2 fat, 2 furious xD

JA ibland är man allt för lättroad. Speciellt när man är lite uttråkad som jag är nu. Har inget att göra, eller jo läxor men det har jag ingen lust med.
Idag har varit en ganska meningslös dag, inget har hänt, absolut ingenting. Jag har små retat Alex hela dagen för "  det har jag sett på discovery" haha bakgrunden  till det orkar jag inte dra upp nu.

Imorgon är det onsdag och då är det skolan hela långa dagen som gäller och sen ska jag till gymmet och träna =)=) Sen vet jag inte vad jag kommer sysselsätta mig med imorgon. Antagligen ingenting. Men så blir det ibland.


HIHI GILLAR ATT DET SER UT SOM OM ATT JAG SKA VÄLTA


Fullt ös

Ja idag har jag varit så duktig att jag först var och övningskörde klockan 08,40. Efter det gick jag och tränade i cirka en och en halvtimme. Lunch på paus blev det. En underbar grönsakssoppa som jag absolut rekomenderar. Sen bar det av till Årsta och där blev det en bit prinsesstårta och det var så grymt gott. Nu måste jag dock börja på trafik uppsatsen som ska vara inne imorgon.

Söndag kväll

Ja nu har helgen gått för fort igen, vad ska man göra egentligen?? Men hoppas att alla släckte lamporna igår!  Ni som inte gjorde det missade något haha. Men det vart riktigt mysigt här hemma med alla mysiga ljus överallt. Dock höll min katt på att brinna upp eftersom hon ett antal gånger gick över ljusen. Nej men ingen skada är skedd.

Satt och kollade igenom lite bilder och hittade då en mapp fårn mars 2008 med bilder fårn min och pacinos sista tävling och det tog hårt ska jag säga. Usch vad hemskt det kan vara. Vill så gärna att du ska komma tillbaka just nu. Otrolig saknad efter dig.

Hejdå!!!

..

För er som inte har koll på det är så är det fredag imorogn.

Mååndag

Jah måndagen har gått väldigt fort må jag säga. Hade körlektion i morse och det gick faktist helt ok. Körde runt årsta och lite till. Jag fick beröm för att jag alltid var lugn och inte stressade upp mig för alla bilar. Där ser man.

Sen fixade jag även gymkort idag så på onsdag ska jag snacka lite skit med min coach och sen är det hårdtränign som gäller. Sist men inte minst åkte jag till stallet. Jag och Alex smörjde lite. Jag smörjde både Madick och Toppens träns, mycket mycket stolt hahaha. Sen red jag Woglot. Och ja hur gick det.... Vi hade rätt gångart iaf. Mer än så var det väll inte. Försökte tänka på attt vara mjuk i händerna men det är sjukt svårt. Dåligt utav mig..

Imorgon är det skolan igen suck... vill inte dit. Skönare hemma. Dessutom blir jag påmmind om att jag måste fixa praktik plats. Är lite sent ut känns det som. Men nu ska ja kolla på Ballar av stål. Se ya


Veckans the end är här

Usch så var det då söndag igen. Gillar verkligen inte söndagar. När jag dessutom har den hemska veckan framför mig som jag trots allt har så blir det inte bättre. Men så här komemr den att se ut iaf

Måndag: Körskolan klockan elva och sen stallet - inte så jobbig dag.
Tisdag: Skola 8 - 17 första lektionen är redovisning i språsociologi. har inte börjat på uppsatsen ännu....
Onsdag: Skola 8-15 prov i styrteknik och Matte C och sen stallet
Torsdag: Skola 9-17 redovisning i NKn
Fredag: Skola 8 - 14 prov i elkompetens

Jag vet inte vart jag ska börja om jag ska vara helt ärlig. När det blir såhär mycket som jag faktist tycker att det är så struntar jag i allt och det är väll inte det bästa kanske. Men ska försöka börja på språksociologon efter som den trots allt kommer först. Och svårast är den också. Men tråkigast . Får se hur det blir med allt...

