Sucks to be you!

Must suck to be you right now!!
Med det vill jag ha sagt, ja precis det för du kommer aldrig blir mer än en parksovande nolla medans jag gör karriär mohahaha!! Nej men vi gör våra val här i livet och du gjorde defenitivt det sämsta valet.

Har inte mycket mer att skriva nu men bjuder på den här istället!




Tjingtjing!

His lucky charm!

Imorgon är det lördag och som ni normalt funtade människor vet så kommer söndag efter, och då är jag ledig!! Undrar vad jag ska hitta på för spännande då :)
Just nu borstar jag mitt hår med en borste som jag fick låna av Becca och den är mirakulöst bra!!! Jag är så håröm att jag aldrig borstar håret annars utan tvingar min mamma att göra det. Men det funkar med det här! Sen har jag dessutom köpt en inpackning från Bodyshop som gjort ett grymt jobb i mitt hår, använder den och en balsamspray 3gg/v. Så fort kommer hem ska jag köpa resten utav den serien :):) Kanske ska sno med mig Beccas borste också hihi

Ikväll väntas fredagsmyys med Magda och Lisa :) myys myys!
Hejdå töntar!

5 veckor!

Någon har kommenterat ett av mina inlägg och undrar vad jag gör i Skåne, eftersom du är anonym får jag svara så här och hoppas du ser det :)
Jag är här nere och jobbar hos Minna Telde i 5 veckor :)

bla bla bla

Efter den här dagen har jag inte mycket att skriva om! Är så sjukt trött efter en dag med yttest lite rast. Läs: Släng i dig maten snabbast möjligt och sen ner i stallet igen :)

Nu är jag tröööööött!!!!! Ska sova dirr efter att jag spelat lite word feud höhö!

Vart jag mig i världen vänder!

I livet ställs man inför många uppgifter, en av de viktigaste är att se till att man är omgiven utav folk som får det jobbiga bli mindre jobbigt, att de tråkiga stunderna blir roliga, att helt enkelt vända på det negativa till det positiva! Att misslyckas med den uppgiften gör livet jobbigt och leder till att man fattar fel beslut i sina handlingar här livet.
Jag kan ta det lugnt, jag har folk runt mig som återupplivar från det döda, och vänder lika enkelt som att vända en krona. Värre är det för andra!

När jag nu ska sova är skadeglädjen på högsta topp, JAG SOVER GOTT INATT!

ååååååå herregud!

Fyy åt helvete vad vissa har dålig smak !! Jag skäms åt dig just nu, det är precis sånt där som menas med "icke genomtänkta handlingar!"
Men det kan inte vara lätt att vara du så jag har viss förståelse, din lilla stackare!
Btw lyckades jag döda en fluga nyss, är inte så jätte haj på det, och det skriver jag för att det är ungefär lika intressant som att läsa om din dumhet!!

See ya bitches

Satan i gatan!

Ledighetens underbara dag börjar lida mot sitt slut och jag avslutade den med kvällsfodring! Inte är man helt ledig här inte!! Imorgon är klockan ställ på 05.45. Som jag längtar....
Den här dagen har varit precis så perfekt som söndagar ska vara. Sov bort hela förmiddagen, kollat på film, degat framför tvn och som avslut blev det tacos framför tv med mycket trevliga typer, varav den ena är så trevlig att den 20.50 sätter sig i bilen och åker och köper hallonpaj med vaniljsås!! Vilka änglar jag har runt omkring mig! Nu är dock huvudet fyllt med ångest, ryktas om en mindre spännande vecka med folk bort hit och dit. Men med mycket saker att göra går tiden fort och det är alltid något :)

Nu tänker jag sova,eller bara spela lite word fued först. Sen sova ;D

Sleep tight my sweethearts!

the world we know

Gud vad det är skönt att bara ligga i sängen och inte göra någonting alls förutom att glo på datorn! Det är stunder om de här man lär sig uppskatta här nere!! haha.
Fick för en stund reda på att vi haft en vinst på ponnytävlingarna hemma! Nathalie och Cosmos tog hem den med 70% :) KUUUL!!

