • Köpa häst
  • Tävla nationellt
  • Åka utomlands och jobba
  • Gå ut skolan
  • Utbilda mig till equiterapeut
  • Köpa en gård
  • Fixa mina naglar
  • Laga mitt knä
  • Vara på ett OS

Den här tänkte jag sätta igång med senare idag också :)

Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör
Dag två: Nio saker om dig själv
Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta
Dag fyra: Sju saker du ofta tänker på
Dag fem: Fem saker du skulle vilja göra
Dag sex: Två favoritlåtar
Dag sju: En bekännelse

some shit about 2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort? Säkert!
Höll du några av dina nyårslöften? Nej för jag har lagt ner det där för länge sedan !!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej och tack gode gud för det !
Dog någon som stod dig nära? Nej det klarade jag mig utan detta år.

Vilka länder besökte du? Finland typ..
Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Jag vill ha tillbaka Tino, annars vill jag ha en ny häst!
Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 11 augusti !
Vad var din största framgång 2011? Utvecklade min ridning väldigt mycket
Största misstaget? Jag skulle nöjt mig med att hittat vattnet vid berget...

Vad spenderade du mest pengar på? Tino !! Utan tvekan
Gjorde någonting dig riktigt glad? Om det gjorde !

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Hmm jag vet inte faktiskt, har nog ingen riktig 2011 låt. Grenade kanske.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det var i perioder. Men för många stora nedgångar för att man ska kunna kalla det ett bra år!

Vad önskar du att du gjort mer? Levt livet !
Vad önskar du att du gjort mindre? Sett tillbaka på skiten som hänt !
Hur tillbringade du nyår? Med mina finaste vänner :)

Favoritserie på TV? Vamps och Sons of Anarchy !

Bästa boken du läste? Vampire academy serien

Något du önskade dig och fick? Ett fantastiskt halvår med Tino!
Något du önskade dig men inte fick? Ett bra avslut med Tino....
Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Jobbade arslet av mig i Skåne !

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Som jag nämnt några gånger om inte Tino hade dött hade det varit det perfekta året !
Hur skulle du beskriva din stil år 2011? 100% mig själv

Vad fick dig att må bra? Tino, mina underbara vänner, stallet och min familj !
Vem saknade du? En nära vän och Tino !

Och efter att ha nämnt Tino 118 gånger så får han vara med på en bild också ! Bara för att han är och kommer alltid att vara världens bästa Tino!


like a pill

Jag var riktigt dum igår när jag inte orkade stå i kön på apoteket. Sov nämligen riktigt dåligt inatt på grund av smärtorna i knäet. Men Nu har jag varit och hämtat ut Citadon och något på D. Dock sa K att man kunde bli lite konstig av citadon så nu vågar jag inte ta den... 
Hr även varit förbi stallet och gosat lite med älskade Madunk, nu ligger jag bänkad i sängen och fryser. Blev dessutom sjukt trött så måste sova en stund!
Godnatt folket

The bullet

- Flyga flygplan
- Flygplanskraschen
- Pickande hönan
- Ridande hönan
några smakprov på vad jag och Alex har diskuterat idag :) Dessutom råkade hon slå till mig rakt på knäet i en av sina förklaringar om hur Abbe hade bockat i ridhuset igår.... Smärtan var obeskrivlig men löstes med skratt haha !! 

Nu är tanken att jag ska försöka sova, men jag är inte speciellt trött... Godnatt!

Couldn´t stay

Jag är hemma och vilar mig lite just nu, snart kommer det fin besök och hälsar på mig :)
Operationen har gått bra, jag har rätt ont i mitt knä och hoppar runt med kryckor igen = livsfarligt! Nu råkade jag till och med äta en grön winegumes för att jag inte tittade vad jag tog... Men problemet löstes lätt, bara att spotta ut den :D 
Men tillbaka till ämnet, idag mår jag bra, har varit förbi stallet en sväng också. Gårdagen var dock mycket värre, jag svimmade och spydde omlott och mådde skit helt enkelt. Försökte åka hem men hittades mitt i en korridor och blev tillbaka körd... Nu är jag dock hemma, utan smärtis så det gör rätt ont just nu. Men det överlever jag. Får ställa mig i Pensionärskön på apoteket imorgon :)

Ha en trevlig kväll sweeties!

2012 is here !

Äntligen är 2011 över, jag hatar det året!!! Visst har det kommit med en hel del positiva händelser osv men det har hänt för mycket dramatiska saker för att det ska vara naturligt. Jag tänkte förrut att jag skulle summera året som varit i en punktlista, men det blev inge bra. 

Mitt år började lite trassligt men sen fick jag kontakt med världens bästa K och började rida Tino. Det är bland det bästa som hänt mig. Den hästen förgyllde min vardag! Jag började jobba på donken, fick min bil och det var tävling och träning varje helg med blandade resultat. Lite utspårande utgångar har det varit utspritt över året. Även hunnit med några kryssningar :) Midsommar firades med järngänget (+/- några ) ute på nåttarö och slutade med att jag innan 12 roterat knäet så att korsbandet gick av och nu till och med kanske ett ben är krossat :) Någon månade efter det lämnade Tino oss. Det vill jag aldrig någonsin vara med om igen! ALDRIG!! Saknar honom så mycket, vi hade för kort tid tillsammans.. 
Jag har varit nere hos Minna Telde i 5 veckor. Det var mycket lärorikt men slitsamt. Sen flög tiden fram det blev utgångar, lucia, julafton och slutligen nyår som firades i Örby med järngänget, och den här gången var alla där :)


Nu ska jag sätta på en film och försöka överleva svälten jag är i, man får tydligen inte äta ett visst antal timmar innan operation... Suck. Bara för att man inte får äta vill man !


2012 har börjat bra så nu hoppas jag på ett revange år från förra !
Puss och kram

RSS 2.0