Jag tror på oss

Solen är tillbaka och det är underbart! Idag har jag hunnit med en hel del faktist, dagen började med jobb klockan åtta. Sen åkte jag hem och var lite social med lilla missen och han fick komma ut för första gången och gå lös på tomten! Det ni haha, han vågade dock inte gå så långt och definitivt inte gå i gräset. Sjukt söt är han!
Sen var det bara att fara vidare till södertörn där cia hade träning och den var mycket givande faktist och sjukt rolig att titta på! Har även hunnit med att köpa lite leksaker och klätterställning till katten och jobbat ännu mer. Dessutom har jag hunnit med att rida Birk och idag hoppade vi lite. Han var sååå duktig hihi!

Lyckas vi trimma till oss ordentligt kanske vi lyckas med att vara med på en hoppkurs snart. Det skulle vara sjukt kul! Kanske ska kolla lite pay ´n jumps också hade jag tänkt.


Han är snart helt ny frissad med rykt man och klippt hovskägg, snart ser han ut som en riktig häst igen ;D För han är juh trots allt en stjärna!

MALIBOU MONSTER

Det enda jag har att säga just nu är fyfaaaan vad min katt är söt. Helt underbar!! Nu ligger han och sover i sängen efter allt sto och stim han fixat med. Två av tre våningar har han undersökt hittills.
Dock känns det bra, när i kom hem ställde vi buren och öppnade luckan, när jag sen kom tillbaka några minuter senare då var det full rulle. Bollarna flög hit och dit och ja han var sjukt söt helt enkelt. 
Men det känns riktigt bra, efter att han varit här två timmar har han ätit, druckit, gått på lådan, sovit och myst en massa!

MALIBOU MONSTER!

Miracle

Det är torsdag, klockan är 21.33, just nu iaf. Jag är extremt jätte trött efter skivan i tisdags och allt jävla plugg som varit de senaste dagarna. I tisdags satt satt från klockan 10 till kvart över sju! Helt jävla otroligt, men sant. Fick dock mycket gjort och det behövdes!
Nu ligger jag i sängen och kollar på ett otroligt roligt litet filmklipp på mig. Mycket roande.
Imorgon är det roligt schema!! Först lite stall och sen åker jag och mamsen till Arboga och hämtar min lilla katt! Längtar, dock kommer den att få heta Det ett tag för jag vet verkligen inte vad den ska heta!!

Helgen ska det till att bli en massa jobb och plugg! Suck, kanske lyckas få in lite roligt där i mellan också. Skulle vara trevligt. Massa gos med lilla katten ska det också bli, och bäst av allt ridning!!!! Vilken svenska jag lyckades med där..
Har dejtat den här människan lite idag också. Lika mys som vanligt faktist!

bajsdag

Det är tisdag och jag pluggar sönder, dock paus nu. Det här är riktigt otroligt. Mycket har fsktist fastnat och även det är otroligt. Dock är det mycket kvar. Tidsoptimist som jag är har jag sparat allt plugg till idag, imorgon har jag både en redovisning och ett prov, båda är betygsgrundande så ja skulle vara kul om det gick bra på dem. Kommer inte hinna till stallet för jag måste plugga. Suck

Nu måste jag fortsätta plugga så jag hinner klart någorlunda i tid!

Har ingen lust alls med att gå åp skiva ikväll, det regnar och jag är stressad inför imorgon. Vill mycket hellre åka till stallet och ha det mys. Men nej  jag måste plugga suck!

all about us

Solen skiner och det är lagom varmt ute för en härlig ritt till ängen där det hoppades en hel del idag. Det är så sjukt kul, Madicken tyckte det var minst lika roligt som jag och bockade järnet ett antal gånger. Fick jobba mig gul och blå för att hon inte skulle sticka innan hindrena för att sen bocka av mig efter ;D Men ack så kul det var. Vi är bäst helt enkelt. Inget är för svårt för oss ! hihi
Inga berg är för höga, inga stigar för långa, du är det BÄSTA som hänt mig!

en fin liten text

There's a little truth behind every "just kidding", a little knowledge behind every "i dont know", a little curiosity behind every "just wondering", a little concern behind every "never mind" and a little lie behind every "i love you".

sweet home alabama

Alltså herregud, vad har jag att skriva om egentligen?? Ingenting faktist. Börjar få ont i min hals och det är väl lite små jobbigt måste jag säga. Orkar inte med det just nu. Vill vara frisk och kry. Annat behövs inte. För övrigt har jag städat mitt rum och bäddat rent i min säng och det är jätte mys. 