Vad som händer idag vet jag inte riktigt. Jag och Becca ska till en hästaffär :D sen har det ryktas om att Magda ska fixa mat idag för att hon har nystädat hus, så ska bli spännande och se hur det blir med det ! Men först tänker jag nog ligga kvar här en stund och inte göra allt för mycket för sen är det 69 timmars arbete som väntar innan jag är ledig igen. Det är rätt många timmar och det är bara 12 av dem som är rast!! Så 57 timmar rent arbete på 6 dagar. Hahaha vilket matematiskt inlägg det blir. Tror jag ska sluta tänka på det där för det låter bara jobbigt :)

See ya !

just it

Jag glömde nästan det viktigaste!! Imorgon är jag leeeeeedig och gud vad skönt det ska bli :)
Ciao

Livet på landet!

Förlåt, tanken är juh att jag ska hinna blogga massor nu när jag är här i Skåne men det blir aldrig av. När jag äntligen är hemma vill jag bara sova! Det är faktiskt rätt synd om mig!!
Ska dessutom påbörja en liten nedräkning och försök lista ut vad det är till ;O 13 dagar kvar!

Just nu har jag precis tryckt i mig lite pannkakor med keso och sylt = ASGOTT!! Ni måste testa det, och ni behöver inte bli förvånade över att jag stekt pannkakor för de är de inte hihi 100% färdiga i paketet. Gillar sånt :)
Jag har dessutom börjat någon super duper kur för mitt hår. Var dags när jag insåg att hela mitt hår var på väg att bli en ända stor dread xD Så nu är det inpackning från bodyshop 3ggr i veckan och en spray därifrån som jag har i morgon och kväll varje dag. Mitt hår stog typ rakt upp där ett tag men det börjar bli bättre nu. Det är inte kul att vara håröm ska ni veta!! Får se om det kanske blir bättre så jag kan försöka borsta det snart. 

Vad kan jag mer förmedla er om... Jo nu vet jag!! Pappa har fått 3 kattungar nu i veckan, det ska bli så kul att få gosa med dem när jag kommer hem!! Längtar rätt mycket faktiskt till de där små hårbollarna! Men mest av allt saknar jag min stora pälsboll där hemma som driver min älskade mor till vansinne !



save the world

De normala brösten ( . )( . ) , silicon bröst ( + )( + ) , dom perfekta brösten (o)(o) Det finns dom som fryser (^)(^) och en del tillhör mormor \./\./ Inte att förglömma de väldigt stora (o Y o) , och de som är väldigt små (.)(.) , och till sist de asymmetriska brösten (•)(.) . Vi älskar alla sorter! Lägg detta på din status och säg┌П┐(_)┌П┐ för bröstcancer!!! Rädda TUTTARNA!

Tycker den var ganska så rolig :)


Annars har det inte hänt mycket idag, det var för en gångs skull en lite lugnare dag så vi hann med allt vi skulle + extra saker som inte är speciellt roliga men som ändå måste göras... Suck! Ska snart låna Rebeccas bil och handla lite föda! Sen är det fredagsmys i hennes krypin som gäller :) Älskar när idol är igång igen!!

Fyyfaaan!

http://www.metro.se/nyheter/bjornarna-halls-levande-bara-for-att-tommas-pa-galla/EVHkin!8TzPZmjJWjfY/

touch another place

Det är söndag och jag tänkte bjuda på ett litet inlägg såhär på förmiddagen :) Just nu sitter jag bänkad här, äter lite godis och dricker cola och spelar word feud!! Alla som kan ladda ner appar måste börja med det nu. Jag heter nathalieSbrage, om ni vågar spela mot mig förståss för jag är grym. Har faktiskt bara förlorat ett spel och det var mot Sandra :)
Men som med allt annat så går det bra i början och sen brukar det bara gå utför !!