Igår hade jag och sandra vårat alltid så trevliga möte, Båda somnade med godisskålen i knät typ framför tvn. Det roliga är att båda vaknar ungefär samtidigt vid tolv xD hahaha men nej nu måste jag börja på språksociologin

It's my life


Ja ett litet inlägg såhär på lördagskvällen. Inget direkt att kommentera. Fixat klart alla bilder från Tland nu så det är skönt. Lagt upp en del utav dem i ansiktsboken. Sen trodde jag att Sandra och jag skulle göra något ikväll men det evrkar som hon dött. Men ja. Isället får jag göra det jag har lust med ikväll.. Ingenting. Men ja här är en liten bild från det underbara



juste

Kom på att jag glömde nämna att jag varit och fikat med TP idag. Mycket mysigt och förbannat gott alltså. Sen denna sol som varit framme sen vi kom hem gör mig bara för glad. Ja nu var det inget mer. Ska plugga lite till

usch fy och blää

alltså imorgon har jag prov i digital teknik och jag vet inte hur jag ska lösa det problemet att jag inte fattar ett skit av vad vi håller på med. Suck... Sitter och försöker fatta något men det är mer utav en gissningslek så hur mycket som är fel vågar jag inte ens gissa.
Men imorogn är det fredag och det ska bli skönt. Ska till Malin imorgon efter skolan. Skojigt värre. Sen lördag är det hoppträning. Det har jag saknat mest av allt hahaha. Finns inget roligare. Hoppas det är bra underlag nu den här veckan och vi gör en rolig övning. Vilket vi alltid gör men ändå. Lite extra rolig övning den här vecka.

Nu har jag kommit fram till vilka ämnen jag ska välja att läsa i trean. Förutom mina elämnen ska jag läsa Fysik A, Turism, Historia A och Psykologi A.

Sen efter skolans slut blir det eventuellt utlandsstudier i Tland åter igen. Jo det vill jag verkligen, dessutom har mamma nästan gått med på att hjälpa till med sponsringen utav pengar. Så det känns bra.

Men måste återgå till pluggandet nu.. men drar ut på det så länge jag kan. Men ja nu går det inte mer. Hejdå!!

Föööör faaaan

Jag förstår verkligen inte vad som är problemet. eller jo det gör jag, jag är en inkompinent efterbliven med alvarliga problem. Varje dag säger jag till mig själv jo men så farligt är det inte. Nej det är KATASTROF, och då menar jag TOTAL KATASTROF.
Man ska inte ge upp, men just nu är det banne mig inte långt ifrån. Jag vet helt enkelt inte vad jags ka ta vägen. För varje gång så sjunker mitt självförtroende.

Nu sitter jag här och ja, jag gråter över mig själv. Jag r så jävla patetisk och pinsam. Det sprutar inte ur ögonen, men en och annan tår kommer ner för kinden. Vet inte varför jag skriver det. Men känner att jag behöver skriva det. Sen om jag ska vara ärlig så skiter jag i vad alla andra tycker om det!!

Styrteknik

Mitt nya ämne är styrteknik hahahahhahaha. Det går faktist lite bra dock inte mkt, hunnit med en labb den här lektionen nästan helt själv. ganska stolt

svenska b suuuger

sitetr nu och har svenska b. Första lektionen efter tland resan och vi har fått en uppgift som ska vara inne nästa vecka. Det finns dock ett STORT problem.. Jag fattar inte vad man ska göra. Eller jag fattar vad mans ka göra men dte är lite svårt att fatta hur man ska skriva dte och lägga upp arbetet för det är en konstig uppgift. PUNKT SLUT!

Are you a real boy??

Nu är klockan 07.17. Hade väll inte tänkt vara vaken riktigt såhär tidigt. Men lite svårt när man i två veckor har haft att klockan är tolv nu. Det där var avancerat skriviet. Men iaf i två veckors tid har jag legat på stranden den här tiden. Så ja dags att ställa om sig igen.
 Det är faktist riktigt skönt att vara hemma. Dock är jag fortfarande lite utav en blekfis men sånt är livet. Ska snart bege mig av till stalelt. Har saknat det så himmla mycket! Måste fixa med alla bilder från Tland också. Har mycket att göra. Men stallet kommer som första prioritering idag!

nu ska jag kolla på pokémon som börjar på 4+ xD

Tland I love

Det har ar bara for bra. Jag lovar hahha. Ikvall ar det patong som galler och festa lite med vara kompsar fran stranden hahahaha. eller inte. Idag har jag och alex flygit fallskarm eftr bat svart att forklara men jah haha coolt var det iaf. See ya

Hej hej dar hemma

Hahaha nu sitter jag alex och datarnordar oss pa ett skit jobbigt skrivbord. Suck. Men varmen ar underbar och vattnet allde4les ljummet och skont. Har inget mer att skriva till er nordar dar hemma. Hoppas bara ni kan lasa det har. Det ar i alla fall skit svart att skriva hahahaha

RSS 2.0