perfect guy

Snart dags att fara vidare mot stallet för lite fix och trix där :)

Igår var det födelsedagsfirande hos Alex vilket var riktigt roligt måste jag säga, jag är helt klart bäst på att komma på charader saker (hihih). Imorse var vi duktiga och städade och fixade (eller imorse snarare vid lunchtid) sen kördejag hem Vero och bänkade ner arslet här. 

Nej nu hinner jag faktiskt inte mer måste klä på mig och åka till stallet nu!

Över och ut !

110818

Ojojoj nu ligger jag bänkad i sängen hemma efter en mycket lyckad kryssning! Lyckades vinna en hel del pengar i spelautomaten vilket man inte tackar nej till direkt hihi. Nu är jag faktiskt lite små sliten och uppskattar min egna säng väldigt mycket! Att jag dessutom kom hem men 2kg winegums är bara för underbart!!!
Kryssningen bjöd på en massa skratt, Jennifer va tvungen att sätta sig i trappen ena gången för att vi skrattade så mycket. 
Nu ska jag sätta full koncentration på tvn så får vi se när nästa inlägg kommer :)

Älskade!

Usch vad du är saknad!


Comes back around

Goddag folket!
Just nu har jag ruskigt ont i magen, varför vet jag inte. Känns sisådär faktiskt. Imorse skänklades det runt på finfina Madicken, som sprang på riktigt fint ska ni veta! Älskade Dunken, hon är som ingen annan! Själv var jag helt slut efter ritten och känner mig nu lite små stel lite överallt i kroppen, men det hör väll till träning eller?

Har även varit på BDC på SÖS för röntgen av mitt knä, och vad de bilderna sa har jag ingen aning om eftersom de inte sa något om det.... Sveriges sjukhus-system funkar sisådär måste jag säga!! 
Sen undrar jag varför folk envisas med att jobba bland folk när de verkar hata det. Ingen tvingar dem att jobba där. Usch vad otrevliga de va! Eller det var egentligen bara en som var otrevlig så kanske inte ska säga de hihi. Men nu är det bara till att vänta och se vad de säger om skiten.



öknens blomma

Idag har varit en riktigt produktiv dag, först 7h jobb, 9-16 vilket är en drömtid!, därefter hjälpte jag min kära granne att köra en transport fylld utav grenar till SRV. Kvällen slutade med fika hos K med lite folk vilket var riktigt trevligt måste jag säga! Gillar alla hennes djur :) 

Imorgon väntar lite andra aktiviteter som lite ridning på morgonen! Som jag längtat, på tok för lite ridning nu för min del!!! Sen på eftermiddagen ska vi in till SÖS jag och mor min för röntgen av mitt knä. Sen får vi äntligen veta vad som är fel och vad man gör åt helvetet! :) Sen ser det ut som att det blir kvällsdejt med Vero som avslut på den dagen! 

Btw skulle jag behöva besöka min älskade naprapat för faaan vad min rygg gör ont nu!! Det kom rätt plötsligt faktiskt. Nej nu har jag inte tid mer. Bye bye!

knight and day

Idag har varit en fixar dag, jag har fått reda på att jag ska få tillbaka 600,- pga frikort som jag tydligen har :S Sen har jag även ringt försäkringsbolaget och gjort en skade anmälan, det brukar tydligen vara bra att göra sånt. 

Nu är jag bara skit seg, vill dock att klockan ska bli lite mer innan jag kryper ner till sängen för att försöka sova några timmar i alla fall. Hoppet är det sista som överger människan sägs det :)

Ha en trevlig kväll!

nightmares

Det börjar bli dags att dejta kudden, ska bli ytterst spännande och se vad denna nattens sömn har att bjuda på för hemska drömmar och syner.. Börjar bli ledsamt det här... 

Imorgon är det tisdag och jag är ledig. Just nu ser det ut som att det blir en sväng mot SRV med min bästa granne!

Godnatt!

Changed plans

Upp och ner, upp och ner hela tiden. Glad sen ledsen, glad sen ledsen. Den här skiten tar så jävla mycket energi av mig! Jag orkar faktiskt inte det. Inte nu, inte efter all skit som hänt mig!

Idag har jag och Sandra varit i Farst, vi fikade på munk och muffins vilket var dö gott, sen framkallade vi även lite kort :) Jag ett på finaste underbara Tino som jag saknar något fruktansvärt!! Hon tog ett på lea och ett på Benny :)
Funderar på hur jag ska lyckas fördriva min fritid nu, mina planer kraschades så nu står jag här tomhänt och olycklig faktiskt. Olycklig kanske var att ta i, men jag hade det betydligt bättre för 4 dagar sedan. 
LIFE SUCKS SOMETIMES!

Min plan nu är att försöka sova så jag är utvilad imorgon, tillbaka till jobbet imorgon igen. Jag hoppas till tusen att jag ska klara det! Det krävs tyvärr inte mycket för att tårarna ska komma. Dock blir det bättre för varje dag, vilket är skönt!

Godnatt nu folket!

this everything

Trying to make it work but man these times are hard
I'm smiling but I'm close to tears.

