ONSDAG

Jah det var några dagar sedan sist nu. Men ni runt 50 stycken som läser min blogg får stå ut med det. Idag har jag varit i stallet från klockan åtta till halv tre ungefär. Ridit Älsklingshästarna Phly Top och Madde Madunk. Red även phly Top igår och han var mycket lungare idag, eller inte lugnare mend et lät mer i tältet igår så han busade lite extra bara. Madicken var lite piggare än vanligt bara. Ska rida dom små söta imorgon med  =)

Jag imorgon är det dessutom 2009 så det här lär va årets sista inlägg. hur ska man avsluta det på bästa sätt då? Hur ska man avsluta året överhuvudtaget på bästa sätt?? Livet ikomer med allt för stora och svåra att besvara ibland.

En liten väderrapport inför morgondagen, det sägs att dte ska vara mellan 3-7 minusgrader och skinande sol. Och det säsg även att det ska snöa på lördag i staden där jag bor =)hoppas den får ligga kvar lääänge den här gången. Så det var det här årets slut på bårets sista blogg inlägg.


Okej

Jag har suttit och läst lite om de olika partierna på internet för att jag har så fruktansvärt roligt just nu. Men iaf här är en del utav ett av  partiernas dagspolitiska frågor. Jag tycker inte att alla är speciellt bra men det är vissa utav dem som jag tycker är rätt.


  • Höjda pensioner för pensionärer med dålig inkomst
  • Krafttag mot brottsligheten
  • Höjt vårdnadsbidrag
  • Stärkande av den svenska kulturen
  • Betygsskala med tio steg
  • Nej till homoadoptioner
  • Återupprustning av Försvarsmakten
  • Sänkt bensinskatt och dieselskatt vet inte riktigt om jag tycker det är bra eller dåligt.
  • Men det här partiet vill även minska på utlandshandeln och minska den till inom norden och det tycker jag verkar underbart. Något utav det mest meninglösa jag vet är till exempel är all öl som tillverkas i Sverige och säljs i stora mängdewr utav sverige, men en stor del utav konsumtionen transporteras till Tyskland där den säljs billigare och dit åker svenskar för att köpa tillbaka den till sverige. Ehm lite fel tycker jag. hoppas det är fler som tycker det.


    Borta bra men hemma bäst!

    Jah nu är man hemma igen och det är skönt, alltid skönt att komma hem. Dock åkte jag till Alex igår direkt efter att jag jobbat lite på årsta. Så man kan säga att jag kom hem idag. Alex har också fått Björn Gustafsson filmen så vi sitter och säger hans replimker när det passar in och det är ganska roligt. Vi har båda samma favorit vilket är dikterna om polacken. Det liksom passar in så himmla bra. Vi kollade även på någon film med Ben Stiller som var riktigt rolig den med.  Vi somnade väll sen runt halv två någon gång tror jag den var.

    Sen vaknade vi utav det vanliga ljudet hemma hos alex, hennes jävla hundar som skäller. Blää på dom. Men vi gick upp åt frukost och satte oss och spela guitar hero world tour vilket vi gjorde från klockan elva till halvfem då jag åkte hem. Sjukt många låtar det finns på det där spelet. Har träningsverk i mina fingrar nu. Väntar nu på att maten ska bli klar óch sen ska vi upp till stallet och fodra och pussa på madicken!

    Imorgon ska jag nog till lillhästen och köpa upp mitt presentkort som jag fick i julklapp =)


    Lördag

    Ja än har man koll på vilken dag det är. När man har lov har jag annars förmågan att tappa bort vilken veckodag det är, datumet med för den delen. Men nu sitter i vi då i bilen på väg hem från Östersund. Det har varit mycket roligt och trevligt och vi har hunnit med en hel del.

    Igår var jag och kusinen ute och åkte scoter och snowrace efter så nu är jag totalt blåslagen med rivsår överallt hahaha. Flög av den där jäveln på tok för många gånger, men jag måste säga att vid 50km/h börjar det bli svårt att hålla i sig hahha men jag lyckades ibland. Sen kom det gupp ibland och det gjorde ont haha.
    Sen på kvällen var det bad i bubbelpoolen med kusinen igen och det var skum i med ljus och det var riktigt skönt må jag säga.

