Min ponny och jag :D




overdrive

Ja då börjar helgen lida mot sitt slut. Imorgon är det skola igen vilket jag inte alls har lust med. Men måste tyvärr. Men den här veckan är inte så jobbig att genomlida.  Har bara lektioner 3 av 5 dagar. 
Måste säga att den här helgen egentligen varit en riktig nörd helg. Har typ inte alls varit social. Suttit hemma typ hela helgen, visserligen har det varit mycket stall också, jag är juh som sagt en hästnörd så ;D

Idag var det tävling och prinsen sprang så fantastiskt haha. Nej men det var jämt igenom hela programmet med plus för mellangaloppen om jag får säga vad jag tycker. Lääängtar tills jag får lite bilder. Alltid lika kul och se hur många som blivit bra. Nu är det två veckor kvar tills nästa tävling. Skojsigt värre.

Om 4 dagar blir jag hela 19 år! Faan vad tiden går för fort hela tiden!!! Jag hinner inte med alls. Är definitivt inte redo att bli vuxen ännu.. Men har några år kvar faktiskt. Är bara en liten skit fortfarande om jag får säga vad jag själv tycker då. Men nu ska jag inte uppehållas av denna håla utan utnyttja min ungdom innan den är helt bortblåst!

see ya

waka waka

Det är lördag kväll och min kropp är helt slut efter 14 timmars slit i stallet. Men pållen är nu städad och fin. Knopparna kommer imorgon. Orkade inte idag helt enkelt. Sen harjag även lyckats printa in alla krummilutter som jag tydligen ska lyckas utföra imorgon.. Jaja det löser sig, är man ett av guds underverk så är man hihi ;D

BTW så är jag så jävla kär! och det är intei vem som helst. Det äri en bil xD Audi A4 närmare sagt. Den är helt jävla underbar och jag är helt enkelt förälskad!! xD Tragiskt men sant.


Finaleni Allsvenskan i höstas gick i samma program som morgondagens klass! :D

TAGGA TAGGA TAGGA!!

FREAK

Okej solen har värmt hela dagen, det har helt enkelt varit en perfekt dag med en liten lunch dejt till och med. Men när jag kommer hem från ridningen och ska lägga mig i sängen ser jag min dator ligga på golvet i två delar....
KATTJÄVEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ärligt talat? Nu måste jag sitta och glo på mammas lilla sketna dator fram tills dess att jag har råd att köpa en ny. GURR MORR och allt där till!

Disco heaven

ags att skriva lite igen kanske, frågan är bara vad jag ska skriva ;D
Allting är som vanligt med skola, ridning och jobb. Sen trycks det in lite andra roliga aktiviteter där det finns tid och plats. Men det är bara positivt. Något som är dåligt är att jag haft lite tid med Sandra på sistone! Det gillar vi inte alls. Men får se till att ändra på det. 

På söndag är det tävling igen = TAGGA! Dock vet jag inte hur det ska gå, jag är inne i någon slags period när det ska gå så fort som möjligt eller något liknande. Men det löser sig. Hoppas jag xD

Nu blev jag dödstrött så tänker faktiskt krypa ner i sängen och glo på en film, först ska jag bara lyckas välja vilken. 

See ya bitches!!



Lääängtar!


RSS 2.0