Livet är precis som en berg och dalbana. Det tar lång tid att nå toppen och lyckan och när du gjort det går det på en sekund så är du längst nere igen!

with tears in my eyes

Gårdagen tillbringades mestadels i tårar tyvärr, det tog ett tag innan chocken smält bort. Nu känns det mycket bättre efter allt stöd och omtanke som kryllat runt omkring mig de senaste två dagarna! Bara det att Jennifer och Sandra kom förbi med min favorit glass värmde så otroligt mycket. Alla har varit jätte omtänksamma och underbara! 
Jag har världens bästa vänner runt mig! 

Men som jag skrev ovan, trots att det bara gått två dagar känns det bättre. Idag var jag ner till stallet och satt i en timme i Tinos gamla box, som nu mera tillhör shettisen Emil, och lät det sista komma ut. Ändra på bilden att inte se Tino där utan Emil istället. Det är så det är nu. Ofattbart egentligen, men saker händer hela tiden som ändrar ens liv. Dock uppskattas vissa mer än andra!
Tino kommer nog alltid att finnas med, trots att han varit med under så kort tid. Men på den tiden har han varit underbar och lärt mig så himla mycket saker som jag kommer kunna ha med mig hela livet ut! Han svetsades fast i mitt hjärta från att jag såg honom första gången, vilket är helt sjukt. Nu springer han där på de evigt gröna ängarna. Underbara finaste Trentino <3



Älskade Trentino 1993-2011

Med tårfyllda ögon skriver jag det här inlägget, för just nu känns allt bara som en enda stor mardröm. Jag kan inte förstå att det är sant. Det som hänt händer bara i film!! Men tyvärr var det här verklighet och det är så hemskt! På någon minut försvan halva mitt liv. Oavsett vad alla säger så har jag själv så svårt att inte klandra mig själv för det som hänt!!

Jag fick inte säga hejdå och du försvann i armarna på mig och det gör nog det hela bara värre!!
Vila i frid nu min underbara älskade springare!!


out of control

Lite tankeställare såhär mitt i natten, lite över om nu tolvär mitt i natten. Men jag och Alex hade en spännande disskution om hur stor en teskedsmänniska egentligen är. Alltså skaftet på en tesked kan juh variera rätt mycket så är det bara själva klumpen där nere eller hur är det egentligen? Alex kom fram till att det var medianen av alla teskedslängder som gällde för teskedsfolket. Jag ifrågesatte fort det hela med vem som räknat ut det och svaret på de blev den teskedsansvariga på kulturavdelningen. Vilken disskusion hahaha. 

Dagens andra funderare var nu när jag kom hem, roligt det här med olika vanor osv som vi alla har, i allmänhet vad vi har för oss. Jag till exempel älskar att borsta tänderna och ta munskölj, dock har jag lite fobi för andras tandborsta xD Sen kan jag knappt sova (om jag inte är redligt packad) om inte lakanet är sträckt och utan skrynklor. Jag kan vakna mitt i natten och vara tvungen att rätta till det. Det är nästan bara sjukt, men det stör mig något fruktansvärt. Tänkte skriva radikalt men jag vet inte vad det betyder så det kanske inte är så lämpligt haha.

Nu ska jag sova och hoppas på skinande sol imorgon så jag får steka lite extra :D Är leeedig heeela dagen, ska skänkla runt lite på prinshästen också, men det blir mot kvällen när det är lite svalare ute annars smälter jag bort :)

Puss och kram skumbanan!

Like a pill

Just nu känns det som att det går vägen för precis alla utom mig, är jag människan gud glömde eller?? Nej riktigt så hemskt är det kanske inte. Men just nu känns allt så negativt. Inget går direkt bra och jag hatar när saker inte blir som jag vill och just nu är det precis så att allt blir raka motsatsen mot vad jag vill. Så jag är helt enkelt inte nöjd med tillvaron! 
Får se vad jag hittar på för att ändra på den. Kanske måste ändra lite tankar och annan skit som virrar runt i huvudet och gör vissa saker såå jävla jobbiga och om inte minst mig själv förvirrad och ofokuserad på verkligheten. Som just nu bara är sorglig i och för sig. Folk blir bara mer och mer patetiska, klarar inte ens att stå för sig själva på två jävla ben som sitter på deras egen kropp utan klänger på någon annan för att slippa använda sina egna. Nej jag är trött på såna jävlar.

Nu ska jag sova av mig min irritation, det brukar gå sisådär.. Imorgon väntar jobb 11-20.30 TAGGA!!

when it all comes down

Jag har blivit riktigt dålig på det här!! Ysch vad trååk!! Måste anstränga mig lite känner jag faktiskt. 
Annars har jag ett gaalet sug just nu på att hitta på nnågot galet. Typ som att åka pulka bakom bilen, dock är det inte snö ute så det går inte.... Ska försöka tjata på kusin min att vi ska ut med båten snart så jag får leka av mig lite hihi :D Egentligen kanske jag borde hålla mig undan sånt eftersom jag ska skada mig 24/7, men det kan jag stå ut med hihi för jag gillar fart och fläkt hihi jag ser faran i vitögat liksom xD

Nu blir det över till annat, jag ska klä på mig och sen bege mig mot stallet. Ikväll är det träääning igen ! :D

Brun hest springer fiint!

RSS 2.0