Jag hoppas på riktigt härligt väder imorgon. Vill ligga ute i solen och mysa hela dagen. Läsa en bok och dricka is vatten. Japp det känns riktigt lockande just nu. Jag lääängtar! Nu ska jag väl försöka roa mig lite. Kanske blir en liten tripp in till stan snart ;D
Seeya!

extra extra

Glömde skriva om de bästa raggningsreplikerna jag hört någonsin! Garvade så jag dog!!!!

- Jag säger inte det här för att impa på dig, men det är faktiskt jag som är Batman. 

- Tänk om livet va ett spel å du va tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla dig runt på bordet å hoppas på sex. 

- Skulle du kunna be dina bröst att sluta stirra på mina ögon? 

- Hej, jag har stånd och det är ditt fel.
Den med Batman är helt klart bäst!!! Ska garanterat köra på den nästa gång alltså hahahahah!

walking in memphis

Vad jag älskar när man vaknar på morgonen och man känner sig som Quasimodo i Ringaren i Nottredam. Så var min morgon, ögat gick knappt att öppna och var svullet. Det såg inge vidare vackert ut om jag ska vara helt ärlig. Men nu är svullnaden som gått som borta.
Idag har det hänt en hel del spännande saker, jag vaknade vid tio och då hade mamma gjort frukost till mig :D Hon är bra gullig ibland. Sen var det en lite prommis med Alex och vovvarna. Dock gick både hon och hennes vovvar skiit sakta.. Haha men det var extremt skönt. sen åkte jag och mamma till ica och handlade och ALLA glodde verkligen på mig!! Sen var det prommis igen fast med Sandra och vi gick en riktig runda ;D det var mys! Fick även syn på två halv nakna killar i en bil! Mycket intressant det där.

Malin var även förbi för att hjälpa mamsen med nya soffan så jag har varit tvungen att underhålla hennes två huliganer och det var mycket krävande! Nu ligger jag i sängen och är bruuuun! Det känns som en bra början hihi. Snart är det Cougar town och jag läääängtar!
Seeeya

pain in the as

Jag överlevde! Jag lever, helt otroligt. Dock måttligt uttråkad, är lite ljuskänslig i ögat fortfarande så klarar inte riktigt av att vara på övervåningen/ute så ligger nere i källaren och vilar mig. Men har planer på att åka ner till stallet och kolla när mupparna rider. Så händer det något iaf. Är ganska ridsugen nu när man verkligen inte kan rida. Typiskt!
Tror vi att sommaren är här nu?

Holiday

ojojoj vad et har hänt saker nu, denna lång helg inleddes i torsdag med finalen i allsvenskan där laget slutade precis utanför placering på en 4e plats :D Prinsen sprang så fint så!

Fredag var det jobb och hoppträning på dagen sen på kvällen var det sofistikerad middag med Sandra på ribbypizzan för att sen bege sig till Niklas där det var singstar som stod på schemat ;D
Lördag morgon var det lite jobb igen och en massa stall och ridning, men vem klagar när solen lyser i massor! På kvällen var det dags för en sofistikerad middag igen fast denna gång med Alex, denna gång blev det råstekt sötpotatis med inbakad qurnfilé ;D 
Sen nu är det söndag och helgen avslutas med en tävling, KM i hoppning. Jag är nöjd med min insats trots en massa fläng hit och dit! Nu ska jag vila upp mig inför morgondagen då det är operation som står på schemat, jag är livrädd!! Men det ska bli skönt att få det fixat nu mitt lilla öga.
Seeya!

Hands up

Ganska glad att jag slipper möta mig själv ibland hahaha! Såg precis den reklamen på tv när han är ute och kör och sen avslutas det med typ samma som jag började med ;D Var det någon som hängde med där så säger jag grattis till dig!