En annan funderare som jag har just nu är: vad är skillnaden på japp och mars?

Tjingeling folket

I remember when you used to make me laugh

Nu ett halvår senare hittade jag ett klipp från en träning på Tino som jag klippt ihop. Kommer ihåg att jag egentligen inte tyckte låten passade in men nu i efterhand gör den det rätt bra!
Inte så jätte fin här men kolla traven på 0.55! Fina hästen!



one of the others

Idag känns allt lite bättre, vi har varit 2 personer till som jobbat vilket underlättade myycket!! Fick då två timmars lunch och slutade i tid :) Like Like! Tillslsut fick jag min efterlängtade em-sömn som jag behöver haha.
Nu har jag  typ precis kommit hem från affären med Lisa och jag kan säga att jag inte köpte en ända grej som inte innehöll socker. Men jag behöver det!! ;D
I vanliga fall är jag inget större fan av cola, men ibland är det bara så himla gott att det nästan är sjukt!
Nej nu måste jag underhålla mig med bättre saker. 

Tjenixen bitches

something strange

Okej om jag ändå orkade skriva något spännande. Jag är sjukt trött efter dag 2! Var inte riktigt beredd på så mycket jobb som väntade, men jag kämpar på. Nu har jag tänkt sova och hoppas på att jag är piggare imorgon. Men dagarna går fort i alla fall och det är alltid skönt :)

Godnatt mina sköna!

some pics of my day

Dagens schema:
06.30 - 08 mockning, sopning, utsläpp
08-11.30 Rida en vända sen serva med hästar = linda, borsta/linda av, spola, täcka.
11.30-11.45 lunchfodra
11.45-13.45 fortsätta serva
13.45-15 lunch för mig!!
15 - 17 rykta hästar
17-18.30 kvällsfodra och iordningställande utav stallet för kvällen.

Nu är jag sjukt trött i hela kroppen från topp till tå. Benen värker och jag har nog en härlig träningsvärk som väntar mig. Jag har precis tillagat en billys pan till middag vilket var riktigt gott ;) Nu tänker jag göra mig klar för sängen och sen sova för jag är dödstrött!!

Natti natti

just more

Jag är bänkad på mitt rum i Skåne och har precis tryckt i mig lite mat (keso och banan). Just nu är allt faktiskt bara spännande, vill komma igång och jobba NU!! Men är lite skönt att ta det lite lugnt efter att ha släpat runt på 6 väskor. Få hitta hem lite. Funderar på att gå en sväng och kolla runt lite, fast jag vet inte riktigt vart jag ska gå. Ser mest gröna ängar och där har jag ingen lust att gå ut! Kanske blir en film eller om jag ska läsa lite, hmm ja vi får se hur det blir med allt och inget :)

Bjuder på den här bilden på mig och älskade Madicken, hittade den lite random nu :)


Tjing tjing på er!

leaving home

Ja nu är det torsdag, på söndag morgon/förmiddag åker jag mot nya äventyr!
Jag har precis avslutat den lilla pcklistan som jag skrivit (bara på 2 A4 papper) och sen när mamma vaknar ska vi hjälpas åt att tvätta och packa ner så mycket som möjligt :) Jag har nämligen lite andra aktiviteter inplanerade i helgen. Min älskade bror kommer hem för en gångs skull och det var så bra tajmat med att jag ska bort på söndag.... NOT! + att jag jobbar hela fredagen. Därför bestämde jag mig för att ha det mesta klart idag så jag kan umgås med honom sen :)

Nästa att göra är att ladda dongeln så att jag har intörnät så jag kan känna mig lite social i alla fall ;D 
Nej nu ska jag sätta fart och få vettiga saker gjorde. Det här funkar inte förstår ni!

Kaaatching!

RSS 2.0