    Har precis kollat på Harold and Kumars escape från Guantamo Bay eller hur det nu stavas. Den var grymt jäkla rolig alltså hahahhahaha. Ska inte avslöja de hemliga moments i den så jag förstör för ersom tänkt se den.

    Nu ska jag nog klicka på nästa film. hejsvejs

    Äntligen över

    Äntligen är denna pest över. Gud vad skönt. Det är allt bra tur att man kan ändra sig, vart skulle jag  man annars ta vägen i alla korsningar. Det där fattade jag knappt själv det känns bra.
    Men gårdagen fick trots den dåliga början med pappa på sjukhus ett trevligt och glatt slut med familjen =)
    Vi ska snart bege oss hem till farmor och äta middag så måst egöra mig klar till det. se ya

    Dagen före doppare-dagen


    imorgon är det julafton och jag befinner mig i snöriket och det är uinderbart. Varit ute i snön med hundenn och lekt. Han bara älskar snön han med.

    Hahaha igår såg jag det roligaste på länge Jeff Dunham med sina buktalande dockor. haha da-da-dadaaa
    Har varit mycket roligt nu på senaste tiden kom jag och tänka på nu. Tror jag skrivit att jag sett världens roligaste film eller liknande i varje inlägg.

    Men nu ska jag fortsätta att jaga eldsniglar i snön. God Jul och så syns vi till nyår?

    tråååk i bilen

    Ja nu sitter man i bilen sedan ett par timmar tillbaka. Har otroligt tråkigt. Ingen lust att glutta på film längre. sitter därför och försöker hitta något roligt spel. Men misslyckas totalt.

    Kollade nyss på Kungfuh Panda. hahah den är bääst. Garva så jag nästan dog. Tur man hade datorn med sig alltså. Vad skulle jag annars göra? Ska nog kolla på en till film ändå. Har suttit i bilen sen klockan åtta imorse och har en bit kvar. Så ja det lär bli bra med en film tillö. Blir nog Varg den här gången, eller kanske step brothers.

    Vet ni det är snö utanför bilen och solen skiner och det är hur vackert som helst =)

    Söndag

    Att jag sov till strax innan tolv igår gav resultat när jag skulle gå och lägga mig senare på kvällen.
    Tror inte jag sovit så dåligt som jag gjorde i natt på hur länge som helst. Och det lär juh inte bli bättre ikväll eftersom jag gick upp mitt på dan idag med. Det resulterade i att jag är grymt trött och inte orkar göra något.
    Har kollat en held el på tv idag faktist. Och det var en dokumentär om smarta ungar. De var grymt smarta, men det är otroligt för deras föräldrar såg inte smarta ut någonstans. Och vissa utav ungarna var inte smarta de hade damp.
    En utav ungarna, Dante hette han om jag minns rätt, sprang och gömde sig hela tiden, och vände upp och ned på alla möbler. Hans föräldrar sa att det var på grund utav hans inteligens. Men frö mig är det knappast det.

    Efter de smarta ungarna vard et ett special avsnitt från topmodel. Det var ganska kul att titta på. Dock meningslöst och det gjorde mig bara tröttare. Är så trött att det svide ri ögonen men vad ska jag göra åt det??

    Ikväll ska vi åka till mormor och äta middag. Det kommer bli lika roligt som vanligt. Visst tycker jag om att träffa mormor inget tråkigt där men jag tröttnar efetr ett tag när jag inte har någon att snacka med.
    Sen så imorogn åker vi iväg till snön =) Mycket skönt ska det bli. Och roligt förstås att träffa alla roliga underbara människor där uppe .

    Ska gå och vattna katten nu.. tjooo


    Lördag

    Nu har jag bakat färdigt allt julgodis =)
    Allt smakar faktist riktigt gott. Men det ser tyvär inte lika gott ut hahaha. Bilderna på receptet såg finare ut än mina. Men då är allt som vanligt. Har varit med Alex till farsta idag och fixat termobyxor, även de sista julklapparna. Dock inte alla för jag glömde några hahaha. Mend et är inte lätt att komma ihåg allt här i livet.

    Var med Sandra idag som jag nämde tidigare. Vi hade riktigt roligt. Vi spelade Colin Mcrae Rally och jag måste säga att jag var grymt mycket bättre än Sandra på det. Kvällen slutade med två flickor däckade i soffan. Som vanligt.
    Men vi hade i alla fall kul.