Annars har dagen tillbringats på lite hästtävling och mycket säng! Glömde dock bort att äta som var mindre lyckat. Blev riktigt hungrig där vid fem tiden.
Gårdagen var det utgång med Sandra och ja vi lyckades ännu en gång med en lite annorlunda kväll haha. Måste säga att roligt folk finns det gott om. Blev en hel del skratt under kvällen. Iaf för min del ;) 

Nu måste jag ägna mig lite mer åt min älskade glass, den behöver mig!
Seeya!

saturday night

Det är lördag och vädret ute är riktigt äckligt, måste säga att jag ligger riktigt bra i min säng under alla täcken! Men ikväll ska det ägnas lite kvalicerad tid med Sandra 8D Det bästa som finns!
Hittills har denna lördag bestått utav lite jobb som gick ganska trögt faktist. Men nu är det avklarat och idag har jag äntligen fått hoppa igen! Som jag har längtat haha. Gillar verkligen vår gigantiska vita pålle!

Ska bli spännande att se hur denna dag avslutas, om det blir lite rajtantajtan, tripp till Nickeman, eller myskväll hemma ;D Den som lever får se vart vi hamnar jag ocg Sandra. Nu måste jag snart äta något innan jag avlider!

How soon is now?

Det är torsdag och jag är riktigt glad :D Solen skiner och vi har äntligen "hittat" en katt som vi ska köpa, längtar massvis tills den kommer HEM!
Och såhär ser stjärnan ut ;D
Klicka för att se nästa bild

Annars har det inte hänt mycket idag förutom att jag och sofie gjort en bättre beskrivning på vad det är för väder ute. Såhär ser den ut:
Stekt väder = Riktigt soligt och klarblå himmel och extremt jäkla jätte varmt!
Kokt väder = Det är mulet och kvavt och äckligt varmt.
Micrat väder = Väldigt växlat, ena stunden sol, nästa kallt osv Finns i olika höga W
Fryst väder = Som ni förstår är det extremt kallt ute!
Kylt väder = som det låter så är det kallt men inte riktigt som fryst väder ;P
Wokat väder = Varmt men det regnar, kan även vara hagel
De var typ så långt vi kom i den disskutionen.
Idag hade jag planerat en härlig em i stallet i detta härliga väder men mamma var tvungen att ha bilen så det blev till att åka hem på tok för tidigt, åkte med henne och köpte en soffa som är riktigt skön. Dock är det kattförbud i den säger mamma. Får se hur länge det varar  ;D
Seeya!

Just dance

Tisdag och jag har hunnit med en del idag.
* Först var det stallet med lite slit och släp
* Skolan, dock kom jag en kvart sen eftersom det var tvärstopp med tågen... Suck hatar sl allt för ofta! Var då tvungen att ta bilen till skolan!
* När jag kom hem bakade jag lite bröd och hjälpte mamsen med maten
*Hoppträning på runsten, Cia och Pepe tränade för KG.

Dock har jag nu dragit slutsatsen att det är min pollen medicin som gör mig så trött och hängig hela tiden. Känns det bra? SVAR: Nej!

Annars är jag lite sådär smått jätte partysugen haha, vill dansa lite det var så länge sedan sist nu. Sen är jag allmänt sugen på att umgås lite med SSSS.
Känns som det var år och dar sedan. Måste även säga att jag längtar tills imorgon när Alex kommer med mina Crunchy´s, ;P

Nu blir det lite mer ugly Betty för min del SEE YA!

final countdown

Idag har varit en underbar dag med massa sol och hästar. Kan det bli bättre? Knappast.
Andra omgången utav allsvenskan div III är nu avklarad och vi ska till final tjiho vad skoj ;D Bara att ladda om nu efter dagens tredje plats med laget. HEJA TuRK!!

Imorgon är det dags för den äckliga skolan som jag inte alls längtar efter. Har världens sämsta schema och har verkligen inte lust med det.. Men vad ska jag göra åt saken? Ska försöka klämma in stallet där det går, och kanske lite tid för Sandra också haha ;P

Nu ska jag fortsätta mitt sökande efter ett pannband med röd strass!

See ya för nu checkar jag ut!

RSS 2.0