Jag då var det snart dags

OM några timmar kommer jag och Alex att lämna sverige och jag är så grymt nervös. Klumpen i magen är så stor att det inte ens går att löägga armarna om den hahahaha. Men det ska förhoppningsvis gå bra ska vi se.

Var i stallet klockan sju imorse redo att jobba sista dagen på två veckor. Kommer sakna det. Men iaf så red jag Johan lite granna, han sätts i gång precis som Benny och Favis. Men jag tycker inte riktigt vi passar ihop. WStorleksmässigt gör vi det men inte annars. Alltså ja vet itne vad det är, det klickar aldrig hahaha. Men han är söt det är han.

Nu ska jag hitta något bättre att sysselsätta mig med hejdå ha det grymt tråkigt utan mig!!


Imorgon gäller det

Bara för att Sandra har en kusin som är tjock och dum måste jag skriva detta inlägg som egentligen inte kommer handla om något speciellt. Var i handen och shoppade lite små saker som jag måste ha till thailandsresan och sen gjorde jag och mamam tacos till middag. Mycket gott måste jag säga. Sen snart ska jag börja lägga fram det som ska med till Tland. Men orkar inte hahaha. Tänkte skriva in min packlista men vilken idiot tänker läsa det =)

Imorogn ska jag åka upp till stallet och säga hejdå. Det är planerna för helgen och på söndag kommer jag att vara i Tland så det så !!! ha dte grymt tråkigt här hemma!

Dressyr

Idag har jag varit i stallet hela långa dagen. Var dressyr och det var LB:! programmet som gällde. KOm dit vid åtta och såg att jag skulle ha Madicken. HAHA var det första som döck upp i mitt huvud hahahah.
Men jag knoppade och fixade och hon var super duper fin när vi traskade ner till ridhuset, och jag är väll ändå ganska nöjd med min ritt. Hon gick för det emsta med krok på nacken och vi hade rätt gångart vid rätt ställe. Det var mitt mål för dagen. Dock hade jag tagit fel minneskort till kameran så det blev en halv film och inga bilder, eller några suddiga ena ^^ lägger upp dem så ni får se lite haha



Vi red på 60,7% och det är jag nöjd med faktist. Lilla Madunken, hästen som jag i alla väder och vindar älskar <3

4 dagar kvar

Idag har det varit ännu en tisdag. Och ja nu är de inte jobbiga längre för jag har hittat ljuspunkten haha.
Alltså ja jag vet inte vad han heter men jag va med honom idag och förra veckan och han är bara sååå gullig och ganska rolig också haha.

Men har även lyckats blivit dumhets förklarad när jag skruvade in skruvarna i väggen utan att ha något som jag skruvade fast, glömde liksom den biten. så var bara att göra om. Sen skulle vi böja mnågra jävla plaströr och det var inte bara att böja om du tror det. Det var sktisvårt. Helt enkelt super duper svårt. Jag var inte i närheten utav tillräkligt stark. var tvungen att stå på den och dra uppåt hahah . Sen har det inte hänt så mycket mer idag inte.

6 dagar

Snön bara yr där ute och det är såå vackert! jag älskar snön. Hoppas den ligger tills vi åker bara.

Men iaf idag har jag haft helgjour. Det har väll gått bra, vi var många och då hinner man med mycket om inte jag, vero och Jossan jobbat på så bra i fredags och lördags. Men men vi smörjde nästan alla träns stora stallet och det är bra gjort, + martingalar, sdlar och hjälptyglar. Men några stackare vart kvar. Borstade även på KB, älskar att gosa och mysa med den hästen för hon ser inte ut som om hon vill ta en tugga på en så fort man borstar på fel ställen.

Imorgon är det stallet igen, men åker nog inte enr dit förrens mot mitt på dagen. Får se när jag vaknar helt enkelt. Blir så jäkla lång dag om man är där från åtta på morgonen till tio på kvällen. Det är ganska jobbigt. Måste även skotta bort all snö hos min moster också, annars komemer jag vara bli insnöad i veckan.
 
No more commets...

7 dagar

Lev mitt liv i en dag och du kommer tycka ditt nuvarande liv är en dans på rosor!!

Hoppade älsklingen idag och det gick super duper bra. Trots en hastig morogn med mycket problem så löste sig allt finemang och slutade bra. Vi hoppade för Mika och det är så himla kul. Tycker verkligen om att rida för henne.

Jaja måste laga mat nu.. See ya!

titta vad jag fått

Fått bilder från Madunkens uffödare och är hon inte bedårande?




hela åtta dagar kvar!!