    Nu måste jag skynda mig och jaga bort alla rumpnissar från våran tomt! Kram


    Min nya favvolåt!


    JULLOV

    Äntligen är det jullov. Det känns toppen. Idag var jag på Årsta och fiaxde lite med Harriet och Cia, skoj skoj.
    Fick även en lite julklapp med mig hem =) Det är alltid kul haha.

    Idag har jag även bakat godis, mums super gott. Ska nu byta om och åka hem till Saandrisch.


    hahaha

    My friend's got a boyfriend and she hates that dick,
    She tells me every day.
    He wants more dinero just to stay at home.

    Vad mer att säga??
    jag är tydligen lustig som sagt. Men Veronica vart har du tagit vägen? Börjar undra om du blivit kidnappad utav en gaffeltruck och iväg körd bak till lagret ..... Läääskig tanke alltså.


    Jaha där ser man

    Okej vill bara demonstrera om hur cool jag är nu, jag har lyckats ladda hem tre filmer,
    Kungfuh Panda
    Harold and Kumar escape from Guantanamo Bay
    Step brothers.
    Inte nog med det så har jag lyckats packa upp dem och kovertat dem till ipod filmer så snart ligger de på min ipod =)

    HA! ät den ni. Ingen annan skulle klarat det haha

    Torsdag

    Tror aldrig jag varit med om en vecka som gått så långsamt. får typ panik.
    Är för tillfället så uttråkad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har inget att göra, eller jo det har jag visst. Måste skriva en hel jävla massa uppsatser, elelr tre närmare bestämt. Har dock gjort två, de lättaste så har en kvar. Offrade dagens roliga aktiviteter för den så är bäst att jag gör den. Samlar lite kraft bara.

    var med Sandra en snabbis in till stan, elle riof var jag redan i stan men iaf. Men till saken igen så är jag klar med julklapparna nu. Skönt skönt.

    Ska gå och vattna mina sköldpaddsätande växter nu =)


    Skooooola

    Vi har matte och niklas är dum!!!!
    hahaha jag har välldigt tråkigt. ska kolla hur det gick på mitt nationella prov nu =)
    Vi ska dessutom börja på våran idiotiska statiskuppgift.

    Tisdag.

    Jah då är det sista veckan innan jullovet och daam it vad skönt det ska bli. Känns just nu som jag har sprungit in i väggen 100 gånger om. -.-

    idag kom jag på drycken som förgyller din dag, Ta en halvliter glass, lite mjölk, två kiwisar och aloe vera juice och mixa det. mums vad gott. hahaha

    Igår var alla helt mupp på tåget hem, vet inte vad som hände hahaha men det är de stunderna jag älskar i mitt liv. Känner att jag absolut inte håller någon röd tråd i det här inlägget. men det löööser sig. det gör det alltid. Det kommer fixa sig till slut. hahaha
    Nej men här har vi låten som min bror sjunger på när han tröttnat på mig hahahahha.
    Saknar dig bror..
     
    1 2 3 4 5 6 7 innan jag kommer till tio ska du hinna ut,
    8 dra från landet 9 dra från världen 10 betyder att du ska bort från atmosfären

    Parlamentet

    nu vill inte jag jämföra homosexuella med nazizter men..
    ... men det är det jag gör just nu.
     hahahha det var bäääst


    Robert Gustavson- Och imorgon ber jag dig Anders att hålla ögonen öppna.
    Anders - jaha efetr vadå?
    Robert - Jo annars kan du snubbla och ramla

    Knaaas

    Höll på och kollade lite på bloggen och då råkade man radera hela skiten, hahaha bra gjort.

    Hoppade älskade Madicken igår och det gick faktist bra andra gången vi hoppade banan. Första vet jag inte varför jag red så sakta. Vet egentligen själv att det måste vara mer bjudning i galoppen och att hon ska gå av sig själv men ja. Det komer väll.
    På kvällen var det luciashow och Östen var bara för bedårande där ine. En sak är iaf klar, han är inte 23 år, måste vara fel någonstans i hans papper.

    Idag har jag och Alex varit och handlat lite julklappar och sen bakade vi pepperkakor. Här har vi mina småkakor som jag gjorde ser även Alex små pepperkakor i bakgrunden. Vi gjorde även några stora hjärtan och sedan var det en hel del som förblev odekorerade.

    Välkommen till min nya blogg!


    RSS 2.0