Ja nu är man då förkyld suck. Inte kul men men livet går vidare. Jobbade idag och tiden gick hur fort som helst och vi var jätte duktiga ( vi= vero, jag och Josefin ) Sen efter var det sköt tajm på KB vi höll väll på i 50 minuter och borstade och donade och fixade. Sen åkte jag hem och ska snart äta. Mums. Imorgon ska jag och vero vara kattvakt!! DET NI KLÅ DEN OM NI KAN!! hahaha

Nej sen ikväll ska det bli familje kväll och glo på Let's Dance något mer livfullt orkar jag inte med, imorgon är dte uppe med tuppen som gäller till stallet och jobba imorgon med, sen hoppning. Tjuvtittade och såg att jag skulle ha Madunken imorgon hihi

9dagar

hihi jag är sämst på det här spelet xD


10 dagar

Satt och funderade lite igår och kom då på att sekunderna runt att jag föddes var jag den yngsta på jorden, helt otroligt, hahah ahr aldrig tänkt på dte förut. Men så är det helt enkelt.

Red Östen idag, vi red barbacka och det var mkt kul men jag har så himla svårt för att rida Östen. Det är liksom en spärr som går i. Han är riktigt knepig tycker jag.

Sen har jag inte så mycket mer att skriva.. Det har inte hänt mycket idag. Måste plugga till nästa prov som vi har imorgon, har minst ett prov om dagen den här veckan, det är mycket trevligt..... NOT! men livet är hårt ibland. Ganska skönt att de kommer nu och inte när jag är i thailand.

Ha det så trevligt nu allihopa! själv ska jag plugga tyska

11 dagar

Idag har inte varit en dirket rolig dag ska jag säga er. Börjhade klockan åtta med svenska prov, var klar vi nio och sen hade jag håltimme till klockan elva. yippi. Hade Tyska och trafik sen håltimme i en timme igen och sedan från tre till fem var det elkompetens som gällde med min absoluta favorit person..... Eller inte. Det är en irriterande liten människa som jag minst trodde skule dyka upp. Det hela började när jag stod i matkön och då stod han framför mig. Han pratar så himla irriterande och är allmänt falsk och jobbig. Sen när vi har rats på trafiken dyker han upp och börjar prata med oss igen. Och äbn en gång måste jag stå ut med hans irriterande röst. Sen visar det sig att han går i klassen jag ska ha el med på tisdagar. Kan det bli bättre?? Dessutom verkar han tro att vi är bästisar..............

Men för att smälta allt det här så var jag ute och gick med Ozzi i en timme typ, det var mycket skönt =) Dock fick jag klä på mig som en eskimå för att inte dö utav köld.

Imorgon är det skola åtta till tre och sen är det dressyr =)=)

Minnen den här bilden är snart tagen för ett år sedan hahaha om en månad exakt tror jag.

12 dagar

Ja en liten måndags rapport här. Uppe med tuppen och ska snart bege mig till sjukhuset för utredning utav mina brustna blodkärl i ögat. Förstår inte varför de ska veckla ut allt så långt som möjligt och in med så många konstiga ord som de kan också. Men men ska vara på st eriks sjukhuset klockan tio. Sen ska jag eventuellt ta sista sprutan för hepatit A,B.

Men vad har hänt i helgen, i fredags gjorde jag inget speciellt. LÖrdags var dte hoppning som jag redan nämt och det gick någorlunda iaf, kvällen vart succé, min mat vart grym. Har lite bilder på för, och efterrätt. Sen iogår var det US-årsmöte och det vart lite bytta poster, jag vart ordförande vilket jag tycker är välldigt läskigt, men fick vero som vice ordf. så då har jag mitt moraliska stöd där. Jennifer vart sekreterare och Sandra är kvar som kassör. Söndagskvällen avslutades med Beck och godis, men det var den sämsta beck jag sett på länge.


14 dagar

Idag är det då lördag, dock inte vilken lördag som helst. Det är nämligen lördagen den 14e februari vilket betyder alla hjärtans dag.



Dagen började med stallet och hoppträning. Gick bra men jag måste börja ställa högre krav på mig själv. Jag börjar emd allt försent. Men Madunken var duktig. Jag hade kunnat gjort mer helt enkelt. Men iaf sen åkte jag och mamma till maxi och handlade en massa saker. Jag handlade ävend et som jag bewhövde till min middag som jag ska bjuda familjen på idag. Jag är värsta kocken. Så här ser menyn ut ^^

Förrätt:
Apetinagratinerad gurka
sesambitar
brushetta med cottage cheese

Varmrätt
bakade tomater
stektpotatis och fläskfile
(qorn file till mig då)
 
efterrätt
daimcheesecake.
Smakade på smeten och den var för jäkla god den hahaha.

Men nu måste jag gå och börja fixa med maten om den ska bli klar idag
Ha en fortsatt super trevlig dag.


15 dagar

IDAG Ä'R DET FREDAGEN DEN 13 scarry scarry.

men iaf. haft en otroligt händelselös dag. Det började med skolan som var tråååk. Efter det skulle jag möta sandra och ta en liten simtur. Dock såg jag en välldigt söt kille på tåget och höll på att glömma gå av höhö. Men jag gick av på rätt station och jag och sandra simmade på lugnt med alla fiskar i vattnet.

När jag kom hem var dte dags för plugg efetrsom jag har minst ett prov varje dag nästa vecka. suckl jobbigt jobbigt. Men har hunnit klart med styrteknik och svenskan så lite är ur vägen iaf. Jah och nu sitter jag här och tråkar. är välldigt trött ska sova snart så jag orkar upp och hoppa imorgon. Ska kolla på hjälp nu också så tjao

17 days left

Jaa jag känner just nu att jag måste vara världens sämsta ryttare, snacka om att inte ha någon känsla alls. Ganska pinsamt..........

Mår inget vidare nu, börjar komma ner i en depritionssväng igen. suck absolut inte det jag har lust med. Vet inte vad som jag ska börja med att berätta. allt är som ett stort jäkla garnystan utan en ände. Måste snart gå till en psykolog eller vem som nu tar hand om sådana som mig.

No more to comment!

21 dagar


SOLEN VART ÄR DU?

Zombien är vaken

Efter cirkus en vecka i sängen har jag nu lyckats ta mig upp. Konstigt nog är jag pigg utan att ha fått i mig så mycket som en skorpa sen i tisdags, jo lite soppa här om kvällen. Men imorse åt jag fil till frukost och nu är jag uppe på benen igen. Det känss toppen. Så himmla tråkigt att ligga i sängen hela dagarna. Min dvd är sönder så har inte kunnat kolla på film så gluttat på tvn hela dagarna, men  det gav problem dagen efter när de sänder reprisen från dagen innan, jag hade redan sett de avsnittet. SUCK! Men det löste sig. Eftersom jag sov till och från hela tiden fanns det delar jag missat och smalville får man tillexempel inte nog av.
Nätterna har varit värst. Tror inte jag har sovit en enda natt på grund utav att jag haft så ont. Va glada att ni slipper det.
Nej nu börjar jag bli trött. Ska gå till soffan och vila lite.

På måndag ska jag till stallet och ta igen all missad tid =) om jag orkar men det tror jag. Kommer inte kunna gå på helgjouren imorgon eftersom jag började äta idag men på måndag är nog allt som vanligt igen, I guess. Ha en toppen lördag nu för det ska jag ha!

Ehm ja hej

Ja efter över två dygn i sängen har jag äntligen dragit mig upp och bra mår jag inte direkt. Har magkatarr och det gör djukt ont. Kan knappt röra mig ibland. Men nu har det börja släppa lite iaf. Dock har jag en jäkla huvudvärk istället. Varför kan man inte bara vara frisk? Jag har tröttnat på att ligga hemma, det enda jag gör är att sova hela dagarna och glo på tv. Orkar inte göra mycket mer eftersom jag inte ätit sen i tisdags fm.
Sen kunde jag inte rida igår heller. Jag som äntligen börjat längta efter dressyrgruppen. Hahaha. Men hoppas det gick bra för alla. Men det får vänta tills jag blir frisk att  ta reda på. Just nu hoppas jag att jag är tillräkligt pigg på lördag så jag kan hoppa. jag längtar som en idiot efter det.  Men som det ser ut nu är dte ganska mörkt. Men mans ka aldrig sluta drömma.

Nej nu måste jag återgå till sängen innan jag svimmar. Ha det grymt bra!!

Skulle kunna tro att det är lördag

Idag är det söndag men jag har turen att vara ledig på måndagar så det är som lördag för mig idag med. Har egentligen inget speciellt att skriva, men har inget bättre för mig. Söndagar är nog den sämsta dagen på hela veckan. Den går alltid så otroligt långsamt. Speciellt om man väntar på något. Just nu väntar jag på att Vero ska ringa. Hon är ute och övningskör s se upp alla där ute. Kan tyvär inte säga vilket område hon kör i för det har jag ingen aning. Var bara på eran vakt.

Nu ska jag återgå till att titta på Pussycats Doll och jag måste säga att carrie är riktigt bra på att sjunga, eller bra och bra, hon har cool röst.

RSS 2.0